30. kolo INTER - Sesvete
+4
Admin
inter100
Mijau
inkerovac
8 posters
Stranica 2 / 7.
Stranica 2 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 30. kolo INTER - Sesvete
Dobar nastup Toplaka jučer.Rekao je da smo veliki klub sa trofejom,da je igračima rekao u Vinkovcima da im je ovo prilika života i da su odigrali ko pičke.Da smo mi prvi i da držimo sve u svojim rukama i da da drugi razmišljaju o nama.Naravno da je bio pitanje jer nam Dinamo šalje igrače nije smeće moglo da ga ne pita.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Dobar nastup Toplaka jučer.Rekao je da smo veliki klub sa trofejom,da je igračima rekao u Vinkovcima da im je ovo prilika života i da su odigrali ko pičke.Da smo mi prvi i da držimo sve u svojim rukama i da da drugi razmišljaju o nama.Naravno da je bio pitanje jer nam Dinamo šalje igrače nije smeće moglo da ga ne pita.
I baš zbog tog ovo i je najvažnije za klub ikad! Prvi put se sami možemo vratiti u hnl bez ikakve dinamove pomoći. skinuli bi sa sebe ljagu filijale, a filijale su veće od nas u zadnjih nekoliko godina i rijeka, i istra i osijek i belupo itd itd. o lokomotivi naravno nećemo
Pecelj- Broj postova : 2970
Tek je ponedjeljak poludit cu do petka.
Mijau je napisao/la:Tek je ponedjeljak poludit cu do petka.
I ja, ne mogu više čekat. A s druge strane sve što se susret bude više približavao sve veći strah ću imat od tih Sesvete, bojim se poraza. Ako mi osvojimo naslov i uđemo u prvu ligu bit ću najsretniji čovjek na svijetu, a ak ne uđemo ne znam, bojim se pomišljat šta će biti, dotući će me to skroz. FORZA INKER
inter100- Broj postova : 1594
Mislio sam da je i ova tekma u subotu al zadnja dva kola svi u isto vrijeme igraju
Tak da cu ovu docekat malo lakse
Na poslu sam vec poceo provocirat sipmatizere sesveta
Tak da cu ovu docekat malo lakse
Na poslu sam vec poceo provocirat sipmatizere sesveta
Admine kontaktiraj svinje omalene mogli bi se skupiti i navijati napokon.
Dolaze
A za navijanje cemo vidjet
Ak nis drugo, bit ce nas da se deremo na suca
A za navijanje cemo vidjet
Ak nis drugo, bit ce nas da se deremo na suca
U ovotjednoj emisiji Druge HNL gostuje direktor NK Inter-Zaprešić Branko Laljak. Budite uz Kreator TV i ovoga ponedjeljka od 21 sat.
Branko uvjeren da ćemo biti prvi hahaha
inter100 je napisao/la:Branko uvjeren da ćemo biti prvi hahaha
Al je nekak smrknut.
Posudit cemo od Dinama i Rijeke igrače i dovest neke iz druge lige.
Mijau je napisao/la:Posudit cemo od Dinama i Rijeke igrače i dovest neke iz druge lige.
Baš sam sada to htio napisat, veselim se tome, ali prvo Sesvete moramo riješit. U ovom sažetku Sesvete se čine dobra ekipa i imaju dobre igrače, onaj crnjo je odličan
inter100 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Posudit cemo od Dinama i Rijeke igrače i dovest neke iz druge lige.
Baš sam sada to htio napisat, veselim se tome, ali prvo Sesvete moramo riješit. U ovom sažetku Sesvete se čine dobra ekipa i imaju dobre igrače, onaj crnjo je odličan
Crnjo je paklen.Morat cemo dobro paziti na njega.
Mijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Posudit cemo od Dinama i Rijeke igrače i dovest neke iz druge lige.
Crnjo je paklen.Morat cemo dobro paziti na njega.
Kakva nam je obrana sjebana bila protiv Cibalije, crnjo će nam zabit hattrick *eb*. Treba pitat Branka šta ak ne uđemo u prvu ligu
Onda bumo ispali u trecu ligu.
Laljak neće da Bistra ispadne.A seljani su ga vrijeđali.
Rekao je da niš od kampa ove godine ali da ce napraviti jednu umjetnu travu.Valjda na pomočnom.
Rekao je da niš od kampa ove godine ali da ce napraviti jednu umjetnu travu.Valjda na pomočnom.
Baš me zanima kog bi nam Dinamo mogao dati a i Rijeka.Koga bi vi htjeli?Ja iz Dinama nikog a iz Rijeke može Oršić .
Mijau je napisao/la:Baš me zanima kog bi nam Dinamo mogao dati a i Rijeka.Koga bi vi htjeli?Ja iz Dinama nikog a iz Rijeke može Oršić .
Daa, Orša bi bio super pojačanje Ali posuđen je u Jeonnam sa pravom otkupa, pa ćemo vidit hoće li ga Jeonnam otkupit
inter100 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Baš me zanima kog bi nam Dinamo mogao dati a i Rijeka.Koga bi vi htjeli?Ja iz Dinama nikog a iz Rijeke može Oršić .
Daa, Orša bi bio super pojačanje Ali posuđen je u Jeonnam sa pravom otkupa, pa ćemo vidit hoće li ga Jeonnam otkupit
Jedino ga ti možeš nagovoriti.
Probat ću Jbt, već smo na 4 stranici a tek je ponedjeljak Koliko sam ovdje na forumu nikad nismo bili ovoliko nabrijani.
Bez obzira na rezultat u ovoj, nadam se da cu igraci bit u iducoj ovak nabrijani kao mi sad....inter100 je napisao/la:Probat ću Jbt, već smo na 4 stranici a tek je ponedjeljak Koliko sam ovdje na forumu nikad nismo bili ovoliko nabrijani.
@mijau ocemo im upast na trening
Svi klinci iz škole moraju doći u petak na utakmicu sa roditeljima takva je naredba stigla trenirima iz vodstva kluba.
Stranica 2 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 4.kolo INTER - Sesvete
» 15.kolo 2 HNL Sesvete-Inker
» 3. kolo Gorica - INTER
» 8. kolo INTER - Segesta
» 27. kolo Zagreb - INTER
» 15.kolo 2 HNL Sesvete-Inker
» 3. kolo Gorica - INTER
» 8. kolo INTER - Segesta
» 27. kolo Zagreb - INTER