Članci o Interu
+15
bećar
Mijau
inter100
ian39
Pecelj
Gefufna
StaJaZnam
djule
PERO1929
jimmytrast
inter 1929
zagorec92
domi
žuta boja ©
Mirko13
19 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 15 / 33.
Stranica 15 / 33. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33
Re: Članci o Interu
Ako ti misliš da je inker ispao na regularan način uz ove stvari kaj sam ja nabrojao nemamo više kaj pričati. ja sam gledao dvije tekme rijeka-zadar i zadar-split i meni dosta
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Ako ti misliš da je inker ispao na regularan način uz ove stvari kaj sam ja nabrojao nemamo više kaj pričati. ja sam gledao dvije tekme rijeka-zadar i zadar-split i meni dosta
Na to utjecati nismo mogli! Ali na malo vlastitih bodova, trecinu odigranog prvenstva bez pobjede, ispadanje od drugoligaša u kupu, ključnu utakmicu u Vinkovcima, promašen Šarićev penal protiv Hajduka, ispuštenu pobjedu protiv Osijeka u zadnjim minutama, Rundićevu katastrofalnu igru protiv Rijeke, nikakve šanse vec par godina da se osvoje doma bodovi protiv Splita, ne predati se unaprijed kada gostuješ kod nepobjedivog Slaven Belupa koji je miljama daleko ispred nas, odgađanje utakmica ako su neregularni uvjeti itd., se moglo utjecati!
Lako je izvlačiti se na Split i Rijeku koje baš briga za 2 HNL i Inker, jer oni prolaze u Europi samo tako! Neki i s donedavnim trečeligaškim igračima!
inkerovac- Broj postova : 1511
Samo je pitanje do kad - svi će dolijati, a onda kad budu kretali iz pete lige (konkretno split) gdje će tad biti.
Osobno bi rađe da smo u drugoj ligi, nego da smo filijala mamića (rijeka), čedo kriminalca (zadar) ili projekt građevinske mafijt (split)
Osobno bi rađe da smo u drugoj ligi, nego da smo filijala mamića (rijeka), čedo kriminalca (zadar) ili projekt građevinske mafijt (split)
Pecelj je napisao/la:Samo je pitanje do kad - svi će dolijati, a onda kad budu kretali iz pete lige (konkretno split) gdje će tad biti.
Potpuno se slažem!
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo jedna od kategorija gdje smo mi uvijek pri vrhu! Ali Kamen je jak, ne možeš protiv njih!
Evo jedna od kategorija gdje smo mi uvijek pri vrhu! Ali Kamen je jak, ne možeš protiv njih!
Oglas...
NK Inter-Zaprešić traži trenera s minimalno UEFA „B“ licencom za treniranje i vođenje ekipe mlađih pionira II (2003. godište), a koji se natječu u Prvoj županijskoj ligi. Odabrani trener će s NK Inter-Zaprešić sklopiti ugovor o honorarnom radu (drugi dohodak) za period do 30.05.2015. Poželjno bi bilo da je trener iz Zaprešića ili bliže okolice.
Zainteresirani treneri mogu svoje molbe slati isključivo na mail: [You must be registered and logged in to see this link.].
NK Inter-Zaprešić traži trenera s minimalno UEFA „B“ licencom za treniranje i vođenje ekipe mlađih pionira II (2003. godište), a koji se natječu u Prvoj županijskoj ligi. Odabrani trener će s NK Inter-Zaprešić sklopiti ugovor o honorarnom radu (drugi dohodak) za period do 30.05.2015. Poželjno bi bilo da je trener iz Zaprešića ili bliže okolice.
Zainteresirani treneri mogu svoje molbe slati isključivo na mail: [You must be registered and logged in to see this link.].
Mijau- Broj postova : 5105
hahahaha dobro da nije rekao kolko mu kvadrata ima stan i s čim čisti školjku?! wtf, kog briga gdje jede
Admin je napisao/la:Na FB kluba glasanje za igraca sezone
Nema golmana u ponudi kakav propust.Ćosić vodi u glasovanju makar mu nisam dao peticu.Peticu sam dao Iliji,Mazaloviću i Bagariću .Pohvala za inicijativu makar se moglo to bolje napraviti.Ne da se svaki ocjenjuje nego da nakon svakog kola trojici daješ od boda do tri pa se to zbraja.
