DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljetni prijelazni rok

+8
djule
Admin
Pecelj
inkerovac
zagorec92
domi
Mijau
Mirko13
12 posters

Stranica 12 / 17. Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

Go down

Ljetni prijelazni rok - Page 12 Empty Re: Ljetni prijelazni rok

Postaj  Mijau ned 08 srp 2012, 19:54

Izgubili 1:0.Imali smo više udaraca i više opasnih napada ali smo ipak izgubili.Ovo je bio najslabiji protivnik do sada u pripremama i moram reći da sam razočaran porazom.Mislim da nam pod hitno trebaju pojačanja jer u četiri utakmice nismo nikoga pobjedili i imamo jako slabu klupu.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 ned 08 srp 2012, 23:30

Da klupa nam stvarno ne izgleda ohrabavajuće. Poljak nije našao angažman vani, vjerojatno će se njega probat dogovorit.

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 08 srp 2012, 23:51

Poljak bi sigurno dobro dosao.Treba nam iskustva pa mi smo premladi i preneiskusni za ligu 12.Nemozemo se sa debitantima boriti za opstanak.Sva sreca jos ima vremena da popunimo momcad i budemo dobri.Jos je tri tjedna do Lokomotive kad za nas pocinje borba.U prvom kolu Dinamo bumo tesko iznenadili.Nadam se da su u klubu svjesni toga i da nece zakasniti sa dovodjenjem igraca.Sa ovim kratkim kadrom bumo se tesko spasili.

Zadnja promjena: Mijau; pon 09 srp 2012, 09:35; ukupno mijenjano 1 put.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  domi pon 09 srp 2012, 01:13

poljak bi bio kvalitetno pojačanje...

nakon toliko vremena bez kvalitetnog pojačanja, nekako sam skepičan oko dolaska lol!

no svakako ga trebamo pokušati dovesti

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pon 09 srp 2012, 11:01

Ja sam skeptican oko Poljaka. Ne znam koliko nam on može pomoci. Mislim da bi bili jednako jaki s njim koliko i bez njega. Samo još jedan igrac pod ugovorom.

Što se naše momcadi tice, isti smo kao i prošle sezone. Pošto smo prošle sezone bili jedanaesti to znaci da smo na rubu. Racunamo na neki napredak igraca i pojavljivanje novih mladih. To je nažalost jedini nacin na koji možemo biti uspješni, jer za kupovati nismo sposobni. Bolje pojacanje od ostanka Šarića nismo mogli imati tako da moramo biti zadovoljni.

Mislim da smo s Bagarićem riješili skok, a s Bosecom probojnost. Možda da je samo neki razbijac u vezi. Onaj koji bi nam davao agresivnost i cvrstinu u vezi. Možda možemo to pokušati pokriti s Baturom u vezi.

Klupa nam je neiskusnija i nepoznatija, ali oni i tako ne igraju previše. Kao da su nam prošle sezone pomogli Brlečić, Todorcev itd.

Također vrlo je bitno kako cemo shvacati utakmice i da li cemo se predavati u nekim utakmicama i prije pocetka. To ce prvo kolo pokazati jer ako startamo sa stavom da je Dinamo nepobjediv, onda bolje da ni ne igramo ovu sezonu.

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 09 srp 2012, 13:39

Cingulin-Gorgijev,Batur,Bagarić,Čeliković-Mlinar,Vujčić,Šarić,Ščrbec-Bosec,Budimir početni sastav protiv Aluminija.Ušli su Čavlina,Kramarić,Plazanić,Herceg,Karamatić,Hadžić,Ćosić,Haramustek,Mlinarić i Žiger.Nije bilo Santinija,Gulića,Oršića i Jurića.Blažević ne igra već treću utakmicu nije valjda da je opet ozlijeđen.Utakmica je bila visokog ritma po velikoj vručini.Inker je bolje počeo i zaprijetio preko Budimira i Čelikovića.Zatim je Aluminij primirio napade Inkera i poveo lijepim golom.Početkom drugog poluvremena ponovno smo pritisnuli ali bez konkretnih šansi.Poslije toga je opet Aluminij primirio igru i nije nam dozvolio da izjednačimo.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 09 srp 2012, 14:02

