DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Završnica sezone

+3
Pecelj
Mijau
Admin
7 posters

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Završnica sezone - Page 3 Empty Re: Završnica sezone

Postaj  Mijau sub 16 tra 2016, 18:58

Sve je izglednije da Ilija neće igrati u Serie A sljedeće sezone.Palermo je ispod crte 6 kola je do kraja a sutra igraju sa Juventusom.Možda ga ostave na posudbi u prvoj hnl. lol!
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 16 tra 2016, 19:15

Gledam Lokomotiva-Rijeka sažetak kako su sredili travnjak u Kranjčevićevoj to je čudo.Danas tepih a protiv nas grbavica sa pješčanim oazama.A danas skroz zelen.Sad je naš najgori teren u ligi. Crying or Very sad
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  bećar sub 16 tra 2016, 19:59

Mijau je napisao/la:Gledao sam i ja.Sve je bilo riješeno nakon penala i crvenoga jer je Istri ušao igrač na gol.Maloku je danas dosta toga pokazao očito mu dobro pašu ove utakmice.Izborio penal i crveni imao asistenciju i gol zabio i stvarno se natrčao.A meni je danas najbolji bio Knez.Dobar je on tata mu je osvojio kup 92. i htio bi da i on zaigra u žutom dresu.On je 98. godište i još je druge sezone junior.Kunštić je bio dobar nije imao nekih većih greški.Kolko sam skužio par onih koji su igrali protiv Dinama danas nisu ili imaju kartone ili ih Čeči rotira stalno.Teren je očajan.Bolje bi bilo igrati na našem pomoćnom bez obzira na nedostatak trave.A prije par godina su dobili nov  novcat teren ali seljeni ga nisu održavali i sad je za kurac.

Pošto je tema "završni dio sezone", htio bih napraviti završnu analizu za juniore Intera. Po meni zaslužuju da ih se uzme u seniore: Rihtar-golman 97.godište, Kunštić-stoper 97.godište, Jozanović-desni i lijevi bek 97.godište, Turk-stoper 97.godište, tu je i Maloku-97.godište, a za godinu dana i Knez-veznjak 98.godište. I to je to, ti dečki vuku ovu momčad, potpuno zaslužuju pozornost struke, a sad eto, struka neka procijeni i odluči.

bećar

Broj postova : 367

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 16 tra 2016, 20:12

I da od tih 6 igrača dvojica postanu prvoligaški igrači to bi bilo idealno.Možda ne odmah sljedeće sezone ali kroz koju godinu kad steknu iskustvo.Teško je odmah iz juniora u prvu ligu.Zato nam netrebaju razni Zulimi koji samo uzimaju mjesto mladim našim igračima.A tu mi niš nemožemo.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 16 tra 2016, 20:53

Mijau je napisao/la:I da od tih 6 igrača dvojica postanu prvoligaški igrači to bi bilo idealno.Možda ne odmah sljedeće sezone ali kroz koju godinu kad steknu iskustvo.Teško je odmah iz juniora u prvu ligu.Zato nam netrebaju razni Zulimi koji samo uzimaju mjesto mladim našim igračima.A tu mi niš nemožemo.

Sa velikom pozornošću pratit ću propast svih nabrojanih. lol!
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  bećar sub 16 tra 2016, 21:00

Pecelj je napisao/la:
Mijau je napisao/la:I da od tih 6 igrača dvojica postanu prvoligaški igrači to bi bilo idealno.Možda ne odmah sljedeće sezone ali kroz koju godinu kad steknu iskustvo.Teško je odmah iz juniora u prvu ligu.Zato nam netrebaju razni Zulimi koji samo uzimaju mjesto mladim našim igračima.A tu mi niš nemožemo.

Sa velikom pozornošću pratit ću propast svih nabrojanih. lol!

Ha,ha, Pecelju cijenim i poštivam tvoj stav...ali imamo i mi pravo na mišljenje, samo što mi pratimo uz seniore i juniore cheers

bećar

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 16 tra 2016, 21:03

Ja sam čak pogledao ove sezone kadete pionire i prstiće.Bolje da neznate kak su loši. lol!
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  bećar sub 16 tra 2016, 21:06

Mijau je napisao/la:Ja sam čak pogledao ove sezone kadete pionire i prstiće.Bolje da neznate kak su loši. lol!

Ti stvarno onda voliš nogomet, ili si došao vidjeti mame, jer ipak su to mlađe generacije ... bounce

bećar

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 16 tra 2016, 21:16

bećar je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Ja sam čak pogledao ove sezone kadete pionire i prstiće.Bolje da neznate kak su loši. lol!

