Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 29 / 35.
Stranica 29 / 35. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
Mislim da grad ne daje ni blizu 3.Znam da cemo od prodaje nekaj dobiti ali to nije riješenje.Trebali bi imati sponzora koji daje bar 2 milijuna za mjesto na dresu pa nek se i klub nazove po njemu za 5.Tak i onak cu ga ja zvati Inker kak god se on zvao.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Mislim da grad ne daje ni blizu 3.Znam da cemo od prodaje nekaj dobiti ali to nije riješenje.Trebali bi imati sponzora koji daje bar 2 milijuna za mjesto na dresu pa nek se i klub nazove po njemu za 5.Tak i onak cu ga ja zvati Inker kak god se on zvao.
Slažem se da bi to bilo odlično, ali kad na tekmi nema 100 gledatelja i kad se javno sprdaju s nama od Blažička na dalje što očekivati. naravno iovako su ulaganja u HNL na minimumu zbog Mamića i sudaca.
Mislim da grad daje 3,2 mil ili nešto blizu tome. Davali su prije puno više. Imam negdje točno koliko daju, ali ne da mi se sad kopati po hardu.
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Mislim da grad ne daje ni blizu 3.Znam da cemo od prodaje nekaj dobiti ali to nije riješenje.Trebali bi imati sponzora koji daje bar 2 milijuna za mjesto na dresu pa nek se i klub nazove po njemu za 5.Tak i onak cu ga ja zvati Inker kak god se on zvao.
Slažem se da bi to bilo odlično, ali kad na tekmi nema 100 gledatelja i kad se javno sprdaju s nama od Blažička na dalje što očekivati. naravno iovako su ulaganja u HNL na minimumu zbog Mamića i sudaca.
Mislim da grad daje 3,2 mil ili nešto blizu tome. Davali su prije puno više. Imam negdje točno koliko daju, ali ne da mi se sad kopati po hardu.
3,2 mil je za kpl zajednicu, klubu ide pola.
danijel1208- Broj postova : 105
Jel ima sanse da dinamo ostane ne poražen do Zaprešića pa da im prekinemo niz
Tučnjava u svlačionici NK Istra 1961!
Nakon treninga Istre 1961 došlo je do fizičkog obračuna između dvojice nogometaša nakon čega je jedan od aktera završio na pulskoj Hitnoj pomoći. Iz kluba još uvijek nema službene potvrde da je do ovog incidenta došlo, a atmosfera oko kluba dodatno je uzdrmana i pisanjem nekih medija da igrači ne dobivaju redovno plaće što je uprava kluba u nekoliko puta demantirala.
O pisanju određenih medija govorio je nakon utakmice i trener Pamić kojije na pitanje novinara dali su igrači pod „psihološkim stresom“ zbog neredovnih plaća izjavio da pitanje o plaćama moraju postaviti nekom drugom, a ne njemu, te da on nije dao nikakvu izjavu vezanu uz neredovne plaće.
Sve u svemu čudno je da je atmosfera u klubu napeta unatoč izvanrednom plasmanu, no odgovore na ta pitanja bi ipak dati oni koji vode zeleno-žuti brod i koji su obećali da će se nakon 90 dana od preuzimanja kluba obratiti javnosti s rezimeom postignutog.
Nakon treninga Istre 1961 došlo je do fizičkog obračuna između dvojice nogometaša nakon čega je jedan od aktera završio na pulskoj Hitnoj pomoći. Iz kluba još uvijek nema službene potvrde da je do ovog incidenta došlo, a atmosfera oko kluba dodatno je uzdrmana i pisanjem nekih medija da igrači ne dobivaju redovno plaće što je uprava kluba u nekoliko puta demantirala.
O pisanju određenih medija govorio je nakon utakmice i trener Pamić kojije na pitanje novinara dali su igrači pod „psihološkim stresom“ zbog neredovnih plaća izjavio da pitanje o plaćama moraju postaviti nekom drugom, a ne njemu, te da on nije dao nikakvu izjavu vezanu uz neredovne plaće.
Sve u svemu čudno je da je atmosfera u klubu napeta unatoč izvanrednom plasmanu, no odgovore na ta pitanja bi ipak dati oni koji vode zeleno-žuti brod i koji su obećali da će se nakon 90 dana od preuzimanja kluba obratiti javnosti s rezimeom postignutog.
Admin je napisao/la:Ipak ne prekidamo dinamov niz
Prekidamo onaj u HNL-u.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bogdanovih 5
Ante Ćorić (Dinamo) 5
Andrija Balić (Hajduk) 4
Nikola Vlašić (Hajduk) 3
Josip Posavec (Inter Zaprešić) 2
Jozo Šimunović (Dinamo/Celtic) 1
Srećko Bogdan trenutačno je šef omladinskog pogona Intera, kluba u kojem je 2005. zamalo osvojio naslov nakon borbe s Hajdukom.
