Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 25 / 35.
Stranica 25 / 35. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
Mijau je napisao/la:Gorica završila teren sa umjetnom travom.Baš me zanima kak to izgleda uživo.U subotu ću škicnuti.
I kak izgledaju ti tereni?!? Ja sanjam tak nekaj kod nas
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Gorica završila teren sa umjetnom travom.Baš me zanima kak to izgleda uživo.U subotu ću škicnuti.
I kak izgledaju ti tereni?!? Ja sanjam tak nekaj kod nas
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mijau- Broj postova : 5105
niče i druga tribina. kad se ovo sve završi baš treba vidjeti koliko košta ovakav stadion sa 5 6 tisuća natkrivenih mjesta (s tim da je tu teren bio totalno nepristupačan i zbog tog su troškovi bili gro veći nego da se gradi na ravnom).
niče i druga tribina. kad se ovo sve završi baš treba vidjeti koliko košta ovakav stadion sa 5 6 tisuća natkrivenih mjesta (s tim da je tu teren bio totalno nepristupačan i zbog tog su troškovi bili gro veći nego da se gradi na ravnom).
Kako komentirate Istru i amere, jeste pročitali?
Čine se ozbiljni
Čine se ozbiljni
Za njih dobro, za nas nije. Još ako Osijek dovede investitore i da se pojača najebali smo. Jbt sad kad smo usli u prvu ligu svi će se pojačat, svi neke ulagače dovede
inter100- Broj postova : 1594
Pa nek ih dovode.Ko zna na kaj ce to liciti na kraju.Mogu propasti još gore nego sada.
Za očekivati je da ce na početku to ipak uzdignuti Istru i Osijeka ako finaliziraju dogovor!
Ne vjerujem da ce dovoditi neke ekstra kvalitetne igrače, ali jedan financijski mir ce imati!
Dugoročno je teško procijeniti! Treba vidjeti ozbiljnost tih investitora!
Kaj se nas tiće, mi imenima nečemo pobjeđivati! Mi moramo imati momčad, glavu i rep u igri, čvrstinu i vjeru da možemo nešto napraviti u SVAKOJ utakmici! Mislim da imamo dobar temelj! Uz jako pametan prijelazni rok, možemo biti dobri i bez previše novaca!
Ne vjerujem da ce dovoditi neke ekstra kvalitetne igrače, ali jedan financijski mir ce imati!
Dugoročno je teško procijeniti! Treba vidjeti ozbiljnost tih investitora!
Kaj se nas tiće, mi imenima nečemo pobjeđivati! Mi moramo imati momčad, glavu i rep u igri, čvrstinu i vjeru da možemo nešto napraviti u SVAKOJ utakmici! Mislim da imamo dobar temelj! Uz jako pametan prijelazni rok, možemo biti dobri i bez previše novaca!
inkerovac- Broj postova : 1511
Pozdrav iz Bakua!
Pecelj je napisao/la:Pozdrav iz Bakua!
jesi monstrum vido bus svijeta za 10 zivota
"S druge strane, da su nekim slučajem zaključili da se šteta ipak ne može sanirati, trebali su, da su pravi frajeri priznati što se dogodilo i zatražiti neodigravanje utakmice. Tada bi ispali face, oprali bi svoj obraz i pokazali se u čistom izdanju. Međutim, ti ljudi su toliko bahati, sami sebi dovoljni da njima to nije uopće palo na pamet. Tolika količina bahatosti, samoljublja i nepromišljenosti, da ne bi neku težu riječ upotrijebio, meni je neshvatljiva", dodaje Brleković
ode i St u bananu hehe.. otpisali koliko vidim neke solidne igrače i sigurno će ubacit u momčad juniore koji su prvaci države.. a kaj se tiče njih, za vrijeme tekme St vs Os u poluvremenu je uletio Žužul i vrištao kak su prodali tekmu i onda majstori preokrenu tekmu i pobjede, Žužul opet uleti sav ponosan na njih, a kapetan Zagorec ga uhvatio tad za vrat i davio pa su ih igrači razdvajali.. a ova spika kako ne plačaju igračima stoji navodno jer još dužni Istri za Woona i Blagojevića i nisu dali nijednu ratu njima.. a opet u drugu ruku mi ne stoji jer su likovi prošle sezone odradili 7-8 2/1 utakmica, čak više od Lokosa hehe..
