28. kolo 1 HNL Rijeka-Inker
+4
Pecelj
inter100
Admin
Mijau
8 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Zulim će igrati na poziciji....
Re: 28. kolo 1 HNL Rijeka-Inker
To je zato kaj klub ima 50 zaposlenih i pazi se na sve.
Normalno da onda nema dinamovih šalova kao kod nas na tekmama, a to šteti klubu kao ništa.
A kaj se tiče pomoćnjaka - dinamo ima daleko najbolje u državi, imaš maksimir sve kaj poželiš i kajzericu na drugom kraju grada. Sad kad ZG propadne do kraja i kad preuzmu zagrebello imat će najbolju infrastrukturu na svijetu, u glavnom gradu države 3 velika kampa.
S tim se Rijeka nikad neće moći nositi.
Normalno da onda nema dinamovih šalova kao kod nas na tekmama, a to šteti klubu kao ništa.
A kaj se tiče pomoćnjaka - dinamo ima daleko najbolje u državi, imaš maksimir sve kaj poželiš i kajzericu na drugom kraju grada. Sad kad ZG propadne do kraja i kad preuzmu zagrebello imat će najbolju infrastrukturu na svijetu, u glavnom gradu države 3 velika kampa.
S tim se Rijeka nikad neće moći nositi.
Pecelj- Broj postova : 2970
Ona teren koji je odmah na ulazu na zapad je bolji od svih u Maksimiru i Kajzerici zajedno.Čudo.Ja bi stvarno htio da budemo ko Rijeka.Sa onakvim stadionom i svim.Nama netreba niš više od toga.A kad se sjetim Kantride kakav je to škart od stadiona bio.Čim imaš lovu možeš čuda napraviti.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Ona teren koji je odmah na ulazu na zapad je bolji od svih u Maksimiru i Kajzerici zajedno.Čudo.Ja bi stvarno htio da budemo ko Rijeka.Sa onakvim stadionom i svim.Nama netreba niš više od toga.A kad se sjetim Kantride kakav je to škart od stadiona bio.Čim imaš lovu možeš čuda napraviti.
Zbilja si mudar kad si zaključio da s lovom možeš napraviti infrastrukturu.
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Slika broj 4 u galeriji.Zgodan mladić.
Znam koji si hahah
inter100- Broj postova : 1594
Nema se kaj reći, zaslužena pobjeda Rijeke! Meni oni djeluju najbolje! Njihova igra je s puno tempa i djeluje moderno! Atmnosfera im je stvarno dobra i nema se tu kaj reći!
Mi smo nešto i odigrali, ali nije bilo dosta! Ovakva utakmica se može izgubiti kada vidiš da je protivnik odigrao jako dobro, ali onu protiv Osijeka teško je progutati! Ja sam uvjeren da smo mi ovu utakmicu odigrali bolje i s puno više tempa nego u Osijeku! Nama drugi određuju razinu igre , a ne mi sami!
Bočkaj je bio dobar i to na više pozicija, iako je zeznuo četvrti gol! Frelih meni nije bio loš! Vidi se da je stoper, a ne bek, ali djeluje motorično i ne boji se! Prva dva gola su došla s lijeve strane ali nije tu Frelih samo kriv, pogotovo kod prvog gola! Par puta se poskliznuo kao i dosta naših igrača tijekom utakmice! Valjda im je teren bio predobar!
Treba ga vidjeti na stoperu par utakmica za pravu procjenu!
Naprijed nismo ništa napravili! Vezna linija i napad nisu znali odgovoriti na agresivnu igru Rijeke! Mlinar opet ništa! Puljić leđnom tehnikom predaleko od gola, Ottu nitko nije gurnuo loptu na otvoreni prostor, a sam ne može proći!
Umor Rijeke od kupa se nije vidio kao ni Slavena protiv Istre! Znaći može se i kup igrati! Ne mora se puštati Zmaju, Crikvenici, Gorici itd.! Kup nema nikakve veze s rezultatima u prvenstvu! Ako nisi pravi nećeš pobjediti Osijeka, Zagreba itd. i ako ne igraš kup!