– Te godine imali smo Modrića, Ćorluku, Čalu, Zekića, ali i domaće igrače poput Gondžića, Ceraja, Vidaka. Trebali smo uzeti naslov te godine, ali bilo je tu i nekih igara izvan travnjaka.
Bogdanovih 5
Ante Ćorić (Dinamo) 5
Andrija Balić (Hajduk) 4
Nikola Vlašić (Hajduk) 3
Josip Posavec (Inter Zaprešić) 2
Jozo Šimunović (Dinamo/Celtic) 1
Srećko Bogdan trenutačno je šef omladinskog pogona Intera, kluba u kojem je 2005. zamalo osvojio naslov nakon borbe s Hajdukom.
– Te godine imali smo Modrića, Ćorluku, Čalu, Zekića, ali i domaće igrače poput Gondžića, Ceraja, Vidaka. Trebali smo uzeti naslov te godine, ali bilo je tu i nekih igara izvan travnjaka.
Štimac blizu klupe Istre umjesto Pamića.Ko je da se napravi remake ovog [img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Ekstremno ružna navijačka skupina. Fićo je odvratan.
Ja sam da se napravi i remake
Ja sam da se napravi i remake
Sva sreća da nema tebe jer bi bili još ružnija slika.Tu me niko nemre prepoznati.
Mijau je napisao/la:Sva sreća da nema tebe jer bi bili još ružnija slika.Tu me niko nemre prepoznati.
skoro nitko
a mene cane pokrio
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Sva sreća da nema tebe jer bi bili još ružnija slika.Tu me niko nemre prepoznati.
skoro nitko
Kad si stavio periku :-)
danijel1208- Broj postova : 105
Besplatni marketing
Ipak, svjetski mediji su se itekako raspisali o toj utakmici zbog jednog zanimljivog i nesvakidašnjeg detalja.
Kapetan je najprije bio Aleksandar Kolarov koji je iz igre izašao u 77. minuti pa je traku preuzeo Nemanja Matić. Nakon četiri minute on je pocrvenio pa je kapetan postao Zoran Tošić, a on je odmah zamijenjen i od 85. minute kapetan je bio Vladimir Stojković.
NAPADAČ Zagreba Gabrijel Boban postigao je u susretu protiv Dinama na Maksimiru četvrti najbrži pogodak u povijesti Prve HNL.
Boban je mrežu Eduarda zatresao nakon svega 17 sekundi za vodstvo "Pjesnika", ali "modri" su preokrenuli i slavili sa 4:1. Napadač Zagreba je utrčao iza obrane 'modrih', zaobišao Eduarda i poslao loptu u mrežu.
Najbrži pogodak u hrvatskom prvenstvu postigao je Edin Šaranović koji je 2004. za Kamen Ingrad poentirao protiv Intera u desetoj sekundi utakmice. Na drugom mjestu je Mato Jajalo koji je u dresu Slaven Belupa 2007. bio precizan protiv Zagreba za 12 sekundi. Brži od Bobana bio je i napadač Hajduka Jean Kouassi koji je u kolovozu 2014. u Kranjčevićevoj zatresao mrežu Lokomotive za samo 15 sekundi.
Dinamo pokraden za penal.Hhahahaah evo vem smeća.*eb* se Pejinima,Marićima,Gabrilima.
Ma ne jedan, nego dva penala i nije im pustio prednost i ruka nije bila u prirodnom polozaju, i ....Mijau je napisao/la:Dinamo pokraden za penal.Hhahahaah evo vem smeća.*eb* se Pejinima,Marićima,Gabrilima.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Film o Zaprešiću normalno nemre bez Inkera proći.
Film o Zaprešiću normalno nemre bez Inkera proći.
Gotovo je s Osijekom, nemamo brige više ove godine. Odustala pivovara, odustale švabe.
Pecelj je napisao/la:Gotovo je s Osijekom, nemamo brige više ove godine. Odustala pivovara, odustale švabe.
Već bu se našao način da se njih spasi.Ali to nema nikakve veze sa nama.
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Gotovo je s Osijekom, nemamo brige više ove godine. Odustala pivovara, odustale švabe.
Već bu se našao način da se njih spasi.Ali to nema nikakve veze sa nama.
nema šanse. gotovi su. čekali su neko čudo koje se ne događa. ovo je kraj
Iako bi volio više da se Cibalia nalazi u ovakvoj situaciji tj. pred stečajem. Što se tiče Osijekovog opstanka(u financijskom smislu) mislim da će se izvući, spasit će ih se siguran sam. Nema šanse da oni odu u stečaj.
inter100- Broj postova : 1594
Stranica 29 / 35. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 29 / 35.