DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

16. kolo INTER - Dinamo

+3
Mijau
domi
Admin
7 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

16. kolo INTER - Dinamo - Page 2 Empty Re: 16. kolo INTER - Dinamo

Postaj  Admin sri 30 stu 2011, 17:34

inkerovac je napisao/la:Za Mišića bi se prije složio s Peceljom! Protiv Dinama je sasvim solidno odigrao! Dosta je dobro držao tu svoju stranu i stvarno se puno prikljucivao naprijed! Stalno smo napadali preko te lijeve strane! Istina cesto bi ga okružili pa ne bi znao gdje s loptom, ali sve u svemu sasvim dobro cak i u obrambenom djelu! Bio je jako borben!

Recimo i Plazanić je solidno odigrao, ali u napadu se baš i nije vidio! Mišić je stalno trcao gore dolje! Po meni obojca su bila bolja od Jančetića kad igra desnog! Ne znam zašto, ali on mi je dežurni krivac! Nitko ne zuji kao on u obrani!

Pogotovo ako Balić ode, Mišića bi trebalo zadržati za tog lijevog beka! Mislim da je dokazao da može biti dobra alternacija za tu poziciju! Kada je igrao lijevog veznog bio je ocajan! Podsjeca me na Pranjica i ako nastavi napredovati mogao bi uspjeti!

kad su Jančetić i Balić na tim pozicijama uvijek se jedan više ističe prema naprijed, pretpostavljam da je to dogovor sa Ilijom, koliko sam primjetio u prvom dijelu, je omjer 4:1 u za Jančetića, a u drugom dijelu kad počnu zamjene onda Balić nadoknadi to, valjda je tako neki dogovor bio i za ovu tekmu, pa je Plazanić trebao u drugom dijelu više igrat prema naprijed

kako kod bilo, i njih 2 i Balić kao stoper sa izletima prema naprijed Smile i cijela ekipa su super odigrali, da sudac nije pomagao dinamu, imali bi 2 boda više

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 30 stu 2011, 17:39

Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

Evo nešto kaj sam nabrzinu složio i stavio u album na profilu foruma, ne morate bit registrirani da pogledate slike Wink

Lončarević: Vrijeme je da netko odgovora za sav ovaj mulj u HNL-u...

Nije od euforije niti tragedije.

- Mislim da smo, na stranu bezrazložni penal i isključenje, bili konkretniji i imali više šansi. Da smo bili uvjerljiviji, bili smo. No pričati o tome što bi bilo kad bi bilo, nema smisla. Smisla ima fakt da sam doživio da mi vezna linija odigra utakmicu na viskoj razini. Ako to postane stalnost, to će biti mnogo značajnije od eventualne pobjede nad Dinamom.

Tako će dan nakon velikog zaprešićkog remija razgovor otvoriti trener Intera, Ilija Lončarević.

- Činjenica je samo da je za mene naš bodovni učinak u ovome času razočaravajući.

Možda bi bio bolji da suđenje u gostima imate poput Dinama?

- Ne mogu o tome razgovarati. Imam to što imam, s našim “utjecajem”, kojeg imamo ili nemamo. Odavno sam spoznao neke stvari, koje ti samo oduzimaju energiju ako te ubace u svoj žrvanj, pa sam i svojim igračima u svlačionici kazao “Nitko vam ne može oduzeti vaše znanje ako ste kompaktni. Mogu vam suci nauditi, ali uzeti vam ono što ste naučili, nikako!”

Loncarević je sve rekao i ja se potpuno slazem s njim! I ja sam se prije jako živcirao na suce, ali sada ih uopce ne gledam! Tocno kao Loncarević gledam samo kako igramo!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 30 stu 2011, 18:31

[You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down