Ljetni prijelazni rok
+8
djule
Admin
Pecelj
inkerovac
zagorec92
domi
Mijau
Mirko13
12 posters
Stranica 16 / 17.
Stranica 16 / 17. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: Ljetni prijelazni rok
Ademi traži raskid s Dinamom, njegovi menadžeri tvrde da bi k nama došao. Dok s Milardovićemo će se opet u subotu razgovarati. Znači da bi trebali očekivati jednog zadnjeg veznog.
Mirko13- Broj postova : 300
Mirko13 je napisao/la:Ademi traži raskid s Dinamom, njegovi menadžeri tvrde da bi k nama došao. Dok s Milardovićemo će se opet u subotu razgovarati. Znači da bi trebali očekivati jednog zadnjeg veznog.
Mario Mamić i Nikky Arthur Vuksan bi Ademija u Inker gurnuli?Milardović je preskup za nas makar nemam neko dobro mišljenje o njemu takav igrač nam treba jer nam fali iskustva.Do sada sam se svaki put razočarao kad je neki igrač bio spomenut baš nijedan nije došao.Rak,Kalinić,Švrljuga,Švicarac,Kamerunac pa prošle godine afrikanci iz Latvije pa onaj Muarem Makedonac i neznam ko još više tak da sam se pomirio da niko nebu došao.
Mijau- Broj postova : 5105
Mislim da je Milardović izvrsno rješenje kad je u pitanju iskustvo. Čovjek ima debelo preko 200 utakmica u prvoj ligi.
zagorec92- Broj postova : 769
zagorec92 je napisao/la:Mislim da je Milardović izvrsno rješenje kad je u pitanju iskustvo. Čovjek ima debelo preko 200 utakmica u prvoj ligi.
Cibalija sutra ima razgovor sa Milardovićem znači mi dolazimo dan prekasno.
ak tip potpiše za Cibaliju, onda sigurno ima neki psihički poremećaj...klub se raspada, evo duguju državi 5 milijuna kuna (sa onog popisa), a ko zna kolko još ostalim vjerovnicima, dok bi u Interu bil kolko tolko financijski siguran...
i nije mi jasno, još i za Rijeku piše da duguju oko 13 milijuna državi...pa kaj talijan ni pokril troškove? Ugl, užasno financijsko stanje klubova, pa bi igračima prva na pameti upravo trebala bit financijska sigurnost, a u Vinkovcima ne znaju značenje tog izraza.
i nije mi jasno, još i za Rijeku piše da duguju oko 13 milijuna državi...pa kaj talijan ni pokril troškove? Ugl, užasno financijsko stanje klubova, pa bi igračima prva na pameti upravo trebala bit financijska sigurnost, a u Vinkovcima ne znaju značenje tog izraza.
zagorec92 je napisao/la:ak tip potpiše za Cibaliju, onda sigurno ima neki psihički poremećaj...klub se raspada, evo duguju državi 5 milijuna kuna (sa onog popisa), a ko zna kolko još ostalim vjerovnicima, dok bi u Interu bil kolko tolko financijski siguran...
Milardović živi u okolici Vinkovaca a ni kod nas nije bajna financijska situacija.
zato sam napisal kolko tolko...ipak je bolje nego u Cibaliji. Al dobro, ak se čovjek oženil za neku s poslom, onda nema brigeMijau je napisao/la:zagorec92 je napisao/la:ak tip potpiše za Cibaliju, onda sigurno ima neki psihički poremećaj...klub se raspada, evo duguju državi 5 milijuna kuna (sa onog popisa), a ko zna kolko još ostalim vjerovnicima, dok bi u Interu bil kolko tolko financijski siguran...
Milardović živi u okolici Vinkovaca a ni kod nas nije bajna financijska situacija.
ademi bi bio bolji, jer bi njega i prodali ,a ima iskustva jer je dosta utakmica igrao u hnlu
malo je stagnirao u zadnje vrijeme, tako da bi mu bilo krajnje vrijeme da počne igrati
samo sumnjam da bude išta od toga bilo, samo zato što zvuči predobro
neka saudijac sredi svoju situaciju i ja zadovoljan
malo je stagnirao u zadnje vrijeme, tako da bi mu bilo krajnje vrijeme da počne igrati
samo sumnjam da bude išta od toga bilo, samo zato što zvuči predobro
neka saudijac sredi svoju situaciju i ja zadovoljan
domi- Broj postova : 360
zagorec92 je napisao/la:ak tip potpiše za Cibaliju, onda sigurno ima neki psihički poremećaj...klub se raspada, evo duguju državi 5 milijuna kuna (sa onog popisa), a ko zna kolko još ostalim vjerovnicima, dok bi u Interu bil kolko tolko financijski siguran...
