DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters

Stranica 14 / 35. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35  Next

Go down

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače - Page 14 Empty Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

Postaj  zagorec92 uto 16 srp 2013, 00:14

[You must be registered and logged in to see this link.]

uskoro očekujem novinarsku spačku da bogati rus želi investirati u Zaprešić
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače - Page 14 Empty Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače

Postaj  Admin uto 16 srp 2013, 08:52

zagorec92 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

uskoro očekujem novinarsku spačku da bogati rus želi investirati u Zaprešić

bogati slovenac Wink

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 18 srp 2013, 08:22

danas me zabolila glava kad sam pročitao to o dubrovniku. pa tko bi išao dole svaki drugi vikend -_- nadam se da neće tako skoro u prvu ligu
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet 18 srp 2013, 09:24

Pecelj je napisao/la:danas me zabolila glava kad sam pročitao to o dubrovniku. pa tko bi išao dole svaki drugi vikend -_- nadam se da neće tako skoro u prvu ligu

hehe ja u utorak popodne  išao i vratio se u srijedu ujutro
 Nema sanse da bi opet isao osim ak bude opet plaćeno Smile
Ak ulozi pare, progurati ce ih se brzo do druge lige

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 18 srp 2013, 10:05

Pecelj je napisao/la:danas me zabolila glava kad sam pročitao to o dubrovniku. pa tko bi išao dole svaki drugi vikend -_- nadam se da neće tako skoro u prvu ligu

Imaš avion koj je dole za sat vremena više ti treba do Sesveta kad je gužva.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 18 srp 2013, 16:06

Saško Pandev:shock: 
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 18 srp 2013, 22:56

prvo pozdrav svima iz Litve!

drugo - mrzim poljsku i njihove ceste

treće - delač iz prve, pobjedili 2 0, a cijelu utakmicu imali igrača manje!
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 31 srp 2013, 18:28

oršić je tu!
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 09 kol 2013, 09:14

evo ekskluziva

napravili smo pritisak na HNS kaj se zadra tiče. žalili smo se da su nelegalno dobili licencu jer stvarno nemaju nikakvih uvjeta za prvu ligu. TV infrastruktura im se sastoji od skele za fasade raditi i drveta (daske su već stare par godina i pucaju). netko će poginuti i treba to zaustaviti prije nego se nekaj dogodi. komentatori i kamermani se moraju penjati po ljestvama ko da su maleri.

od ovog kola više nema prijenosa iz zadra na max tvu, slike i dokumentacija su poslani u HNS kako bi im se oduzela uvjetna licenca.

ne znam uopće kolko je janjetine pojeo i kakvu je kouvertu dobio taj iz HNSa koji je potpisao da oni imaju uvjete.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 pet 09 kol 2013, 17:07

Pecelj je napisao/la:evo ekskluziva

napravili smo pritisak na HNS kaj se zadra tiče. žalili smo se da su nelegalno dobili licencu jer stvarno nemaju nikakvih uvjeta za prvu ligu. TV infrastruktura im se sastoji od skele za fasade raditi i drveta (daske su već stare par godina i pucaju). netko će poginuti i treba to zaustaviti prije nego se nekaj dogodi. komentatori i kamermani se moraju penjati po ljestvama ko da su maleri.

od ovog kola više nema prijenosa iz zadra na max tvu, slike i dokumentacija su poslani u HNS kako bi im se oduzela uvjetna licenca.

ne znam uopće kolko je janjetine pojeo i kakvu je kouvertu dobio taj iz HNSa koji je potpisao da oni imaju uvjete.
Zadrane više mrzim od HD-a. HD je osvojio drugu ligu, provukli su se kroz licence i to je ok, ljudi se bore za svoj klub. A Zadar bežigrad i Reno Pederčić su na prljav način dobili licencu i još su potplatili onu vucibatinu Batinića zadnju tekmu sezone, je*o im pas milu majku, gadi mi se taj grad i klub. PUŠI ZADRE, KO TE *ebe,
HRVATSKA SE SRAMI TEBE,
ZADAR BEŽIGRAD, ZADAR BEŽIGRAD!
PUŠI ZADRE KO TE *ebe
DRUGA LIGA ČEKA TEBE
ZADAR BEŽIGRAD, ZADAR BEŽIGRAD!
inter100
inter100

Broj postova : 1594

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 čet 22 kol 2013, 13:04

Zagrebu opet skinuta suspenzija confused 
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 23 kol 2013, 13:27

Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 29 kol 2013, 22:38

Gledam gol Rijeke za 2:2 u Njemačkoj isti takav su primili protiv Zadra i mi smo zbog toga ispali iz lige.Njima se sreća vratila danas a prokleti Zadar ih je gurnuo u Europu.Ko zna jel bi ovak bilo da ih Zadar nije pobjedio opre bi ušli u Europu a mi bi bili u prvoj ligi.Ja ne pamtim da se nama tak nekaj dogodilo da u zadnjoj sekundi dobijemo nekoga.A znali smo primati svako malo pred kraj.Kad će se nama sreća okrenuti?
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 čet 29 kol 2013, 22:57

Mijau je napisao/la:Gledam gol Rijeke za 2:2 u Njemačkoj isti takav su primili protiv Zadra i mi smo zbog toga ispali iz lige.Njima se sreća vratila danas a prokleti Zadar ih je gurnuo u Europu.Ko zna jel bi ovak bilo da ih Zadar nije pobjedio opre bi ušli u Europu a mi bi bili u prvoj ligi.Ja ne pamtim da se nama tak nekaj dogodilo da u zadnjoj sekundi dobijemo nekoga.A znali smo primati svako malo pred kraj.Kad će se nama sreća okrenuti?
Imam odgovor u obliku izlizane floskule - kad se najmanje nadaš. Al dam se kladit da ćemo tak dobit nekog kad će bit najmanje potrebno Smile
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet 29 kol 2013, 23:53

Mijau je napisao/la:Gledam gol Rijeke za 2:2 u Njemačkoj isti takav su primili protiv Zadra i mi smo zbog toga ispali iz lige.Njima se sreća vratila danas a prokleti Zadar ih je gurnuo u Europu.Ko zna jel bi ovak bilo da ih Zadar nije pobjedio opre bi ušli u Europu a mi bi bili u prvoj ligi.Ja ne pamtim da se nama tak nekaj dogodilo da u zadnjoj sekundi dobijemo nekoga.A znali smo primati svako malo pred kraj.Kad će se nama sreća okrenuti?
a drugi primljeni cini mi se da je bio aut prije neg se ovaj sjurio u 16, da su ispali, mogli bi kmečati zbog toga kao dinamo i hajduk, ovak nije bitno Very Happy

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 30 kol 2013, 10:01

gledao sam prošla sezone pred kraj 100 puta i zadar i rijeku i bilo mi je nemoguće da je zadar njima zabio tad toliko golova. sve mi to smrdi previše! a onda je nakon tog došla tekma zadar split i samo su se potrvrdile sumnje. nema šanse da su te tekme bile čiste. to je doslovno ko da se mi tu s foruma složimo i dobijemo prvih 11 inkera 3 0! takve su šanse bile za to. rekao bi još da splitu i rijeci nije trebalo, ali ovako - krađa bez presedana. drago mi je za rijeku zbog hrvatskog nogometa, ali da su se udružili s maminjem tu nema sumnje.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet 31 lis 2013, 12:25

Između ostalog dogovoreno je slijedeće:
• Klub neće smjeti poslati igrača na posudbu ukoliko
se igrač s time ne složi
• U disciplinskom postupku igrač ima pravo biti
zastupan od strane HUNS-a
• Igrači se više neće moći kažnjavati zbog izgubljenih
utakmica, loših igara jer je to subjektivni kriterij jer
više čimbenika može utjecati na loš rezultat ( loše
treniranje i vođenje momčadi, politika kluba,
orijentacija na mlađe igrače,…
• Dogovorena je nezavisna arbitraža, što znači kako
HUNS predlaže listu od 3 arbitražna sudaca, HNS
predlaže listu od 3 arbitražna sudca. Predsjednika
suda (tih 6 sudaca) biraju među sobom.
• Temeljem članka 17 Minimalnih uvjeta standardnog
ugovora za profesionalne nogometaše klubovi više
neće moći mijenjati šprancu ugovora koja se nalazi na
[You must be registered and logged in to see this link.] u svoju korist, npr. Klubovi si neće
moći ostavljati mogućnost jednostavnog raskida
ugovora u prelaznom roku, te neće moći mijenjati ni
jednu stavka koja se nalazi u ugovoru u svoju korist.
• Igrač će imati pravo mijenjati šprancu ugovora koja
se nalazi na [You must be registered and logged in to see this link.] u svoju korist
• Igrač koji je potpisao profesionalni ugovor ima pravo
trenirati sa ekipom u isto vrijeme, na istom mjestu i
po istom programu, što znači kako klub više neće
smjeti diskriminirati igrača na razne načine
( treniranje s drugom ekipom, odvojen od treniranja
od prve momčadi… )
• Složili smo se oko statusa nogometaša kako je on
radno pravni
• Usuglašavamo modalitete i načine kako bi se igrači
zapošljavali po Ugovoru o radu. Krajnji rok za
prelazak na Ugovore o radu je 4.mj 2015.g. To znači
kako Nogometaši više neće biti samostalni djelatnici.
Klubovi će za igrače uplaćivati doprinose za
mirovinsko, zdravstveno i poreze, što je u skladu sa
Člankom 6.2 Minimalnih uvjeta standardnog ugovora
za profesionalne nogometaše
• Složili smo se se kako postojeći pravilnik o statusu
igrača treba uskladiti s FIFA pravilnikom o statusu i
transferu igrača, te je stavljen poseban naglasak na
implementaciju članka 14. i 17. FIFA pravilnika a koji
govori kako igrač i klub mogu jednostrano raskinuti
ugovor iz opravdanih razloga. Između ostalog,
opravdan razlog smatra se kašnjenje 3. mjesečne
plaće
• Izrazili smo svoju zabrinutost zbog neprovođenja
pravosnažne arbitražne odluke arbitražnog suda
HNS-a, te smo zatražili ( pozivajući se na statut
HNS-a, članak 11, te Pravilnik o statusu igrača u
kojem klub i igrač priznaju nadležnost arbitražnog
suda, prema tome odluka arbitražnog suda konačna i
moraju se provoditi.
• HNS je izvijestio kako ove godine imamo 35 novih
arbitražnih postupaka što je napredak na
prošlogodišnjih 150 arbitražnih postupaka.
Nadamo se kako će sve navedeno i dogovoreno biti
implementirano u hrvatski sustav u što kraćem
vremenskom roku, zahvaljujemo se predstavnicima
UEFA-e, EPFL, ECA, HNS-a, predstavnicima
hrvatskih klubova, predstavniku FIFPro-a na
konstruktivnom i plodonosnom sastanku.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 18 stu 2013, 09:11

Od sljedeće sezone , opet novi udar na ionako prazne
klupske kase: " Uefa je zatražila da svi klubovi na
ulaze stadiona moraju instalirati kamere, brojčanike
i ulaze s personaliziranim kartama , a svaki klub koji
to ne bude imao , neće se moći natjecati u Prvoj
HNL . Gradove, kao vlasnike stadiona, pozvat ćemo
da sudjeluju u nemalim troškovima . "

Naši već rade na tome tak da ne bi trebalo biti problema s licencom

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 18 stu 2013, 14:25

ako zadar može imati TV infrastrukturu od drveta možemo i mi staviti stare mobitele i reći da su kamere
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 19 stu 2013, 17:51

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 ned 08 pro 2013, 12:25

I u 3. Finskoj gubimo bodove u zadnjim trenucima... Very Happy
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 uto 14 sij 2014, 18:03

Dobio ban na sportnetu  lol! 
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 14 sij 2014, 18:18

147 
inter100 je napisao/la:Dobio ban na sportnetu  lol! 

dugo si izdržao  cheers

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 uto 14 sij 2014, 18:33

Admin je napisao/la:147 
inter100 je napisao/la:Dobio ban na sportnetu  lol! 

dugo si izdržao  cheers

Bome Very Happy Ali već novi imam  Wink 
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 pet 24 sij 2014, 22:50

13:15 za nas, dva igrača više i Čupić fula 7 metara i jos dva napada. Ovoliko nisam bio ljut od poraza 18.5 u Vk protiv Cibalie 1:0
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 14 / 35. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35  Next

[Vrh]

- Similar topics