Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 28 / 35.
Stranica 28 / 35. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
Admin je napisao/la:
U UTAKMICI drugog kola lige Bosne i Hercegovine između Mladosti i Slavije dogodio se manji incident na tribini domaće publike gdje je jedan navijač vrijeđao suca, ali je brzo protjeran s tribine od ostalih navijača koji nisu dozvolili vrijeđanje.
Naime, u jednom trenutku je navijač iz Kaknja nezadovoljan suđenjem opsovao sucu iz Banja Luke "majku četničku" , ali su stariji navijači brzo jurnuli te je nastalo naguravanje u kojem je protjerani navijač zaradio i šamarčinu.
Volio bi da neko mene tak proba.Ti Admine npr.
Mijau- Broj postova : 5105
Dinamo dobio Skenderbega a tamo je Arber Albubablaj.
Da, ali ne igra tamo. U dva nastupa upisao 2 minute, ovaj ga u 90+ stavljao
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Da, ali ne igra tamo. U dva nastupa upisao 2 minute, ovaj ga u 90+ stavljao
I sekunda se računa ali nije ni bitno.Daleko je dogurao do prga lige prvaka.
Nadam se da ce im Abi dat gol u 96'
Vujke nije imao srece sa ždrijebom
Vujke nije imao srece sa ždrijebom
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Jučer izašle SN u povodu 70 .godina postojanja.Naišao na ovo.
Jučer izašle SN u povodu 70 .godina postojanja.Naišao na ovo.
Evo za mijaua
Dinamo II 4 - 0 Hrvatski Dragovoljac
kaj si ono pričao da su premladi? pregazit će drugu ligu ko plitak potok.
Rukavina niti u zapisniku, ako ga ne poteraju do 31.8. predviđam dolazak nama i borbu za europu.
Rukavina niti u zapisniku, ako ga ne poteraju do 31.8. predviđam dolazak nama i borbu za europu.
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Evo za mijaua
Druga liga je druga liga tu u prvoj nemaju kaj tražiti.
Pa naša cijela momčad je prošle godine igrala drugu ligu i sad bez problema igra prvu. Dinamo II će ove godine biti 3x uvjerljiviji u drugoj ligi od nas prošle godine. Znači da oni komotno mogu igrati prvu. Nisi gledao klince te koliko sam ih ja gledao i zato ti je bzvz napamet govoriti nekaj. Njih 4 5 bi bili pojačanje svim klubovima osim dinamu, rijeci i hajduku. Sosa lijevi bek koji bi igrao standardno u 8 od 10 prvoligaša.
Pecelj je napisao/la:Pa naša cijela momčad je prošle godine igrala drugu ligu i sad bez problema igra prvu. Dinamo II će ove godine biti 3x uvjerljiviji u drugoj ligi od nas prošle godine. Znači da oni komotno mogu igrati prvu. Nisi gledao klince te koliko sam ih ja gledao i zato ti je bzvz napamet govoriti nekaj. Njih 4 5 bi bili pojačanje svim klubovima osim dinamu, rijeci i hajduku. Sosa lijevi bek koji bi igrao standardno u 8 od 10 prvoligaša.
Pola njih će za 2 godine moliti da dođu kod nas.Ali neće moći pokraj Hanžeka i Bočkaja.Boli me briga za djecu iz Dinama.
Begić i Čelik su Evra i Marcelo za tog malog bjednika.Čak je u Jurnaović bolji na beku a da ne govorim o Bertoši ili Arseniću iz Osijek.Sosa je škart
Eh sad, jel pun stadion zbog nje il je ona tu zbog punog stadionaMijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Tak nekaj nama treba da se napuni stadion
Prijedlog: kad već gledate neke druge klince, predlažem da možete pogledati i naše juniore, posebno sada kada će igrati 1. HNL juniorsku ligu, siguran sam kako i tu ima kvalitetnih igrača kada već spominjete Sosu ili neke druge.....a za budućnost našeg kluba.Pecelj je napisao/la:Pa naša cijela momčad je prošle godine igrala drugu ligu i sad bez problema igra prvu. Dinamo II će ove godine biti 3x uvjerljiviji u drugoj ligi od nas prošle godine. Znači da oni komotno mogu igrati prvu. Nisi gledao klince te koliko sam ih ja gledao i zato ti je bzvz napamet govoriti nekaj. Njih 4 5 bi bili pojačanje svim klubovima osim dinamu, rijeci i hajduku. Sosa lijevi bek koji bi igrao standardno u 8 od 10 prvoligaša.
bećar- Broj postova : 367
PopayTheMan baniran na sportnetu.Pao je jer je veličao Mamića.Željno iščekujemo novi nick bar ga nije teško skužiti.
Kak bi bilo dobro da danas dinamo izvuce juve, real i shahktar
Pa da im đilkoš, i dudu zabe po hattrick
Pa da im đilkoš, i dudu zabe po hattrick
Službeni podatak 800 ljudi na Zagreb-Lokomotiva na početku utakmice je pisalo 150.Ko koga tu *eb*.
Osijek smjenio Beseka.Umjesto njemaca kupila ih osječka pivovara.Oni su gotovi kak mi se cini.Kad bi tam dobili to bi bilo 6 bodova.Nikak nesmijemo zgubit tamo.
Mijau je napisao/la:Osijek smjenio Beseka.Umjesto njemaca kupila ih osječka pivovara.Oni su gotovi kak mi se cini.Kad bi tam dobili to bi bilo 6 bodova.Nikak nesmijemo zgubit tamo.
Ako i izgubimo dugoročno gledajući Osijek više ne može držati korak... Mislim da im je ovo kraj.
Treba pobjediti jer nas cekaju Rijeka,Dinamo i Zagreb u Kranjčevićevoj.Da dobijemo u Osijeku i Kranjči možemo izgubiti od Rijeke i Dinama po 10:0 nebi me bilo briga.Na Rujevici nemamo šanse ali Dinamu želim da izgubi kod nas nakon pobjede nad tovarima na Poljudu.
Mijau je napisao/la:Treba pobjediti jer nas cekaju Rijeka,Dinamo i Zagreb u Kranjčevićevoj.Da dobijemo u Osijeku i Kranjči možemo izgubiti od Rijeke i Dinama po 10:0 nebi me bilo briga.Na Rujevici nemamo šanse ali Dinamu želim da izgubi kod nas nakon pobjede nad tovarima na Poljudu.
Dinamo nema šanse izgubiti jer su shvatili da je hajduk jedno 10x ozbiljniji protivnik nego prošle godine, a suci su aktivniji nego ikad. Već par godina nije bilo ovoliko krađe baš svako kolo, a napravit će sve da imaju +10 bodova od konkurencije do ljeta.
Ak Kovač dobije otkaz damo repki Toplaka a švabu uzmemo k sebi, to bi značilo da sigurno ispadamo iz lige, al uvjetujemo zamjenu time da nam HNS izgradi najmoderniji kamp u državi
StaJaZnam- Broj postova : 530
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo milja od Dinama milja od tv prava još nam samo 5 fali do 7 koliko je proračun.A tih 5 da mi je znati odkuda bu došlo.
Evo milja od Dinama milja od tv prava još nam samo 5 fali do 7 koliko je proračun.A tih 5 da mi je znati odkuda bu došlo.
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
grad 3, i ostalo još od jednog transfera na zimu.
Za razliku od druge lige koja je nekih pol milje kuna jeftinija raj na zemlji. Lakoćom ćemo zatvoriti financije u ovoj sezoni. Druga liga je smrt za klub.
Stranica 28 / 35. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 28 / 35.