DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters

Stranica 16 / 35. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 35  Next

Go down

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače - Page 16 Empty Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

Postaj  Admin sub 19 tra 2014, 11:14

[You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače - Page 16 Empty Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

Postaj  Pecelj pon 21 tra 2014, 23:59

jedna OGROMNA vijest koja će puno promjeniti u hrv nogometu ako je istina.

čuo sam danas vijest da se belupo kao sponzor povlači iz slavena. ak je to istina oni nestaju sa scene i jedini klub koliko toliko naslonjen na sjever i sjeverozapad hrvatske ostajemo mi! nekad je varteks izbacivao i do 5 6 igrača godišnje, belupo nešto manje ali opet dosta. ako pokrijemo taj dio Hrvatske s kvalitetnom mrežom privlačenja najboljih klinaca konačno bi mogli imati vrhunsku mrežu vlastitih igrača! samo jednu riječ: KAMP!!!!! - odmah i sad
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 22 tra 2014, 12:15

Pecelj je napisao/la:jedna OGROMNA vijest koja će puno promjeniti u hrv nogometu ako je istina.

čuo sam danas vijest da se belupo kao sponzor povlači iz slavena. ak je to istina oni nestaju sa scene i jedini klub koliko toliko naslonjen na sjever i sjeverozapad hrvatske ostajemo mi! nekad je varteks izbacivao i do 5 6 igrača godišnje, belupo nešto manje ali opet dosta. ako pokrijemo taj dio Hrvatske s kvalitetnom mrežom privlačenja najboljih klinaca konačno bi mogli imati vrhunsku mrežu vlastitih igrača! samo jednu riječ: KAMP!!!!! - odmah i sad

prestali su im od pocetka ove sezone davat para kolko su prije davali
to je samo korak prema onom kaj smo mi prosli sa INKERom

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 25 tra 2014, 12:48

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 25 tra 2014, 13:24

Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

Hahahah zna se da se moj Smart ne dira.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 04 svi 2014, 13:06

Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 04 svi 2014, 22:00

Neznam gdje bi smjestio ovo. Može, a i ne mora se ticati našeg kluba
Četveroboj između Zadra, HD, Osijeka i Belupa.
Trenutno stanje
7. Osijek 32
8. Zadar 32
9. Belupo 29
10. HD 26
Osijek do kraja: Hajduk vani, HD kući
Belupo: Zadar kući, Rijeka vani
Zadar: Belupo vani, Istra kod kuće
Bit će zanimljivo, Zadar bi volio da bude 9
inter100
inter100

Broj postova : 1594

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 05 svi 2014, 09:41

napravio sam sad kratku analizu

dakle stanje je Osijek 32, Zadar 32, Slaven 29, HD 26

osijek do kraja ima Hajduk i HD (osvajaju 0 bodova)
zadar ima Slaven i Istru (slaven ih gazi, istra ?!?!)
slaven ima zadar i rijeku (4 boda)
HD ima split i osijek (6 bodova)

slaven se spašava sa 33 boda
osijek 32
zadar 32 (ak ih istra dobije)
HD 32

HD ima bolji omjer od oboje i ostaje u ligi, mislim da je u ovom slučaju osijek zadnji a zadar ide nama! bilo bi idealno i savršeno i najbolje i pravda da ispadnu osijek i zadar, a uđu inker i zagreb
4 kluba iz zg i inker u prvoj ligi, to bi bilo vrhunski
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 05 svi 2014, 13:14

Dragovoljac zadnji 100% a 99% da će Zadar izvući bod u zadnja dva kola pa će u kvalifikacije Belupo.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 05 svi 2014, 13:29

Dragovoljac vjerovatno hoće biti zadnji, ali ak belupo dobije zadra ovi će morati srediti zadar protiv istre da spase Osijek, u tom ti je kvaka.

jer ovi neće dati da osijek ispadne ni za cijenu života
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 05 svi 2014, 13:56

Pecelj je napisao/la:Dragovoljac vjerovatno hoće biti zadnji, ali ak belupo dobije zadra ovi će morati srediti zadar protiv istre da spase Osijek, u tom ti je kvaka.

jer ovi neće dati da osijek ispadne ni za cijenu života

Da Osijek ne ispada.Baš me zanima kak će se to rasplesti na kraju.Ak Inker kojim čudom završi drugi bilo bi lijepo izbaciti Zadra a ako bu Cibalia druga onda želim da ih izbaci naš prijetelj Slaven.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 05 svi 2014, 14:06

slažem se u potpunosti.

