DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Članci o Interu

+15
bećar
Mijau
inter100
ian39
Pecelj
Gefufna
StaJaZnam
djule
PERO1929
jimmytrast
inter 1929
zagorec92
domi
žuta boja ©
Mirko13
19 posters

Stranica 12 / 33. Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

Go down

Članci o Interu - Page 12 Empty Re: Članci o Interu

Postaj  Admin sub 24 kol 2013, 18:58

NK Zaprešić je napisao/la:HVALA NK INTERU, HVALA gdin Branku Laljaku.Petak, 23.08.2013, jedan predivan dan za Seniore NK Zaprešića. Telefonski poziv gdin Branka Laljka izmamio je osmjeh sreće na licima Uprave Nk Zaprešića. Naime, NK Inter i gdin Branko Laljak, poklonili su Seniorskoj momčadi NK Zaprešića, komplet dresova žuto plave boje.I ovim putem želimo se zahvaliti " Divu iz predgrađa" na ovom, za nas, velikom poklonu.Ovo je primjer na koji način Veliki mogu pomoči malima.HVALA...HVALA...HVALA...

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj ned 25 kol 2013, 20:36

konačno! sanjam dan kad će se NK Zaprešić i Inker pobratiti i kad će ovoje igrati u zaprešiću. treba stvoriti kvalitetnu sredinu od NK Zaprešića i dati do znanja da jedni bez drugih ne mogu. sa juniorima inkera koji ne mogu uspjeti u drugoligaškoj konkurenciji NK Zaprešić bi bio stabilan trećeligaš, a onda treba čekati bolja vremena za nešto više.
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 23 ruj 2013, 20:55

[You must be registered and logged in to see this image.]
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 pon 23 ruj 2013, 21:08

Samo jako Brankec
inter100
inter100

Broj postova : 1594

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 02 lis 2013, 10:49

Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 11 lis 2013, 10:38

[You must be registered and logged in to see this link.]

Naši igrači glasali za Fifa igrača godine.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 14 lis 2013, 20:50

Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 pon 14 lis 2013, 21:09

Branko Laljak je majstor i totalno je u pravu, kao i Rajko Magić. Igrači su pede**ići koje treba na treningu našamarat. Dobro je ovo Laljak osmilslio i nadam se da će igračima doći iz guzice u glavu. Ajmo Inter do prvog mjesta ove sezone, vjerujem u vas!!!!!!
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 14 lis 2013, 23:53

inter100 je napisao/la:Branko Laljak je majstor i totalno je u pravu, kao i Rajko Magić. Igrači su pede**ići koje treba na treningu našamarat. Dobro je ovo Laljak osmilslio i nadam se da će igračima doći iz guzice u glavu. Ajmo Inter do prvog mjesta ove sezone, vjerujem u vas!!!!!!
To sa uvjetnim kaznama je stari provjereni recept
Nadam se da ce i ovaj put upalit Smile

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 15 lis 2013, 18:32

Trebalo je zasukati rukave vec davno i mogli smo vec sad biti jednom nogom u prvoj ligi!

Glupo je kažnjavati sve igrace! To su opet alibi potezi! Treba naci šta ne funkcionira i to zamjeniti ili popraviti! Magić mora znati objasniti zbog cega ne igramo tako dobro kako se ocekuje ili reci Laljku da je sastavio slabiju momčad od Segeste, Gorice, Dugopolja (koji ne može Zelinu doma pobjediti) i da jednostavno ne možemo bolje!

Treba pratiti igrace i s onima koji na utakmicama ne pokazuju ono šta se od njih ocekuje kazniti raskidom ugovora! Pa neka onda odu gdje hoce! Mogu u ligu petice, a mogu i u Savski Marof!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 15 lis 2013, 23:03

a kaj taj laljak isto brije da ima Modrića i Trajkovskog pa da je ne znam kaj bolji od konkurencije. Objektivno imamo jadnu momčad koja može samo nekaj na silu napraviti. nemamo 2 poštena prvoligaška igrača. HD dovede Bačelića Grgića koji bi kod nas bio za 3 klase bolji od svih, a mi ne možemo zadržati Milardovića. Nek bude sretan što uopće može držati priljučak sa vrhom i što će na zimu imati priliku za popravni, jer relano ovoj ekipi se bez problema može dogoditi da zareda sa 3 4 poraza i onda smo gotovi za ovu sezonu.

treba dati uvjetnu kaznu stručnom stožeru koji je okupio ovakvu momčad i opaliti im kazne ak ne naprave bolji posao na zimu!
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 sri 16 lis 2013, 14:38