Mi smo nešto i odigrali, ali nije bilo dosta! Ovakva utakmica se može izgubiti kada vidiš da je protivnik odigrao jako dobro, ali onu protiv Osijeka teško je progutati! Ja sam uvjeren da smo mi ovu utakmicu odigrali bolje i s puno više tempa nego u Osijeku! Nama drugi određuju razinu igre , a ne mi sami!
Bočkaj je bio dobar i to na više pozicija, iako je zeznuo četvrti gol! Frelih meni nije bio loš! Vidi se da je stoper, a ne bek, ali djeluje motorično i ne boji se! Prva dva gola su došla s lijeve strane ali nije tu Frelih samo kriv, pogotovo kod prvog gola! Par puta se poskliznuo kao i dosta naših igrača tijekom utakmice! Valjda im je teren bio predobar!
Treba ga vidjeti na stoperu par utakmica za pravu procjenu!
Naprijed nismo ništa napravili! Vezna linija i napad nisu znali odgovoriti na agresivnu igru Rijeke! Mlinar opet ništa! Puljić leđnom tehnikom predaleko od gola, Ottu nitko nije gurnuo loptu na otvoreni prostor, a sam ne može proći!
Umor Rijeke od kupa se nije vidio kao ni Slavena protiv Istre! Znaći može se i kup igrati! Ne mora se puštati Zmaju, Crikvenici, Gorici itd.! Kup nema nikakve veze s rezultatima u prvenstvu! Ako nisi pravi nećeš pobjediti Osijeka, Zagreba itd. i ako ne igraš kup!
inkerovac- Broj postova : 1511
Dobro si primjetio naši su se poskliznuli sigurno 20 puta.Inače teren se šprica prije utakmice i mjesavina je umjetnog i pravog i očito našima to nije odgovaralo nakon blata.Begić je bio na klupi znači oporavio se a Hnažek uz Puljića dobio najbolju ocjenu u SN.Velika konkurencija na desnom beku.
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Ona teren koji je odmah na ulazu na zapad je bolji od svih u Maksimiru i Kajzerici zajedno.Čudo.Ja bi stvarno htio da budemo ko Rijeka.Sa onakvim stadionom i svim.Nama netreba niš više od toga.A kad se sjetim Kantride kakav je to škart od stadiona bio.Čim imaš lovu možeš čuda napraviti.
Ma sve živo sam mislio.Sjeti se kad smo se sa njima borili za opstanak.Onda su im igrali debelješkasti meksikanci i Uroš Palibrk i slični škartovi.Sad dovedu igrača koji igra za Švicarsku.Poslje Rujevica bila bu muka vratiti se sa naš stadion di nema cuge i klope osim ako si sam ne doneseš sendvič.Malo je ljudi na stadionu treba dopusiti da se peče roštilj ili radi kotlovina ili gulaš.I da umjesto pleh muzike na Rujevici kod nas budu Savski valovi i praše cijelu utakmicu ili da Arkan pušta muziku ko DJ.Nemremo se nositi sa Rijekom u finoći ali takvih seljana ko mi rijetko di ima.
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Ona teren koji je odmah na ulazu na zapad je bolji od svih u Maksimiru i Kajzerici zajedno.Čudo.Ja bi stvarno htio da budemo ko Rijeka.Sa onakvim stadionom i svim.Nama netreba niš više od toga.A kad se sjetim Kantride kakav je to škart od stadiona bio.Čim imaš lovu možeš čuda napraviti.
Ma sve živo sam mislio.Sjeti se kad smo se sa njima borili za opstanak.Onda su im igrali debelješkasti meksikanci i Uroš Palibrk i slični škartovi.Sad dovedu igrača koji igra za Švicarsku.Poslje Rujevica bila bu muka vratiti se sa naš stadion di nema cuge i klope osim ako si sam ne doneseš sendvič.Malo je ljudi na stadionu treba dopusiti da se peče roštilj ili radi kotlovina ili gulaš.I da umjesto pleh muzike na Rujevici kod nas budu Savski valovi i praše cijelu utakmicu ili da Arkan pušta muziku ko DJ.Nemremo se nositi sa Rijekom u finoći ali takvih seljana ko mi rijetko di ima.
