Ljetni prijelazni rok 2016
+5
bećar
inter100
Pecelj
inkerovac
Mijau
9 posters
Stranica 3 / 28.
Stranica 3 / 28. • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Re: Ljetni prijelazni rok 2016
Jutros sam vidio da smo dobili licencu i bilo mi je lakse. Nikad se ne zna sta bagra iz HNS-a sprema. Znaci igramo u Vinkovcima sljedece sezone. Malo mi je problem sto cu krenuti na faks pa ih necu moc gledat kako gube i slusat jade njihovih navijaca
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Jutros sam vidio da smo dobili licencu i bilo mi je lakse. Nikad se ne zna sta bagra iz HNS-a sprema. Znaci igramo u Vinkovcima sljedece sezone. Malo mi je problem sto cu krenuti na faks pa ih necu moc gledat kako gube i slusat jade njihovih navijaca
Kad bi ispala i Istra bila bi to najbolja moguća vijesti. Opet nas čeka laganini sezona. Sva moja predviđanja o ligi 10 kao raju se ostvaruju samo i isključivo zbog toga što će uvijek biti jedan klub koji će biti u problemima. Prvo HD, pa Zagreb, pa Osijek koji je samo HNS spasio.
Klub treba ići korak po korak i stabilizirati se što je bolje moguće. Doći će bolja vremena kad se prvog dana prvenstva neće odmah znati tko je prvi, tko drugi, tko treći, a tko zadnji.
Pecelj- Broj postova : 2970
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo pravi igrač koji bi bio odlična zamjena za Iliju.Slobodan je ove sezone zabio 25 u drugoj belgijskoj ligi.Prije je ubijao u Mariboru.
Evo pravi igrač koji bi bio odlična zamjena za Iliju.Slobodan je ove sezone zabio 25 u drugoj belgijskoj ligi.Prije je ubijao u Mariboru.
Mijau- Broj postova : 5105
Evo dvojica koji su ispali iz bosanske lige a igrali su dobro tamo.Dobro bi došli da pojačaju konkurenciju Škartu i Ottu.
Evo dvojica koji su ispali iz bosanske lige a igrali su dobro tamo.Dobro bi došli da pojačaju konkurenciju Škartu i Ottu.
Dobar zadnji vezni istekao ugovor.A domaći dečko.
Dobar zadnji vezni istekao ugovor.A domaći dečko.
Koliko sam čuo dolaze perverzna i bombastična pojačanja.Iz svih krajeva svijeta.
Nek dodu sto prije. A ne da cekamo kraj osmog mjeseca. Do prve prozivke ocekujem bar dva pojacanja, moze i jedno iz Cibalije, pa da se rugam Cibalijasima
Imat ces materijala, Mazalovic, Cigo, ...., pa sad ....inter100 je napisao/la:Nek dodu sto prije. A ne da cekamo kraj osmog mjeseca. Do prve prozivke ocekujem bar dva pojacanja, moze i jedno iz Cibalije, pa da se rugam Cibalijasima
Blazevic odlazi u Istru ako ostanu u prvoj ligi.Bas je nasao klub.Sa konja na magarca.
Evo bas sam sad i ja to procitao. Ne mogu vjerovat
inter100 je napisao/la:Evo bas sam sad i ja to procitao. Ne mogu vjerovat
Zakaj nemres vjerovat.Pa nek ide ako misli da mu je tam bolje.Kod nas nikak nije uspjevao da skroz ispliva i nije da ga se nemoze zamjeniti.Sretno mu u novom klubu.
Zato sto je Blaz dijete kluba. Uz Istru, za njega se zanima i Osijek. Pa kaze ak ce Istra ispast ode u Os
Osam godina je u klubu igrao je prvu i drugu ligu.Vrijeme je za odlazak.Dok se Istra i Osijek pojačavaju sa njemu sličnim igračima nema straha za nas.
I najbitnije od svega Blaž je 80% utakmica igrao na krilu a sad se otvara da se naprijed gurne Hanžek koji to može sigurno bolje odraditi od njega.
Mijau je napisao/la:I najbitnije od svega Blaž je 80% utakmica igrao na krilu a sad se otvara da se naprijed gurne Hanžek koji to može sigurno bolje odraditi od njega.
Ako će Hanžek ubuduće igrati na krilima, gdje će onda igrati Otto i Bočkaj?
bećar- Broj postova : 367
bećar je napisao/la:Mijau je napisao/la:I najbitnije od svega Blaž je 80% utakmica igrao na krilu a sad se otvara da se naprijed gurne Hanžek koji to može sigurno bolje odraditi od njega.
Ako će Hanžek ubuduće igrati na krilima, gdje će onda igrati Otto i Bočkaj?
Otto lijevo a Bočkaj u novom klubu .A tak i onak da budemo dobri trebaju nam dvojica za svaku poziciju.
