1. HNL
+7
Pecelj
Mijau
Mirko13
inkerovac
žuta boja ©
zagorec92
Admin
11 posters
Stranica 9 / 9.
Stranica 9 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 1. HNL
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo bar nešta dobro iz Dinamovog stožera!!
To ga je Vog kaznio zato što je rekao da če Inker ispast iz lige..
Evo bar nešta dobro iz Dinamovog stožera!!
To ga je Vog kaznio zato što je rekao da če Inker ispast iz lige..
PERO1929- Broj postova : 173
Toplak je bivši trener Cibalie već nakon jednog kola.
Mijau- Broj postova : 5105
Pogledajte raspored zagreba u idućim utakmicama
Pecelj- Broj postova : 2970
evo 90 ta min cibalija zadar 0 0, mislim da je to idealno jer ostaju iza nas.... zagreb gubi 3 0 na poluvremenu od dinama i nemaju više šanse za bod.
zagreb idući tj dočekuje cibaliju i tu tko izgubi lagano već.... bilo bi idealno x ili poraz zagreba, jer onda zagreb do nas ima istru u gostima i split doma tako da bi, u slučaju poraza od cibalije, mogao imati lagano 0 bodova u 10 kolu. zbilja ne znam što bi im trebalo da se spase u tom slučaju
zagreb idući tj dočekuje cibaliju i tu tko izgubi lagano već.... bilo bi idealno x ili poraz zagreba, jer onda zagreb do nas ima istru u gostima i split doma tako da bi, u slučaju poraza od cibalije, mogao imati lagano 0 bodova u 10 kolu. zbilja ne znam što bi im trebalo da se spase u tom slučaju
Pecelj- Broj postova : 2970
priželjkivao sam nerješeno cibalije i zadra , nažalost nismo daleko od njih, ali svaki bod razlike raduje
da sada zaključujem kako će se sezona razviti do kraja, rekao bih da smo bolji od svih ispod nas , a lošiji od svih iznad
po predviđanjima prije početka sezone nekako mi se čini da bi trebalo zamjeniti nas i lokomotivu i da bi onda bilo sve na mjestu
gledajući unaprijed mislim da ćemo ići prema gore...
mislim da je milardović igrač kakav nam je trebao , a i nekako sam uvjeren da će saudijac donjeti veliku prevagu u kreativnosti
mislim da dok nekoga sada pitamo o interu , da mu nebi pao na pamet neki igrač koji se ističe, kao nekad delač i trajkovski
također nismo dugo imali nekoga od koga možemo očekivati barem približno dvoznamenkast broj golova
ja računam na saudijca i nadam se boljim vremenima kada ćemo dolaziti na stadion sigurni da ćemo vidjeti domaću pobjedu
da sada zaključujem kako će se sezona razviti do kraja, rekao bih da smo bolji od svih ispod nas , a lošiji od svih iznad
po predviđanjima prije početka sezone nekako mi se čini da bi trebalo zamjeniti nas i lokomotivu i da bi onda bilo sve na mjestu
gledajući unaprijed mislim da ćemo ići prema gore...
mislim da je milardović igrač kakav nam je trebao , a i nekako sam uvjeren da će saudijac donjeti veliku prevagu u kreativnosti
mislim da dok nekoga sada pitamo o interu , da mu nebi pao na pamet neki igrač koji se ističe, kao nekad delač i trajkovski
također nismo dugo imali nekoga od koga možemo očekivati barem približno dvoznamenkast broj golova
ja računam na saudijca i nadam se boljim vremenima kada ćemo dolaziti na stadion sigurni da ćemo vidjeti domaću pobjedu
domi- Broj postova : 360
Saudijac bi trebao bit dobra zamjena za šarića kojem cijena raste nakon ovakvih tekmi al i broj zainteresiranih klubova, rijetki su igraci koji tako samouvjereno u razmaku 10 minuta pucaju dva puta na isti nacin penal, tako da bi lako mogao otici na zimu a za drugi dio sezone ak ne i ranije bi trebali imat jos jednog maloljetnog debitanta koji poput Gulića moze kvalitetno igrat na više pozicija
malo po malo se priblizavamo statusu kakav imaju osijekov il varteksov omladinski pogon:-)
Uz milardovica i matka i ak prestanu suparnicki igraci udarat gulica po glavi uz sve ove mlade igrace imamo dovoljno iskustva u momcadi da prije zadnjih par kola osiguramo ostanak i da uzivamo dok se zagreb, cibalija il bilo koji drugi klub muci osigurat prvu ligu
malo po malo se priblizavamo statusu kakav imaju osijekov il varteksov omladinski pogon:-)
Uz milardovica i matka i ak prestanu suparnicki igraci udarat gulica po glavi uz sve ove mlade igrace imamo dovoljno iskustva u momcadi da prije zadnjih par kola osiguramo ostanak i da uzivamo dok se zagreb, cibalija il bilo koji drugi klub muci osigurat prvu ligu
Evo Oršićevo kretanje cijena, ako tako nastavi brzo če biti i milijun.
wpz- Broj postova : 3
Stranica 9 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stranica 9 / 9.