Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 22 / 35.
Stranica 22 / 35. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
Poštovani g. Pecelj,
s obzirom da me volite prozivati na ovom forumu za događaje u Zaprešiću, molio bih Vas Vaš komentar na jučerašnja događanja sa sjednice gradskog vijeća i odluke koje su tamo donesene.
Hvala
s obzirom da me volite prozivati na ovom forumu za događaje u Zaprešiću, molio bih Vas Vaš komentar na jučerašnja događanja sa sjednice gradskog vijeća i odluke koje su tamo donesene.
Hvala
danijel1208- Broj postova : 105
danijel1208 je napisao/la:Poštovani g. Pecelj,
Hvala
Nisam još informiran o jučerašnjoj sjednici pa ili me informirajte ili pričekajte. Nema na zaprešićkoj televiziji ništa još.
P.s. požurite jer nakon prvog kruga izbora i dokaza maloumnosti stanovnika zaprešića i Hrvatske gdje daju glasove kandidatima dvaju dokazano katastrofalnih stranaka selim na sjeverni pol
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Poštovani g. Pecelj,
Hvala
Nisam još informiran o jučerašnjoj sjednici pa ili me informirajte ili pričekajte. Nema na zaprešićkoj televiziji ništa još.
P.s. požurite jer nakon prvog kruga izbora i dokaza maloumnosti stanovnika zaprešića i Hrvatske gdje daju glasove kandidatima dvaju dokazano katastrofalnih stranaka selim na sjeverni pol
Pa, jedna od tema jučerašnje sjednice je božična čestitka našeg Gradonačelnika sa viječnicima HDZ-a, Nezavisne Liste Glas Zaprešića, Hrasta, HSS-a i HSP-a A. Starčevića gdje se ukida dežurstvo Ljekarne u Zaprešiću.
Ostale vijesti ćete vjerojatno vidjeti na tv Zaprešić ako će smjeti objaviti.
Nisam još vidio, valjda će staviti pa ću prokomentirati.
A dok čekamo možete nam reći vaše mišljenje o predsjedničkim izborima i je li kao samostalan čovjek koji nije ovisan o partijskom diktatu podupirete ijednog kandidata i ako da zašto (i ako ne zašto ne)
A dok čekamo možete nam reći vaše mišljenje o predsjedničkim izborima i je li kao samostalan čovjek koji nije ovisan o partijskom diktatu podupirete ijednog kandidata i ako da zašto (i ako ne zašto ne)
Pecelj je napisao/la:Nisam još vidio, valjda će staviti pa ću prokomentirati.
Uvijek mogu odgovoriti.
Podupirem Josipovića.
Na funkciji Predsjednika države je idealan kao osoba. Ja ga i osobno poznajem i znam da isto tako nije ovisan o partijskom diktatu te nije na istoj valnoj duljini sa određenim ljudima u stranci (on niti nije više član SDP-a).
Čovjek je prije svega školovan, miran staložen - nije galamdžija kao neki, i jedini je od svih kandidata realno govorio što se može napraviti a što ne (sukladno ovlastima koje Predsjednik države ima), a nije obećavao brda i doline jer nažalost to nije niti u ovlastima Predsjednika.
O tome možemo puno duže ali vjerujte mi da je meni trenutno interesantnije ovo naše lokalno.
danijel1208 je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Nisam još vidio, valjda će staviti pa ću prokomentirati.
Uvijek mogu odgovoriti.
Podupirem Josipovića.
Na funkciji Predsjednika države je idealan kao osoba. Ja ga i osobno poznajem i znam da isto tako nije ovisan o partijskom diktatu te nije na istoj valnoj duljini sa određenim ljudima u stranci (on niti nije više član SDP-a).
Čovjek je prije svega školovan, miran staložen - nije galamdžija kao neki, i jedini je od svih kandidata realno govorio što se može napraviti a što ne (sukladno ovlastima koje Predsjednik države ima), a nije obećavao brda i doline jer nažalost to nije niti u ovlastima Predsjednika.
O tome možemo puno duže ali vjerujte mi da je meni trenutno interesantnije ovo naše lokalno.
i meni, ali onda pitajte o kojoj temi želite kao što sam ja pitao.
ako mi dopustite par informativnih pitanja o Josipoviću:
Jesu istinite priče o njegovom ocu i funkcijama u Jugoslaviji? Kako to da je 60tih došao u Zg a da za razliku od mnogih drugih stječe tolike nekretnine u centru grada?
Vjerujete li u njegove priče o regijama i ukidanju općina/gradova/županija i ocijenite mi od 1 do 10 koliko procijenjujete njegovu iskrenost po tom pitanju.
Ocijenite mi od 1 do 10 koliko je njegovo nametanje lexa Perković po vašem mišljenju nanijelo štete Hrvatskoj u vanjskoj politici. Koji je njegov interes u branjenju gospodina koji je ubijao ljude po svijetu, točnije hrvate?
Pecelj je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Nisam još vidio, valjda će staviti pa ću prokomentirati.
Uvijek mogu odgovoriti.
Podupirem Josipovića.
i meni, ali onda pitajte o kojoj temi želite kao što sam ja pitao.
ako mi dopustite par informativnih pitanja o Josipoviću:
Jesu istinite priče o njegovom ocu i funkcijama u Jugoslaviji? Kako to da je 60tih došao u Zg a da za razliku od mnogih drugih stječe tolike nekretnine u centru grada?
Vjerujete li u njegove priče o regijama i ukidanju općina/gradova/županija i ocijenite mi od 1 do 10 koliko procijenjujete njegovu iskrenost po tom pitanju.
Ocijenite mi od 1 do 10 koliko je njegovo nametanje lexa Perković po vašem mišljenju nanijelo štete Hrvatskoj u vanjskoj politici. Koji je njegov interes u branjenju gospodina koji je ubijao ljude po svijetu, točnije hrvate?
Što se tiče priča o njegovom ocu i Jugoslaviji ne znam. Iskreno niti me interesira, jer smatram da je konačno vrijeme da se riješimo ustaša i partizana, 41 , 45 , 71 i ostalih događanja iz povijesti i da se okrenemo budućnosti i tome što će naša djeca sutra jesti a povijest ostavimo povjesničarima. Pa to je i moj odgovor jer onda možemo ići u nedogled: Da li je crkva na zakonit način došla tokom godina do svojih nekretnina, da li je imovina koja se sada vraća jer je nacionalizirana 45, 41 bila nekome oduzeta itd. To su besmislice.
Ja vjerujem u priče o regijama jer je to jedan od temelja rješavanja prevelike administracije, smanjivanja općina i gradova koje služe za uhljebljivanje kadrova - jedna od tih akcija je i ova porezna reforma gdje se sada gradovi bune jer im se zbog povećanja neoporezivog dijela plača umanjuje prihod ali izgleda da imaju dovoljno još na zalihi jer primjerice Grad Zaprešić još uvijek ima mogućnost plaćanja 1.1 mio kuna za savjetnike :-). Ocjena, ajde neka bude 7. Nisam dobar u ocjenama jer sam prije godinu dana tvrdio da Bača neće sa Turkom pa sam se prevario hahahah.
Što se tiče lex Perkovića, mislim da tu nema neke velike štete. To je jednostavno bio tada događaj koji je sada zaboravljen. Inače g. Perković je bio prvi šef tajnih službi Predsjednika Tuđmana tako da o njemu možemo pričati dosta. Moje pitanje je Vama: Da li bilo koja strana, ozbiljna država izrućuje svoje glavne šefove tajnih službi (ako postoji navedite mi primjer), i drugo pitanje koliko je STASI ubio ljudi a zašto g. Merkel nije istražila te zločine niti procesuirala nekog.
Osobno mislim da nisu besmislice jer se na tome stvaraju podijele koje nam štete. Meni osobno nikog nisu ubili ni ustaše ni partizani, ali shvaćam kako ljudi kojima su pobijeni bližnji ne gledaju dobro na te stvari. Na kraju mislim da je nemoralno veličati režime koji su ubijali ljude i imali koncentracijske logore kako često rade vaše kolege iz stranke i koalicijski partneri. Ali dobro prihvaćam da se ne želite izraziti i to uzimam na znanje.
Osobno ja mogu o svemu pričati i ne bježim od tih tema jer su argumenti i istina jako važni.
Administracija je kamen oko vrata Hrvatske i toga smo svi svijesni, ali me čudi što Josipović to sad poteže jer gdje je bio 5 godina? Zašto vlada koju podupire politički ne radi na tome? Zašto Zagreb kojim SDP realno vlada od sredine devetesetih nije logičnije i efikasnije ustrojen nego je veći kaos od države (jer ima više novaca)?
Da to s Baćom sam vam govorio, čak i za ljude s vaše liste. Tu vam je kredibilitet dosta pao. Kolika je razlika između predsjedničkih i lokalih? Evo ako se presutroj ne dogodi do lokalnih jeste spremni poduprijeti neku nezavisnu listu ili kandidata umjesto svog izlaska za mjesto gradonačelnika?