Momčad nam je u prosjeku stara 21.7 godina.Uz Lokomotivu smo daleko najmlađi u ligi.Prošle sezone ju za nas igralo 31 igrača.Od tih 31 nosioci su bili Santini,Gulić,Herceg,Jančetić,Oršić,Vujčić,Kramarić,Ščrbec,Šarić i Budimir.Oni su imali 20 i više nastupa.Na jesen su standardni bili i Balić i Babić a na proljeće Mlinar.Dok je deset igrača imalo stvarno zanemarivu minutažu(Blažević,Brlečić,Hadžić,Mršić,Ćosić,Gančev,Gorgijev,Bosec i Ugrina).Tu je i skupina igrača koja je uglavnom ulazila sa klupe ili mjenjala kad je netko od prvotimaca bio ozlijeđen ili kartoniran ali od njih nismo baš profitirali(Mišić,Yankep,Todorčev,Jazvić,Plazanić,Batur).Praktično imamo istu momčad od prošle godine ali sada ipak nemamo Todorčeva,Yankepa,Babića kojima ipak više vjerujem nego Haramusteku,Mlinariću ili Hadžiću.Zato mislim da bi Poljak dobro došao ili bilo koju drugi iskusniji igrač jer smo stvarno premladi.Stvarno mislim da nam jako malo fali odnosno dva tri igrača da nemormo strepiti za opstanak.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pon 09 srp 2012, 15:54

još sam na početku ove teme istaknuo Poljaka kao moguće rješenje u vezi...on je još uvijek bolji vezni od svih naših i ne znam zašto se na početku konstatiralo da on ne bi bil pojačanje
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 09 srp 2012, 15:56

zagorec92 je napisao/la:još sam na početku ove teme istaknuo Poljaka kao moguće rješenje u vezi...on je još uvijek bolji vezni od svih naših i ne znam zašto se na početku konstatiralo da on ne bi bil pojačanje

Nadali smo se boljim pojačanjima a sad bi nam i on bio dobar.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 09 srp 2012, 17:20

Švrljuga je otišao u Žalgiris kod Peka,Perića i trenera Petravića.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 uto 10 srp 2012, 12:53

Mijau je napisao/la:Nadali smo se boljim pojačanjima a sad bi nam i on bio dobar.
Bolje se ne nadat nikome, pa nema ni razočarenja...uostalom, koga boljeg mi moremo dopeljat? Nemamo love, nemamo ambicija, uprava je beskrvna...pa ko bi htio doć u takav klub? Svake godine se nadamo da ćemo privuć nekog igrača koji je već dugi niz godina u prvoj ligi i koji ima reputaciju dobrog ili vrlo dobrog prvoligaškog igrača, pa eto, iz godine u godinu dolaze sve slabiji igrači s nekom povremenom stranom "egzibicijom" koja se rijetko isplati (iznimke Trajkovski i Balić za kojeg bumo valjda uskoro dobili lovu). Zato kad se otvori mogućnost dolaska igrača poput Poljaka, onda tu nema razmišljanja. Čovjek ima preko 130 (otprilike) utakmica u prvoj ligi, igral je i vani, ima europskog iskustva i još je kolko tolko mlad - 28 godina.
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  PERO1929 uto 10 srp 2012, 14:43

Potpuno se slažem da bi on bio dobro pojačanje zato što nama fali iskustva u igri...Mislim da nije nužno da igrač kojeg želimo dovest mora igrat u 1. ligi.Meni se jako svidio Ščrbec koji, ćini mi se nije igro u prvoj ligi kad je dovežen, ali to je igrač s iskustvom, a ne neki dinamov junior koji je odigrao 20 utakmica u životu i smatraju ga "TALENTOM"...takvih igrača imamo i previše, nama treba čovjek koji će povest naše igraće i uvest kreativnost u igru..

PERO1929

Broj postova : 173

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 11 srp 2012, 13:56

Mislim da smo se dobro pojacali s obzirom na financijsku situaciju
Npr Bosec nakon posudbe nebi bio pojacanje kod Ilije kakvo ce bit kod svog novog/starog trenera
Dobili smo na visini u obrani i dodatne opcije u formaciji kad svi mogu igrat i kad bude ozljeda i kartona
Batur se vraca nakon ozljede, mislim da je na pocetku sezone bio medu sigurnijima, nakon ozljede je bilo malo nesigurnosti ali to je i do iskustva ali i fizicke spreme
Isto tako Blazevic ce bit spreman, pa i Gule kojeg su prrd kraj malo ozljede zezale
Novi trener golmana ce valjda naucit Santinija da cesce ispucava loptu u kontru za koju cemo sad pogotovo imat dobre igrace....

Ipak svi koji su ostali su iskusniji i uigraniji za cijelu sezonu a i vecina novih igraca je stigla prije priprema ili dosta rano

Neznam sam ja nepopravljivi optimist ili mi je to do promjene klime al mislim da imamo potencijala za prvih 8

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 11 srp 2012, 14:16

Bumo vidjeli danas kako će to izgledati.Veselim se utakmici ako vidljivost bude dobra napisat ću izvještaj.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sri 11 srp 2012, 15:37

Admin je napisao/la:Mislim da smo se dobro pojacali s obzirom na financijsku situaciju
Npr Bosec nakon posudbe nebi bio pojacanje kod Ilije kakvo ce bit kod svog novog/starog trenera
Dobili smo na visini u obrani i dodatne opcije u formaciji kad svi mogu igrat i kad bude ozljeda i kartona
Batur se vraca nakon ozljede, mislim da je na pocetku sezone bio medu sigurnijima, nakon ozljede je bilo malo nesigurnosti ali to je i do iskustva ali i fizicke spreme
Isto tako Blazevic ce bit spreman, pa i Gule kojeg su prrd kraj malo ozljede zezale
Novi trener golmana ce valjda naucit Santinija da cesce ispucava loptu u kontru za koju cemo sad pogotovo imat dobre igrace....

Ipak svi koji su ostali su iskusniji i uigraniji za cijelu sezonu a i vecina novih igraca je stigla prije priprema ili dosta rano

Neznam sam ja nepopravljivi optimist ili mi je to do promjene klime al mislim da imamo potencijala za prvih 8
U ovom moru financijskog očaja, nemremo bit nezadovoljni igračima al ni previše zadovoljni. Ostaje previše upitnika. Iako većinom poznajemo okosnicu momčadi, ona je bila sklona konstantnim oscilacijama, tak da ne znamo kaj očekivati. Vezni red mora početi igrati sa samopouzdanjem, sa idejom, bez straha jer ćemo u protivnom opet gledati igru tipa "2-3 dodavanja, pa malo natrag pa izgubljena lopta".
Ja bi istaknul Oršića kao glavnog igrača Intera ove sezone. Dečko je probojan, ima ideju, ima završnicu i dobru tehniku i mislim da će, ako ga krene u prvih par utakmica s nekoliko prodora, možda koja asistencija, a i gol, biti velika opasnost za bilo koga.
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 sri 11 srp 2012, 20:06

Na desnom boku konkurenciju bude najvjerojatnije pojačal - Matija Matko!

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 11 srp 2012, 21:34

Mirko13 je napisao/la:Na desnom boku konkurenciju bude najvjerojatnije pojačal - Matija Matko!

On je špica skužil sam ga devetku je nosio drugo poluvreme.Inače izgubili smo 2:3 nakon kaj su rezerve gubile 0:3 prvotimci su malo popravili dojam.Makar su i rezerve lijepo igrale prvih 20 minuta i imale par šansi.Ali katastorfalne greške naših stopera su nas stajale takvog rezultata.Postave Santini-Gorgijev,?,Karamatić,Kramarić-Ćosić,?,Šćrbec,Žiger-Bosec-? trojicu nisam prepoznao od sunca u prvom poluvremenu.Drugo poluvreme Santini-Plazanić,Bagarić,Gulić,Čeliković-Vujčić,Mlinar,Šarić,Hadžić-Bocec,Budimir pred kraj su ušli Cingulin i Matko.

Desni stoper prvo poluvreme bio Herceg,desni vezni Mlinarić i Napadač Haramustek.Sad sam u novinama vidio.

Zadnja promjena: Mijau; čet 12 srp 2012, 12:44; ukupno mijenjano 1 put.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 12 srp 2012, 12:41

Meni su se jako jučer svidjeli Žiger i Čeliković.Mislim da Čeliković može igrati u prvih 11 a Žigera bi ostavio i davao mu priliku prije ostalih jer je jako zanimljiv igrač.Drago mi je da se Matko vratio bio je odličan prije dvije godine kad je došao ali onaj ne odlazak u Tursku zbog straha od letenja ga je uništio od tada Lončarević nije računao na njega.Blažević je kronično ozlijeđen njega treba poslati na posudbu jer bu inače propao.Još da dođe desni bek neki i dva vezna i nema straha za naš opstanak.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac čet 12 srp 2012, 13:25

Mijau hvala na izvještaju! Gol dao Hadžić, drugi gol je bio autogol.

Cini se da si dobio dobar dojam nakon utakmice, znaci da nismo bili tako loši kako sam mislio nakon sto sam vidio rezultat.

Santini popio tri komada u prvom gdje su igrali više igraci iz drugog plana. Znaci Herceg i Karamatic se nisu proslavili! Kažeš da nam treba desni bek, kaj je Gorgijev bio tako loš u prvom poluvremenu? Jel su to njegovu stranu probijali?
Oršić, Jurić, Batur i Blažević nisu igrali.
Kažeš Žiger je bio solidan. Koju on tocno poziciju igra? Šta je Hadžić igrao u drugom. Jel on igrao u sredini iza dva napadaca?

