Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 15 / 35.
Stranica 15 / 35. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
Još nešto. Sucima bi je*o mamu kao i danskom treneru
Lijepe snove sanjam u snu se zezam
Lijepe snove sanjam u snu se zezam
inter100- Broj postova : 1594
Suci su nas izneredili, ali mi smo sami sebe troduplo tolko uništili. Igra s igračem više u drugom poluvremenu je bila živi užas, možda nikad gora gledano sa strane realizacije. Znao sam da nemamo šanse uć u finale, ali ovako se pobijedit, to samo mi možemo. Gledao sam Španjolsku ranije i mislil sam si koji su to debili jer su usrali situaciju s dva igrača više pri kraju utakmice, a kad ono kasnije mi taj *eb* odvedemo na razinu više.
zagorec92- Broj postova : 769
jeste našli temu
Evo da onda i ja dobacim malo
Goluža nas je opet koštao pobjede, predugo je držao Alilovića, pogotovo ako je istina da je bolestan već duže, trebao ga je ranije odmarat, a Losert je predobar golman da brani samo sedmerce, a ne sad ga bacit pred kraj da nas čupa
Neznam ni kaj je sa Ninčevićem, Vukovićem, ima ih još koji su jako malo igrali, dok s druge strane Kopljar u napadu igra dobro samo protiv francuza, koliko je igrača držao na klupi bez neke veće minutaže, mogao je tako i Lackovića, bar bi zabio više u napadu od nekih
Evo da onda i ja dobacim malo
Goluža nas je opet koštao pobjede, predugo je držao Alilovića, pogotovo ako je istina da je bolestan već duže, trebao ga je ranije odmarat, a Losert je predobar golman da brani samo sedmerce, a ne sad ga bacit pred kraj da nas čupa
Neznam ni kaj je sa Ninčevićem, Vukovićem, ima ih još koji su jako malo igrali, dok s druge strane Kopljar u napadu igra dobro samo protiv francuza, koliko je igrača držao na klupi bez neke veće minutaže, mogao je tako i Lackovića, bar bi zabio više u napadu od nekih
Mijau, kad ćemo napravit dar-mar na Cibalijinom topicu na Sportnetu . Malo razbit dosadu dok sezona ne počne
inter100 je napisao/la:Mijau, kad ćemo napravit dar-mar na Cibalijinom topicu na Sportnetu . Malo razbit dosadu dok sezona ne počne
Pa slabo se pojavljeujes tamo još te nisam skuzio sa novim nickom.
Mijau- Broj postova : 5105
[You must be registered and logged in to see this link.]
Prvi korak ka transparentnosti poslovanja. Pa ti posluj na divlje.Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
NAJVEĆI PROFITI: 20 udruga s prodajom roba i prihodima iznad 5 milijuna kuna
Hrvatski nogometni savez
Hrvatski skijaški savez
KK 'Cedevita'
ZAPRAF
Društvo prijatelja dubrovačke starine
Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika
GNK 'Dinamo'
Autoklub Rijeka
Nogometni klub 'Slaven' Koprivnica
Hrvatski ferijalni i hostelski savez
Hrvatski liječnički zbor
Hrvatski crveni križ
Caritas Zagrebačke nadbiskupije
NK 'Zagreb'
Hrvatski rukometni savez
Gradsko društvo crvenog križa Zagreb
Hrvatsko društvo skladatelja
Rukometni klub 'Zagreb'
Nogometni klub 'Inter-Zaprešić'
Hrvatski autoklub temeljni autoklub Varaždin
NAJVEĆI PROFITI: 20 udruga s prodajom roba i prihodima iznad 5 milijuna kuna
Hrvatski nogometni savez
Hrvatski skijaški savez
KK 'Cedevita'
ZAPRAF
Društvo prijatelja dubrovačke starine
Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika
GNK 'Dinamo'
Autoklub Rijeka
Nogometni klub 'Slaven' Koprivnica
Hrvatski ferijalni i hostelski savez
Hrvatski liječnički zbor
Hrvatski crveni križ
Caritas Zagrebačke nadbiskupije
NK 'Zagreb'
Hrvatski rukometni savez
Gradsko društvo crvenog križa Zagreb
Hrvatsko društvo skladatelja
Rukometni klub 'Zagreb'
Nogometni klub 'Inter-Zaprešić'
Hrvatski autoklub temeljni autoklub Varaždin
inkerovac- Broj postova : 1511
i onda nas deru neke segeste, a cibalija je ispred nas....