Mislim da se varate jer je očita apstinencija austrijskih i njemačkih investicija koje su nakon ulaska u EU trebale doći prirodnim zakonima. Geografske veze nas i srednje europe su takve d je jednostavno bilo logično preljevanje kapitala. To je jasna poruka da nam se kao zemlji ne vjeruje, tako da mislim da su štete ogromne.
Loše ste informirni i tu je odgovor i na prvo pitanje. Dali ste odličan primjer STASIja, odnosno najbolji koji ste mogli dati jer je njemačka država koja je provela najefikasniju lustraciju na svijetu. Njih sam dosta proučavao i sve vam je napisano više manje u knjizi čovjek bez lica gdje vam šef i osnivač STASIja priča o procesima. Naravno da je osuđen i on i njegovi suradnici, a sustav je odblokiran što se kod nas nije dogodilo. Uzmimo za primjer znanost tj sveučilišta. Kod nas su ljudi poput Josipovića koji su podobni došli na sveučilišta ostali dok su u njemačkoj osnovana povjerenstva i tko nije zadovoljio kriterije znanstvenog rada i samostalnosti letio je na cestu. Kad bi to mi napravili u državi, znanosti, kuturi, politici oslobodile bi se milijarde - doslovno. Tako da ste se tu poprilično zfrknuli kad je STASI u pitanju.
Osobno ja mogu o svemu pričati i ne bježim od tih tema jer su argumenti i istina jako važni.
Administracija je kamen oko vrata Hrvatske i toga smo svi svijesni, ali me čudi što Josipović to sad poteže jer gdje je bio 5 godina? Zašto vlada koju podupire politički ne radi na tome? Zašto Zagreb kojim SDP realno vlada od sredine devetesetih nije logičnije i efikasnije ustrojen nego je veći kaos od države (jer ima više novaca)?
Da to s Baćom sam vam govorio, čak i za ljude s vaše liste. Tu vam je kredibilitet dosta pao. Kolika je razlika između predsjedničkih i lokalih? Evo ako se presutroj ne dogodi do lokalnih jeste spremni poduprijeti neku nezavisnu listu ili kandidata umjesto svog izlaska za mjesto gradonačelnika?
Mislim da se varate jer je očita apstinencija austrijskih i njemačkih investicija koje su nakon ulaska u EU trebale doći prirodnim zakonima. Geografske veze nas i srednje europe su takve d je jednostavno bilo logično preljevanje kapitala. To je jasna poruka da nam se kao zemlji ne vjeruje, tako da mislim da su štete ogromne.
Loše ste informirni i tu je odgovor i na prvo pitanje. Dali ste odličan primjer STASIja, odnosno najbolji koji ste mogli dati jer je njemačka država koja je provela najefikasniju lustraciju na svijetu. Njih sam dosta proučavao i sve vam je napisano više manje u knjizi čovjek bez lica gdje vam šef i osnivač STASIja priča o procesima. Naravno da je osuđen i on i njegovi suradnici, a sustav je odblokiran što se kod nas nije dogodilo. Uzmimo za primjer znanost tj sveučilišta. Kod nas su ljudi poput Josipovića koji su podobni došli na sveučilišta ostali dok su u njemačkoj osnovana povjerenstva i tko nije zadovoljio kriterije znanstvenog rada i samostalnosti letio je na cestu. Kad bi to mi napravili u državi, znanosti, kuturi, politici oslobodile bi se milijarde - doslovno. Tako da ste se tu poprilično zfrknuli kad je STASI u pitanju.
Pecelj je napisao/la:Osobno mislim da nisu besmislice jer se na tome stvaraju podijele koje nam štete. Meni osobno nikog nisu ubili ni ustaše ni partizani, ali shvaćam kako ljudi kojima su pobijeni bližnji ne gledaju dobro na te stvari. Na kraju mislim da je nemoralno veličati režime koji su ubijali ljude i imali koncentracijske logore kako često rade vaše kolege iz stranke i koalicijski partneri. Ali dobro prihvaćam da se ne želite izraziti i to uzimam na znanje.
Što se tiče ustaša i partizana krivo ste me shvatili. Ustaše i partizane treba ostaviti povjesničarima da se njime bave a mi se trebamo okrenuti prema sutra. A isto takvo mišljenje imam i o veličanju režima (bilo kojeg), bio on fašistički ili komunistički, a mislim da veličanja ipak malo više dolaze od kontra strane (sjetimo se "kevinih jama" i ostali raznoraznih izjava).
