Članci o Interu
+15
bećar
Mijau
inter100
ian39
Pecelj
Gefufna
StaJaZnam
djule
PERO1929
jimmytrast
inter 1929
zagorec92
domi
žuta boja ©
Mirko13
19 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 20 / 33.
Stranica 20 / 33. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33
Re: Članci o Interu
Mijau je napisao/la:Naišao sam na šokantan podatak.Ilija u 52 utakmice za nas ima 17 žutih kartona.To je stvarno bolesno.
Ima nešto šokantnije, broj bodova u tekmama koje je pauzirao zbog kartona
99% sam siguran da smo skupili 0 bodova u tim tekmama
Admin je napisao/la:Mijau je napisao/la:Naišao sam na šokantan podatak.Ilija u 52 utakmice za nas ima 17 žutih kartona.To je stvarno bolesno.
Ima nešto šokantnije, broj bodova u tekmama koje je pauzirao zbog kartona
99% sam siguran da smo skupili 0 bodova u tim tekmama
Varaš se 1 pobjeda protiv Rudeša(Blažević zabio) jedan X sa Bistrom (Aceski zabio) i tri poraza Cibalija(Blažević zabio),Segesta i Lučko bez gola zabijenog.
Mijau- Broj postova : 5105
Sad ga cjenim još više. Nikad ne kalkulira i zato je tu gdje je. Vrhunski je baš zato što je 100% u svakoj utakmici. Uz to malo talenta i dobitna kombinacija.
Prošlo je kroz inker mali milijun igrača koji su kalkulirali i nikad nisu dobili 3 žuta. Eto ih sad po trećim ligama, savskim marofima ili izvan nogometa. Danas samo igrači poput Ilije prolaze. Pogledajte Real Barcelona, nema tog igrača koji ne ide 100%, ne drapa do kosti i ne priča sa sucem. Vrlo je jednostavno - ili ti je stalo ili ti nije stalo. Prvi prolaze, za druge je playstation.
Prošlo je kroz inker mali milijun igrača koji su kalkulirali i nikad nisu dobili 3 žuta. Eto ih sad po trećim ligama, savskim marofima ili izvan nogometa. Danas samo igrači poput Ilije prolaze. Pogledajte Real Barcelona, nema tog igrača koji ne ide 100%, ne drapa do kosti i ne priča sa sucem. Vrlo je jednostavno - ili ti je stalo ili ti nije stalo. Prvi prolaze, za druge je playstation.
Pecelj- Broj postova : 2970
Nahvalio nas je sad na kreatoru Perković iz HD-a rekao je da zasluzujemo prvu ligu i da imamo jaku momčad i vrhunske ljude u klubu.A prije dvije godine se opako zaratio sa Laljakom.
kaj se brojača tiče mijau, bilo je pitanje dana kad će ih staviti jer to radi Laljakova privatna firma. Napravio ih je i 300% je kao jeftiniji od konkurencije. Vrlo vjerovatno će ih prodati svima u hrvatskoj.
Danas vise nema brojaca.Jucer su bili.Mozda su ih cigani ukrali.
Mijau je napisao/la:Danas vise nema brojaca.Jucer su bili.Mozda su ih cigani ukrali.
