Članci o Interu
+15
bećar
Mijau
inter100
ian39
Pecelj
Gefufna
StaJaZnam
djule
PERO1929
jimmytrast
inter 1929
zagorec92
domi
žuta boja ©
Mirko13
19 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 7 / 33.
Stranica 7 / 33. • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Re: Članci o Interu
Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
jebote, jugokeramika i svi fantastični podaci o firmi. a onda došel kapitalizam...
djule- Broj postova : 308
a jebo te socijalizam gdje radi 2500 ljudi, a proizvode (prodaju) da se od toga ne mogu naplatiti njih 500!
držim da je zdravija sad firma s njih 184 gdje je tehnološki na razini i gdje polako napreduje nego onda kad je tamo radilo 2500 ljudi tehnologijom iz 50te. pa jbt žene su u karbonu ljevale ljepilo u posude sa kriglama.... toliko o "industriji" socijalizma
držim da je zdravija sad firma s njih 184 gdje je tehnološki na razini i gdje polako napreduje nego onda kad je tamo radilo 2500 ljudi tehnologijom iz 50te. pa jbt žene su u karbonu ljevale ljepilo u posude sa kriglama.... toliko o "industriji" socijalizma
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:a jebo te socijalizam gdje radi 2500 ljudi, a proizvode (prodaju) da se od toga ne mogu naplatiti njih 500!
da, zdravija je firma sad, kad je propala u kapitalizmu, gdje radi kak si rekel njih 184, dok je ostatak na burzi. onih 184 radi, ne znaju budu radili sutra i na kraju krajeva, vidi se uspješnost firme danas, a vidi se kad je firma stekla ugled, tržište i tradiciju. i da, vidi se u kom dobu je propala firma. i ne, nije razlog loše poslovanje u socijalizmu, već pretvorba društvenog u državnog(za badava) i prodaja državnog(što nije bilo državno) privatnom. naravno, neko omastio brk,al to tak ide u današnjem dobu.
al ovo je offtopic, možemo negdje drugdje nastavit diskusiju
budemo ti i ja ostali poslije sastanka sa upravom raspraviti ovo dok ostale Laljak bude častio janjetinom
Pecelj je napisao/la:budemo ti i ja ostali poslije sastanka sa upravom raspraviti ovo dok ostale Laljak bude častio janjetinom
dogovoreno!
ako je tko danas kupio SN neka prepiše članak
Svi su super kaj su došli.Delač je bolji nego prije,Pokrivač je veliko pojačanje,Radojičić je dobar prema napred treba vidjeti kakav je odotraga sa jačim suparnicima,Rundić je čudo jak u skoku i lopta mu nije strana voli dirigirati igrom i pričati,Haris je fini tehničar izvanrednog pregleda igre Bori je drago da je došao,Šimić ide gore dole po lijevoj strani i jak je u igri 1 na 1 i lukavi server,Hadžić je zadnji došao i on je super čista špica visok hrabar hitar eksplozivan sa osjećajem za gol.Kad ovak čitaš misliš da su došli Nemanja Vidić,Kolarov,Misimović i Džeko.Ono kaj sam ja vidio protiv Ponikvi mislim da bi Rundić stvarno trebao biti dobar,Hadžić je puno bolji od Đerića,Haris je igrao zadnjeg veznog tak tak niš posebno,Radojičić nije nijednom centrirao makar je mogao mislim da od njega nebu niš Čeliković je puno bolji bar za sada,a Šimić je igrao u napadu pa nemerem reći kakav je na svojoj poziciji.Pokrivač bolji na zadnjem veznom nego na lijevom a Delač je primio dva gola iz dva udarca.
Mijau- Broj postova : 5105
[You must be registered and logged in to see this link.]
e sad, ovaj komentar dole, kolko ima smisla?
"Iduće dvije domaće utakmice odredit će sezonu! S dvije pobjede nema više straha za Inker, sa dva poraza teško će do spasa. Samo želim naglasiti da se konačno u potpunosti provodi plan koji si je u suradnji sa Chelseajem zacrtala uprava. Naime, ovi mladi igrači koji su stigli u Inker (Rundić, Radojčić i Hajradinović) nisu došli kao slobodni igrači, već je za njih odštetu platila Chelseajeva agencija i poslala ih u Inker kao logičnu stepenicu u karijeri. Velika je to stvar za klub, ali i za ligu, jer na takav način naša liga neizravno dobiva priznanje kao najjača na području bivše države. Lijepo ovo sve izgleda, kadar je proširen, dovedeni su igrači po svim linijama, nadam se da neke nepredvidive stvari (vremenske prilike u prvih nekoliko kola, politika koja stoji iza zagreba ili lova koja stoji iza istre (kao u slučaju gorica)) neće dovesti do toga da ovaj vrijedni klub ispadne iz prve lige."