Kao što sam i rekao o povijesti i ocu g. Josipovioća ne znam ništa pa ne mogu niti odgovoriti.
Što se tiče pitanja da li bih podržao neku nezavisnu listu ili kandidata - da uvijek, ako bi me uvjerio da je on taj izbor (vjerujte mi raznoraznih Baća i prodanih nezavisnih lista mi je dosta).
A ovo zadnje mi je glupo komentirati (ja sam samo napomenuo da g. Merkel nije nikoga izručila u stranu državu), a ovo što govorite o procesuiranju u vlastitoj državi sa time se slažem (mislim da su i Josipović i Milanović zagovarali tu tezu za razliku od nekih drugih)
Pogledao sam ovo na TV Zaprešić i mislim da ste najviše poentirali s savjetnicima. To što se radi i što je postala politička praksa kod nas je autodestrukitvno. Ako budete inzistirali na toj priči, izašli sa imenima i prezimenima napravit ćete si puno koristi - tu imate moje pohvale.
Što se ostatka tiče vidim da i kod vas vlada apsolutna konfuzija što se tiče vrlo važnih pitanja. Jest da to možda neće nikad doći do izražaja jer se bavite politikom na razini zaprešića, ali vama za dobro sjednite s nekim dobrim analitičarom i poradite na nekim stvarima. Stvari se događaju s razlozima, ništa ne pada s marsa, a nažalost u politici Ive Josipovića se vidi konstanta koja svoje korijene ima u koncentracijskim logorima komunizma, a da ne pričam o povlaštenoj kasti neradnika i uhljeba (koja je razlika između savjetnika zaprešića, sisačke županije ili onih u uredu ive josipovića - vjerovatno samo vrsta čaja/kave), imovine koje nisu zaradili i ovisnosti o privilegijama koje od svoje bolesti uzimaju zdravo za gotovo. Zar je normalno da Josipović hvali V. Pusić koja niti ne zna što je 120 000 kn jer ih nikad u životu nije zaradila (životopisi nje i sličnih osoba su za dobrog alan forda - dok je nekima bajka s faxa na posao ona i slični su doživijeli s faxa u ambasade ili sl. Mislite li da je to slučajno?!). Svi mi znamo koliko je novaca 120 000 kn i ovako bolesne izjave nikad ne bi davali.
ovaj vaš košmar jedan je od razloga što su se skroz pogubile vrijednosti i kriteriji. Dok se društvo ne stavi na zdrave stupove istinskih vrijednosti rada i života od rada, kvalitete, stručnosti... neće nam biti bolje. Nažalost osoba za koju ste rekli da ju podržavate i da je za vas ideal predsjednika upravo je osoba koja je cijeli život privilegirana i koja živi u paralelnom svijetu bolesti i izopačine na račun drugih.
Što se ostatka tiče vidim da i kod vas vlada apsolutna konfuzija što se tiče vrlo važnih pitanja. Jest da to možda neće nikad doći do izražaja jer se bavite politikom na razini zaprešića, ali vama za dobro sjednite s nekim dobrim analitičarom i poradite na nekim stvarima. Stvari se događaju s razlozima, ništa ne pada s marsa, a nažalost u politici Ive Josipovića se vidi konstanta koja svoje korijene ima u koncentracijskim logorima komunizma, a da ne pričam o povlaštenoj kasti neradnika i uhljeba (koja je razlika između savjetnika zaprešića, sisačke županije ili onih u uredu ive josipovića - vjerovatno samo vrsta čaja/kave), imovine koje nisu zaradili i ovisnosti o privilegijama koje od svoje bolesti uzimaju zdravo za gotovo. Zar je normalno da Josipović hvali V. Pusić koja niti ne zna što je 120 000 kn jer ih nikad u životu nije zaradila (životopisi nje i sličnih osoba su za dobrog alan forda - dok je nekima bajka s faxa na posao ona i slični su doživijeli s faxa u ambasade ili sl. Mislite li da je to slučajno?!). Svi mi znamo koliko je novaca 120 000 kn i ovako bolesne izjave nikad ne bi davali.
ovaj vaš košmar jedan je od razloga što su se skroz pogubile vrijednosti i kriteriji. Dok se društvo ne stavi na zdrave stupove istinskih vrijednosti rada i života od rada, kvalitete, stručnosti... neće nam biti bolje. Nažalost osoba za koju ste rekli da ju podržavate i da je za vas ideal predsjednika upravo je osoba koja je cijeli život privilegirana i koja živi u paralelnom svijetu bolesti i izopačine na račun drugih.