ali da je roknuti zadra onda bi to stvarno bio praznik nogometa. Nadam se u tom slučaju da će MaxTv prenositi te dvije tekme tak da si na DVD spržim kako inker u HDu ubija zadra. također, u tom slučaju želim zadru da se više nikad ne vrati u prvu ligu, bar dok je sinovčić van zatvora
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 06 svi 2014, 11:21

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 06 svi 2014, 12:53

Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

Vrhunska koreografija.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam uto 06 svi 2014, 18:11

Mogli bi mi tak Stanove "razvalit"  Very Happy 

StaJaZnam

Broj postova : 530

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 06 svi 2014, 18:33

StaJaZnam je napisao/la:Mogli bi mi tak Stanove "razvalit"  Very Happy 

Za to nam netreba topovska kugla dovoljno je malo jače prdnuti.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 06 svi 2014, 19:29

Mijau je napisao/la:
StaJaZnam je napisao/la:Mogli bi mi tak Stanove "razvalit"  Very Happy 

Za to nam netreba topovska kugla dovoljno je malo jače prdnuti.

cak ni to, dovoljno su vec unisteni

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 sri 07 svi 2014, 19:10

Ipak sam baniran na sportnetu, nemrem se uopće logirat  Sad 
No budem napravio novi  Cool 
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 07 svi 2014, 19:49

inter100 je napisao/la:Ipak sam baniran na sportnetu, nemrem se uopće logirat  Sad 

Sa ovim će te banirati prije 5 postova.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 sri 07 svi 2014, 20:05

Mijau je napisao/la:
inter100 je napisao/la:Ipak sam baniran na sportnetu, nemrem se uopće logirat  Sad 

Sa ovim će te banirati prije 5 postova.

Budem napravio novi opet, ali to cu kad budu igrali kvalifikacije protiv Belupa pa kad izgube
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 11 svi 2014, 15:17

Malo kopipejsta

Nogometni Klub Slaven Belupo  kada je ulazio u 1.HNL 1997.godine u kvalifikacijama za 1.HNL pobjedio Hnk Cibalia Vinkovci  i tako ušao u 1.ligu, svoju prvu utakmicu u 1.HNL Slaven je igrao protiv Rijeke u Rijeci i izgubio 1-0, da bi u drugom kolu bio domaćin Zadru i pobjedio je 2-1.... 17 godina kasnije kao da se krug zatvara jer Slaven možda igra predzadnju utakmicu u 1.HNL upravo protiv Zadra i kalkulacijama bi mogao doći do pobjede, dok slijedećeg vikenda igra zadnje kolo...pogađate u Rijeci kod jake Rijeke i ako tada izgubi(kalkuliranje da ako se povijest ponavlja, danas pobjedi Zadar) onda bi bio predzadnji i igrao bi kvalfikacije za opstanak u 1.HNL...opet pogađate sa Cibalijom. 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 11 svi 2014, 18:50

Volio bi vise nego ista vidit Zadra u drugoj HNL ali znaci da bi morali spusit od Cibalije u kvalifikacijama što je potpuno neprihvatljivo. Cibalia vs 9. iz prve HNL. NAPRIJED DEVETI!!!!!
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 11 svi 2014, 19:47

Mene bi jako pogodilo da Cibalija pobjedi u kvalifikacijama.Nekak sam ih zamrzio neznam zakaj.Najvjerovatnije da će ih naš prijetelj Belupo pobjediti.Zadar mi sa druge strane uopće ne smeta.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 11 svi 2014, 21:29

Mijau je napisao/la:Mene bi jako pogodilo da Cibalija pobjedi u kvalifikacijama.Nekak sam ih zamrzio neznam zakaj.Najvjerovatnije da će ih naš prijetelj Belupo pobjediti.Zadar mi sa druge strane uopće ne smeta.

To si zamrzio zbog mene  lol! 
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 14 svi 2014, 22:16

HNS je napisao/la:
2. Hrvatski nogometni savez će za natjecateljsku 2015/16. godinu:

a) U Prosudbi sigurnosti uvesti nove elemente za provjeru koji se odnose na:

- Kontrolnu prostoriju na stadionu;
- Sustav video nadzora, odnosno televizijskog nadgledanja – sustav zatvorenog kruga;
- Sustav uređaja za kontrolu ulaska i nadgledanje ulaska gledatelja.

b) U sustavu licenciranja klubova kriterij koji se odnosi na sustave uređaja za kontrolu ulaska i nadgledanje ulaska gledatelja promijenit će u stupanj „A“ čije je ispunjenje obvezno za dobivanje UEFA licence i Licence za Prvu HNL.
na ovom su nas opet zeznuli kao za reflektore pa i za videonadzor, mi uložimo pare a onda odgode za godinu dana

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 16 / 35. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 35  Next

[Vrh]

- Similar topics