a gdje su pare?! s tim da treba naglasiti da nismo bili u minusu u početku, a ne znam gdje su ti naši preveliki troškovi
import export društvo, a ne klub
a gdje su pare?! s tim da treba naglasiti da nismo bili u minusu u početku, a ne znam gdje su ti naši preveliki troškovi
import export društvo, a ne klub
Pecelj- Broj postova : 2970
konkretno, Inker je gradski klub,
želim da se objavi koliko je tko zaradio od inkera u prošlih par godina
kolko su love dobili igrači, koliko vodstvo kluba, a koliko razni menadžeri (s tim da se u zaradu ubroje i postotci od transfera)
kolko su love dobili igrači, koliko vodstvo kluba, a koliko razni menadžeri (s tim da se u zaradu ubroje i postotci od transfera)
Svi bi mi to voljeli, to bi trebala biti i obveza jer je klub, kako si i rekao, gradski. A grad nisu samo političke glavonje. Štoviše, grad čine ljudi koji ga i financiraju, ovi vlastodržšci su praktički nepotrebni i nebitni.Pecelj je napisao/la:konkretno, Inker je gradski klub,
No, budimo realni, račune ćemo vidjet...nikad.
nikad ne reci nikad, u gradskom vijeću konačno sjede ljudi koji nisu HDZ SDP naguzi.... malo po malo kopkat će se gdje curi lova
Sastav gradskog vijeća (ukupno 21 osoba):Pecelj je napisao/la:nikad ne reci nikad, u gradskom vijeću konačno sjede ljudi koji nisu HDZ SDP naguzi.... malo po malo kopkat će se gdje curi lova
15 - HDZ/SDP ili koalicijske stranke
4 - Glas Zaprešića, prodana stranka, okrenuli su se kak je vjetar zapuhal
2 - Hrast, marginalna stranka koja sa 2 zastupnika nema nikakav utjecaj
Gradonačelnik i njegovi zamjenici su čvrsto vezani uz HDZ, a Labus je Morovićev igrač. Već godinama govorim da treba istražiti i zapošljavanje Labusa kao ravnatelja Srednje škole, budući da je očito kako je taj posao dobio po političkoj podobnosti od tadašnjeg gradonačelnika Morovića, a ne po kvalifikacijama. U Inkerovoj Upravi i Izvršnom odboru sjede HDZ-ovi naguzi. Benčević, Majcen, Turk, Laljak, Bago, Morović, Pavetić (podaci s Inkerova stranice, ne znam jel su up-to-date)...ima još nekih sumnjivih ljudi, ali ne mogu potvrditi kojoj stranci pripadaju, ako i pripadaju.
Uglavnom, ja tu ne vidim te ljude o kojima pričaš. I očito ih neću vidjeti do 2017. godine, no poučen zombifikacijom ljudi za vrijeme izbora, ne očekujem promjene.
reci što god hoćeš o ljudima iz Hrasta (iako samo 2 glasa kako ti kažeš, ali imaju sad pravo i uvid u sve papire, pa se nadam i u one o inkeru, velika ti je stvar kad u nešto sumnjaš a onda dobiješ pristup svim dokumentima), za koje su svi rekli da će se prodati HDZu i da su HDZovi (imali su 2 zastupnika i mogli su tražiti od HDZa kaj su god htjeli) ipak do koalicije nije došlo. s druge strane HDZ je uspio kupiti baću, čak i ljude s SDPove liste.
