DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

INTER vs Rijeka! Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu?

+3
zagorec92
Pecelj
inkerovac
7 posters

Stranica 3 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

INTER vs Rijeka!  Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu? - Page 3 Empty Re: INTER vs Rijeka! Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu?

Postaj  Mijau čet 26 tra 2012, 21:44

Admin je napisao/la:hehe ima još zanimanja al dobar pokušaj Wink

Znam Ivo Sanader će kupiti Inker i upravljati sa njime iz zatvora Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

INTER vs Rijeka!  Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu? - Page 3 Empty Re: INTER vs Rijeka! Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu?

Postaj  Admin čet 26 tra 2012, 21:50

Mijau je napisao/la:
Admin je napisao/la:hehe ima još zanimanja al dobar pokušaj Wink

Znam Ivo Sanader će kupiti Inker i upravljati sa njime iz zatvora Cool Cool Cool Cool Cool Cool

haha da, sa onim crnim fondovima Very Happy

blizu si, al nece on, nego ona blagajnica Smile

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  domi čet 26 tra 2012, 23:48

za mužeka sam i sam pretpostavljao da je otišao iz tog razloga, čovjek želi biti trener i dobro je da slijedi svoje ciljeve, a poznajući inter perković neće biti smjenjen nakon mjesec dana

što se investitora tiče , inter je dobra sredina za ulaganje i nadam se da će doći

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 28 tra 2012, 19:19

Karlovac dobio sibenik u 91. a lokosi izjednacili protiv osijeka u 89.
Sad navijam za dinamo da nam istra ne pobjegne, imaju gadan raspored do kraja
za slaven da i zadar ostane tu na rubu da igra motivirano u zadnjem kolu protiv osijeka, pogotovo ak sibenik otme 2,3 boda osijeku iducem kolu
Cini mi se da sam malo pretjerao u ocekivanjima:-D
I naravno za kraj, sutra za cibaliu:-)

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 29 tra 2012, 14:26

[You must be registered and logged in to see this link.]

Evo piše u Sportskima o kampu,jakoj momčadi. Very Happy
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 30 tra 2012, 02:17

Jedini spas za inker su ove bajke o kojima priča laljak... ako je 1% od ovog istina onda je dobro da inker ostane u 1. HNLu, jer ovo sad nema smisla, momčad bez pomoćnih igrališta i sa prosječnom posjećenošću od 7 - ne tisuće nego ljudi.

već sam 100 puta naglasio da su pomoćni tereni nešto što nam treba da bi klub prestao biti jedan čovjek, jer onda to ostaje za budućnost.
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  domi pon 30 tra 2012, 03:00

što se rijeke tiče , oni neće u 2 ligu, a mislim da niti nas nebi slali ukoliko bi ispod rijeke završili

mislim da će ostaviti klubove koji su financijski stabilni , jer su ove sezone uvidjeli što se događa kada klub nema novaca plaćati igrače

takve potencijalne klubove će odmah riješiti da nebi bilo slučaja kao ove sezone s varaždinom

ovisi o dugopolju, ali ako će netko morati ispast meni se čini da će to biti zadar

domi

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pon 30 tra 2012, 11:51

Pecelj je napisao/la:Jedini spas za inker su ove bajke o kojima priča laljak... ako je 1% od ovog istina onda je dobro da inker ostane u 1. HNLu, jer ovo sad nema smisla, momčad bez pomoćnih igrališta i sa prosječnom posjećenošću od 7 - ne tisuće nego ljudi.
Dobro, nećemo pretjerivat, prosječna posjećenost je minimalno 250 ljudi.
domi je napisao/la:što se rijeke tiče , oni neće u 2 ligu, a mislim da niti nas nebi slali ukoliko bi ispod rijeke završili
mislim da će ostaviti klubove koji su financijski stabilni , jer su ove sezone uvidjeli što se događa kada klub nema novaca plaćati igrače
takve potencijalne klubove će odmah riješiti da nebi bilo slučaja kao ove sezone s varaždinom
ovisi o dugopolju, ali ako će netko morati ispast meni se čini da će to biti zadar
dugopolje ima love i financijski su stabilniji od nas, tak da onaj ko završi 12. sigurno ispada, jedino ako volpi ne posegne u džep i zmulja nekaj s dugopoljem
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  domi pon 30 tra 2012, 13:06