Pecelj je napisao/la:***** vas facebook
Napravi lažni profil ko ja i glasaj.
bilo bi savršeno kad danas cibalia ne bi izgubila. to znači da bi 99% bili prvi i nakon ova dva gostovanja - dugopolje, siget. igrali bi pod manjim pritiskom, a dobro je imati 6 bodova razlike tako da ne padamo s 1 mjesta svaki put kad nestorovski ima 3 žuta
bilo bi savršeno kad danas cibalia ne bi izgubila. to znači da bi 99% bili prvi i nakon ova dva gostovanja - dugopolje, siget. igrali bi pod manjim pritiskom, a dobro je imati 6 bodova razlike tako da ne padamo s 1 mjesta svaki put kad nestorovski ima 3 žuta
Cibalia gubi 1:2 na poluvremenu doma protiv Imotskog. AJMOOOOO
Pecelj je napisao/la:Cibalia gubi 1:2 na poluvremenu doma protiv Imotskog. AJMOOOOO
Izgubili.
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Cibalia gubi 1:2 na poluvremenu doma protiv Imotskog. AJMOOOOO
Izgubili.
Kako nam se poklapa u zadnje vrijeme! A sve smo to izazvali pobjedom u Vinkovcima! Da smo to izgubili kao što smo to redovito radili u zadnje vrijeme, situacija bi bila obratna!
Ali ne treba se zavaravati! Mi moramo napredovati svaku utakmicu ako mislimo ostati prvi!
Veseli da smo prvi kada se dala prilika našima! Nisu igrali puno ali sudjeluju i pokazali su da mogu!
Rekao bi više sreće nego pameti, ali istina je kao što smo na ljeto zaključili - cibalia je u bankrotu i jako su nestabilni.
Niti Sesvete, Dugopolje, Gorica nisu na nekoj razini. Liga je 3x slabija nego prošle godine. Mi imamo bolju atmosferu, ali tanji kadar. Realno jedna je razlika mi imamo Nestorovskog konkurencija nema. Gorica ima Kiša i realno je najveći konkurent. Dugoročno je i HD veći konkurent od Sesveta ili Cibalije. Super kaj smo se otarasili njih za sad. Sve je na nama.
Niti Sesvete, Dugopolje, Gorica nisu na nekoj razini. Liga je 3x slabija nego prošle godine. Mi imamo bolju atmosferu, ali tanji kadar. Realno jedna je razlika mi imamo Nestorovskog konkurencija nema. Gorica ima Kiša i realno je najveći konkurent. Dugoročno je i HD veći konkurent od Sesveta ili Cibalije. Super kaj smo se otarasili njih za sad. Sve je na nama.
NK INTER je napisao/la:Vezano na glasovanje za najboljeg igrača, ovim putem Vam skrećemo pozornost da su sve ocijene koje nisu bile objektivne izbrisane na žalost ženske publike! Primjetili smo da isključivo žene jedne igrače preferiraju (što i nije loše...), a druge ocijenjuju sa lošim ocijenama (neobjektivnim, što je loše sa sportskog stajališta). Kako bi ocijenjivanje bilo što objektivnije, vodićemo i dalje nadzor ocijena koje se dodjeljuju, ženski dio simpatizera molimo da ubuduće takve stvari ne rade! Kada biramo igrača sezone, isključivo se povodimo sportskim kriterijima, hvala Vam lijepa! Admin
Pa nema Veldina Karića u momčadi da su žene lude za njim .
Nagrada Veldin Karic - za najzgodnijeg igracaMijau je napisao/la:Pa nema Veldina Karića u momčadi da su žene lude za njim .
Ajmo to napraviti! daj zovi džanka to bi bio vrh. Ispala bi vrhunska zafrkancija a mi s foruma se možemo pobrinuti za nagradu hahahahahaa
Admin je napisao/la:Nagrada Veldin Karic - za najzgodnijeg igracaMijau je napisao/la:Pa nema Veldina Karića u momčadi da su žene lude za njim .
I trofej Miljan Pecelj za najlošijeg igrača sezone.
Stranica 15 / 33. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 15 / 33.