dakle, imali su se prilike prodati, ali nisu - dokaz, a ne obećanje ! ja ljude osobno poznam, obojicu, i mislim da im poštenje nije upitno, a cilj im je, kolko kužim raščistiti stvari u zapreščanskoj politici.
tu je situacija mutna, ovo što ti kažeš je samo vrh sante leda - pročitaj moje postove na koje se javio saić, sve se ispostavilo točno i apsolutno sve sam pogodio.
- morović i te kako ima prste u svemu još uvijek. Saić je naslijedio cvetka seniora na čelu lovaca (kaj nije zanemariva lova), samo da bi se kandidirao i namjerno izgubio od turka. cvetko senior je bio morovićev čovjek, duboko u koaliciji s HDZom (mislim čak i predsjednik gradskog vijeća) a miče se s pozicije glavnom čovjeku SDPa - ak vam to ne smrdi evo još. cvetko je na listi morovića, a saić u kampanji nosi prsluk s reklamom cvetka (juniora) i njegovog autoservisa. (praktički brak HDZa, SDPa i Morovića u zaprešiću, sve su se dogovorili, ispucali baću kao rezervnu opciju i sačuvali SDP kao rezervu). kaj se baće tiče još sam bio klinac kad su govorili da lik samo traži fotelju u komunalnom i da će potpisati kaj god treba.
inače sam cvetko junior je proglašen gospodarstvenikom godine od strane HDZa iako je u najmanju ruku sumnjiv (radi u gradskoj firmi u gradu zagrebu, a ne dolazi na posao - prima poveću plaću u zamjenu što gradskim (zagreb) djeltancima nabavlja povoljnije aute i servisira iste - čista korupcija)
cvetko senior i junior, lovačko društvo, saić, morović i turk su sigurno povezani, kolko tu ima utuživih stvari to nek ocijenjuje neki pravnik ili policija. jedino što je sigurno je da je u zaprešiću jako puno toga dogovoreno. zanimljiva stvar za neku knjigu koja bi svakako bila zanimljiva.
dakle, imali su se prilike prodati, ali nisu - dokaz, a ne obećanje ! ja ljude osobno poznam, obojicu, i mislim da im poštenje nije upitno, a cilj im je, kolko kužim raščistiti stvari u zapreščanskoj politici.
tu je situacija mutna, ovo što ti kažeš je samo vrh sante leda - pročitaj moje postove na koje se javio saić, sve se ispostavilo točno i apsolutno sve sam pogodio.
- morović i te kako ima prste u svemu još uvijek. Saić je naslijedio cvetka seniora na čelu lovaca (kaj nije zanemariva lova), samo da bi se kandidirao i namjerno izgubio od turka. cvetko senior je bio morovićev čovjek, duboko u koaliciji s HDZom (mislim čak i predsjednik gradskog vijeća) a miče se s pozicije glavnom čovjeku SDPa - ak vam to ne smrdi evo još. cvetko je na listi morovića, a saić u kampanji nosi prsluk s reklamom cvetka (juniora) i njegovog autoservisa. (praktički brak HDZa, SDPa i Morovića u zaprešiću, sve su se dogovorili, ispucali baću kao rezervnu opciju i sačuvali SDP kao rezervu). kaj se baće tiče još sam bio klinac kad su govorili da lik samo traži fotelju u komunalnom i da će potpisati kaj god treba.
inače sam cvetko junior je proglašen gospodarstvenikom godine od strane HDZa iako je u najmanju ruku sumnjiv (radi u gradskoj firmi u gradu zagrebu, a ne dolazi na posao - prima poveću plaću u zamjenu što gradskim (zagreb) djeltancima nabavlja povoljnije aute i servisira iste - čista korupcija)
cvetko senior i junior, lovačko društvo, saić, morović i turk su sigurno povezani, kolko tu ima utuživih stvari to nek ocijenjuje neki pravnik ili policija. jedino što je sigurno je da je u zaprešiću jako puno toga dogovoreno. zanimljiva stvar za neku knjigu koja bi svakako bila zanimljiva.