zagorec92 je napisao/la:
dugopolje ima love i financijski su stabilniji od nas, tak da onaj ko završi 12. sigurno ispada, jedino ako volpi ne posegne u džep i zmulja nekaj s dugopoljem

dugopolje kakti još nije odlučilo, koliko sam ja čuo

ali svejedno po meni je rijeka sigurna, jer će oni licencama diktirati tko će ispasti, a meni zadar liči na prvog kandidata

domi

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pon 30 tra 2012, 17:00

5.05.2012. Split - : - Inter-Zaprešić
12.05.2012. Inter-Zaprešić - : - Varaždin 3:0

05.05.2012. Rijeka - : - Slaven Belupo
12.05.2012. Karlovac - : - Rijeka

Mi imamo sedam poraza zaredom u gostima!
Zadnjih 12 utakmica Rijeka je uspjela pobjediti samo Varaždin bez borbe i nas! Po nekoj logici to bi znacilo da ne bi trebali biti sposobni dobiti zadnje dvije! Ali sport nije logika, zato i mi imamo šanse pobjediti i u gostima! To se zove zakon velikih brojeva! Toliko se utakmica odigralo da vec moraš jednom i slučajno pobjediti!

3 Slaven Belupo 28 38:24 50
4 Split 28 42:32 46
11 Inter-Zaprešić 28 30:32 35
12 Rijeka 28 26:27 34

Nama izgleda nece biti dovoljno da imamo isti broj bodova kao i Rijeka jer je velika šansa da bi tada imali lošiju gol razliku!

Ako odigramo neriješeno sa Splitom cini se da to nece biti ništa bolja opcija od poraza! Zato jer bi onda nakon takvog našeg rezultata i nakon sto Cibalija ne pobjedi Istru, Slaven bio siguran treci, jer je međusobno bolji od Splita! Znaci Slaven komotno može izgubiti utakmicu! Pošto Rijeka utakmicu igra dan poslije nas i ovi rezultati ce se vec znati (možda treba nešto uciniti po tom pitanju) takav podatak sigurno nam ne bi išao u prilog! Istina tada bi nam pasalo i neriješeno Rijeke, za razliku od onda kada bi mi od Splita izgubili!

Treba ici na pobijedu, jer obje druge solucije nam nekako ne idu u prilog! Također ako se vec i izgubi probati to svesti na jedan razlike jer onda, ako bi na kraju odlucivala gol razlika Karlovac bi morao u zadnjem kolu izgubiti dva razlike, zato jer mi imamo više postignutih golova od Rijeke!

Uglavnom sigurni smo ako mi pobijedimo Split ili ako Slaven pobijedi Rijeku! Pošto je Ferenčina bivši igrac Inkera trebao bi se i on malo potruditi!

Zadnja promjena: inkerovac; uto 01 svi 2012, 12:53; ukupno mijenjano 2 put/a.

