Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 30 / 35.
Stranica 30 / 35. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
inter100 je napisao/la:Iako bi volio više da se Cibalia nalazi u ovakvoj situaciji tj. pred stečajem. Što se tiče Osijekovog opstanka(u financijskom smislu) mislim da će se izvući, spasit će ih se siguran sam. Nema šanse da oni odu u stečaj.
ponavljam. nema šanse.
Pecelj- Broj postova : 2970
Nisu platili porez na transfer u visini 7ipol milja i dobe uvjetnu kaznu da to ne smiju ponovit u iducih par godina, a nakon toga opet mogu ne platit porez
"Ako je to bio zalog da Hajduk napravi uspješnu pretvorbu, onda je to dar Hajduku i navijačima", ustvrdio je Fiorentini po izlasku iz sudnice.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kung fu nogomet
Kung fu nogomet
Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Kung fu nogomet
Fino ga je potepo
Mijau- Broj postova : 5105
Dinamovrijedi navodno oko 30miljja €
"Zanimljivo, kada je Hajduk krajem 2008. godine privatiziran, procijenjen je na 268 milijuna kuna, odnosno oko 35 milijuna eura. Rijeka je procijenjena na 92 milijuna kuna, Zadar na 68, Istra na 15 milijuna kuna, a Osijek na pet."
Bitce zanimljivo vidjet koliko mi vrijedimo, samo da prije tog osvojim eurojackpot
"Zanimljivo, kada je Hajduk krajem 2008. godine privatiziran, procijenjen je na 268 milijuna kuna, odnosno oko 35 milijuna eura. Rijeka je procijenjena na 92 milijuna kuna, Zadar na 68, Istra na 15 milijuna kuna, a Osijek na pet."
Bitce zanimljivo vidjet koliko mi vrijedimo, samo da prije tog osvojim eurojackpot
Prvo muško dijete foruma zvat će se Retni (naravno čita se Rekni )
Ovo je super, još je ispalo i lijepo žensko ime - Lanesra... Stvarno je frajer - po sistemu "mašta radi svašta", dobar je!!!
bećar- Broj postova : 367
Prevara žešća.Ko normalan bi uložio lovu u Osijek koji je u milijunskim dugovima.Ti kad nas nesmiju doći jer bi ih ban Jelačić spljuskao.Odnosno njagov hologram.
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Prevara žešća.Ko normalan bi uložio lovu u Osijek koji je u milijunskim dugovima.Ti kad nas nesmiju doći jer bi ih ban Jelačić spljuskao.Odnosno njagov hologram.
Nije nam dovoljno naše mutne malverzacije, sad uvozimo mađarske. Jedino ako ovaj stvarno bude ulagao novac u Osijek, može se stvoriti jedna ružičasta slika u budućnosti, jer cijeli taj slavonski bazen ima puno talenata, a mađaron bi mogao dobro i zaraditi na tome. Kao da je ruski novac u Chelsea čist ko suza, pa eto Rusi podigli taj klub uz brojne financ.potpore. Ha, ništa nije crno-bijelo, može to biti dobra priča, posebno za Osijek, samo mi je žao da takav klub kupuju Mađari, zar nema boljih...Al opet kad vidim u kakvoj je situaciji taj klub, neka im je sa srećom, samo ne na štetu Intera...
Ne mogu vam opisat koliko sam uzrujan. Više od neriješenog ishoda protiv Zagreba doma 2:2!!! Naime, kao što ste već vidjeli potukli se ultrasi i KOHORTA. I sad normalno ultrasi poznatiji kao internet huligani se raspisali po fejsu kao istukli Osječane,lege pobjegle i te šeme. Naravno, tu su se malo nasprdali i ostali navijači na Kohortin račun kao što su Boysi i Torcida zato kaj se mrze, a mrze se jer je Kohorta ipak i veća skupina od Ultrasa, a Osijek je veći klub, te su Ultrasi uvijek interpretirani kao "mali i simpatični, uvijek zanimljivi" jer su doista mali(to već uostalom znate). Mislim ono, Ultrasi baljezgaju gluposti, uopće nije Kohorta dobila po tamburi nego oni, kao i na odmorištu Novska prije 10-ak godina. I sad se provlači kao Ultrasi istukli Kohortu, nemojte nasjedat na gluposti i na prazne priče internet huligana. To pišu i neki pojednici koji se boje svoje sjene. Majko mila, koji su to jazavci, meni nije dobr. Pravda za Kohortu!!!
inter100- Broj postova : 1594
Kad vidim ovo sa rukometašima onda počnem sanjati o osvajanju kupa.
Mijau je napisao/la:Kad vidim ovo sa rukometašima onda počnem sanjati o osvajanju kupa.
Samo sanjaj, ipak su naši nogometni suci zajebaniji od današnjih danskih rukometnih sudaca...
Mijau je napisao/la:Kad vidim ovo sa rukometašima onda počnem sanjati o osvajanju kupa.
Koliko god rukomet bio retardiran sport i koliko god nepostojala pravila opet su suci kolko tolko retardirani prema svima, ali ne brini čudno u Hrvatskom nogometu se ne može dogoditi.
Pecelj- Broj postova : 2970
Osvajamo kup golom Zulima protiv Hajduka u 90. minuti u Gradskom vrtu.Na asistenciju Malokua.A prije toga crveni u 89. dobija Čović izmjene su sve napravljene i Ilija staje na gol i brani penal Hrvoju Miliću.
Ne Ilija, on ce dobit crveni tekmu prije, naravno neopravdaniMijau je napisao/la:Osvajamo kup golom Zulima protiv Hajduka u 90. minuti u Gradskom vrtu.Na asistenciju Malokua.A prije toga crveni u 89. dobija Čović izmjene su sve napravljene i Ilija staje na gol i brani penal Hrvoju Miliću.
Admin je napisao/la:Ne Ilija, on ce dobit crveni tekmu prije, naravno neopravdaniMijau je napisao/la:Osvajamo kup golom Zulima protiv Hajduka u 90. minuti u Gradskom vrtu.Na asistenciju Malokua.A prije toga crveni u 89. dobija Čović izmjene su sve napravljene i Ilija staje na gol i brani penal Hrvoju Miliću.
Ko bu onda stao na gol?Glavina
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:Ne Ilija, on ce dobit crveni tekmu prije, naravno neopravdaniMijau je napisao/la:Osvajamo kup golom Zulima protiv Hajduka u 90. minuti u Gradskom vrtu.Na asistenciju Malokua.A prije toga crveni u 89. dobija Čović izmjene su sve napravljene i Ilija staje na gol i brani penal Hrvoju Miliću.
Ko bu onda stao na gol?Glavina
ili šoljić, al prije glavina , i na naslovnici svih novina on i toplak, uz rijeci "uvijek sam govorio da je odličan igrač"
nego, i dalje mi ne sjeda da smo izmrcvarili poljake, iako mi je prošlo kroz glavu da cemo ih dobit kad sam vidio da su makedonci odigrali x, i opet kad su karabatici zgubili, al stvarno utakmica za pamcenje
inkerovac- Broj postova : 1511
Stranica 30 / 35. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 30 / 35.