Ti stvarno onda voliš nogomet, ili si došao vidjeti mame, jer ipak su to mlađe generacije ... bounce

Možda volim djecu lol! .Slabo mama ima.Dobar sam sa trenerima i igraju od frendova klinci pa odem pogledati.A koliko sam skužio ima na utakmicama jako puno skauta koji sve to prate.Ne na prstićima ali na pioniroma i kadetima ima jako puno ljudi koji to gledaju ne iz zadovoljstva nego zbog posla.A i rađe pogledam to na zraku nego ligu prvaka na televiziji.Da Inker kojim slučajem ima love i uvjete za treninge siguran sam da bi svaka generacija dala po dva tri igrača za prvu momčad.Ima igrača posvuda samo ih moraš privuči nečime.Nije Varteks bez razloga stvarao brdo igrača.Pokupili su sve iz Zagorja kaj valja a sad to mi moramo.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 18 tra 2016, 17:05

[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 19 tra 2016, 14:49

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ode Čelik u Rayo Vallecano.Besplatno.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 19 tra 2016, 17:44

Super za Čelikovića, ako to bude istina! To je već ozbiljan klub za otići!
Odmah Bočkaja uigravati za to mjesto sljedece sezone, a Hanžeka za njegovo!

Šoljić želi ostati! Neka se malo popravi, odbije ponudu iz lige petice i ostane! E to se cijeni! lol!
U svakom slučaju treba ga ostaviti jer će previše igrača otići da mijenjamo i ove koji žele ostati!
Uvijek bi rađe ostavio igrača koji želi igrati za nas makar zna gluposti raditi, nego recimo Puljića koji samo gleda kako će igrati u Lokomotivi sljedeće sezone!

Jako je bitno imati uigranu momčad i to je dokazala ova naša sezona! Sljedeće cemo biti dosta izmjenjeni i tu moramo biti jako pametni! Klub mora osigurati da može sastaviti solidnih prvih jedanaest iz sadašnje momčadi i na to nadograđivati prinove!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 19 tra 2016, 20:46

Ajmosplite izgubili od zagreba...eh da smo ih dobili tamo i spojili zo sa sutrasnjom pobjedom...

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 23 tra 2016, 10:03

*eb* vas Zulim ako je istina da ostaje.Škart mora ostati nije ni tu odigrao 5 normalnih utakmica.Od neizvjesnih želim Kunštića i Cassinia i Freliha ako odigra koju utakmicu na stoperu da vidimo kaj može.Glavinu mjenjam za Zulima odmah.Od ovih koji sigurno odlaze želim da sigurno ostane bar jedan uz Bočkaja a taj jedan netreba biti Puljić.Nadam se da je Ilijin nasljednik paklen i da dolaze isto paklena nova pojačanja.Evo udarnog sastava Čović-Mikulić,Begić,Komorski,Hanžek-Šolja,Soldo-Blaž,Zulim,Otto-Radić sa tom momčadi bi bili možda 5. u drugoj ligi jako tanko je to.Ali recimo da ostanu Cassini,Mazalo i Bočkaj o je već momčad za prvaka druge lige.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sub 23 tra 2016, 10:57

Tko će Bočkaja kupiti! To su gluposti da sigurno odlazi!
Kunštić neizvjestan! Kaj mu ugovor ističe! Pa nije igrao ni jednu utakmicu! Jedino ako ga ne želimo! Ako su on i Jozanović najbolji juniori onda moraju biti priključeni prvoj momčadi! I tako imamo rupe na tim pozicijama! Sigurno bolje oni dva nego Maloku, Soldo, Zulim!

Bilo bi lijepo da zadržimo Čelikovića i Mazalovića!