Pecelj je napisao/la:reci što god hoćeš o ljudima iz Hrasta (iako samo 2 glasa kako ti kažeš, ali imaju sad pravo i uvid u sve papire, pa se nadam i u one o inkeru, velika ti je stvar kad u nešto sumnjaš a onda dobiješ pristup svim dokumentima), za koje su svi rekli da će se prodati HDZu i da su HDZovi (imali su 2 zastupnika i mogli su tražiti od HDZa kaj su god htjeli) ipak do koalicije nije došlo. s druge strane HDZ je uspio kupiti baću, čak i ljude s SDPove liste.
Poštovani g. Pecelj,
inače nisam čovjek koji komentira svakakve komentare ali na ovo moram reagirati jer me u svojem komentaru osobno vrijeđate i iznosite neistine.
Kao prvo, ja nisam ničiji čovjek niti me nitko nije kupio a ni to ne može.
U politiku sam ušao sa željom da pomognem jednoj mladoj ekipi koja se okupila oko Zaprešićkog SDP-a i koja ima viziju kako voditi ovaj grad, a moja kandidatura je došlo nakon nagovora čelnih ljudi SDP-a Grada Zaprešića i nakon provedene ankete u kojoj sam stajao jako dobro.
Ja nisam naslijedio nikoga u Lovačkom Društvu Zaprešić nego sam legitimno izabran od strane 69 članova toga društva, a sa Vašom konstatacijom Vi vrijeđate sve te ljude koji rade u tom društvu i koji su mi prije dvije godine dali povjerenje na skupštini.U lovačkom društvu nema plaćenih funkcija i svi su volonteri pa tako i ja te mi nije jasno od kuda vučete zaključak "kaj nije zanemariva lova".
To što sam nosio streljački prsluk Lovačkog društva Zaprešić na kojem je jedna od reklama "auto servis Cvetko" je normalna stvar pošto smo taj dan imali takmičenje u gađanju na glinene golubove i došao sam na dan izbora direktno sa takmičenja.
To kako radi Hrast u gradskom vijeću presuditi će birači za 3 godine ali nije točna Vaša konstatacija da su jedina oporba jer je i SDP oporba u gradskom vijeću sa 4 viječnika ali nažalost sa Hrastom ne možemo ništa mijenjati jer nas je premalo (iako, a to Vam mogu potvrditi i dečki iz Hrasta, smo pokušavali zajedno sa njima i "još nekima" dobiti većinu u Gradskom vijeću).
Na kraju ja ove tekstove potpisujem sa svojim imenom i prezimenom, kao što sam to radio i prije, te se za pisanje neistinitih i uvredljivih postova ne krijem iza pseudonima, jer nemam ništa kriti.
Član sam ovog foruma još iz vremena kada nisam bio u politici jer volim ovaj naš klub za kojeg navijam od rođenja (inače sam sa još 40-tak ljudi i jedan od osnivača Divljih Svinja) i nije mi ni na kraj pameti bilo ga koristiti u političke svrhe dok me Vi niste počeli prozivati i zato ću ovdje stati sa svojim odgovorom jer nije bitno kaj se napiše nego tko to napiše.