Pecelj je napisao/la:a kaj taj laljak isto brije da ima Modrića i Trajkovskog pa da je ne znam kaj bolji od konkurencije. Objektivno imamo jadnu momčad koja može samo nekaj na silu napraviti. nemamo 2 poštena prvoligaška igrača. HD dovede Bačelića Grgića koji bi kod nas bio za 3 klase bolji od svih, a mi ne možemo zadržati Milardovića. Nek bude sretan što uopće može držati priljučak sa vrhom i što će na zimu imati priliku za popravni, jer relano ovoj ekipi se bez problema može dogoditi da zareda sa 3 4 poraza i onda smo gotovi za ovu sezonu.

treba dati uvjetnu kaznu stručnom stožeru koji je okupio ovakvu momčad i opaliti im kazne ak ne naprave bolji posao na zimu!
Pecelj ne budi smiješan. Imamo super ekipu sastavljenju od mladih igrača te iskusnih Marasa, Kramarića i Radoševića. Da si malo više damo truda možemo se prošetat drugom ligom.
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam sri 16 lis 2013, 20:00

inter100 je napisao/la:
Pecelj je napisao/la:a kaj taj laljak isto brije da ima Modrića i Trajkovskog pa da je ne znam kaj bolji od konkurencije. Objektivno imamo jadnu momčad koja može samo nekaj na silu napraviti. nemamo 2 poštena prvoligaška igrača. HD dovede Bačelića Grgića koji bi kod nas bio za 3 klase bolji od svih, a mi ne možemo zadržati Milardovića. Nek bude sretan što uopće može držati priljučak sa vrhom i što će na zimu imati priliku za popravni, jer relano ovoj ekipi se bez problema može dogoditi da zareda sa 3 4 poraza i onda smo gotovi za ovu sezonu.

Pecelj ne budi smiješan. Imamo super ekipu sastavljenju od mladih igrača te iskusnih Marasa, Kramarića i Radoševića. Da si malo više damo truda možemo se prošetat drugom ligom.
Ja bi reko da je istina tu negdje između, nemamo jadnu ekipu kad se sve skup pogleda, al da su nešto bogzna kaj isto nisu. Za 2. HNL možda blago iznad prosjeka a sukladno tome smo i trenutno pozicionirani na tablici. Na zimu se trebamo pojačat ak želimo bit prvi a do tad držat korak sa vodećima što mislim da možemo.

StaJaZnam

Broj postova : 530

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 04 stu 2013, 18:24

Na 5:25 počinje o kampu.Da vam skratim muke kampa nebu tak brzo.Možda čak i nikad kak mi se čini.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 04 stu 2013, 19:01

vidio sam to već! pecanje na kvadrat
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pon 04 stu 2013, 19:12

Kad su bile priče o kampu prije skoro godinu dana i kad se pokazivala ona maketa, svejedno sam i dalje tvrdil da nikad niš ne bu od tog. Pomirimo se s tim da nikad ne bumo ozbiljan klub sa infrastrukturom i ambicijama u prvoj ligi.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 04 stu 2013, 21:26

To sam ja poslal ovima sa TV da pitaju 'grad' i zaboravio sam vec na to Smile
Al trebali su ih i podsjetit na obecanja sa predizbornih kampanja i nece zgledat onak kak su prikazali 'maketu', bit ce bolje

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 04 stu 2013, 21:52

Admin je napisao/la:To sam ja poslal ovima sa TV da pitaju 'grad' i zaboravio sam vec na to Smile
Al trebali su ih i podsjetit na obecanja sa predizbornih kampanja i nece zgledat onak kak su prikazali 'maketu', bit ce bolje
Točno sam si mislio da si ti to poslao.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 pon 04 stu 2013, 22:50

Nabijem tog vašeg gradonačelnika, nek rade taj kamp više. Oću da naši igrači imaju super uvjete za treniranje. Ehh, kad bi sad imo paraa, pa kupio bi Inter, izgradio trening kamp, prepustio bi Branku ovo ostalo, i krenio bi u lov na osvajanje prve HNL lol! 
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet 07 stu 2013, 13:34

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 10 stu 2013, 21:14

Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 10 stu 2013, 21:22

Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
Branko je sasvim u pravu, jel možeš stavit i ovu desnu stranu teksta, ne mogu vidit šta je gospodin Rajko rekao. Branku Laljku i nama navijačima je jedino stalo do ovog kluba
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 10 stu 2013, 21:23

Desni klik mišom na sliku pa imas cijeli tekst.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 ned 10 stu 2013, 21:28

Mijau je napisao/la:Desni klik mišom na sliku pa imas cijeli tekst.
Aha, vidim. Ma ovaj potez što je Laljak napravio je super, treba pokazat toj bagri lijenoj. Do kraja polusezone sve tekme treba u prvenstvu pobjedit(zasjest na prvo mjesto) i proći u kupu.
inter100
inter100

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pon 18 stu 2013, 12:35

Pošto nema nekih lijepih tema, evo jedan stariji clanak prilikom jedne obljetnice! Više se ne sjecam da li smo ga tada stavili ovdje, ali pošto je Mužek novi trener ima smisla staviti ga i danas!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 12 / 33. Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

[Vrh]

- Similar topics