Davno sam rekao (nakon one prijateljske s englezima od prije par godine):
1) roštiljčina
2) piva
3) tamuraši ili bilo kakva mjuza
4) fun pit
Koliko je teško otići 1km do zagrebačke pivovare i tražiti ih da naprave još 2 onakve gajbe kakvu su stavili na krov, staviti iza svakog gola po jednu, a u svaki korner po jednu napuhanu bocu ožujskog. Iza klupa za rezerve i suca staviti plakate Ožujskog.
Naša svaka tekma je na TVu, a baš svaka birtija u Hrvatskoj vrti na telkama HNL! To je kao da prodajete gume, a netko Vam ponudi da imate direktnu liniju sa svakim vulkanizerom u Hrvatskoj.
Zagrebačkoj pivovari je donirati piva za tih 100 ljudi koji dođu ko mamiću kupiti kavu na coffe 2 go aparatu - sitničica.
Možda ne možemo odmah utjecati na masovnost gledatelja, ali moramo pod hitno poraditi na kvaliteti za one koji dolaze. Ne smije to biti dodatni trošak za klub, ali mora se kroz sponzorstva osigurati bar zabava za tih jadnih 100tinjak ljudi koji dolaze.
I sad zamislite da dođete na stadion i da vas dočekaju veliki ćevosi i recimo promocija Amber piva jer isto kao starta s prodajom (onda radleri, onda neko crno i tako svaki put nešto drugo)..... Garantiran da bi ekipa iz zafrkancije počela dolaziti na tekme, a Bogu hvala zalijepili bi se za inker odmah.
inkerovac je napisao/la:
Umor od kupa se ne vidi kad imaš 22 profesionalca koji mogu igrati na istoj razini.
Ti danas u Rijeci i Dinamu nemaš nezamjenjivog igrača i to je poanta dobre momčadi. Tko god skupi kartone ili se lakše ozljedi uskače još bolji.
Nemreš ni u jednoj priči na svijetu uspoređivati nas s rijekom.
Nama nek otpadnu dvojica nismo više favoriti niti pritiv Zmaja i Crikvenice koju spominješ.
Nama kad jedan otpadne je panika.A kad ih fali 4 onda je porcija.
Mijau je napisao/la:Nama kad jedan otpadne je panika.A kad ih fali 4 onda je porcija.
Mi smo najveće klupske uspjehe postigli jer smo pustili utakmice u kupu.
Primjer ti je povratak u prvu ligu kad je Uljanik igrao finale kupa. U tom tjednu smo preokrenuli prvenstvo.
Citam u SN Belupo ukinuo klopu na stadionu.Postali su sirotinja.Nemaju za Poli.
Mi trebamo naci sportskog psihologa za sponzora, ili nekog studenta da se vjezba na nasima i pise radnje
Mijau je napisao/la:Citam u SN Belupo ukinuo klopu na stadionu.Postali su sirotinja.Nemaju za Poli.
A nije to bilo nekaj spektakularno bilo.
Kod njih je jedino dobro kaj na koja god vrata uđeš toči se PAN.
Imaju odličan kafić preko puta gdje dođu baš svi koji idu na tekmu prije i poslije cugati i jesti.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hahahhaha EPIC! Evo sponzora!
Uvijek je bio High tech.
Hahahhaha EPIC! Evo sponzora!
Uvijek je bio High tech.
Admin je napisao/la:Mi trebamo naci sportskog psihologa za sponzora, ili nekog studenta da se vjezba na nasima i pise radnje
To može raditi svako od nas.Ja recimo imam vremena koliko hocu i radio bi besplatno.Samo bi morali namjestiti jednu tekmu prijatelsku godišnje da si zaradim za plaću. Ja bi negativno pretvorio u pozitivno.Skela bi bila spektakl i neviđeno u pozitivnom a ne negativnom svijetlu.Pomoćnjak bi isto bio predstavljen ko teren na kojem izrastaju igrači za lige petice a ne teren na kojem se nemože trenirati.Samo treba imati ideju a a ih imam milijun.
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Citam u SN Belupo ukinuo klopu na stadionu.Postali su sirotinja.Nemaju za Poli.