"Iduće dvije domaće utakmice odredit će sezonu! S dvije pobjede nema više straha za Inker, sa dva poraza teško će do spasa. Samo želim naglasiti da se konačno u potpunosti provodi plan koji si je u suradnji sa Chelseajem zacrtala uprava. Naime, ovi mladi igrači koji su stigli u Inker (Rundić, Radojčić i Hajradinović) nisu došli kao slobodni igrači, već je za njih odštetu platila Chelseajeva agencija i poslala ih u Inker kao logičnu stepenicu u karijeri. Velika je to stvar za klub, ali i za ligu, jer na takav način naša liga neizravno dobiva priznanje kao najjača na području bivše države. Lijepo ovo sve izgleda, kadar je proširen, dovedeni su igrači po svim linijama, nadam se da neke nepredvidive stvari (vremenske prilike u prvih nekoliko kola, politika koja stoji iza zagreba ili lova koja stoji iza istre (kao u slučaju gorica)) neće dovesti do toga da ovaj vrijedni klub ispadne iz prve lige."
neznam na koji dio misliš kolko ima smisla?
ak je vezano za agenciju, sjeti se kako je Trajkovski došao, gdje je bio na probi prije Zaprešića, u koje vrijeme je došao i kod kojeg trenera je otišao igrat nakog Zaprešića....
sve vezano za jedan klub koji igra u plavim dresovima, a napoklon taj klub nije dinamo
ak je vezano za agenciju, sjeti se kako je Trajkovski došao, gdje je bio na probi prije Zaprešića, u koje vrijeme je došao i kod kojeg trenera je otišao igrat nakog Zaprešića....
sve vezano za jedan klub koji igra u plavim dresovima, a napoklon taj klub nije dinamo
ma mislim na engleski dio. znači i dalje smo feeder club da koristim fm terminologiju
a kaj vi niste znali da su svi ovi preko chelsea došli?!
p.s. mislim da je perkoviće realan. vjerujem da svi ovi igrači imaju kaj pokazati tako da smo se pojačali u svim linijama i samom činjenicom da imaš zamjenu za svako mjesto jači si jer ne ovisiš o kartonima i ozljedama
p.s. mislim da je perkoviće realan. vjerujem da svi ovi igrači imaju kaj pokazati tako da smo se pojačali u svim linijama i samom činjenicom da imaš zamjenu za svako mjesto jači si jer ne ovisiš o kartonima i ozljedama
Da, sad nam se ne bi smjelo događati ko protiv Splita da jedva krpamo momčad
StaJaZnam- Broj postova : 530
Pecelj je napisao/la:a kaj vi niste znali da su svi ovi preko chelsea došli?!
ja nisam znal
ma da, po toj logici, isti drek bili mi londonska ili maksimirska prčija... brundalo se protiv dinama, a sad smo opet na istom. samo ovi su super jer su iskeširali lovu za delača. jedina je razlika kaj omastimo brk s vremena na vrijeme. al stvar je principa.
pa ne znam koliko je baš isto biti prijateljski klub s dinamom ili chelaseajem?! jedno je biti filijala, a drugo je s nekim klubom biti u dobrim odnosima. što se mene tiče možemo takav odnos imati sa svakim. nije da će ti netko slati 5 6 igrača na posudbu (filijala)! trajkovski je doveden, a kasnije pošteno plaćen, nije se u njega ulagalo bezveze i bez koristi za klub.
a kak ti to nisi znao?! nije ti čudno kak je npr ovaj Hadžić sad došao iz kluba u kojem je bio Delač na posudbi... ti si mislio da su to sve slučajnosti ili?
a kak ti to nisi znao?! nije ti čudno kak je npr ovaj Hadžić sad došao iz kluba u kojem je bio Delač na posudbi... ti si mislio da su to sve slučajnosti ili?
Pecelj je napisao/la:pa ne znam koliko je baš isto biti prijateljski klub s dinamom ili chelaseajem?! jedno je biti filijala, a drugo je s nekim klubom biti u dobrim odnosima. što se mene tiče možemo takav odnos imati sa svakim. nije da će ti netko slati 5 6 igrača na posudbu (filijala)! trajkovski je doveden, a kasnije pošteno plaćen, nije se u njega ulagalo bezveze i bez koristi za klub.
jebiga, mislil sam da imamo sreće pa se potrefi.
po meni opet smo na istom, klub nema svoje "ja" već smo filter potencijalnih igrača za jedan određeni klub.
super.
radije bi onda odnos sa dinamom pa da nam pošalju antolića,kramarića,pavičića,barbarića i šituma pa se borimo za naslov, a ne ovak.
više nismo filijala,al smo postali filter klub. na isto se svodi, jedino kaj sad se malo veća lova obrne prek delača,trajkovskog,balića,mlinara neg ranije...