Hanžek igra desnog beka, a po potrebi i lijevog, pa kako kažeš i krilo. Ako ga se bude upotrebljavalo na krilu, to znači da će onda i desni bek trebati popunjavati kao i lijevi, pogotovo ako ode Čelik. Begić igra stopera.
Hanzek je u mladim kategorijama igrao sve od spice, do zadnjeg veznog tak da za njega u svakoj formaciji ima i treba bit mjesta za njega
Ne samo sto je dijete kluba nego sto je i potencijal da ga prodamo, ako nista u palermo
Treba vidjet tko ce sve doc od napadaca i ostalih koji su u kombinacijama pa to sve poslozit u najboljih 11 i da na klupi imamo dobre zamjene za sve pozicije bez obzira jel to 352, 343, 442 il koja vec formacija
U kombinacijama za dolaske su znaci ovako, napadaci, stoper, bek, zadnji vezni...
Ne samo sto je dijete kluba nego sto je i potencijal da ga prodamo, ako nista u palermo
Treba vidjet tko ce sve doc od napadaca i ostalih koji su u kombinacijama pa to sve poslozit u najboljih 11 i da na klupi imamo dobre zamjene za sve pozicije bez obzira jel to 352, 343, 442 il koja vec formacija
U kombinacijama za dolaske su znaci ovako, napadaci, stoper, bek, zadnji vezni...
Admin je napisao/la:Hanzek je u mladim kategorijama igrao sve od spice, do zadnjeg veznog tak da za njega u svakoj formaciji ima i treba bit mjesta za njega
Admine, još nisam čuo niti vidio da netko može igrati toliko pozicija koje si sve naveo...Ti kao da si Hanžekov menadžer. Pa i Bočkaj je Interovo dijete, čak je i bolji od Hanžeka a nisi toliko stao iza njega. Svaka čast svakome ali toliko pozicija igrati, to jedino mogu shvatiti u školi nogometa u mladim kategorijama, ali sad kad si senior...to ne ide. Ili jesi ili nisi, igraj i pokaži se na poziciji gdje si najjači. Nemam ništa protiv njega, čak je i simpa, ali traži se konkretnost. Eto Begić igrao njegovo mjesto, na kraju pokazao se kao vrlo korektan stoper. Kaj, ovome se još traži pozicija? Bočkaj je išao na posudbu, na dokazivanje, sve je to prošao, pa zar onda nebi trebao i Hanžek, ništa posebno nije pokazao za razliku od Bočkaja. Ne znam to su činjenice...
Bočkaj nije naše djete nego djete Zagorca iz Krapine koji je bio 2 godine u Dinamu di je došao zajedno sa Murićem sa 16 godina.Hanžek je naš od limaća.Bočkaj je bolji igrač i to za klasu.Ali ako Bočkaj ode trebalo bi forsirati Hanžeka na desnom krilu jer je to njemu najjača pozicija.Moje je mišljenje da Hanžek može bolje odigrati to desno krilo od Blaževića za kojeg mislim da je najjači na polušpici i da je više tamo pokazao od Puljića i Glavine zajedno.Neka se odluče kaj žele sa njime.Ili bek ili krilo i tam ga forsirati.A ne ga gurati na lijevog beka kad nema ko drugi igrati.
Aj kad vec "previse hvalim" Hanzeka da pitam po cem je Pero bolji od Hanzeka? Zato kaj ga Samir forsira na krilu i hvali ga bez obzira ak zezne nesto? Ili bolje vristi kad zabije gol?
Složio bih se s Adminom. Škart je napredovao i zaslužio je prvo mjesto u momčadi, ali par puta smo mogli vidjeti Hanžeka u akciji po desnoj strani i činio mi se jako dobar! Kad bi ga Toplak forsirao i stavljao stalno na desno krilo mislim da bi super igrao. To što je nekoliko puta zeznio na desnom beku, to je normalno kad to nije njegova prirodna pozicija, evo primjer Antonio iz West Hama, ove sezone maestralan na desnom krilu, ozljedio se Tomkins, op Antonio na desnom beku i malo malo Antonio zajebe za gol
Admin je napisao/la:Aj kad vec "previse hvalim" Hanzeka da pitam po cem je Pero bolji od Hanzeka? Zato kaj ga Samir forsira na krilu i hvali ga bez obzira ak zezne nesto? Ili bolje vristi kad zabije gol?
Činjenica je da ga Samir nije stavljao na krilo, tako da ne možemo sa sigurnošću reći da je bolji od Bočkaja, ali Bočkaj se zato dokazao na desnom krilu, moramo biti realni. Pa je tako dobio i poziv za U-21. Trebalo bi ponekad i Hanžeku dati priliku da pokaže što zna na krilu, možda bude bolji, sve je to nagađanje kad ga nismo vidjeli na krilu...
Stranica 3 / 28. • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.