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 30 tra 2012, 18:52

Nije mi jasno zakaj se svi bojite Splita i niste uvjereni u pobjedu.Kombinacije oko ulaska Splita u Europu nisu baš realne znači da oni igraju za ništa.Dobili su slobodno do srijede što govori o njihovim ambicijama.Koliko vidim protiv Zagreba je trener već dao priliku nekim mlađim igračima za očekivati je da i protiv nas sličnu stvar ponovi.Split isto ko i mi nema neki pritisak domaćeg terena za razliku od Zadra di smo izgubili u zadnje 2 minute dobivenu utakmicu.Imamo 90 minuta o kojima ovisi budućnost cijelog kluba i ako uđemo u utakmicu kao protiv Hajduka uvjeren sam da ćemo pobjediti.S druge strane ako uzmemo bod moramo čekati kiks Rijeke protiv Slavena.Do sada su sve utakmice u kojima se unaprijed znao pobjednik završile suprotno očekivanjima(Lučko i Zagreb će pustiti Inkeru a Cibalija Rijeci) tako da je ove sezone liga nekako neočekivano poštena.Rijeka nije zabila gol iz igre od 12-og mjeseca neznam kako bi oni mogli pobjediti Belupo osim uz pomoć suca.Treća stvar je Dugopolje koje u finišu počinje čudno gubiti utakmice i neznam jer mogu oni ući u prvu ligu ako budu niže od drugog mjesta.Vinogradar im opasno puše za vratom.Zbog puno tih pitanja hoće neće u prvu ligu da mi budemo mirni pobjedimo u subotu a Rijeka neka razmišlja o tome.Sve imamo u svojim rukama i nogama i vrijeme je da nakon 7 poraza zaredom u gostima pobjedimo Splita i riješimo sve naše probleme.Ako bi kojim slučajem ostali u ligi kao 12. to bi se jako loše odrazilo na imidž kluba koji je ovako i onako loš.Zato igrači pobjedite Split zbog sebe i nas navijača.Samo hrabro od prve minute i pobjeda je naša.Zadnju pobjedu u gostima smo ostvarili u Splitu protiv Hajduka možda nam je Split sretan grad.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  domi pon 30 tra 2012, 23:42

što nije da se gleda međusobni omjer u slučaju da 2 kluba imaju isti broj bodova ?

domi

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 01 svi 2012, 12:24

domi je napisao/la:što nije da se gleda međusobni omjer u slučaju da 2 kluba imaju isti broj bodova ?

Gleda se, ali Rijeka i mi smo isti tako da onda odlucuje gol razlika!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 02 svi 2012, 16:24

bez obzira na ovo, mislim da trebamo ic na pobjedu u preostaloj utakmici, da se nebi dogodilo da se liga zbog licenci prislino smanjuje na 10 (ili manje), pa da zvisimo zbog nekakvih interesa hrvatskog sporta

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 02 svi 2012, 16:27

ako će se liga smanjivati zbog licenci onda će maknuti te koji nemaju licencu, sigurno neće dirati nas ili rijeku. gotovo je sigurni smo
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 02 svi 2012, 16:30

p.s. mislim da je ova borba za opstanak bila skroz korektna, nas su zeznuli lučko i zagreb, mi smo pobjedili hajduka, cibalija kojoj ništa nije značilo dobila je rijeku i sl.....

no, ovo kaj sam pročitao tu u članku baca drugačije svijetlo na HNS, očito se tamo još neke stvari mogu podmazati i dogovoriti
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 02 svi 2012, 16:50

Gotovo je Dugopolje službeno odustalo.Inker ostaje prvoligaš još barem jednu sezonu.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 02 svi 2012, 17:03

Mislim da je ovim najviše dobilo Lučko jer će oni dobiti licencu pošto imaju pravo igranja u kranjčevićevoj, a ja zbilja ne vidim tko će nakon svega dati licencu Osijeku koji je u dugu preko 100 mil kuna..... Već dugo nismo ugroženi mi, a rijeka da ne pričam.

Je li mi netko može reći kad su idući lokalni izbori? Pitam to jer vidim da se opet kroz Sportske Novosti guraju neke priče o pomoćnim igralištima i Laljakovim ulagačima.... Ako se dobro sjećam i prije zadnjih lokalnih u istim novinama bio je intervju sa turkom preko 2 stranice o tome kako u roku od godinu dana dobivamo najmoderniji trening kamp. Sve mi to opet smrdi, a Sportske Novosti očito imaju neki deal sa HDZom
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 02 svi 2012, 17:11

Pecelj je napisao/la:Mislim da je ovim najviše dobilo Lučko jer će oni dobiti licencu pošto imaju pravo igranja u kranjčevićevoj, a ja zbilja ne vidim tko će nakon svega dati licencu Osijeku koji je u dugu preko 100 mil kuna..... Već dugo nismo ugroženi mi, a rijeka da ne pričam.

