30. kolo INTER - Sesvete
+4
Admin
inter100
Mijau
inkerovac
8 posters
Stranica 4 / 7.
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 30. kolo INTER - Sesvete
Ne znam kaj se uopće raspravljate
prva liga opstanak kluba, naravno da to uključuje stabilizaciju sa posuđenim igračima
neuspjeh- amaterizam i 3/4 liga
kraj priče
prva liga opstanak kluba, naravno da to uključuje stabilizaciju sa posuđenim igračima
neuspjeh- amaterizam i 3/4 liga
kraj priče
Pecelj- Broj postova : 2970
Kako vam je sigurno već poznato naš klub u petak 15.05.2015. s početkom u 20:00 sati na stadionu u Zaprešiću igra derbi utakmicu 31. kola II HNL protiv Inter-Zaprešića. Kako ovu utakmicu mnogi smatraju jednom od ključnih dvoboja za ulazak u I HNL klub je odlučio olakšati navijačima put u Zaprešić. Ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere našeg kluba da se jave na broj telefona 091/361 69 29 gosp. Ivan Čičak, kako bi se mogao organizirati besplatan prijevoz svih zaintersiranih do stadiona u Zaprešiću i nazad. Svi oni koji iskažu zanimanje za odlazak te se prijave biti će im osigurana GRATIS ulaznica. O točnom vremenu i mjestu polaska biti će te naknadno obavješteni.
Bosančine dolaze.
Bosančine dolaze.
Mijau- Broj postova : 5105
Admin je napisao/la:Vrlo vjerojatno 2 "iznenađenja" u sastavu....
Koja
inter100- Broj postova : 1594
Potokar na stoperu i Radić u špici tak bi ja.
Čović-Filipović-Potokar-Ćosić-Čeliković-Mazalović-Šafarić-Aleksić-Blažević-Radić-Nestorovski
No daj reci sumnjam da ovi iz Sesveta citaju forum.
Admin je napisao/la:Hanzek ce napokon igrat prema naprijed
znači slovenc i hanžek naprijed
Pecelj- Broj postova : 2970
Znam samo tko bi trebal upastMijau je napisao/la:A ko ispada van onda?
Al daleko je još petak
Stigne se sve promjenit
Ma to su djeca iz njihove škole.Nemaju Sesvete navijača.
Poz svima...
Prvi post od mene, vezano za Sesvete i suca..
Sesvete nemaju nikakve navijače, naredili su klincima da moraju ići na tekmu i to je to.. a ovi ostali su kibici..
Gospon sudac je Andrej Burilo, inače čovjek koji je sudio prvu ligu sve prošle sezone, al napravio je velike greške lani u svojoj zadnjoj utakmici
Lokomotiva vs Mamich Utd 1:1.. Utakmica je trebala ići 1/2 na stranu Mamich Utd-a, al Burilo nije svirao ako se ne varam 3 čista penala za Mamich Utd i onda ga je Glava izbacio za kaznu u drugu ligu i prvu ligu neće vidjet dugo vremena..
Osobno mislim da će Inker ovo dobit, al nemojte se čudit da Burilo bude pristran pa bude navlačio za Sesvete, onako da se umili Glavi jer ipak je veća pinka u prvoj ligi..
[You must be registered and logged in to see this link.] ova sezona za njega
Plus totalni off topic, od kolege sam saznao da Bistra ispada iz lige direktno u 4tu ligu..
LP od Rebelsa..
Prvi post od mene, vezano za Sesvete i suca..
Sesvete nemaju nikakve navijače, naredili su klincima da moraju ići na tekmu i to je to.. a ovi ostali su kibici..
Gospon sudac je Andrej Burilo, inače čovjek koji je sudio prvu ligu sve prošle sezone, al napravio je velike greške lani u svojoj zadnjoj utakmici
Lokomotiva vs Mamich Utd 1:1.. Utakmica je trebala ići 1/2 na stranu Mamich Utd-a, al Burilo nije svirao ako se ne varam 3 čista penala za Mamich Utd i onda ga je Glava izbacio za kaznu u drugu ligu i prvu ligu neće vidjet dugo vremena..
Osobno mislim da će Inker ovo dobit, al nemojte se čudit da Burilo bude pristran pa bude navlačio za Sesvete, onako da se umili Glavi jer ipak je veća pinka u prvoj ligi..
[You must be registered and logged in to see this link.] ova sezona za njega
Plus totalni off topic, od kolege sam saznao da Bistra ispada iz lige direktno u 4tu ligu..
LP od Rebelsa..
ian39- Broj postova : 78
Sutra navecer najavljuju pljuskove i grmljavinju *eb*
Ali ohrabruje me da kad smo u prvoj ligi bili onu sezonu kad smo ispali protiv Zadra i Osijeka je padala kisa . Posebno protiv osijeka. Mozda ce i sad tako bit pa dobijemo
Ali ohrabruje me da kad smo u prvoj ligi bili onu sezonu kad smo ispali protiv Zadra i Osijeka je padala kisa . Posebno protiv osijeka. Mozda ce i sad tako bit pa dobijemo
Ak ćemo biti pravi Sesvete nebi spasilo ni da im sam Mamić sudi.Ak se radit sranja ima broj telefona na netu od Torcide kad je sudio derbi Dinamo-Hajduk .Nadam se da neće biti pljuska i grmljavine sutra.Danas je palo par kapi kiše al je baš teško vrijeme dobro da se igra navečer jer bu popustila sparina.
Još 24 sata i nekoliko minuta do utakmice.Tolko nisam bio napaljen od Bistre.Pecelj je vidio kakav sam bio tam.
Uhh, pricaj mi. Prenabrijan samMijau je napisao/la:Još 24 sata i nekoliko minuta do utakmice.Tolko nisam bio napaljen od Bistre.Pecelj je vidio kakav sam bio tam.
Zgasil sam svjetla na autu, štedim žaruljice, sijeva da se vidi i više neg dovoljnoMijau je napisao/la:Pocela kisa i grmljavina.
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 4.kolo INTER - Sesvete
» 15.kolo 2 HNL Sesvete-Inker
» 3. kolo Gorica - INTER
» 8. kolo INTER - Segesta
» 27. kolo Zagreb - INTER
» 15.kolo 2 HNL Sesvete-Inker
» 3. kolo Gorica - INTER
» 8. kolo INTER - Segesta
» 27. kolo Zagreb - INTER
Stranica 4 / 7.