Da malo veca :-)
Mislim da je ova opcija ipak bolja, čelzi ipak ima bolje skaute, i salju igrace koji jos nisu dovoljno dobri za njih, a nama bi mogli bit od velike pomoci, pa recimo kao za delaca placaju troskove tekme, a maminjo vecinom bi slao one koji su mu se zamjerili ili koji su mu višak i najvaznije nebi ih otkupio na kraju, a to je dosta velika razlika u $£€$€£$
Mislim da je ova opcija ipak bolja, čelzi ipak ima bolje skaute, i salju igrace koji jos nisu dovoljno dobri za njih, a nama bi mogli bit od velike pomoci, pa recimo kao za delaca placaju troskove tekme, a maminjo vecinom bi slao one koji su mu se zamjerili ili koji su mu višak i najvaznije nebi ih otkupio na kraju, a to je dosta velika razlika u $£€$€£$
Pozivamo sve simpatizere i navijače na akciju čišćenja snijega sa igrališta, kako bi se isto osposobilo za petak 15.02.2013. godine. Čišćenje smo planirali započeti u četvrtak 14.02.2013. godine s početkom u 16.oo sati. Čišćenje planiramo realizirati s oko 60-tak ljudi uz djelomičnu pomoć strojeva. Za sve one koji su zainteresirani doći pomoći poželjno je da sa sobom ponesu lopatu za čišćenje snijega. Za odazov čišćenju snijega, klub poklanja godišnju ulaznicu. Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak ovdje u inbox ili na broj 01/4001-100
treba to klincima u srednju zalijepiti na ulaz pa nek svi markiraju dok se teren ne očisti.... nadam se da će sve ispasti uredu, ali i dalje mislim da bi se utakmica trebala odgoditi
djule je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Nema to direktne veze s Chelseajem, ne šalju oni nama igrače. Klub surađuje s ljudima koji rješavaju 90% transfera Chelsea,PSGa,Zenita,Anžija,Udina i dr., igrača poput Džeke,Modića,Kolarova i ostalih top igrača s Balkana. Znači nisu oni dio nijednog kluba samo surađuju s njima isto ko i s nama. Niti jedan klub danas sam ne prodaje igrače, npr. Zagreb je od Pavlovića dobil tek 300.000eura, dosta manje nek mi za Franu, Hajduk isto nije dobio cijeli iznos od Radoševića.
Mirko13- Broj postova : 300
Mirko13 je napisao/la:
Nema to direktne veze s Chelseajem, ne šalju oni nama igrače. Klub surađuje s ljudima koji rješavaju 90% transfera Chelsea,PSGa,Zenita,Anžija,Udina i dr., igrača poput Džeke,Modića,Kolarova i ostalih top igrača s Balkana. Znači nisu oni dio nijednog kluba samo surađuju s njima isto ko i s nama. Niti jedan klub danas sam ne prodaje igrače, npr. Zagreb je od Pavlovića dobil tek 300.000eura, dosta manje nek mi za Franu, Hajduk isto nije dobio cijeli iznos od Radoševića.
zagreb nije dobil 300.000 eura od werdera.
Tak je izjavil čovjek koji je navodno sudjeloval u transferu
Mirko13- Broj postova : 300
Mirko13 je napisao/la:Tak je izjavil čovjek koji je navodno sudjeloval u transferu
u novinama je cifra od milje i pol eura. a to je ipak značajnija razlika u odnosu na 300 hiljada.
nego, jesi pitao u klubu za naše želje koje smo iznijeli na forumu i hteli bi imat sastanak?
djule je napisao/la:Mirko13 je napisao/la:Tak je izjavil čovjek koji je navodno sudjeloval u transferu
u novinama je cifra od milje i pol eura. a to je ipak značajnija razlika u odnosu na 300 hiljada.
nego, jesi pitao u klubu za naše želje koje smo iznijeli na forumu i hteli bi imat sastanak?
fala mirko kaj si izašao u susret pa čak nisi ni odgovorio,a nekoliko puta si spomenut s obzirom da si u klubu(ne bum otkril koja funkcija i tvoj identitet,al znam).
kad treba zvat čistit sneg onda su navijači sjajni,al kad neko iz kluba treba se izjasnit oko nekih konkretnih stvari - ćorak.
[You must be registered and logged in to see this link.]
znači li ovo da ispadaju samo 2 kluba? priprema li se misija spašavanja zagreba? puno bi se priča i oko nas promjenila ako ispadnu samo 2 kluba...
znači li ovo da ispadaju samo 2 kluba? priprema li se misija spašavanja zagreba? puno bi se priča i oko nas promjenila ako ispadnu samo 2 kluba...
Stranica 7 / 33. • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 7 / 33.