Bitno je da Toplak ostane i da izbacimo onaj mix s rasglasa nakon postignutog gola! lol!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 sub 23 tra 2016, 11:59

Sve dok sluzbeno ne dobijemo licencu, necu uopce razmisljat o sljedecoj sezoni i igracima.
inter100
inter100

Broj postova : 1594

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 23 tra 2016, 15:36

Juniori izgubili od Belupa 3:1 a opet je zabio Maloku.4 utakmice 2 gola dao.S obzirom da ima još 5 kola do kraja samo neka igra tamo.I nek dobije minutažu u prvoj momčadi sad kad smo 100% osigurali opstanak.Umjesto Puljića neka igra jer on odlazi.Blaža na polušpicu Malokua lijevo i Otta desno.Pa onda Otto van i Hanžek na krilo drugih 45. minuta u Koprivnici.I Šoljić nek igra u prvih 11 sve utakmice do kraja isto ko i Begić na stoperu.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 23 tra 2016, 15:40

Zagreb vodi u Puli 2:0.Ako pobjede dolaze na -6 od Istre koja igra još sa Dinamom,Rijekom i Splitom.A Zagreb ima Lokose,Belupo i Hajduka sve doma.Moglo bi se čudo dogoditi.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  bećar sub 23 tra 2016, 17:54

Evo kratkog izvješća od juniora...Maloku je danas zabio lijepi gol, da budemo iskreni, nije on nešto danas pokazao osim želje i energije, ali ipak taj gol ga je obilježio, znači da ipak ima baruta u njemu. Kunštić danas nije imao svoj dan, zna on mnogo bolje. Jozanović je imao svoje prodore i aktivne lopte, ali nije imao u napadu igrače koji će to završiti. Mali Knez također nije imao lopti po desnoj strani, ozlijeđen je pa zamjenjen na poluvremenu...Šteta, dečki su se imali priliku priključiti vodećoj četvorki, ali nije išlo, čujem da su popizdili. Čeči je ljut na napad i vezni red kako ne završe i ne odrade akcije do kraja.

bećar

[Vrh] Go down

Postaj  bećar sub 23 tra 2016, 18:30

inter100 je napisao/la:Sve dok sluzbeno ne dobijemo licencu, necu uopce razmisljat o sljedecoj sezoni i igracima.

Jel netko uopće zna zašto ne možemo dobiti licencu ili ja ne znam naći podatke o tome? Kažu da Split nije dobio licencu zbog dugovanja igračima...A mi, što nama nedostaje?

bećar

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 23 tra 2016, 18:38

Nama fali gruntovni izvod za stadion i podrška nekom ženskom nogometnom klubu.Mi smo financije riješili i nema dugova prema igračima.Ima prema trenerima u školi ali od sezona kad smo bili u drugoj ligi i oni su potpisali odgodu.U ovoj sezoni i treneri dobijaju sve plaće.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  bećar sub 23 tra 2016, 19:01

Mijau je napisao/la:Nama fali gruntovni izvod za stadion i podrška nekom ženskom nogometnom klubu.Mi smo financije riješili i nema dugova prema igračima.Ima prema trenerima u školi ali od sezona kad smo bili u drugoj ligi i oni su potpisali odgodu.U ovoj sezoni i treneri dobijaju sve plaće.

E stvarno su im razlozi za ne izdavanje licence!!! Gruntovni izvadak treba tražiti kod Staneta Dolanca i Jakova Blaževića, a podršku ženskog kluba osigurati od Milke Planinc...

bećar

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 24 tra 2016, 09:22

Kakva razlika u izjavama škarta i Ilije.Ovaj nema ništa protiv odlaska a Ilija nije imao ništa protiv ostanka.Ilija je zabio 70 golova za nas a škart 0.Još samo fali šlag na tortu da je dinamovac i da mu je žao da nije uspio tamo i da se želi vratiti.E moj škart treba te malo spustiti na zemlju.Novom posudbom u Maksimir. lol!
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  bećar ned 24 tra 2016, 11:21

Nemoj tako biti strog, rekao je i da nema ništa protiv toga i da ostane...Istina je uvijek negdje između. A pošto je bio u Dinamu, morao je navesti nekog trenera koji mu jeodgovarao, isto tako je pohvalio i Toplaka. Moramo malo više to gledati "ružičastim naočalama"...

bećar

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 24 tra 2016, 13:27

Ma nek ide *eb* mi se.Ali fascinira da svaki igrač koji odigra utakmicu u prvoj ligi odmah tu istu preraste.Ne samo naši.Dinamu isto tak igrači bježe bez seniorske minute.Svi normalno idu za lovom.Pa Balić iz Hajduka koji nemre igrati u Hajduku ode u Udinese i ne odigra sekunde.Bočkaj mora odigrati bar jednu sezonu u Inkeru da može spomenuti odlazak.Nek bude sretan kaj smo ga uzeli uopće i dali mu šansu.S druge strane zakaj Zulim ne želi van?On je presretan tu.Odigrao je ovu sezonu više minuta nego u cijeloj karijeri.On će dostići legende kluba kak je krenuo.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]

- Similar topics