Ljetni prijelazni rok
+8
djule
Admin
Pecelj
inkerovac
zagorec92
domi
Mijau
Mirko13
12 posters
Stranica 7 / 17.
Stranica 7 / 17. • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Ljetni prijelazni rok
Matija Mišić na probi u Osijeku.Ili je naš ili je iz Karlovca.Ipak mislim da je naš jer ga nije bilo na našoj prozivci a prošao je Osijekovu školu.
Mijau- Broj postova : 5105
Vjerojatno, jer je slobodan igrač. Tražil je preveliku povišicu plaće pa otpušten.
Mirko13- Broj postova : 300
Ovim ritmom otići će 20 igrača.Mišić me nije pretjerano oduševio tako da za njime ne žalim.
a kojeg prijelaznog roka nije otišlo ovoliko igrača? stvarate dramu bzvz
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:a kojeg prijelaznog roka nije otišlo ovoliko igrača? stvarate dramu bzvz
Ima odlazaka nema dolazaka malo si pogledaj pa buš vidio da imamo 13 igrača uz juniore kojima je završio juniorski staž.
Mirko13 je napisao/la:Rak nije nas odbil, odustalo se od njega, on je bočni igrač, a mi igramo 4-1-2-1-2 tj. 4-4-2 s rombom u sredini sustav. U napadu imamo Oršića, Bosca, Budimira, (gotovo sigurno) Jurića i još se čeka onaj Kamerunac da dođe, u vezi ga trener vjerojatno ne vidi. Od poznatih nogometaša, golmanu Kalinić se nada da bi prodajom Blaževića postal prvi golman, Ademija su nekak uvjerili da bude često igral, Delača bi tek na posudbu slali na samom kraju 8.mj pa se nezna dal ga se bude čekalo. Recimo razmišljalo se o Blagojeviću, al ipak mu Istra može bolji ugovor ponuditi. Ostali ko uvijek čekaju ponude iz vana.
U utorak će protiv juniora igrati igrači na probi, pa će se malo bolje vidjeti koji će ostati.
Dobra selekcija. Ako cemo igrati taj sustav, klasicna krila nam nisu potrebna. Nadam se da ce taj sustav funkcionirati bolje nego prošle sezone.
Za Kukeca je bilo teško ocekivati da ce doci. Mišić ionako nije neki igrac, i ne bi se uklapao u ovaj sustav.
Šta je sa Skulićem? Bio je napisan na onoj prvoj prozivci, a sada ga nema. Trebao bi nam jedan pravi defanzivni vezni ako cemo igrati romb u sredini. On je taj koji svojim trkom i borbenosti mora sve rupe pokrivati.
inkerovac- Broj postova : 1511
Trebamo špicu ko ozebli sunce
trebamo špicu ko grci nesreću
zagorec92- Broj postova : 769
Marko Marić je kontaktiran, ali zbog problema s vizom je nešto na sudu u Americi završio.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Skulić nije onaj stari, pa nije mu ponuđen produžetak ugovora.
Mirko13 je napisao/la:Marko Marić je kontaktiran, ali zbog problema s vizom je nešto na sudu u Americi završio.
Kakav sad Marko Marić pa on godinu dana nije igrao nogomet za njega je i ovakav Skulić raketa.Love od Ukrajinaca za Balića i dalje nema neki igrači nemaju za benzin da dolaze na treninge i blizu su odluke da napuste klub.Bojim se da ne doživimo sudbinu Varteksa.
Kaj je s onim "investitorima"? Jel i dalje cilj izgradnja terena ili opstanak kluba? Idiotno je gradit terene dok je klub u financijskim problemima.
zagorec92- Broj postova : 769
Mijau je napisao/la:Mirko13 je napisao/la:Marko Marić je kontaktiran, ali zbog problema s vizom je nešto na sudu u Americi završio.
Kakav sad Marko Marić pa on godinu dana nije igrao nogomet za njega je i ovakav Skulić raketa.Love od Ukrajinaca za Balića i dalje nema neki igrači nemaju za benzin da dolaze na treninge i blizu su odluke da napuste klub.Bojim se da ne doživimo sudbinu Varteksa.
Koji to igraci i gdje si to saznao. Pa kaj nije do nedavno bilo sve uredno?
Inace imamo kontradiktornih informacija ovdje. Od toga da se za hrvatske prilike nudio dobar ugovor Kukecu, do toga da se ima nekakvih velikih dugovanja.
inkerovac- Broj postova : 1511
inkerovac je napisao/la:Mijau je napisao/la:Mirko13 je napisao/la:Marko Marić je kontaktiran, ali zbog problema s vizom je nešto na sudu u Americi završio.
Koji to igraci i gdje si to saznao. Pa kaj nije do nedavno bilo sve uredno?
Inace imamo kontradiktornih informacija ovdje. Od toga da se za hrvatske prilike nudio dobar ugovor Kukecu, do toga da se ima nekakvih velikih dugovanja.
Neću reći koji je to igrač nebi bilo fer prema njemu.Rekao je da do srijede čeka da dobije neku lovu ili odlazi.Nadam se da neće otići a ako ode sami ćete se uvjeriti o kome se radi.Također treneri u omladinskoj školi nisu više od pola godine dobili plaću.Koliko znam nema love jer Ukrajinci nisu platili a mi ih nećemo tužiti jer kakti žele i Šarića dovesti.Igrači imaju svoje obveze prema državi svaki mjesec moraju plaćati mirovinsko i zdravstveno a imaju i obitelji i koje moraju prehraniti.Situacija nije nimalo bajna i nadam se da će se to riješiti.A prema prometu u prijelaznom roku čini mi da love stvarno nema jer nitko neće doći na lijepe oči igrati u Inker.
Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
nema brige bit će love :D
Opet budalaštine na koje netreba obratiti pažnju.
3:0 dobili igraci na probi juniore.Za ove na probi igrali su Herceg,Plazanic i Bosec branio je Santini.Od hrpu nepoznatih igraca prepoznao sam jedino Karla Belaka iz Rudesa(bar mislim da je to on).Na temelju vidjenog tesko da netko od tih na probi moze ostati.
Dva igrača su ponuđena
Lijevi bek iz prvog poluvremena Čeliković bi mogao ostati. Dogovara se prijateljiski susret s Fc Baku, oni su zainteresirani za Santinija i Kramarića, pa bi to bila na neki način proba. Ukrajinci nisu se još izjasnili kad misle za Balića uplatiti, al se prek menadžera doznalo da za Šarića namjeravaju 700.000 eura ponuditi.
Lijevi bek iz prvog poluvremena Čeliković bi mogao ostati. Dogovara se prijateljiski susret s Fc Baku, oni su zainteresirani za Santinija i Kramarića, pa bi to bila na neki način proba. Ukrajinci nisu se još izjasnili kad misle za Balića uplatiti, al se prek menadžera doznalo da za Šarića namjeravaju 700.000 eura ponuditi.
Samo nek Sarica prodaju pa ce ovi biti duzni milju eura koje nikad necemo vidjeti.Nude nam igrace sa svih strana a momcad je svakim danom sve slabija.Celikovic mi izgledom lici na prvog beka cini mi se fizicki dosta jak.Ako ode Kramaric moramo ga zadrzati.Momcad je vec sad trebala biti formirana a kod nas se apsolutno nis nezna.A najave su bile bombasticne a ja sam sve zabrinutiji po meni.smo glavni kandidat za ispadanje.
i ja mislim da ćemo se ovako teško spasiti... momčad ništa nije igrala cijelo proljeće, tako će se nastaviti, jer ćemo biti još slabiji. a jbg liga 10 će ipak biti ozbiljna liga
Desni bek Švrljuga iz Rijeke (voljan je doći ako vani ne nađe klub) i Goran Radnić koji je bio u Splitu su također ponuđeni.
E takvi igraci su vec zanimljivi za razliku od nekih anonimusa.Nisu razvikani a imaju prvoligaskog iskustva bio bi zadovoljan da jedan od njih dodje.Mirko13 je napisao/la:Desni bek Švrljuga iz Rijeke (voljan je doći ako vani ne nađe klub) i Goran Radnić koji je bio u Splitu su također ponuđeni.
Uz Čelikovića, od igrača koji su na probi igrali prvo poluvrijeme za sad ostaju Haramustek (br.17 je bio) i Mlinarić (zabio prvi gol kad je uzeo loptu Žigeru, 25 ili 23 je broj imao).
Tomislav Haramustek je Zagorec iz Stubice ili tam negdje.Igrao je u juniorima Dinama zajedno sa Hadzicem i Karamaticem.Ima na youtubeu par njegovih filmica pa si sami potrazite ako vas zanima.Josip Mlinaric je bivsi junior Zagreba zabio je lijepi gol jucer.Bio je u. Zrinjskom iz Mostara i Gorici i on ima filmic na youtubeu.Haramustek ima pet nastupa za U17 reprezentaciju.
to su sve mladi igrači....oni će se isplatit za 3-4 godine kad dovoljno igrački sazriju, nama treba igrač koji može dignit i povest ekipu i koji ima iskustva.ne mislim na dovođenje veterana po 30 i koju godinu nego igrača u najboljim godinama(24-28) koji nam može igrati još nekoliko sezoni pa ga prosljedimo daje kad nam više nebu trebo kad ovi igrači koji sad imaju 18-21 godinu budu mogli nositi našu igru..
PERO1929- Broj postova : 173
PERO1929 je napisao/la:to su sve mladi igrači....oni će se isplatit za 3-4 godine kad dovoljno igrački sazriju, nama treba igrač koji može dignit i povest ekipu i koji ima iskustva.ne mislim na dovođenje veterana po 30 i koju godinu nego igrača u najboljim godinama(24-28) koji nam može igrati još nekoliko sezoni pa ga prosljedimo daje kad nam više nebu trebo kad ovi igrači koji sad imaju 18-21 godinu budu mogli nositi našu igru..
baš sam krenuo to reći
ako ostane na ovome opet nećemo znati sljedeće sezone na koju stranu će momčad krenuti i hoće li se dogoditi onakvi blackouti
trebamo stabilizirati igru inače možemo opet završiti pri dnu kao ove sezone
već sam rekao da mislim da je najbolje to učiniti tako da popunimo momčad s iskusnijim igračima na ključnim pozicijama, ipak imamo malo premladu momčad
nažalost koliko vidim teško da ćemo dovesti nekog boljeg i iskusnijeg i poznatijeg
domi- Broj postova : 360
Stranica 7 / 17. • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok 2016
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Zimski prijelazni rok 2017./18.
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Zimski prijelazni rok 2017./18.