Završnica sezone
+3
Pecelj
Mijau
Admin
7 posters
Stranica 5 / 6.
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Završnica sezone
No oni imaju jedan pravi i jedan umjetni a sva skola je na umjetnom seniori na pravoj travi.Jos grade neke sa pravom travom ali u nasem slucaju sve je bolje nego ovo sada.
Mijau- Broj postova : 5105
Znam što govoriš, ali govorim samo činjenice tko koristi umjetni teren na takav način. Lokomotiva to radi otkad su izgradili taj umjetni teren, oni tek zadnje vrijeme pokušavaju se proširiti i napraviti uvjete o kojima govoriš. Tak da ćemo i mi isto to raditi, nećemo biti jedini, a ak bude penesa valjda ćemo i mi još nešto dodatno napraviti...Zato bolje išta nego ništa.
bećar- Broj postova : 367
Sljedeci korak mora biti nova drenaza na glavnom terenu i iza sjevernog gola maknuti onu zemlju i napraviti igraliste.Tak je Split napravio 60×40 to je taman za seniore kad igraju na skracenom igralistu nogomet na treningu.Taj teren iza gola nemre biti skup to mogu odraditi obrtnici i firme iz Zapresica za mjesec dana.
Danas u SN priča o Zlatku Pavlišu.Naš junior koji je sad u Kustošiji.Nisam ga nikad gledao i neznam kakav je ali piše da ga je Čeči predložio da bude u 20 igrača seniorske momčadi ali da nekome nije bio po volji.Čeči pozitivno govori o njemu.Mislim da je bolje imati takvog u momčadi nego Jurjevića i Miletića.
Mazalović u Lokomotivu?Zamjena za Leku.
Svi pišaju po Hajduku čak i jedan Osijek koji gola nije dao mjesecima.A kad malo bolje pogledaš od njihovih igrača u naših prvih 11 bi igrali Sušić i Velaskez i to Sušić umjesto Mlinara a Velaskez na desnom beku.I sa njima bi bili treći u ligi.Ostalo nebi nama ni na klupi sjedilo .Vlašića nisam ni spmenuo jer je ozlijeđen ali neznam baš da bi igrao prije Škarta,Otta i Blaža.Ali bio bi u konkurenciji i sa njim bi se borili za naslov prvaka.
Bio sam jučer u osijeku.
Bilo što osim naše dvije pobjede protiv Hajduka i Osijeka bit će ogromno iznenađenje.
Bilo što osim naše dvije pobjede protiv Hajduka i Osijeka bit će ogromno iznenađenje.
Pecelj- Broj postova : 2970
Budi realan na Poljudu ćemo dobiti porciju.A Osijeka ćemo valjda pobjediti.
Mijau je napisao/la:Budi realan na Poljudu ćemo dobiti porciju.A Osijeka ćemo valjda pobjediti.
Jednostavno ne vidim kako će nas oni pobjediti.
Došli su do određene točke bijednosti da počinje biti žalosno.
Ali baš su bijedni. Ako odigramo normalnu utakmicu bez panike i zulima toliki smo favoriti da je to smiješno.
Znam da su bjedni ali na Poljudu su veliki favoriti.
Mijau je napisao/la:Znam da su bjedni ali na Poljudu su veliki favoriti.
Najbolji igrač im je Anthony Kalik - trebam li dodatno argumentirati?
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Znam da su bjedni ali na Poljudu su veliki favoriti.
Novi Josip Skoko samo se ti rugaj nemaš pojma.
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Znam da su bjedni ali na Poljudu su veliki favoriti.
Novi Josip Skoko samo se ti rugaj nemaš pojma.
Da i bude tako gdje im je ostalih 10 igrača. Ne znam gdje da počnem kad je o lošima riječ....
Čitam spominju se transferi Čorluke i Budimira u nove klubove.Što veća cijena bolje za nas.Od Budimira imamo 1.25% od transfera a od Čorluke mislim 0.5%.Čorluka je do sada prodan za oko 35 milijuna€ tak da smo na njemu zaradili ko za pola Posavca ili Ilije.A dobra lova dolazi i od Oršića reko bi 3% pa bi bilo dobro da on ode u Europu u nekom jačem transferu.
Mijau, ti si lud ak mislis da Oršić moze negdje u Europu otic za jaču lovu. Hucika je škart manager i ta njegova agencija. Na stranicama te agencije oni kao objavljuju ko je od njihovih igraca zabio gol, izvjestaji s tekme i te stvari. Mene sramota to citat zbog nemilo puno gramatickih pogresaka. Ko imalo bolje zna Engleski isprdat ce ih. Njemu je najveci domet prodat igraca u Koreju.
inter100- Broj postova : 1594
Di god ga proda imamo pravo na naknadu za razvoj igrača od tih 3% cijelog transfera.Proda ga za milijun mi dobimo 30 tisuća.
Ima ugovor jos tri sezone, ima love i njemu dobro. Al ak ovak nastavi igrat, sigurno ce ga neki kineski klub trazit. No poznavajuci Hucikine sposobnosti, ostat ce u Jeonnamu.Mijau je napisao/la:Di god ga proda imamo pravo na naknadu za razvoj igrača od tih 3% cijelog transfera.Proda ga za milijun mi dobimo 30 tisuća.
inter100- Broj postova : 1594
Zadnja utakmica sezone je 13.5 u 17 sa Osijekom.Danas su službeno objavili.Sve ostale utakmice se igraju u subotu a Lokomotiva je domaćin Dinamu u Maksimiru jer Zagreb igra sa Hajdukom u Kranjčevićevoj.
Mijau je napisao/la:Zadnja utakmica sezone je 13.5 u 17 sa Osijekom.Danas su službeno objavili.Sve ostale utakmice se igraju u subotu a Lokomotiva je domaćin Dinamu u Maksimiru jer Zagreb igra sa Hajdukom u Kranjčevićevoj.
AJmo se organizirati da ispratimo Iliju. Dajte prijedloge kako napraviti akciju da skupimo što više ljudi.
Predviđam 135 gledatelja.Mogu staviti besplatan ulaz opet niko nece doci.Za privuči ljude treba imati marketinig a mi to nemamo.Ljudi sami od sebe nece doci.
Mijau je napisao/la:Predviđam 135 gledatelja.Mogu staviti besplatan ulaz opet niko nece doci.Za privuči ljude treba imati marketinig a mi to nemamo.Ljudi sami od sebe nece doci.
Pa je li mi išta možemo napraviti. Imamo 10 dana.
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Predviđam 135 gledatelja.Mogu staviti besplatan ulaz opet niko nece doci.Za privuči ljude treba imati marketinig a mi to nemamo.Ljudi sami od sebe nece doci.
Pa je li mi išta možemo napraviti. Imamo 10 dana.
Možeš dovedi Mužeka na utakmicu pa će biti 136 ljudi.
Mužek s Blažičkom potiže HNS TV - tak da ipak ništa ne mogu napraviti.
Svaka čast mužeku cijenim ga više od tebe.
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Završnica sezone
» Naj....bolji igrač sezone
» Naj....bolja utakmica sezone
» Završetak sezone...dojmovi
» Kraj sezone 2017/2018
» Naj....bolji igrač sezone
» Naj....bolja utakmica sezone
» Završetak sezone...dojmovi
» Kraj sezone 2017/2018