Pozdrav,
Danijel Saić
danijel1208- Broj postova : 105
poštovani,
prije svega, kako bi izgledali svi forumi svijeta da svi imamo ispod svoje ime i prezime?! na ovom forumu sam vrlo vjerovatno od njegovih početaka, jer podržavam sve zdrave inicijative vezane uz najdraži klub i grad i kao što se nemam potrebu posebno predstavljati, iako se manje više svi poznamo, kad pričam o Oršiću ili laljaku, ne znam zašto bi vi bili iznimka.
ne znam čime sam vas uvrijedio? i zbilja ne znam gdje sam iznio laži?
dakle, činjenice:
zamjenili ste cvetka (seniora) na čelu lovaca
cvetko (senior) je bio član liste vinka morovića i predsjenik GV
g cvetko i vi ste dakle surađivali, g cvetko i HDZ su dakle surađivali - je li istina?
imali ste reklamu za vrijeme izbora na prsluku iako sam vas i u dopisivanju na ovom forumu prije izbora obavijestio da je g cvetko fiktivno zaposlen u jednoj gradskoj (zagreb) firmi (što naravno nije legalno, ili bar moralno prihvatljivo - oblik korupcije)
pitanje, jeste li vi te navode provjerili prije nego ste nastavili suradnju s gosp cvetkom, bilo u svoje ime, bilo u ime stranke ili u ime lovačkog društva?
(ako je za vas normalno da je gosp cvetko na jednoj listi, ta lista koalira s HDZom, a vi kao oporba nosite reklamu za poslovni subjekt iste te osobe, onda sam ja lud)
kako je moguće da se u onom našem razgovoru prije izbora ostvarilo baš sve što sam ja predvidio ako lažem i vas blatim? tamo sam rekao da će ljudi s vaše liste vrlo vjeroatno podržati hdz (što se i ostvarilo), a vi ste dali svoju riječ da je to nemoguće, (ista stvar za baću)!!
što se tiče lovačkog društva i novaca, hoćete mi reći da to radite kao hobi i da nikad niste iskoristili kunu za bilo kakvu povlasticu? putovanje, benzin, ručkove itd. ako da, onda se ponizno ispričavam što sam krivo pretpostavio, ako ne, tražim ispriku.
također me ispričajte, ali ako ćemo biti do kraja otvoreni, to da vi želite nekom pomoći i napraviti nešto jako dobro za opće dobro, a ulazite u SDP dok se sve ove stvari u državi događaju oko istog tog sdpa - djela vaših kolega iz stranke, svima daju pravo na sumnju i propitkivanje, zar ne?
vaš nemar, ako niste provjerili sumnjivosti oko vaših suradnika, je vaš problem
dakle, gdje sam točno lagao?
meni će biti drago, ako mi objasnite drugačije, ako kažete da ste provjerili fiktivno zaposlenje gdina Cvetka i ako sam ja u kriv.
ovaj forum gleda max 10ak ljudi, i mislim da vas tu ne mogu oklevetati ne znam koliko, ali je dobra prigoda da raščistite ove stvari, ako nisu istina pa tako da ne znam čemu ovo nije bitno što piše nego tko piše?!
prije svega, kako bi izgledali svi forumi svijeta da svi imamo ispod svoje ime i prezime?! na ovom forumu sam vrlo vjerovatno od njegovih početaka, jer podržavam sve zdrave inicijative vezane uz najdraži klub i grad i kao što se nemam potrebu posebno predstavljati, iako se manje više svi poznamo, kad pričam o Oršiću ili laljaku, ne znam zašto bi vi bili iznimka.
dakle, činjenice:
g cvetko i vi ste dakle surađivali, g cvetko i HDZ su dakle surađivali - je li istina?
imali ste reklamu za vrijeme izbora na prsluku iako sam vas i u dopisivanju na ovom forumu prije izbora obavijestio da je g cvetko fiktivno zaposlen u jednoj gradskoj (zagreb) firmi (što naravno nije legalno, ili bar moralno prihvatljivo - oblik korupcije)
pitanje, jeste li vi te navode provjerili prije nego ste nastavili suradnju s gosp cvetkom, bilo u svoje ime, bilo u ime stranke ili u ime lovačkog društva?
