1.kolo Dinamo - Inter
+3
inkerovac
zagorec92
Admin
7 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: 1.kolo Dinamo - Inter
Po rezultatu izgleda uvjerljivo al po igri mislim da je bilo medu najboljima u zadnjih par sezona
Uz ovakvu igru, i uz vecu uigranost, netrebamo se brinut
Sto se tice krova, nije ni meni jasno kako su dobili licencu a nekim drugim klubovima se prijeti da moraju dogradit krov
Ja sam bio na sjeveru, tamo di je onih par redova natkriveno tako da nisam pokisnuo, al cijeli istok i zapad, osim lože, svi su pokisnuli
Oba gola su zabili, kak bi se reklo, iz nesretnog spleta okolnosti
Igrač nam završi na travi i nažalost nitko ne pokrije, tj. ne stigne pokrit manjak igraca
Ne krivim igrace, svaki je drzao svoju poziciju kako je trebao, neki drugi klub vjerojatno nebi to uspio kaznit, dinamo je uz malo srece uspio
Al kroz par iducih kola ce se i takve stvari ispravit
Uz ovakvu igru, i uz vecu uigranost, netrebamo se brinut
Sto se tice krova, nije ni meni jasno kako su dobili licencu a nekim drugim klubovima se prijeti da moraju dogradit krov
Ja sam bio na sjeveru, tamo di je onih par redova natkriveno tako da nisam pokisnuo, al cijeli istok i zapad, osim lože, svi su pokisnuli
Oba gola su zabili, kak bi se reklo, iz nesretnog spleta okolnosti
Igrač nam završi na travi i nažalost nitko ne pokrije, tj. ne stigne pokrit manjak igraca
Ne krivim igrace, svaki je drzao svoju poziciju kako je trebao, neki drugi klub vjerojatno nebi to uspio kaznit, dinamo je uz malo srece uspio
Al kroz par iducih kola ce se i takve stvari ispravit
mi smo napravili sasvim ocekivan rezultat,ja sam zadovoljan sto nas nisu izbusili
PERO1929- Broj postova : 173
Ne bit tak skroman . U pretprošlom međusobnom susretu su nas jedva dobili, a sad smo, nadam se, shvatili da dinamo nije barca i da se protiv njega može itekako dobro odigrati. Trebalo je jučer biti barem 2-2, gledal sam sažetke, 2 puta nismo zabili na prazan gol (abilaliaj je fulal loptu, a u završnici je šarić pucal ko da igra za prstiće), imali smo još nekoliko dobrih prilika i bezveze smo popušili bodove. A kaj se tiče Dinama, od sve one pompe oko Lige prvaka mislim da ne bu niš jer su previše slabi za takav pothvat. Neugodno su me iznenadili protiv Neftčija (u smislu europe, al bil sam sretan zbog Intera, videl sam priliku za dobar rezultat), a sad su ih Lončarević i ova naša, ajmo reć "polovna" momčad (falila su nam 3 igrača? il 2?) usred maksimira i nadigrali u pojedinim segmentima.PERO1929 je napisao/la:mi smo napravili sasvim ocekivan rezultat,ja sam zadovoljan sto nas nisu izbusili
zagorec92- Broj postova : 769
zagorec92 je napisao/la:Ne bit tak skroman . U pretprošlom međusobnom susretu su nas jedva dobili, a sad smo, nadam se, shvatili da dinamo nije barca i da se protiv njega može itekako dobro odigrati. Trebalo je jučer biti barem 2-2, gledal sam sažetke, 2 puta nismo zabili na prazan gol (abilaliaj je fulal loptu, a u završnici je šarić pucal ko da igra za prstiće), imali smo još nekoliko dobrih prilika i bezveze smo popušili bodove. A kaj se tiče Dinama, od sve one pompe oko Lige prvaka mislim da ne bu niš jer su previše slabi za takav pothvat. Neugodno su me iznenadili protiv Neftčija (u smislu europe, al bil sam sretan zbog Intera, videl sam priliku za dobar rezultat), a sad su ih Lončarević i ova naša, ajmo reć "polovna" momčad (falila su nam 3 igrača? il 2?) usred maksimira i nadigrali u pojedinim segmentima.PERO1929 je napisao/la:mi smo napravili sasvim ocekivan rezultat,ja sam zadovoljan sto nas nisu izbusili
ak moze hajduk igrat 0-0 protiv barce, mozemo i mi do pobjede u 16.kolu (ako dinamo uđe nekim čudom u LP, vjerojatno ce tekma bit pomaknuta s petka na nedjelju, a ako uđu u EL trebao bi ostat da igramo u petak)
[You must be registered and logged in to see this link.] sviđa mi se što je više od 3 minute, kako se bilo pričalo da ce izvještaju bit, ali opet je pristrano, Dinamo ovo, Dinamo ono, onda na kraju Vida dobio udarac , Vidi se pruža pomoć, a Jančetić otišao sa stadiona s ledom na glavi
PERO1929 je napisao/la:mi smo napravili sasvim ocekivan rezultat,ja sam zadovoljan sto nas nisu izbusili
Moje mišljene je da baš zbog takvog stava prije početka utakmica sve ovako ispadne!
Tko nas je trebao izbušiti? Rukavina koji do nas nije dao gol vec 2 sezone! Kovačić koji je mlađi i od naših? Vida koji nije mogao ni prismrdit u Bayeru!
Naravno ne kažem ja da mi moramo pobjediti, daleko od toga, ali jednom u 10 utakmica bi smo trebali biti u stanju odigrati bar neriješeno!
Kako ih je Istra nakantala prošle sezone, a trebali su ispasti iz lige! Pa i drugi svako malo znaju nešto napraviti!
Prijenosi su kriminalni! Kao da ovi drugi nisu hrvatski klubovi! Gledao sam Hajduk- Šibenik i to je bilo otvoreno navijanje!
inkerovac- Broj postova : 1511
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 13. kolo 1 HNL INTER-Dinamo
» 16. kolo INTER - Dinamo
» 1.kolo Dinamo – INTER 21.07.12 u 21.00h
» 18.kolo Dinamo - INTER
» 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
» 16. kolo INTER - Dinamo
» 1.kolo Dinamo – INTER 21.07.12 u 21.00h
» 18.kolo Dinamo - INTER
» 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo