5. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
+2
Pecelj
Mijau
6 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: 5. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
Teško je to zaboraviti, samo ne mogu se sjetiti u kojoj je to utakmici bilo, a to smo i komentirali na forumu. Pa takav nam treba, ne bi bilo tako interesantno, a još se i zaradi, da nisu izmislili Zulima.
bećar- Broj postova : 367
I Zulim je igrao sve pozicije do sada osim stopera i golmana.
Mijau- Broj postova : 5105
Uskoro opet preuzimamo fenjer.
Blaž danas objavio sliku na instagramu. Na otoku Krku je. I stavio je dva hestega. #vacation i #relaxMijau je napisao/la:Pogedao sam sažetak i izjave i vrijeme je za pravu analizu.Prvo poluvrijeme smo slažem se sa Toplakom bili bojažljivi nismo se dodat mogli.Nije Dinamo stvarao neke šanse ali Soudani je igrač koji iz ničega zabije gol.Sa njim u skoku je bio Blaž Čelik je zujao na sredini 16 metara a Otto gledao Kneževića kako centrira.Znaći tri vezane greške.Normalno da ce Dinamo to kazniti.Drugo poluvrijeme ulaskom Altiparmakovskog i Mesfina počeli smo igrati Blaž se razigrao prijetio je on i Altiparmakovsski kad je tebao zabiti gol kad je Šifu preskočila lopta.Normalno kad se otvoriš Dinamo to lakoćom može kazniti iz kontre.Tak je i bilo.Izgubili smo loptu na lijevoj strani visoko gore a oni su završili na desnoj strani di Otto nije stigao zatvoriti Fernandesa.Danas im se dalo igrati i zabili su nam.Na kraju lijepa akcija za gol glavom najmanjeg na terenu.Blaž zabija glavom bolje nego nogom.Nismo se osramotili pokazali smo da možemo dobro igrati.Veli Toplak da nemamo vođu na terenu.To je bio Ilija koji je dizao moral.Mazalović spušta moral svojim pičkaranjem a Kolar šuti ko pička osim kad *eb* mater sucu.Tu se neko mora nametnuti da povuče momčad kad je u bedu.Pet kola je prošlo a mi nijednu utakmicu nismo počeli u istom sastavu.Vrijeme je da se Toplak odluči kaj ćemo igrati i da ne mijenja toliko.Valjda su gotovi izleti igrača na more preko vikenda.Po svemu viđenom u prvih 5 kola mi smo dobri i za klasu jači od Cibalije,Istre i Splita.Jedini kiks u pet kola je poraz od Osijeka doma.Sa tim bodom ili tri bili bi mirniji.Sad slijedi povoljan raspored i sljedećih 7 kola moramo uzeti bar 10 bodova.Za početak treba pobjediti Lokomotivu.
inter100- Broj postova : 1594
Stavio bi ja i sliku al ne znam kako
inter100- Broj postova : 1594
Pa dobili su slobodno nije bed da su na moru.
Admin je napisao/la:Ak sam ja na moru, mogu i oni
Ako te trener pustio možeš
[You must be registered and logged in to see this link.]
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 32. kolo INKER - DINAMO
» 30. kolo 1 HNL Inker-Dinamo