Imaju odličan kafić preko puta gdje dođu baš svi koji idu na tekmu prije i poslije cugati i jesti.
Kaj god da je bilo a piše da su bili naresci sad više nemaju.A imaju Podravku koja ima na tone toga ali im očito više neda.
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:Mi trebamo naci sportskog psihologa za sponzora, ili nekog studenta da se vjezba na nasima i pise radnje
To može raditi svako od nas.Ja recimo imam vremena koliko hocu i radio bi besplatno.Samo bi morali namjestiti jednu tekmu prijatelsku godišnje da si zaradim za plaću. Ja bi negativno pretvorio u pozitivno.Skela bi bila spektakl i neviđeno u pozitivnom a ne negativnom svijetlu.Pomoćnjak bi isto bio predstavljen ko teren na kojem izrastaju igrači za lige petice a ne teren na kojem se nemože trenirati.Samo treba imati ideju a a ih imam milijun.
Ovo kaj pišeš da bi samo jednu tekmu godišnje namjestio i od toga imao plaću mislim da smo se iz takvih fondova i vratili u prvu ligu
Kad je love nestalo poseglo se u crni fond hahaha
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Citam u SN Belupo ukinuo klopu na stadionu.Postali su sirotinja.Nemaju za Poli.
Kaj god da je bilo a piše da su bili naresci sad više nemaju.A imaju Podravku koja ima na tone toga ali im očito više neda.
Ma to su gluposti. To je možda bilo poslije tekme u VIP loži i na pressici. Običan gledatelj nikad nikakve nareske tamo nije dobio - 100%!
Evo najbolji mogući prikaz onog o čemu pričamo: dinamo je bez Soudanija, Fernandesa i Pjace za derbi a hajduk B ih može dobiti samo u teoriji.
Dinamov sedmi najbolji igrač koji nije čak ni u lokomotivi bi bio najbolji igrač Hajduku. Gržan bi bio čudo da je u hajduku.
Dinamov sedmi najbolji igrač koji nije čak ni u lokomotivi bi bio najbolji igrač Hajduku. Gržan bi bio čudo da je u hajduku.
Ma Hajduk je škart.Oni svršavaju na onog Velaskeza a Ristovski iz Rijeke je bolji miljardu puta od njega.Jučer Otto nije primio loptu a Velaskeza je vozao ko malu bebu.Neznam ako ste skužili u snimci ali Mazalović je brutalno drapao Brezovca.Cijelu utakmicu je imao pik na njega.Obožavam kad neko istuće Brezovca jer je pička koja isto tuče a kad ga pikneš malo kmeči gore od Brbića.
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Citam u SN Belupo ukinuo klopu na stadionu.Postali su sirotinja.Nemaju za Poli.
Ma to su gluposti. To je možda bilo poslije tekme u VIP loži i na pressici. Običan gledatelj nikad nikakve nareske tamo nije dobio - 100%!
Pa za VIP i piše.Ne za tribinu.
Mijau je napisao/la:Ma Hajduk je škart.Oni svršavaju na onog Velaskeza a Ristovski iz Rijeke je bolji miljardu puta od njega.Jučer Otto nije primio loptu a Velaskeza je vozao ko malu bebu.Neznam ako ste skužili u snimci ali Mazalović je brutalno drapao Brezovca.Cijelu utakmicu je imao pik na njega.Obožavam kad neko istuće Brezovca jer je pička koja isto tuče a kad ga pikneš malo kmeči gore od Brbića.
Slažem se! Nema mi draže kad netko od naših podere nekog kmečavca.
ovo za Belupo je možda zato kaj bi podravka izgubila HACCP certifikat jer je hrana bila u istoj sobi s Blažičkom!
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 1.kolo 1 HNL Inker-Rijeka
» 12. kolo 1 HNL Rijeka-Inker
» 19. kolo 1 HNL Inker - Rijeka
» 10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
» 22. kolo INTER - Rijeka
» 12. kolo 1 HNL Rijeka-Inker
» 19. kolo 1 HNL Inker - Rijeka
» 10.kolo 1 HNL Rijeka-Inter
» 22. kolo INTER - Rijeka