ode i St u bananu hehe.. otpisali koliko vidim neke solidne igrače i sigurno će ubacit u momčad juniore koji su prvaci države.. a kaj se tiče njih, za vrijeme tekme St vs Os u poluvremenu je uletio Žužul i vrištao kak su prodali tekmu i onda majstori preokrenu tekmu i pobjede, Žužul opet uleti sav ponosan na njih, a kapetan Zagorec ga uhvatio tad za vrat i davio pa su ih igrači razdvajali.. a ova spika kako ne plačaju igračima stoji navodno jer još dužni Istri za Woona i Blagojevića i nisu dali nijednu ratu njima.. a opet u drugu ruku mi ne stoji jer su likovi prošle sezone odradili 7-8 2/1 utakmica, čak više od Lokosa hehe..
ian39- Broj postova : 78
Hrvatska u prvom, BiH u drugom potu, Srbija u trećem, Slovenci i Crnogorci u četvrtom, Makedonija u petom
Namjeste ovakvu skupinu i odma nakon prvog kola mogu izbacit sve reprezentacije iz natjecanja i u Rusiji završi San Marino kao 'šesta' ekipa iz grupe
Namjeste ovakvu skupinu i odma nakon prvog kola mogu izbacit sve reprezentacije iz natjecanja i u Rusiji završi San Marino kao 'šesta' ekipa iz grupe
ian39 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Uh split bi bez žužula pao u 4tu ligu. U st ih mrze. Bila bi nam to sezona gratis
Al sad kome vjerovati, s jedne strane split gradi stadion s druge ovi problemi.
Riječka publika zaželjela se igrača koji je ostavio dubok trag u dresu Rijeke čemu svjedoči i reakcija publike kada je Kramarić zamijenjen u 61. minuti. Inače, Andrej Kramarić i Ivan Krstanović, bivši prvotimci Rijeke, darovali su Školi nogometa HNK-a Rijeka 200-tinjak lopti.
Mi u školi nemamo 20 lopti nažalost.Treba zamoliti naše bivše igrače Čarilja,Modrića,Eduarda,Lovrena, da nama poklone lopte.To njima nije problem i da ih se zamoli napravili bi to bez problema.A kad dođe umjetna trava da se ima i sa čime lopttai.
Mi u školi nemamo 20 lopti nažalost.Treba zamoliti naše bivše igrače Čarilja,Modrića,Eduarda,Lovrena, da nama poklone lopte.To njima nije problem i da ih se zamoli napravili bi to bez problema.A kad dođe umjetna trava da se ima i sa čime lopttai.
Zagreb izgubio 2 od 4 igrača.
Ostlai su još Boban i Golman kaj nekaj vrijede.
Očekujem njihovu katastrofu u idućoj sezoni, posebno zato što je Bandić pod budnim okom USKOKa.
Ostlai su još Boban i Golman kaj nekaj vrijede.
Očekujem njihovu katastrofu u idućoj sezoni, posebno zato što je Bandić pod budnim okom USKOKa.
jedan od kvalitetnijih sajtova po mom osobnom sudu i njihova statistika i mišljenje o malom Kovi..
e, sad opet po mom osobnom sudu, mali bi još bolji da je ostal u nkdz a ne prešel u inter.. istina dueli bi bili daleko slabiji, protivnici slabiji al opet mislim si da bi se naučio obaveznoj defenzivnoj igri koja mu stvarno fali.. al siguran sam da bi vrijedil bar sad iz hnl-a 20 milja minimalno.. po meni premlad je prešao..
i ne znam kakvo je Vaše stajalište, al smatram da bi HNL trebao unijet jedno pravilo ko bivša YU liga.. istina tam je bilo nema prije van od 27te, a vamo bi minimalno trebalo stavit nema van prije 23će.. previše je dobrih igrača otišlo van, vratilo se doma prije svoje 20te sa 50% manje talenta i znanja neg kaj su prešli gore..
jedan od kvalitetnijih sajtova po mom osobnom sudu i njihova statistika i mišljenje o malom Kovi..
e, sad opet po mom osobnom sudu, mali bi još bolji da je ostal u nkdz a ne prešel u inter.. istina dueli bi bili daleko slabiji, protivnici slabiji al opet mislim si da bi se naučio obaveznoj defenzivnoj igri koja mu stvarno fali.. al siguran sam da bi vrijedil bar sad iz hnl-a 20 milja minimalno.. po meni premlad je prešao..
i ne znam kakvo je Vaše stajalište, al smatram da bi HNL trebao unijet jedno pravilo ko bivša YU liga.. istina tam je bilo nema prije van od 27te, a vamo bi minimalno trebalo stavit nema van prije 23će.. previše je dobrih igrača otišlo van, vratilo se doma prije svoje 20te sa 50% manje talenta i znanja neg kaj su prešli gore..
i kad sam načeo priču oko Kove i njegovog transfera..
zanimljivo tamo ga nema..
zanimljivo tamo ga nema..