(ako je za vas normalno da je gosp cvetko na jednoj listi, ta lista koalira s HDZom, a vi kao oporba nosite reklamu za poslovni subjekt iste te osobe, onda sam ja lud)
kako je moguće da se u onom našem razgovoru prije izbora ostvarilo baš sve što sam ja predvidio ako lažem i vas blatim? tamo sam rekao da će ljudi s vaše liste vrlo vjeroatno podržati hdz (što se i ostvarilo), a vi ste dali svoju riječ da je to nemoguće, (ista stvar za baću)!!
što se tiče lovačkog društva i novaca, hoćete mi reći da to radite kao hobi i da nikad niste iskoristili kunu za bilo kakvu povlasticu? putovanje, benzin, ručkove itd. ako da, onda se ponizno ispričavam što sam krivo pretpostavio, ako ne, tražim ispriku.
također me ispričajte, ali ako ćemo biti do kraja otvoreni, to da vi želite nekom pomoći i napraviti nešto jako dobro za opće dobro, a ulazite u SDP dok se sve ove stvari u državi događaju oko istog tog sdpa - djela vaših kolega iz stranke, svima daju pravo na sumnju i propitkivanje, zar ne?
meni će biti drago, ako mi objasnite drugačije, ako kažete da ste provjerili fiktivno zaposlenje gdina Cvetka i ako sam ja u kriv.
ovaj forum gleda max 10ak ljudi, i mislim da vas tu ne mogu oklevetati ne znam koliko, ali je dobra prigoda da raščistite ove stvari, ako nisu istina pa tako da ne znam čemu ovo nije bitno što piše nego tko piše?!
Pecelj je napisao/la:poštovani,
dakle, činjenice:
Poštovani g. Pecelj,
pošto iz Vašeg posta vidim da ste dosta neinformirani dozvolite mi da Vam pojasnim neke stvari.
Prvo ste naveli da sam naslijedio Cvetka u Lovačkom društvu da bi u drugom postu napiasli da sam ga zamijenio; naslijediti i zamijeniti nije isto, te ne znači da ako sam nekoga zamijenio da sami i sa njime surađivao pošto od dana mojeg preuzimanja funkcije predsjednika Lovačkog društa Cvetko Vlado više nema nikakvu izvršnu funkciju u istom društvu.
Vaša primjedba da surađujem sa Cvetkom Tomislavom koji je ujedno i na funkciji u gradu Zagrebu dokazuje da Vi ne znate kako funkcioniraju udruge te da udruga nema ingerenciju nekoga izbaciti Van ili suspendirati ukoliko za toga postoji sumnja u nečasne radnje jer nam to statut niti ne dozvoljava a u Udrugama Vam inaće postoje tijela koje vode društvo (Predsjednik, Izvršni odbor i Stegovni sud) koja su sam po sebi nadležna svaka u svojoj ingerenciji.
Nadalje ukoliko Vi imate neke sumnje u nečasne radnje g. Cvetka Tomislava prijavite to tijelima koja su nadležna za to - ja nisam niti policajac niti tužitelj da bi mogao to procesuirati.
Prsluci za koje navodite da sam nosio su 'prsluci koji su napravljeni prije mog dolaska na čelo udruge, i imaju između ostalog 4 tvrtke na sebi koje su bile sponzor za izradu istih, a u današnje vrijeme nažalost Udruge i nemaju baš novca na razbacivanje da bi mogle kupovati svake godine nove prsluke tako dea neznam na koji način sam ja nastavio bilo kakvu suradnju sa g. Cvetkom kako navodite "nego ste nastavili suradnju s gosp cvetkom, bilo u svoje ime, bilo u ime stranke ili u ime lovačkog društva".
Vaš navod da ste predvidjeli da će ljudi sa moje liste pristupiti HDZ-u je točan ali sam Vam i objasnio da to nisu bili ljudi iz SDP-a nego našeg koalicijskog partnera HSU-a koji su sa D. Baćom otišli u koaliciju sa vladajućima tako da neznam iz kojeg razloga za to krivite SDP.
