Članci o Interu
+15
bećar
Mijau
inter100
ian39
Pecelj
Gefufna
StaJaZnam
djule
PERO1929
jimmytrast
inter 1929
zagorec92
domi
žuta boja ©
Mirko13
19 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 6 / 33.
Stranica 6 / 33. • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Re: Članci o Interu
[You must be registered and logged in to see this link.]
zagorec92- Broj postova : 769
Koji su klubovi u najtežoj situaciji i ima li novih kandidata za stečaj i ispadanje u niži rang?
Mi se nadamo da toga neće biti, ali u teškoj su situaciji Zagreb, Inter Zaprešić, Osijek...
Mi se nadamo da toga neće biti, ali u teškoj su situaciji Zagreb, Inter Zaprešić, Osijek...
inkerovac- Broj postova : 1511
evo ga
osobno, mislim da nije trebalo tak oštro ić.
druga stvar, vjerovatno je izvučeno iz konteksta s obzirom da je to EPH pa se radi senzacija.
osobno, mislim da nije trebalo tak oštro ić.
druga stvar, vjerovatno je izvučeno iz konteksta s obzirom da je to EPH pa se radi senzacija.
djule- Broj postova : 308
inače, kaj se tiče same utakmice, zagreb - dinamo, bil sam na tekmi, tekma je bila smiješna, al zbog sudaca, da je bilo puštanje, nije, jer je npr. poklonjen slobodnjak u 90. dinamu nakon simuliranja halilovića...
čovjek izričito kaže da im je dinamo poklonio pobjedu, ne suci
ne znam, mutnih poslova ima sigurno, ali kolko ja sve to kužim i kad te pokradu najbolje ti je šutiti jer se bar nikom nećeš zamjeriti, a to je očito najvažnije kad su takve stvari u pitanju.
gledam malo tablicu i kolko ja imam uvid u stanje svakog kluba, mislim da će još osijek u cijeloj priči najgore proći
ne znam, mutnih poslova ima sigurno, ali kolko ja sve to kužim i kad te pokradu najbolje ti je šutiti jer se bar nikom nećeš zamjeriti, a to je očito najvažnije kad su takve stvari u pitanju.
gledam malo tablicu i kolko ja imam uvid u stanje svakog kluba, mislim da će još osijek u cijeloj priči najgore proći
Pecelj- Broj postova : 2970
kaj veli na kraju laljak o inkeru u novinama?
Mijau- Broj postova : 5105
kaj veli o kampu na kraju u sportskima?
djule je napisao/la:kaj veli o kampu na kraju u sportskima?
Čeka se lokacijska dozvola.Klub je investitor zajedno sa partnerima.Koštat će 2 milijuna €.Gradnja počinje na ljeto i trajat će godinu dana.Bit će dva umjetnjaka i jedan pravi teren.
Mijau- Broj postova : 5105
ne znam, bojim se. na proljeće lokalni izbori, a od ljeta "počinje gradnja". volio bi da je ovaj put istina, ali pušem i na hladno.
ne znam kakvo je vaše mišljenje, ali po meni bi bilo bolje da su 2 prava a jedan umjetni! jedino u opciji da kad se tamo napravi kamp se pomoćno igralište dovede u red i da se na njemu mogu igrati utakmice, onda je to ok jer imamo 2 prava 2 umjetna.
također zanima me značili to da NK Zaprešić seli iz Kupljenova u Zaprešić - ako da to je odlično
ne znam kakvo je vaše mišljenje, ali po meni bi bilo bolje da su 2 prava a jedan umjetni! jedino u opciji da kad se tamo napravi kamp se pomoćno igralište dovede u red i da se na njemu mogu igrati utakmice, onda je to ok jer imamo 2 prava 2 umjetna.
također zanima me značili to da NK Zaprešić seli iz Kupljenova u Zaprešić - ako da to je odlično
Mijau je napisao/la:djule je napisao/la:kaj veli o kampu na kraju u sportskima?
Čeka se lokacijska dozvola.Klub je investitor zajedno sa partnerima.Koštat će 2 milijuna €.Gradnja počinje na ljeto i trajat će godinu dana.Bit će dva umjetnjaka i jedan pravi teren.
fala!
super, ak imaju love. mislio sam da budu neke strašne cifre, al ovo čak i bude ok.
pretpostavljam uz svlačionice i popratnu infrastrukturu sve.
gdje bu točno kamp?
Pecelj je napisao/la:ne znam, bojim se. na proljeće lokalni izbori, a od ljeta "počinje gradnja". volio bi da je ovaj put istina, ali pušem i na hladno.
super bi bilo da se nk zaprešić preseli u zaprešić, na pomoćni teren nek se uredi i od nk zaprešića napravit b momčad/lokomotivu.
sa igračima koji ne igraju kod nas aka bosec nk zaprešić bez problema uđe min u treću ligu, ak može bistra možemo i mi
Zadnja promjena: Pecelj; sri 16 sij 2013, 11:11; ukupno mijenjano 1 put.
Pecelj je napisao/la:sa igračima koji ne igraju kod nas aka bosec nk zaprešić bez problema uđe min u drugu ligu, ak može bistra možemo i mi
ne treba druga liga.
nema tih para. za igranje druge lige treba dve milje kuna.
dovoljno je treća liga, unutra nek igraju inkerovi juniori i kadeti.
lapsus calami. htio sam napisati treća liga (tamo i igra bistra) ali sam se zaletio! očito sam u euforiji oko današnje vijesti pa mi se prsti pletu haahah
Kolko ja znam, te dvije struje (NK Zaprešić i Inker) su lijepo posvađane, pa suradnje ni nema.
struja Nk Zaprešić ne postoji, jer da njima inker pruži ruku, naravno da bi pristali. tu ipak pričamo o amaterskom klubu koji igra tzv seljačke lige
odlično!
još jedan "dinamov" izgubljeni sin prodan.
nakon trajkovskog, sad i mlinar.
al ovo je isto lijepo:
Zahvalio je Mlinar i Interu:
- Kakvi ljudi, predivni, veliki sam dužnik zbog njihova povjerenja i šanse. Dat će i više od objektivnih mogućnosti da u nastavku prvenstva pridonesem što lagodnijem ostanku u 1. HNL. U tu misiju ne sumnjam ni najmanje.
još jedan "dinamov" izgubljeni sin prodan.
nakon trajkovskog, sad i mlinar.
al ovo je isto lijepo:
Zahvalio je Mlinar i Interu:
- Kakvi ljudi, predivni, veliki sam dužnik zbog njihova povjerenja i šanse. Dat će i više od objektivnih mogućnosti da u nastavku prvenstva pridonesem što lagodnijem ostanku u 1. HNL. U tu misiju ne sumnjam ni najmanje.
Pecelj je napisao/la:struja Nk Zaprešić ne postoji, jer da njima inker pruži ruku, naravno da bi pristali. tu ipak pričamo o amaterskom klubu koji igra tzv seljačke lige
super, evo prilike da se dogovore, ak se bude sredilo pomoćno igralište, nakon kaj se naprave ti tereni - šaljemo u seljačke lige svoje kadete i juniore.
Da ne postoji, ne bi ni taj klub postojao.Pecelj je napisao/la:struja Nk Zaprešić ne postoji, jer da njima inker pruži ruku, naravno da bi pristali. tu ipak pričamo o amaterskom klubu koji igra tzv seljačke lige
Hadžić zabio, Zadar (prvo kolo proljeća) očajan
Hadžić zabio, Zadar (prvo kolo proljeća) očajan
Stranica 6 / 33. • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 6 / 33.