hahaha jesi čuo grbića kaj je izjavio. Keže da ne vozi još, a od generacije (19 god) Bašić vozi već 2 godine, a Maloku devet hahahaha
Danas članak sa Toplakom u SN.Veli da ako se uđe u prvu ligu od ove momčadi može ostati 5-6 igrača.Još je veći problem kaj prvenstvo završava 30.5 a pripreme za prvu ligu moraju početi tjedan dana kasnije jer novo prvenstvo počinje 11.7.Zato treba osigurati naslov što prije i raspustiti momčad i zadnja dva kola igrati sa klincima.Bilo bi super u zadnjem kolu istrčati u sastavu Posavec-Hanžek,Kunštić,Miletić,Aleksić-Soldo,Jurjević-Šlogar,Dramac,Leko-Radić
Mijau je napisao/la:Danas članak sa Toplakom u SN.Veli da ako se uđe u prvu ligu od ove momčadi može ostati 5-6 igrača.Još je veći problem kaj prvenstvo završava 30.5 a pripreme za prvu ligu moraju početi tjedan dana kasnije jer novo prvenstvo počinje 11.7.Zato treba osigurati naslov što prije i raspustiti momčad i zadnja dva kola igrati sa klincima.Bilo bi super u zadnjem kolu istrčati u sastavu Posavec-Hanžek,Kunštić,Miletić,Aleksić-Soldo,Jurjević-Šlogar,Dramac,Leko-Radić
Nemoguce je ostvarit naslov ranije od 1 kola prije kraja tako da te price padaju u vodu. Gorica ce imati gro kikseva prije kraja ali mi cemo tesko ili nemoguce pobjediti cibaliju u gostima tak da...
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Danas članak sa Toplakom u SN.Veli da ako se uđe u prvu ligu od ove momčadi može ostati 5-6 igrača.Još je veći problem kaj prvenstvo završava 30.5 a pripreme za prvu ligu moraju početi tjedan dana kasnije jer novo prvenstvo počinje 11.7.Zato treba osigurati naslov što prije i raspustiti momčad i zadnja dva kola igrati sa klincima.Bilo bi super u zadnjem kolu istrčati u sastavu Posavec-Hanžek,Kunštić,Miletić,Aleksić-Soldo,Jurjević-Šlogar,Dramac,Leko-Radić
Nemoguce je ostvarit naslov ranije od 1 kola prije kraja tako da te price padaju u vodu. Gorica ce imati gro kikseva prije kraja ali mi cemo tesko ili nemoguce pobjediti cibaliju u gostima tak da...
A 20.5 su licence pa možda je ne dobiju pa se onda raspusti momčad.
Dobit ćemo licencu i osigurat ćemo naslov prije gostovanje u Gorici.
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Dobit ćemo licencu i osigurat ćemo naslov prije gostovanje u Gorici.
Mislio sam na Goricu da neće dobiti licencu.Mi ćemo ju dobiti.I ja se nadam da u Goricu idemo na izlet.
Kaj se tiče kampa HNS-a sad su Svetice opet u igri.Bandić se dogovorio sa crkvom i svim silama HNS želi tam kamp.Sad je problem *eb* dvorana za atletičare za koju nema love.Spominje se i uskok tak da bu to jako zanimljivo.
Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Uvijek je lijepo cuti o inkeru na takav način. Idu mi na živce oni koji nakon 2 utakmice kod nas pričaju o dinamu i inozemstvu. Mogu ih nabrojati tu sad 20 30 a na kraju se ispostavilo da im je inker bio kruna karijere. Njihova šteta što ga nisu tako doživljavali
Pecelj je napisao/la:Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Uvijek je lijepo cuti o inkeru na takav način. Idu mi na živce oni koji nakon 2 utakmice kod nas pričaju o dinamu i inozemstvu. Mogu ih nabrojati tu sad 20 30 a na kraju se ispostavilo da im je inker bio kruna karijere. Njihova šteta što ga nisu tako doživljavali
[You must be registered and logged in to see this link.]
prvoizija ide nama
laljak otvara šampanjac
p.s. pozdrav iz bugarske, pratim naše klince. moram lovrena mlađeg nagovoriti da dođe kod nas
laljak otvara šampanjac
p.s. pozdrav iz bugarske, pratim naše klince. moram lovrena mlađeg nagovoriti da dođe kod nas
Dobre vijesti za inter100.Kreator će prenositi doma sa Sesvetama i zadnju u Gorici.A sad će uživo gledati u Vinkovcima.