Što se tiće novaca iz Lovačkog društva Zaprešić ovdje pod materijalnom i krivićnom odgovornošću izjavljujem da u svoje dvije godine od kad sam predsjednik nisam uzeo ni lipe niti potrošio na večere, kave i sl., a Vas pozivam da ukoliko želite možete skupa samnom provjeriti knjige Lovačkog društva da se i osobno uvjerite.
Nadalje ja sam u SDP ušao prije tri godine kada SDP u državi nije bio na vlasti, i nisam ušao u njega da bi dobio bilo kakvu funkciju na državnoj razini negom da bi lokalno pokušao napraviti nešto dobro za naš grad, a da li SDP dobro vodi državu i kako je vodi će odlučiti biraći na parlamentarnim izborima za dvije godine, a ja sam ovdje odgovoran biraćima u Zaprešiću koji su i glasali za mene.
Ako me i pitate gdje ste lagali i oklevetali moje ime pročitajte se zadnju rečenicu Vašeg prošlog posta gdje ste me optužili da sam u sprezi sa Turkom, Morovićem i ostalima te da tu imaju posla i državni istražni organi - to su teške riječi.
Na kraju ću Vam reći da sam ja na prošlim izborima javno dao svoje ime i prezime u svrhu promjena za koje sam htio da se dogode u Zaprešiću, nisam sjedio za laptopom i pisao neistinite postove, te sam trpio neviđene uvrede na svoje ime i prezime za koje znaju moja obitelj i nekoliko prijatelja, da bi me sada Vi prozivali da sam sa tim istim ljudima u sprezi.
Ovim postom se nisam htio opravdavati nego Vam ukazati na činjenice, a Vi ste mogli (kao što ste i naveli u prijašnjem postu da me osobno poznajete) nazavati me i pitati me za pojašnjenja na koja bi vam rado odgovorio.
Pozdrav,
Danijel Saić
danijel1208- Broj postova : 105
niti sam želio napasti vas, niti sam želio nanijeti vam ikakvu nelagodu, vama ili još manje vašoj obitelji.
stojim kod svake svoje riječi (osim ove predpostavke da ste koristili povlastice lovačkog društva, i ako zbilja u 2 god niste potrošili lipu ovim putem se ispričavam) i niti jednu činjenicu niste pobili.
ovo za HSU sam ja i pisao, jer poznam gospodina s liste za kojeg znam da bi se prodao za pol pereca, i na to sam vas i upućivao.
i dalje stojim kod tvrnje da časne osobe nemaju što raditi u SDPu i HDZu jer ne možeš biti do kraja častan dok god "držiš ljestve" širim stranačkim strukturama. pa taman da se i radi samo o stranačkom zapošljavanju i da nikakvog drugog kriminala nema, a budimo realno, znamo da ima, i vi i ja i ostalih 5 ljudi koji će ovo ovdje pročitati.
cilj mi nije bio nikoga diskreditirati nego iskazati svoje mišljenje da niti u zaprešiću (vezano s inkerom), a niti u hrvatskoj neće biti promjena dok god stranke koje funkcioniraju na ovakav način vladaju gradom ili državom. jasno je da je uz HDZ i SDP takva stranka i žalosno je da netko tko je iskren uopće troši svoju energiju na gradnju nečeg što drugi zloupotrebljavaju. zbilja mi je teško povjerovati da 2014te nakon svih činjenica netko ima iskrenu želju napraviti nešto za opće dobro i to kanalizira kroz SDP i HDZ, to mi graniči sa znanstvenom fantastikom
iako nemate novaca za nove prsluke, ja bi prije nego što ga idući put obučem, a imam indicije što stoji iz toga, provjerio iste ili rađe išao bez prsluka, tako da vam ta tvrdnja ne stoji i nije vam nikakvo opravdanje da je to stari prsluk dok god ga vi nosite, a protiv vezanog gospodina su već poduzete radnje, ali nažalost i u Zagrebu vlada SDP, ovaj pardon Bandić (iako iste akcije nisu urodile plodom niti kad je Bandić bio u SDPu, a sve dosta vam je argumentacije o SDPu samo ako znate da su oni i doveli Bandića na vlast - ne moram ni govoriti da je u spomenutoj instituciji na čelu bandićeva osoba koje je bila i još uvijek je aktivan član SDPa).
