Završnica sezone
+3
Pecelj
Mijau
Admin
7 posters
Stranica 6 / 6.
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pecelj- Broj postova : 2970
Re: Završnica sezone
Evo jedna zanimljiva priča o dinamovim mladim igračima.Bio mi je frend kod Mamića i Vuksana u agenciji i imao je kaj za čuti.Vele da je bolesno koliko love dobivaju Dinamovi klinci ali da im to nije dosta jer su navučeni na kocku i kladu.Nisu htjeli reći imena ali vele da im je malo 100 somova kuna mjesecno jer više potroše.Onda priča o Brekalu čiji stari ne voli staroga od Ćorića i hoće da mali Brekalo ima 50% veću plaću od Ćorića.Vele Mamić i Vuksan da starci od tih klinaca nisu normalni kaj sve traže makar imaju više od 99% igrača u prvoj ligi.Uglavnom ljudski šljam nagore vrste ako se Mamić i Vuksan čude kaj izvode.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Evo jedna zanimljiva priča o dinamovim mladim igračima.Bio mi je frend kod Mamića i Vuksana u agenciji i imao je kaj za čuti.Vele da je bolesno koliko love dobivaju Dinamovi klinci ali da im to nije dosta jer su navučeni na kocku i kladu.Nisu htjeli reći imena ali vele da im je malo 100 somova kuna mjesecno jer više potroše.Onda priča o Brekalu čiji stari ne voli staroga od Ćorića i hoće da mali Brekalo ima 50% veću plaću od Ćorića.Vele Mamić i Vuksan da starci od tih klinaca nisu normalni kaj sve traže makar imaju više od 99% igrača u prvoj ligi.Uglavnom ljudski šljam nagore vrste ako se Mamić i Vuksan čude kaj izvode.
Tu istu priču priča znači Mamić, koji je i omogućio zajedno sa svojim bratom, da toliko puno isplaćuje te mlade igrače. Kaže, roditelji su krivi, ovo ono, pa oni sami omogućuju tim roditeljima da im ispune želje i takve cifre isplaćuju. Što se tiče kockanja i dugovanja, pa među njima je najveći dužnik i kockar Bojan Knežević, 1997. godište, taj ni sam ne zna kome je sve dužan. Njegov stari ne može mirno noću spavati, zbog vraćanja dugova i kamatara.
Tko je sada tu kriv? Igrač, klub ili odgoj roditelja? Ima toga još, ali po meni je sve Z.Mamić kriv jel toliko plaća te klince.
bećar- Broj postova : 367
Po meni najveći krivci su roditelji.Kaj ima u glavi klinac od 18 godina.Ništa.Mogli bi malo bolje paziti na djecu a ne da ih ispisuju iz škole čim dođu u Dinamo.
A ne znam kaj napraviti, kad klinac ima 18 godina i punoljetan je, on potpisuje ugovor. Pa Mamić jedva čeka da igrač napuni 18godina kako bi se na posredan način riješio roditelja, i onih normalnih i onih blesavih, da što manje utiču na svoju djecu. Istina je između, u startu je kriv roditeljski odgoj djece jer ako si ok, ne može doći do baš takvih problema. Ali ako su roditelji i djeca munjeni u glavu, onda tu nema kraja. Mislim da Maminjo ipak mora smanjiti te cifre, jer klinci izlaze u noćni život po večeri, sa 10-20 000 kuna. Tu se cugaju skupocijena pića, noćni provodi, itd.,...
Nino Galović raskinuo sa Splitom i slobodan je.On bi nam bio prerverzno pojačanje.U najmanju ruku nije lošiji od Ćosića a mlad je i na njemu bi se dalo zaraditi.On i Komorski na stoperima uz pomoć Begića i još nekoga i imamo vrhunsku obranu.
Sad navijamo za Dinamo u finalu kupa.Ne podnosim ih ali nebi želio da seljani uzmu kup.Mi morao ostati jedini mali klub sa kupom.
Ajmo probat pogoditi klub iz kojeg ćemo dovesti igrača.Lokomotiva je zicer samo je pitanje koji igrač.Moji izbori su Rudeš,Ofk Petrovac,Gorica,Dugo Selo,Borac Čačak,Krka Novo Mesto,Olimpik Sarajevo,Bregalnica Štip,Roltek Dob,Osijek,Lučko.Evo 11 klubova nek svako izabere pobjednik je onaj koji ih najviše pogodi.
Zadnja promjena: Mijau; sri 18 svi 2016, 22:11; ukupno mijenjano 1 put.
Kriva temaMijau je napisao/la:Ajmo probat pogoditi klub iz kojeg ćemo dovesti igrača.Lokomotiva je zicer samo je pitanje koji igrač.Moji izbori su Rudeš,Ofk Petrovac,Gorica,Sesvete,Borac Čačak,Krka Novo Mesto,Olimpik Sarajevo,Bregalnica Štip,Imotski,Osijek,Lučko.Evo 11 klubova nek svako izabere pobjednik je onaj koji ih najviše pogodi.