Mijau je napisao/la:Dobre vijesti za inter100.Kreator će prenositi doma sa Sesvetama i zadnju u Gorici.A sad će uživo gledati u Vinkovcima.
Odlične vijest
inter100- Broj postova : 1594
Kopiraju nas na Maksimiru, i oni puštaju koloniju svijet voli pobjednike... Mislio sam da je to samo naša fora
StaJaZnam- Broj postova : 530
[You must be registered and logged in to see this link.]
ian39- Broj postova : 78
DAN TUŽNOG SJEĆANJA
Poštovani navijači, simpatizeri i igrači NK Inter-Zaprešić, sutra će biti točno kako su prošle dvije godine od kada nas je napustio naš dugogodišnji predsjednik Skupštine, Ivan LALJAK - Ivić (1931-2013.). S toga će sutra (subota, 23.05.2015.) s početkom u 8.oo sati na gradskom groblju "Zaprešić" delegacije NK Inter-Zaprešić i Grada Zaprešića obilježiti tužno sjećanje na dragog nam "Ivića", na njegovom posljednjem počivalištu.
Poštovani navijači, simpatizeri i igrači NK Inter-Zaprešić, sutra će biti točno kako su prošle dvije godine od kada nas je napustio naš dugogodišnji predsjednik Skupštine, Ivan LALJAK - Ivić (1931-2013.). S toga će sutra (subota, 23.05.2015.) s početkom u 8.oo sati na gradskom groblju "Zaprešić" delegacije NK Inter-Zaprešić i Grada Zaprešića obilježiti tužno sjećanje na dragog nam "Ivića", na njegovom posljednjem počivalištu.
Samir Toplak je napisao/la:Evo nakon ne(pro)spavane noci te slegnutih dojmova red je da Vam svima zahvalim na cestitkama pa posto mi je telefon i fejs zatrpan porukama bar na ovaj nacin da Vam se zahvalim. Medutim ja sam samo dio ovog ogromnog mehanizma pa bi bio red zahvaliti i svima onima koji su na bilo koji nacin pomogli u ovom uspjehu. Zato veliko hvala nasoj teti Jadranki koja nas uvijek drzi da izgledamo cisti i manekenski, hvala Gogiju i Toniju jer su nas travnjak odrzavali savrsenim bez obzira na svakodnevne treninge. Hvala Iki koji nas dobro hrani i daje energije uz njegovu "spizu". Bez naseg Igora Džanka sve ovo nebi funkcioniralo jer je naprosto katica za sve. Hvala Igoru. H ala i gospodi Nadi koja nas uvijek razveseli kad ide neka uplata. Bez direktora Ljaljka ovaj klub nebi bio ono kaj je tak da hvala i njemu na izuzetnoj suradnji. Veliko al veliko hvala nasem fizioterapeutu koji je be samo izuzetan covjek nego veliki radnik i znalac i on je na vrhu piramide po zasluznosti za ovaj uspjeh. Nas stozer je mali ali toliko kompaktibilan da jednostavno se to moralo osjetiti. Hvala Lađo i Dragec. I naravno veliko hvala mojim igracima. Oni su glavni akteri i najzasluzniji za sve ovo. Pratili su nas rad maksimalno i vjerovali u sve to. Bez Paradajza nebi bilo zanimljivo pa hvala i njemu. I na kraju iskrene cestitke na fer i korektnoj borbi mojim sportskim prijateljima u Velikoj Gorici, Sesvetama i Vinkovcima jer bez Vas koji ste nas tjerali na maksimum nebi ni mi bili ono kaj smo sad. Cestitke svim ostalim klubovima i ligi. Jos jednom veliko HVALA svim ljudima koji su na bilo koji nacim doprinjeli da mi ova godina ostane u prekradnom sjecanju. Ajmo sad biti Kaiserslautern iz 1997 godine... Pozdrav dragi prijatelji
Stranica 20 / 33. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 20 / 33.