za sebe morate priznati da ste, ispali poprilično naivni jer ja zbilja nemam nikakvog kontakta s politikom samo živim u zaprešiću i opet sam neke procese uočio prije vas.
stojim kod svake svoje riječi (osim ove predpostavke da ste koristili povlastice lovačkog društva, i ako zbilja u 2 god niste potrošili lipu ovim putem se ispričavam) i niti jednu činjenicu niste pobili.
ovo za HSU sam ja i pisao, jer poznam gospodina s liste za kojeg znam da bi se prodao za pol pereca, i na to sam vas i upućivao.
i dalje stojim kod tvrnje da časne osobe nemaju što raditi u SDPu i HDZu jer ne možeš biti do kraja častan dok god "držiš ljestve" širim stranačkim strukturama. pa taman da se i radi samo o stranačkom zapošljavanju i da nikakvog drugog kriminala nema, a budimo realno, znamo da ima, i vi i ja i ostalih 5 ljudi koji će ovo ovdje pročitati.
cilj mi nije bio nikoga diskreditirati nego iskazati svoje mišljenje da niti u zaprešiću (vezano s inkerom), a niti u hrvatskoj neće biti promjena dok god stranke koje funkcioniraju na ovakav način vladaju gradom ili državom. jasno je da je uz HDZ i SDP takva stranka i žalosno je da netko tko je iskren uopće troši svoju energiju na gradnju nečeg što drugi zloupotrebljavaju. zbilja mi je teško povjerovati da 2014te nakon svih činjenica netko ima iskrenu želju napraviti nešto za opće dobro i to kanalizira kroz SDP i HDZ, to mi graniči sa znanstvenom fantastikom
iako nemate novaca za nove prsluke, ja bi prije nego što ga idući put obučem, a imam indicije što stoji iz toga, provjerio iste ili rađe išao bez prsluka, tako da vam ta tvrdnja ne stoji i nije vam nikakvo opravdanje da je to stari prsluk dok god ga vi nosite, a protiv vezanog gospodina su već poduzete radnje, ali nažalost i u Zagrebu vlada SDP, ovaj pardon Bandić (iako iste akcije nisu urodile plodom niti kad je Bandić bio u SDPu, a sve dosta vam je argumentacije o SDPu samo ako znate da su oni i doveli Bandića na vlast - ne moram ni govoriti da je u spomenutoj instituciji na čelu bandićeva osoba koje je bila i još uvijek je aktivan član SDPa).
za sebe morate priznati da ste, ispali poprilično naivni jer ja zbilja nemam nikakvog kontakta s politikom samo živim u zaprešiću i opet sam neke procese uočio prije vas.
Nebu zanettizg *eb* Branka i Intera na sportnetu
Mijau danas(oko 22.30) ću napraviti jedan upad na Cibalijin topic na sportnetu i izvrijeđat ću ih. Brani me
ovakvim kupovanjem sirotinje i je tu gdje je..... za 100 000€ u hrvatskoj kupiš portale, novine, 10 klubova i činovnika u katastarskoj općini
Bravo za Dinamo i Zdravka Mamića.Dinamo je pravi klub a gospodin Mamić pravi gospodin i ponosan sam da navijam za taj klub.
Mijau- Broj postova : 5105
Stranica 15 / 35. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 15 / 35.