28. kolo 1 HNL Rijeka-Inker
+4
Pecelj
inter100
Admin
Mijau
8 posters
Stranica 2 / 4.
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Zulim će igrati na poziciji....
Re: 28. kolo 1 HNL Rijeka-Inker
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Nadam se da ima nekaj za pojesti na Rujevici da si isperem gorak okus poraza.
Smiješan si. Atomski inker!
AJmo žutiiii!!!!!!!!!!!!!!!
plakat će cijela srbija danas.
Jesi bio na Rujevici?Ima kaj na jesti i piti tam ili samo kokice i koštice?
Mijau- Broj postova : 5105
Ima ispod odmah neki roštilj.
Pecelj- Broj postova : 2970
Nije ni do koljena IKI
Probat cu ući u ložu tam sigurno ima nekaj za jesti i piti.Možda me Mišković i posvoji kad vidi kak sam zgodan.Ili ako ima kćer da ju zavedem.
Mijau je napisao/la:Probat cu ući u ložu tam sigurno ima nekaj za jesti i piti.Možda me Mišković i posvoji kad vidi kak sam zgodan.Ili ako ima kćer da ju zavedem.
Ili možda ti njega zavedeš pa postanete homo ljubavnici? Imat ćeš sve što si ikad želio - i šal od rijeke i stari dres od Đalovića.
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Probat cu ući u ložu tam sigurno ima nekaj za jesti i piti.Možda me Mišković i posvoji kad vidi kak sam zgodan.Ili ako ima kćer da ju zavedem.
Ili možda ti njega zavedeš pa postanete homo ljubavnici? Imat ćeš sve što si ikad želio - i šal od rijeke i stari dres od Đalovića.
Nebi se bunio.Pregrmio bi da me on i Volpi fukaju.Ali bio bi u lovi ja i škart bi slali u ljubavnikov klub.
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Probat cu ući u ložu tam sigurno ima nekaj za jesti i piti.Možda me Mišković i posvoji kad vidi kak sam zgodan.Ili ako ima kćer da ju zavedem.
Nebi se bunio.Pregrmio bi da me on i Volpi fukaju.Ali bio bi u lovi ja i škart bi slali u ljubavnikov klub.
Konačno bi se Oršić vratio u žuto! A i Anas ne bi sjedio na klupi
a kad Volpi za par mjeseci umre samo preusmjeriš kapital u Zaprešić. Napravimo kamp i rentamo ga HNSu.
Prvo bi prodali Zulima Rijeci a Keka doveli da bude pomoćni trener Čečiju u juniorima.
Mijau je napisao/la:Prvo bi prodali Zulima Rijeci a Keka doveli da bude pomoćni trener Čečiju u juniorima.
Hoću Crnce iz omladinskog pogona. Sexy su u žutom dresu.
Vodit cemo te Miško,Volpi i ja u Nigeriju da ih sam izaberes.
Mijau je napisao/la:Vodit cemo te Miško,Volpi i ja u Nigeriju da ih sam izaberes.
Da mogu ovo bi ti lajkao!
Inace danas ujutro kažnjenička bojna imala trening.Malo su se loptali iza gola.Čak je i Toplak igrao ševu sa njima.
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Vodit cemo te Miško,Volpi i ja u Nigeriju da ih sam izaberes.
Nek ti inter100 lajka ak može
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Vodit cemo te Miško,Volpi i ja u Nigeriju da ih sam izaberes.
Nek ti inter100 lajka ak može
Hahahaha, koji si ti monopolist! Admine, Mijau zaslužuje ban
Forza žuti, idemo Keku danas obrijat pičku
inter100- Broj postova : 1594
Toliko ste me jakim napravili da vas mogu sve stjerati u minus.Jedino je admin ograničio broj glasova pa mi treba par dana.
a lijepo smo rekli da Zulim brani
Oduševljen sam Rujevicom.E kad mi mi imali pola toga od atmosfere do pomoćnih terena.Predobro.To se mora doživjeti.
Admin je napisao/la:Danas smo primili 6 golova....
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jedno je jasno Frelih nemre igrati beka ni pod razno.Ispadao je smiješan treba vidjeti kakav je na stoperu ko bek je kriminalan.Uglavnom kad ga primiš u 5. minuti znaš da nebu dobro završilo.Čelik je jako falio on je duša momčadi Ilija isto da radi pritisak a Čović pogotovo.
Mijau je napisao/la:Oduševljen sam Rujevicom.E kad mi mi imali pola toga od atmosfere do pomoćnih terena.Predobro.To se mora doživjeti.
Ne trebaju nam riječki plaćenici i 1000 hostesa za 200 kn. Nek nam klub napravi samo ovakve pomoćnjake i sve će doći na svoje.
Proživio sam cijeli preporod rijeke i znam tko je i kako sve sudjelovao.
Naravno da nitko danas neće pisati o tome da je armada napustila klub kad su shvatili da je kupljen ostanak u HNLu i od tad do danas su naguzi tati, ovaj .... savjetniku.
Ma nijedan klub neće ovo dostići nema šanse.Ni Dinamo ni Hajduk nemaju ovakve uvjete.A kaj se tiće hostesa i konobara i ostalog osoblja po mojoj skromnoj procjeni ima ih više nego nas na utakmicama.A atmosfera je super.Puštaju se samo njihove pjesme i to jako glasno i to ljude nabrijava.A ne kod nas se razglas jedva čuje i još puštaju debilne pjesme.A najjače u loži piše ime na stolici di će ko sjediti.Malo iza mene trebalo biti Gračan i Željko Jovanović ali nisu došli.Za Gračana znam da me se boji.Još odkad sam mu reko za Ivaniševića i njegovu ženu.Ali bio je Obersnel gradonačelnik Rijeke u društvu Srećka Juričića.
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 1.kolo 1 HNL Inker-Rijeka
» 12. kolo 1 HNL Rijeka-Inker
» 19. kolo 1 HNL Inker - Rijeka
» 10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
» 22. kolo INTER - Rijeka
» 12. kolo 1 HNL Rijeka-Inker
» 19. kolo 1 HNL Inker - Rijeka
» 10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
» 22. kolo INTER - Rijeka