Jel vidite vi kako ja fino napredujem na sportnetu. Čak 104 posta i još nisam baniran
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Jel vidite vi kako ja fino napredujem na sportnetu. Čak 104 posta i još nisam baniran
Izgubio si oštrinu
Mijau- Broj postova : 5105
Štimac preuzeo Zadar. [You must be registered and logged in to see this link.] Kakve bi to kvale bile da igramo sa njima za ulazak u prvu.Osvetili bi se Štimicu za krađu naslova 2005 i Zadru za ono kad su Splita pokrali i nas izbacili u drugu ligu.
već sam se čuo s njim i čestitao mu. dobri smo si unatoč krađi titule.
sjest ću s njim na kavu u ZD, dati će mu ovi vjerovatno Malokua i Kiša i sredit će on to. Kiš sam ostane u ligi ak bu zdrav.
sjest ću s njim na kavu u ZD, dati će mu ovi vjerovatno Malokua i Kiša i sredit će on to. Kiš sam ostane u ligi ak bu zdrav.
Pohvala za lika, al ljudi moji, franak sa 6,39 na 7,4. Ja sam danas skoro infarkt dobio kad sam pročitao, *eb* franak!
inter100- Broj postova : 1594
ČETVRTAK poslijepodne na pripremama Hajduka obilježila je svađa Nikole Vlašića sa starijim igračima.
Vlašić je jedan od najmlađih u momčadi, a zadatak mlađih je nošenje torbi. Veznjak splitske momčadi smatrao je da nije bio red na njega, te se posvađao sa suigračima.
Ipak, kasnije je Nikola, mlađi brat hrvatske atletičarke Blanke Vlašić, shvatio da je pogriješio, te se ispričao vrataru Lovri Kaliniću i starijim suigračima.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jeste gledali Krka Hajduk sažetak?! Palić vrhunski, namjestio im je 5 mrtvaca. Ako uđemo u MaxTV Prvu ligu on mi je najveća želja uz Kiša.
za sve one koji su govorili da propadaju
dobro je, potencijalni jaki sponzor uz zagrebačku pivovaru. Želim im sve najbolje
dobro je, potencijalni jaki sponzor uz zagrebačku pivovaru. Želim im sve najbolje
Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Samo za tvoju informaciju ovo nema nikakve veze sa west gate-om u Zaprešiću.
Njihovo ime je west gate jer se tvrtka zove "zapadna vrata" split, a vlasništvo se povezuje sa jednim njihovim likom dolje (čudne povijesti).
Vlasnik West Gate-a Zaprešić je tvrtka Shopping City Zagreb.
danijel1208 je napisao/la:Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Samo za tvoju informaciju ovo nema nikakve veze sa west gate-om u Zaprešiću.
Njihovo ime je west gate jer se tvrtka zove "zapadna vrata" split, a vlasništvo se povezuje sa jednim njihovim likom dolje (čudne povijesti).
Vlasnik West Gate-a Zaprešić je tvrtka Shopping City Zagreb.
tnx za info. Šteta
Dok mi pričamo karte su već podijeljene
P.s. DAJ POGLEDAJTE KOLIKO JE OVO DOBRO!!!!!!!
Dok mi pričamo karte su već podijeljene
P.s. DAJ POGLEDAJTE KOLIKO JE OVO DOBRO!!!!!!!
Kaj ima tu dobroga kad neće koristiti ni tebi ni meni ni Inkeru.Boli me kurac za HNS kamp.
Meni će koristiti dupe će mi zimi biti na toplom umjesto da umirem po Osijeku
Da ti vidiš taj stadion - to je černobil + 20 cm nataloženih ptičijih govana. Već je par ljudi iz firme tam osip dobilo jer kablovi idu po leševima golubova i izmetu.
Hrvatska liga je jaka što god tko rekao, najcrnja točka je infrastruktura - hitno trebamo investicije, pa bilo to od kriminalaca iz HNSa ili mafijaša Volpija koji po nigeriji šverca naftu, sve je ionak u državi otišlo u k....
Da ti vidiš taj stadion - to je černobil + 20 cm nataloženih ptičijih govana. Već je par ljudi iz firme tam osip dobilo jer kablovi idu po leševima golubova i izmetu.
Hrvatska liga je jaka što god tko rekao, najcrnja točka je infrastruktura - hitno trebamo investicije, pa bilo to od kriminalaca iz HNSa ili mafijaša Volpija koji po nigeriji šverca naftu, sve je ionak u državi otišlo u k....
Stranica 22 / 35. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 22 / 35.