Radeljić ode u penziju
- Tremmel (Cottbus) – Miladin (Hajduk), Ćorluka (Inter), Križanac (Split), M. Cvitanović (Cottbus) – Sopić (S. Belupo), Modrić (Inter) – Turković (Hajduk), Erceg (Split), Rebić (Split) – Vrućina (S. Belupo).
Naravno da u oči posebno upadaju imena dvojice današnjih reprezentativaca Ćorluke i Modrića...
- Igrali smo zajedno za Inter Zaprešić u vrijeme kada se do samog kraja s Hajdukom vodila bitka za naslov prvaka. Modrić se na polusezoni vratio u Dinamo, a Ćorluka je ostao u Zaprešiću do kraja
- Tremmel (Cottbus) – Miladin (Hajduk), Ćorluka (Inter), Križanac (Split), M. Cvitanović (Cottbus) – Sopić (S. Belupo), Modrić (Inter) – Turković (Hajduk), Erceg (Split), Rebić (Split) – Vrućina (S. Belupo).
Naravno da u oči posebno upadaju imena dvojice današnjih reprezentativaca Ćorluke i Modrića...
- Igrali smo zajedno za Inter Zaprešić u vrijeme kada se do samog kraja s Hajdukom vodila bitka za naslov prvaka. Modrić se na polusezoni vratio u Dinamo, a Ćorluka je ostao u Zaprešiću do kraja
Admin je napisao/la:Radeljić ode u penziju
igračina! Izdali su nas tad Brnas, Franja i Mamić, a Štimac stavio šlag na tortu. Mrzim ih!
Stefan Nikolić je novo pojačanje Istre.. treba se samo potpisat ugovor čim dobije papire iz CSKA Sofije koja je izbačena u treću ligu..
"Nikolić je svoj profesionalni debi imao u OFK Beogradu, gdje se nije dugo zadržao, već je prešao u belgijski Lierse, gdje je u 21 utakmici postigao 3 gola. Nakon toga odlazi na posudbu u belgijskog prvoligaša Roeselare gdje je igrao u 24 utakmice postigavši 2 gola. Slijedi rumunjska Politehnica Timisoara, da bi vrhunac došao prelaskom u slavnu Steauu, za koju je upisao 7 golova u 48 nastupa. U njegovoj karijeri slijedi korejski Incheon United i CSKA Sofija, koja je izbačena u treću ligu te mu je s time bio otvoren put za prelazak u Pulu. "
"Nikolić je svoj profesionalni debi imao u OFK Beogradu, gdje se nije dugo zadržao, već je prešao u belgijski Lierse, gdje je u 21 utakmici postigao 3 gola. Nakon toga odlazi na posudbu u belgijskog prvoligaša Roeselare gdje je igrao u 24 utakmice postigavši 2 gola. Slijedi rumunjska Politehnica Timisoara, da bi vrhunac došao prelaskom u slavnu Steauu, za koju je upisao 7 golova u 48 nastupa. U njegovoj karijeri slijedi korejski Incheon United i CSKA Sofija, koja je izbačena u treću ligu te mu je s time bio otvoren put za prelazak u Pulu. "
Kristijan Kahlina gk Lučko novi golman Kopra..
Josip Ivančić fw Rijeka novi napadač Kopra..
Matjaž Rozman gk Rudar Velenje novi golman SLaven Belupa..
Josip Ivančić fw Rijeka novi napadač Kopra..
Matjaž Rozman gk Rudar Velenje novi golman SLaven Belupa..
ian39 je napisao/la:Stefan Nikolić je novo pojačanje Istre.. treba se samo potpisat ugovor čim dobije papire iz CSKA Sofije koja je izbačena u treću ligu..
prvo pojačanje Istre, no i dalje su slabiji nego prošle godine. Marko mirić otišao iz belupa, a sumnjam da će im se Mišić vratiti. Time su 40% slabiji nego na proljeće jer su ta dva igrača bila pol momčadi. Zagrebu otišli najbolji i u stvarno su lošoj situaciji trenutno. Moglo bi se ovo dobro rasplesti za nas.
Pecelj je napisao/la:ian39 je napisao/la:Stefan Nikolić je novo pojačanje Istre.. treba se samo potpisat ugovor čim dobije papire iz CSKA Sofije koja je izbačena u treću ligu..
prvo pojačanje Istre, no i dalje su slabiji nego prošle godine. Marko mirić otišao iz belupa, a sumnjam da će im se Mišić vratiti. Time su 40% slabiji nego na proljeće jer su ta dva igrača bila pol momčadi. Zagrebu otišli najbolji i u stvarno su lošoj situaciji trenutno. Moglo bi se ovo dobro rasplesti za nas.
Vrhunsko pojačanje napadač koji ne zabija. Zagrebu je otišao samo Jurendić.
Stranica 25 / 35. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 25 / 35.