Admin je napisao/la:Kriva temaMijau je napisao/la:Ajmo probat pogoditi klub iz kojeg ćemo dovesti igrača.Lokomotiva je zicer samo je pitanje koji igrač.Moji izbori su Rudeš,Ofk Petrovac,Gorica,Sesvete,Borac Čačak,Krka Novo Mesto,Olimpik Sarajevo,Bregalnica Štip,Imotski,Osijek,Lučko.Evo 11 klubova nek svako izabere pobjednik je onaj koji ih najviše pogodi.
Otvori onda novu onu najzanimljiviju.
Mijau je napisao/la:Ajmo probat pogoditi klub iz kojeg ćemo dovesti igrača.Lokomotiva je zicer samo je pitanje koji igrač.Moji izbori su Rudeš,Ofk Petrovac,Gorica,Sesvete,Borac Čačak,Krka Novo Mesto,Olimpik Sarajevo,Bregalnica Štip,Imotski,Osijek,Lučko.Evo 11 klubova nek svako izabere pobjednik je onaj koji ih najviše pogodi.
1. NK Lokomotiva Zagreb,
2. NK Zagreb,
3. Dinamo Zagreb,
4. Istra 1961,
5. HNK Rijeka,
6. Luka Koper,
7. Turnovo,
8. Renova,
9. Hajduk Split,
10. Lučko,
11. FK Sarajevo
Pecelj- Broj postova : 2970
Juniori gube 6:0 od Osijeka u Pojatnom u 35. minuti.
A senioru su jos uvijek na turneji od sinocMijau je napisao/la:Juniori gube 6:0 od Osijeka u Pojatnom u 35. minuti.
Može li Belupo iznenaditi Split, trenutno vode 1:0!!! Imamo trenutno velike šanse ostati 5.,
Bravo Ejupibećar je napisao/la:Može li Belupo iznenaditi Split, trenutno vode 1:0!!! Imamo trenutno velike šanse ostati 5.,
Prekratka nam je sezonaMijau je napisao/la:2:0 za seljane
Taman fali par kola da izborimo europu
Kad bi bar mogli prenjeti jedno 15 bodova u sljedeću godinu.Dobro bi nam došlo.Cibalija je od danas vodeći drugoligaš a navodno neće dobiti licencu.Da bar uđu i oni i Šibenik imali bi veće šanse za opstanak.
Nismo za Europu! Kaj bi tam tražili, a ne znamo niti tko od igrača ostaje, niti tko odlazi!
Nama je Europa sljedeca sezona HNL-a i da probamo opet biti barem 5! To nam je Europa!
inkerovac- Broj postova : 1511
Mijau je napisao/la:Juniori gube 6:0 od Osijeka u Pojatnom u 35. minuti.
Pa kaj rade! Koliko je to završilo na kraju?
Da li su svjesni da Maloku, Kunštić i Jozanović moraju participirati za seniore sljedece sezone, a oni očito nisu sposobni igrati ni za juniore!
inkerovac je napisao/la:Mijau je napisao/la:Juniori gube 6:0 od Osijeka u Pojatnom u 35. minuti.
Da li su svjesni da Maloku, Kunštić i Jozanović moraju participirati za seniore sljedece sezone, a oni očito nisu sposobni igrati ni za juniore!
0:9 završilo.
inkerovac je napisao/la:Mijau je napisao/la:Juniori gube 6:0 od Osijeka u Pojatnom u 35. minuti.
Zadnje tri tekme ne igraju ni Maloku niti Jozanović. Jozanović je ozlijeđen, tek je počeo trenirati, a Maloku još ne trenira.
Da li ste bili na utakmici? Šta se desilo, pa bili su solidni cijele sezone!
Nisam bio pratio na kladionici.Kolko znam jako puno ih je ozlijeđeno među ostalima i Jozanović i to dosta ozbiljno i kad fali par igrača to nije to.Ali nevjerovatno je primiti 9 komada.To ni kadeti nebi primili.
inkerovac je napisao/la:
Da li ste bili na utakmici? Šta se desilo, pa bili su solidni cijele sezone!
Koliko čujem, totalno neprepoznatljiva tekma. Nekoliko golova je palo preko bokova, par kroz sredinu, te isto tako krivicom golmana koji nije dosad branio. Tek u drugom poluvremenu je ušao Rihtar. Vezni red nije došao na utakmicu, prolazili su Osječani kroz njih kao kroz sir, naš mekani neodlučni pristup, nepovezani pasovi, dok je Osijek imao sve suprotno. Nije imao tko povući, barem probiti po bokovima ili kroz sredinu.
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Završnica sezone
» Naj....bolji igrač sezone
» Naj....bolja utakmica sezone
» Završetak sezone...dojmovi
» Kraj sezone 2017/2018
» Naj....bolji igrač sezone
» Naj....bolja utakmica sezone
» Završetak sezone...dojmovi
» Kraj sezone 2017/2018