Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 26 / 35.
Stranica 26 / 35. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
Pecelj je napisao/la:ian39 je napisao/la:Stefan Nikolić je novo pojačanje Istre.. treba se samo potpisat ugovor čim dobije papire iz CSKA Sofije koja je izbačena u treću ligu..
"Nikolić je svoj profesionalni debi imao u OFK Beogradu, gdje se nije dugo zadržao, već je prešao u belgijski Lierse, gdje je u 21 utakmici postigao 3 gola. Nakon toga odlazi na posudbu u belgijskog prvoligaša Roeselare gdje je igrao u 24 utakmice postigavši 2 gola. Slijedi rumunjska Politehnica Timisoara, da bi vrhunac došao prelaskom u slavnu Steauu, za koju je upisao 7 golova u 48 nastupa. U njegovoj karijeri slijedi korejski Incheon United i CSKA Sofija, koja je izbačena u treću ligu te mu je s time bio otvoren put za prelazak u Pulu. "
prvo pojačanje Istre, no i dalje su slabiji nego prošle godine. Marko mirić otišao iz belupa, a sumnjam da će im se Mišić vratiti. Time su 40% slabiji nego na proljeće jer su ta dva igrača bila pol momčadi. Zagrebu otišli najbolji i u stvarno su lošoj situaciji trenutno. Moglo bi se ovo dobro rasplesti za nas.
do utorka, srijede još će Istra dobit 5-6 novih igrača.. ovaj je već tamo i samo čeka papire da može potpisat..
ian39- Broj postova : 78
našem škartu jedina je šansa ovaj 10 x veći škart u istri... ovo je poražavajuće (za njih). Pogledajte taj popis, pa smiješno
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pecelj- Broj postova : 2970
Ima i gorih od nas.8 mjesto od 10.Ne ispadamo.Makar smo kriminalini.
Mijau- Broj postova : 5105
Ak na zimu opet naprave, bit cemo u top5Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Admin je napisao/la:Ak na zimu opet naprave, bit cemo u top5Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Kaj dajes otkaz i zapošljavaš se u klubu?
Otkaz dajem kad izvucem eurojackpot
Pa cu prvo dovest Ronaldinha u klub da se igra malo i da prodamo dresove po cijelom svijetu
A usput ce nas bit na svim društvenim mrežama
Sad za ozbiljno, znam kaj u klubu planiraju oko toga, ak pol uspije, idemo gore bar na 6.mjesto, al cilja se poremetit 'veliku trojku'
Pa cu prvo dovest Ronaldinha u klub da se igra malo i da prodamo dresove po cijelom svijetu
Sad za ozbiljno, znam kaj u klubu planiraju oko toga, ak pol uspije, idemo gore bar na 6.mjesto, al cilja se poremetit 'veliku trojku'
Admin je napisao/la:Otkaz dajem kad izvucem eurojackpot
Ak ce biti ko sa pojačanjima nebu dobro.Tak da bi bio zdovoljan da napišu sastav kad se igra prijateljska a mi nismo na njoj.Vidio si kak to istra vrhunski radi.
[You must be registered and logged in to see this image.]
U Moravskim Toplicama, oazi mira, gdje Zoran Mamić priprema momčad za Europu, Uskokov “tornado” poremetio je planove. Više se ne priča o Ligi prvaka i derbiju s Hajdukom, nego o tome tko će, ako Mamić ne bude mogao, voditi momčad u Europi. Na klupu bi sjeli Damir Krznar i Igor Cvitanović.
Krznar je čovjek od najvećeg Mamićeva povjerenja i on bi u takvom raspletu situacije, iz današnje perspektive prilično realnom, bio prvi među jednakima. Na HNS-ovoj trenerskoj akademiji Krznar je bio najbolji student, a Zoran svakodnevno upija njegove savjete o taktici i pripremi.
- Još dok sam aktivno igrao, dok je karijera trajala, paralelno sam stekao "A" i "B"-trenersku licenciju - kaže Krznar.
Igračku karijeru prekinuo je u zimu 2009. godine te odmah preuzeo kadete zaprešićkog Intera. Nakon šest mjeseci Ilija Lončarević ga je pozvao za svog pomoćnika. Radio je s iskusnim mentorom godinu dana, a onda je stigao poziv Dinama. Ovog puta s druge strane žice bio je Zoran Mamić, koji ga obožava.
I maskira se ako zatreba
- Prvo sam radio s Krunom Jurčićem, potom s Antom Čačićem. Nakon toga je opet došao Kruno, pa Branko Ivanković i sad, evo, radim s Mamićem - kaže Krznar.
Krznar je čovjek od najvećeg Mamićeva povjerenja i on bi u takvom raspletu situacije, iz današnje perspektive prilično realnom, bio prvi među jednakima. Na HNS-ovoj trenerskoj akademiji Krznar je bio najbolji student, a Zoran svakodnevno upija njegove savjete o taktici i pripremi.
- Još dok sam aktivno igrao, dok je karijera trajala, paralelno sam stekao "A" i "B"-trenersku licenciju - kaže Krznar.
Igračku karijeru prekinuo je u zimu 2009. godine te odmah preuzeo kadete zaprešićkog Intera. Nakon šest mjeseci Ilija Lončarević ga je pozvao za svog pomoćnika. Radio je s iskusnim mentorom godinu dana, a onda je stigao poziv Dinama. Ovog puta s druge strane žice bio je Zoran Mamić, koji ga obožava.
I maskira se ako zatreba
- Prvo sam radio s Krunom Jurčićem, potom s Antom Čačićem. Nakon toga je opet došao Kruno, pa Branko Ivanković i sad, evo, radim s Mamićem - kaže Krznar.