Je li mi netko može reći kad su idući lokalni izbori? Pitam to jer vidim da se opet kroz Sportske Novosti guraju neke priče o pomoćnim igralištima i Laljakovim ulagačima.... Ako se dobro sjećam i prije zadnjih lokalnih u istim novinama bio je intervju sa turkom preko 2 stranice o tome kako u roku od godinu dana dobivamo najmoderniji trening kamp. Sve mi to opet smrdi, a Sportske Novosti očito imaju neki deal sa HDZom

Kamp će biti izgrađen.Ako su svemirci/ljudi izgradili piramide valjda mi možemo napraviti 2-3 nogometna igrališta i svlačionice.Ja sad vjerujem da je to to i da će niknuti Inkerello ako je laž krećemo u borbu da Laljak ode.Ko Boysi ćemo postati upadati ćemo na presice u klubu(ako ih ima naravno) tražit ćemo povratak imena Inker bacati baklje sve dok Laljak ne ode.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 02 svi 2012, 17:30

Nikad ništa neću raditi ko boysi jer ne vjerujem u skidanje smeća smećem..... Ali, da su opake najave za kamp bile prije prošlih lokalnih, i od tad se šuti, i sad kad se opet približavaju lokalni, opet članci u istim novinama, to je sumnjivo
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 02 svi 2012, 17:35

Pecelj je napisao/la:Nikad ništa neću raditi ko boysi jer ne vjerujem u skidanje smeća smećem..... Ali, da su opake najave za kamp bile prije prošlih lokalnih, i od tad se šuti, i sad kad se opet približavaju lokalni, opet članci u istim novinama, to je sumnjivo

Mirko13 sve zna ali nam neće reći. Very Happy
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 02 svi 2012, 17:40

Znakovito je da ni jedno ime, niti osobe, niti firme nije izašlo na svijetlo dana.... baš me zanima tko to ulaže u inker.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 02 svi 2012, 17:42

Pecelj je napisao/la:Znakovito je da ni jedno ime, niti osobe, niti firme nije izašlo na svijetlo dana.... baš me zanima tko to ulaže u inker.

znaju oni koji trebaju znat, i još par ljudi koji su spletom okolnosti doznali doznali par detalja Smile

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 02 svi 2012, 17:42

Pecelj je napisao/la:Znakovito je da ni jedno ime, niti osobe, niti firme nije izašlo na svijetlo dana.... baš me zanima tko to ulaže u inker.

I Admin zna o kome se radi.Ali ni on neće ništa reći.A mi znatiželjni za poluditi.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 02 svi 2012, 17:58

Mijau je napisao/la:Gotovo je Dugopolje službeno odustalo.Inker ostaje prvoligaš još barem jednu sezonu.

Vrlo vazna vijest za upravu i strucni stožer kluba, koji vec sada trebaju poceti raditi na momcadi za sljedecu sezonu! Momcad treba biti vrhunski selekcionirana, ako se misli ostati u ligi 10!
Što se utakmice protiv Splita tice, ovo ništa ne mijenja! Cilj se znao na pocetku sezone i oni moraju pobjediti da ga ostvare! Neka se Rijeka nađe na toj 12 poziciji! Barem sada igraci nece moci imati ispriku da su igrali pod prevelikim opterecenjem koje ih je sputalo!
Sta se tice investitora i kampa, živi bili pa vidjeli! Kao navijac Inkera htio bi da je to istina!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

[Vrh]

- Similar topics