Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
+12
ian39
Pecelj
danijel1208
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
domi
PERO1929
Mirko13
djule
zagorec92
16 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 24 / 35.
Stranica 24 / 35. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35
Re: Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
Admin je napisao/la:Hahaha citam kak se predsjednik Napilija prijeti igracima kak ce ih poslat u trening kamp na neodredeno ak se ne poprave
Uskoro i kod nas tako
Za naše nema potrebe sada srećom za to.Ali ako u prvoj ligi krenu gubiti mogli bi ih poslati da grade kamp.
Mijau- Broj postova : 5105
Dojmovi nakon vikenda!
Ugl, po meni je gotovo sigurno da Osijek ispada. Istra je navodno dogovorila s amerima i oni dolaze s lovom na ljeto. Hajduk mi nikad nije bio najdraži, ali su ih u Puli pokrali kao rijetko kad.
highlight
br. 6 Vršajević Avdija (2115555) u 90. min nakon što je pretrčao gotovo pola terena za igru uputio mi je uvredljive riječi: Đubre jedno, *eb* ti pas mater, kretenu, ubit ću te, smeće jedno pokvareno.Nakon što sam mu dodijelio isključenje pokušao se fizički samnom obračunati ali je bio spriječen od kapetana gostujuće momčadi.
Kontrolor došao poslije tekme do nas žicati snimke. Klasična sudačka seljačina, opsovao Boga jedno 10x. Oni iz bistre sa zadnje tekme su male bebe za njega kakva je ovo seljačina bila. Gledamo snimke i prvo priča apsolutne gluposti. nas 10 vidi jedno, on vidi drugo i uvjeren kao u to. Na kraju počeo srati kako mu je žao što mora prijaviti suce i dati im dva negativna boda. Sve u svemu po meni Zadar i Istra ostaju 100x, mi moramo biti svjesni da ako budemo drugi možemo samo sanjati prvu ligu. Istra s ovim suđenjem pobjeđuje Real (m) u dvije tekme bez problema.
Ugl, po meni je gotovo sigurno da Osijek ispada. Istra je navodno dogovorila s amerima i oni dolaze s lovom na ljeto. Hajduk mi nikad nije bio najdraži, ali su ih u Puli pokrali kao rijetko kad.
highlight
br. 6 Vršajević Avdija (2115555) u 90. min nakon što je pretrčao gotovo pola terena za igru uputio mi je uvredljive riječi: Đubre jedno, *eb* ti pas mater, kretenu, ubit ću te, smeće jedno pokvareno.Nakon što sam mu dodijelio isključenje pokušao se fizički samnom obračunati ali je bio spriječen od kapetana gostujuće momčadi.
Kontrolor došao poslije tekme do nas žicati snimke. Klasična sudačka seljačina, opsovao Boga jedno 10x. Oni iz bistre sa zadnje tekme su male bebe za njega kakva je ovo seljačina bila. Gledamo snimke i prvo priča apsolutne gluposti. nas 10 vidi jedno, on vidi drugo i uvjeren kao u to. Na kraju počeo srati kako mu je žao što mora prijaviti suce i dati im dva negativna boda. Sve u svemu po meni Zadar i Istra ostaju 100x, mi moramo biti svjesni da ako budemo drugi možemo samo sanjati prvu ligu. Istra s ovim suđenjem pobjeđuje Real (m) u dvije tekme bez problema.
Pecelj- Broj postova : 2970
[You must be registered and logged in to see this link.]
da on ima informacije kako super stoji kod HNSa ne bi bio u bedu
"Ali drago mi je zbog Osijeka, koji zaslužuje imati prvoligaša", poručio je, uz naglašavanje atmosfere: "Navijači su danas bili presudni, oni su donijeli Osijeku pobjedu."
Također, zanimljiva je Štimčeva poruka vezana uz rasplet borbe za ostanak. "Ja ne bih želio da ispadnu ni Zadar ni Osijek ni Istra ni Belupo onda se vi sami pitajte tko treba, ja neću reći", za kraj će.
Također, zanimljiva je Štimčeva poruka vezana uz rasplet borbe za ostanak. "Ja ne bih želio da ispadnu ni Zadar ni Osijek ni Istra ni Belupo onda se vi sami pitajte tko treba, ja neću reći", za kraj će.
Admin je napisao/la:"Ali drago mi je zbog Osijeka, koji zaslužuje imati prvoligaša", poručio je, uz naglašavanje atmosfere: "Navijači su danas bili presudni, oni su donijeli Osijeku pobjedu."
Srecom mi nemremo ispasti .Ja želim baš da taj smrad ispadne sa još smrdljivijim Zadrom.
Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Kak super stoji?Da tak super stoje već bi imali 10 bodova fore i bili prvaci.
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Kak super stoji?Da tak super stoje već bi imali 10 bodova fore i bili prvaci.
Ma fuck 2 ligu. To je sporedno. Kamp je puno dugorocniji i vazniji projekt za bilo koji klub/grad koji ga dobije. O tome pricam. Predsjednik kluba koji bi znao da ce se kod njega graditi kamp hnsa sigurno nd bi otisao.
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:"Ali drago mi je zbog Osijeka, koji zaslužuje imati prvoligaša", poručio je, uz naglašavanje atmosfere: "Navijači su danas bili presudni, oni su donijeli Osijeku pobjedu."
Srecom mi nemremo ispasti .Ja želim baš da taj smrad ispadne sa još smrdljivijim Zadrom.
Ponavljam još jednom svoj plan i nadam se da ćete se složiti kako je on za nas najbolji:
Osijek ispada ove godine, mi ulazimo. Zadar ostaje, a na ljeto odlazi Štimac (jer on tamo nema $$$ za napraviti nešto dugoročno). Zadar se njegovim odlaskom raspada i zbog toga bude uvjerljivo zadnji iduće godine. Nas to oslobađa od borbe za opstanak iduće sezone i dobijemo sezonu gratis za stabilizaciju kluba.
Sve mi se čini da bu Zagreb ispal.Da ce biti žrtveno janje zbog ovih "velikana".
Inkerovac sretan rodendan!
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Inkerovac sretan rodendan!
Hvala!
inkerovac- Broj postova : 1511
Sretan rođendan mislim da su ti igrači jučer dali pravi poklon.
Sretan rođendan
Vatromet i bakljada, još da je bila pobjeda
Vatromet i bakljada, još da je bila pobjeda
Najbolji poklon, ali zamalo su sve pokvarili!
Pa zamislite da su izgubili! Onda bi nas i Gorica i Sesvete još mogli stići!
A ovak je slađe nego da smo dobili 5:0.Još da smo ga zabili u nadoknadi bolje bi bilo.
Probajte složiti momčad i nadmašiti moju.
Moj izbor Jozić-Matel,Atta,Komorski,Ruben Lima-Carascco,Zoran Mamić,Clayton-Saško Pandev,Primorac,Anderson Costa
Moj izbor Jozić-Matel,Atta,Komorski,Ruben Lima-Carascco,Zoran Mamić,Clayton-Saško Pandev,Primorac,Anderson Costa
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
hahahaha..
Vranjić - Atta, Mesarić, Carlos - Dodo, Sare, Callelo, Peko - Costa, Primorac, Tadić
ian39- Broj postova : 78
Vranjić - Buljat, Carlos, Sigali, Ibanez - Mlinar, Pokrivač, Šarić, Dodo -Pandev, Sivonjić
Nisam mogao izdržati stavio sam inkerovsku vezu i napad!
Pa nije ni čudo da smo ispali iz lige!
"Neki misle da se Blatter dogovorio s policijom, neki se, pak, šale da je podmitio policiju, a postoji i treća teorija u koju malo tko vjeruje - Blatter je nevin u cijeloj ovoj priči".
Admin je napisao/la:
"Neki misle da se Blatter dogovorio s policijom, neki se, pak, šale da je podmitio policiju, a postoji i treća teorija u koju malo tko vjeruje - Blatter je nevin u cijeloj ovoj priči".
HNS mafija, UEFA velika mafija, FIFA turbo mafija
sad vam možda bude jasno zakaj normalne uređene zemlje poput Danske, Norveške, Finske, AUstrije loše kotiraju u tim organizacijama
Bitno da igru vode ruski tajkuni, prinčevi arapskih država i ostali turbo poštenjaci
Dao bi sve iz inkerove povijesti osim kupa, dao bi prvu ligu i sve igrače, upravu, gradonačelnike za ovakvu scenu u Zaprešiću!
Samo kamp!
Dao bi sve iz inkerove povijesti osim kupa, dao bi prvu ligu i sve igrače, upravu, gradonačelnike za ovakvu scenu u Zaprešiću!
Samo kamp!
Još 1000 godina neće biti prvaci jer su nas pokrali.*eb* im mater tovarsku.
Još 1000 godina neće biti prvaci jer su nas pokrali.*eb* im mater tovarsku.
Gorica završila teren sa umjetnom travom.Baš me zanima kak to izgleda uživo.U subotu ću škicnuti.
Stranica 24 / 35. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 24 / 35.