Jučer kasno popodne ta je skupina starijih navijača Dinama prvo pokušala dostaviti svojem neprijatelju potrepštine potrebne za neugodan uznički život (banane, naranče, napolitanke, sapun), ali nisu uspjeli.
Potom su sačekali da padne mrak i neposredno uz zatvor organizirali vatrometni spektakl. Iako je zbunjenim pravosudnim policajcima, policijskim ekipama poslanim u intervenciju, kao i stanovnicima Laništa, Remetinca i susjednih naselja bilo nejasno o čemu je riječ, onaj za kojeg je vatromet organiziran vrlo dobro shvatio je poruku.
Potom su sačekali da padne mrak i neposredno uz zatvor organizirali vatrometni spektakl. Iako je zbunjenim pravosudnim policajcima, policijskim ekipama poslanim u intervenciju, kao i stanovnicima Laništa, Remetinca i susjednih naselja bilo nejasno o čemu je riječ, onaj za kojeg je vatromet organiziran vrlo dobro shvatio je poruku.
Rijeka prenosi predstavljanje momčadi na yutubu.
Rijeka prenosi predstavljanje momčadi na yutubu.
Citam kak dinamo uskoro dobiva procjenu za privatizaciju i osim sto mi je palo na pamet da tream pocet stedit za nase dionice , dosla mi misao da je maminjo sve izrezirao, da je sam sebe poslao u remetinec da padne vrijednost dinama pa da cijena dionica bude manja tak da sto manje potrosi
Hahahhaah da! to bi bio lud scenarij. Mamić je gotov za sva vremena. nema više povratka. Njemu nek produže istražni zatvor za mj dana na ovo pojavit će se 1000 njegovih frendova koji će ga cinkati. game over
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lol
kaj mislite hoće zatvoriti modrića i lovrena?
Lol
Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Lol
nadam se da nece imamo ideju zicati ih da nam poklone lopte za školu.
Imam još bolju ideju. Da ih policija zatvori i da im klubovi raskinu ugovore.
I onda ih puste da se brane sa slobode, ali da ne smiju napuštati Hrvatsku. Bili bi prisiljeni igrati u Prvoj HNL, a ne bi smjeli u dinamu zbog utjecaja na svjedoke
mogu nama plaćati da igraju za nas!
I onda ih puste da se brane sa slobode, ali da ne smiju napuštati Hrvatsku. Bili bi prisiljeni igrati u Prvoj HNL, a ne bi smjeli u dinamu zbog utjecaja na svjedoke
mogu nama plaćati da igraju za nas!
Došao sad sa Kranjčevićeve
pa ovo je jad jadni, ne znaš tko je gori!!
Zagreb, nula ništa - svi su naši bili na tekmi i sve su vidjeli.
Osijek - jedino kaj vrijedi je desna strana Šorša - Matas, to zatvoriš i nemaš više brige.
pa ovo je jad jadni, ne znaš tko je gori!!
Zagreb, nula ništa - svi su naši bili na tekmi i sve su vidjeli.
Osijek - jedino kaj vrijedi je desna strana Šorša - Matas, to zatvoriš i nemaš više brige.
Jedino u čemu Hajduk nije mogao parirati jest novac, ali Franck Ohandza Zoa, sa splitskim nadimkom "Frane Zolja" (zbog jakog udarca), oduševio se kad je čuo da postoji mogućnost igranja za bijele.
– Bilo je nekih kombinacija s Interom iz Zaprešića, ali kada sam čuo da me Hajduk prati, to mi se odmah svidjelo. Veliki klub, super navijači, bila je to prilika koju nisam smio propustiti – govorio je Ohandza.
Jedino u čemu Hajduk nije mogao parirati jest novac, ali Franck Ohandza Zoa, sa splitskim nadimkom "Frane Zolja" (zbog jakog udarca), oduševio se kad je čuo da postoji mogućnost igranja za bijele.
– Bilo je nekih kombinacija s Interom iz Zaprešića, ali kada sam čuo da me Hajduk prati, to mi se odmah svidjelo. Veliki klub, super navijači, bila je to prilika koju nisam smio propustiti – govorio je Ohandza.
Jedni pišu da je već bio kod nas kad ga je zvao hajduk, a drugi da bi bio u splitu da nije otišao u hajduk
Puno se piše, ali službenih ponuda nema. Niti za jednog igrača o kojima se govori u javnosti, nije došla ponuda. Jedina službena došla je za igrača koji je ostao u Rijeci, a to nije procurilo u javnost. Zanimljivo, najbliže transferu je Mislav Oršić koji u Koreji igra na posudbi i na visokoj razini te je nekoliko klubova u tom dijelu svijeta zainteresirano za transfer. Realno je najbliži odlasku s Kantride i mislim da će se taj transfer realizirati vrlo brzo, odgovorio je Mance.
Mijau je napisao/la:Puno se piše, ali službenih ponuda nema. Niti za jednog igrača o kojima se govori u javnosti, nije došla ponuda. Jedina službena došla je za igrača koji je ostao u Rijeci, a to nije procurilo u javnost. Zanimljivo, najbliže transferu je Mislav Oršić koji u Koreji igra na posudbi i na visokoj razini te je nekoliko klubova u tom dijelu svijeta zainteresirano za transfer. Realno je najbliži odlasku s Kantride i mislim da će se taj transfer realizirati vrlo brzo, odgovorio je Mance.
Najbolji igrač u Aziji
inter100- Broj postova : 1594
Stranica 26 / 35. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 26 / 35.