Vratili Matka! To je dobar potez. On je borben i agresivan igrac i trebao je cak i više igrati u svom prvom dolasku. Onaj gol protiv Splita mu je bio fenomenalan. Kaže Mirko13 da smo njime pokrili desnog beka. Ne znam jel se zabunio, ali cak mislim da bi on to bio sposoban i dobro odigrati.

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 12 srp 2012, 13:40

Borko je bio solidan prvo poluvrijeme.Nije pretjerano griješio odotraga a probio je stranu nekoliko puta.Ima vremena za njega on je tek ulazni junior.Htio bi da dovedemo iskusnog desnog beka ali to je samo moja želja.Žiger igra lijevog veznog.Izgleda ko Tomi Šarić ali je pokretljiviji od njega.Hadžić je igrao iza dva napadača.Stoperi su stvarno katastofalno odigrali a kod prvog gola je i Santini mogao bolje reagirati jer je primio gol glavom iz peterca.Velim stvarno smo lijepo igrali na početku svi na tribinama su to komentirali i onda primimo tri gola ko da smo pionirska momčad.Takve stvari se nesmiju događati u prvenstvu.I u drugom poluvremnu su mađari imali nekoliko zicera koje je Santini obranio.Mislim da ove prijateljske nisu toliko bitne i nema veze da nismo nikoga pobjedili.Igra na momente je bila stvarno odlična formacija se iz aviona vidi nema previše lutanja u tome zna se jedno 80 posto udarnih 11 igrači igraju na prirodnim pozicijama i to je dobro.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 čet 12 srp 2012, 15:19

inkerovac je napisao/la:Mijau hvala na izvještaju! Gol dao Hadžić, drugi gol je bio autogol.

Cini se da si dobio dobar dojam nakon utakmice, znaci da nismo bili tako loši kako sam mislio nakon sto sam vidio rezultat.

Santini popio tri komada u prvom gdje su igrali više igraci iz drugog plana. Znaci Herceg i Karamatic se nisu proslavili! Kažeš da nam treba desni bek, kaj je Gorgijev bio tako loš u prvom poluvremenu? Jel su to njegovu stranu probijali?
Kažeš Žiger je bio solidan. Koju on tocno poziciju igra? Šta je Hadžić igrao u drugom. Jel on igrao u sredini iza dva napadaca?

Vratili Matka! To je dobar potez. On je borben i agresivan igrac i trebao je cak i više igrati u svom prvom dolasku. Onaj gol protiv Splita mu je bio fenomenalan. Kaže Mirko13 da smo njime pokrili desnog beka. Ne znam jel se zabunio, ali cak mislim da bi on to bio sposoban i dobro odigrati.

Ideja stručnog stožera da dođe kao alternacija za desni bok (kroz treninge će se iskušavati ta ideja), kod nas je to već postalo normalno da napadači postaju braniči:)

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac čet 12 srp 2012, 15:58

Mirko13 je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:Mijau hvala na izvještaju! Gol dao Hadžić, drugi gol je bio autogol.

Ideja stručnog stožera da dođe kao alternacija za desni bok (kroz treninge će se iskušavati ta ideja), kod nas je to već postalo normalno da napadači postaju braniči:)

Nije im loša ideja. Kao što sam rekao mogao bi on dobro igrati tu poziciju. Ima karakteristike koje ta pozicija traži.

Sjecam se ja i suprotnih primjera. Kad smo od branica radili napadace.
Kad je Šorgić pod stare dane prebacen u napad i na pocetku zabijao kao lud. Također legenda Brlek koji je s desnog beka došao u napad. Tu ga je mislim Trešnjevka prva isprobala.

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 12 srp 2012, 18:33

Ne volim ovakve eksperimente i mislim da bi Matko puno bolje igrao u napadu.Tko je uopće prvi desni bek onda?Ta me pozicija najviše zabrinjava.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 12 srp 2012, 20:55

Službeni podatak Inker je sedma najmlađa momčad u Europi.A Hnl je treća najmlađa liga mlađi su samo Slovenci i Irci.Ako već nismo po kvaliteti u vrhu po mladosti bogme jesmo.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 13 srp 2012, 06:08

Mijau je napisao/la:Službeni podatak Inker je sedma najmlađa momčad u Europi.A Hnl je treća najmlađa liga mlađi su samo Slovenci i Irci.Ako već nismo po kvaliteti u vrhu po mladosti bogme jesmo.
moze link :-)

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 12 / 17. Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

[Vrh]