u interu znaju sto znaci izraz "financijska sigurnost"? daj molim te.. to je jedini razlog zasto ce i ici u cibaliju jer ako nema novaca u klubu (kao ni u interu) bar je covjek kuci..
insajder- Broj postova : 7
kolko ja znam, zadnjih nekoliko godina nitko nije pobegel iz Intera prek arbitraže jer nije dobival plaću...znam da nismo iznimka i da tu plaća kasni, al bar stiže ak niš drugo...prema tome, mi smo utopija u ovom kaosu neplaćanjainsajder je napisao/la:zagorec92 je napisao/la:ak tip potpiše za Cibaliju, onda sigurno ima neki psihički poremećaj...klub se raspada, evo duguju državi 5 milijuna kuna (sa onog popisa), a ko zna kolko još ostalim vjerovnicima, dok bi u Interu bil kolko tolko financijski siguran...
u interu znaju sto znaci izraz "financijska sigurnost"? daj molim te.. to je jedini razlog zasto ce i ici u cibaliju jer ako nema novaca u klubu (kao ni u interu) bar je covjek kuci..
zagorec92 je napisao/la:kolko ja znam, zadnjih nekoliko godina nitko nije pobegel iz Intera prek arbitraže jer nije dobival plaću...znam da nismo iznimka i da tu plaća kasni, al bar stiže ak niš drugo...prema tome, mi smo utopija u ovom kaosu neplaćanjainsajder je napisao/la:zagorec92 je napisao/la:ak tip potpiše za Cibaliju, onda sigurno ima neki psihički poremećaj...klub se raspada, evo duguju državi 5 milijuna kuna (sa onog popisa), a ko zna kolko još ostalim vjerovnicima, dok bi u Interu bil kolko tolko financijski siguran...
cibaliji za tvoju informaciju kasni placa i pol.. a u interu 6 placa i premije koje nisu isplacene zadnjih 3,4 sezone ak ne i duze.. . zadnje premije igraci su dobijali u 2.ligi kad je bilo penez..
u interu je utopija dobit placu .. pouzdano znam..
premije su bonus koji ne bi niti jedan klub trebal isplaćivat igračima ak nešto ne osvoje...ovak i onak su preplaćeni osnovnim plaćama...prema trenutnom financijskom stanju, u cibaliji je puno teže nego u interu...uz Hajduk i Rijeku (koja još nije platila dugove prema državi) su zasad najzaduženiji prvoligaši...tak da ja i dalje stojim kod svoje tvrdnje
kod nas se te plaće zaboravljaju, viš da nas niko ne tera na arbitražu...ljubav bivših i sadašnjih igrača prema klubu je nemjerljiva novcem
da, teški sarkazam
kod nas se te plaće zaboravljaju, viš da nas niko ne tera na arbitražu...ljubav bivših i sadašnjih igrača prema klubu je nemjerljiva novcem
da, teški sarkazam
Sutra u Zaprešić dolazi Milardović. Ademi je danas udaljen iz momčadi, tak da sutra ili prekosutra bi trebao znati svoj status. Moguće da na kraju dođu obojica, a još jučer je bilo bliže da niti jedan ne dođe. Radi se i na dovođenju još jednog stopera.
Gule je jučer opet dobio nezgodan udarac u glavu, kratko je bio u nesvijesti, al trebalo bi biti sve ok do petka. Čovjek stvarno nema sreće.
Gule je jučer opet dobio nezgodan udarac u glavu, kratko je bio u nesvijesti, al trebalo bi biti sve ok do petka. Čovjek stvarno nema sreće.
Mirko13 je napisao/la:Sutra u Zaprešić dolazi Milardović. Ademi je danas udaljen iz momčadi, tak da sutra ili prekosutra bi trebao znati svoj status. Moguće da na kraju dođu obojica, a još jučer je bilo bliže da niti jedan ne dođe. Radi se i na dovođenju još jednog stopera.
Niš mi nije jasno za kaj dolazi Milardović zadnjeg veznog ili stopera?Pitanje je koliko je on spreman.Ove godine smo šuplji u obrani svaku utakmicu primimo gol.
ako uspijemo dovesti Ademija i Milardovića ostajemo u ligi 100%! baš igrači koji nam nedostaju
Pecelj- Broj postova : 2970
Milardović je tražio dva slobodna dana da riješi neke privatne stvari pa bi se onda trebao priključiti momčadi.
Kao što ste mogli vidjeti Ademi je vraćen u momčad, al zanimljivo kak se situacija mijenjala iz dana u dan.
Znači on je htio nekam ići igrat, pošto je još na početku njihovih priprema bilo govora da bi mogao k nama doći, opet nam je ponuđeno da dođe. Igrač je bio za. Iz našeg kluba su prvo razgovarali s Čačićem pa onda s Mamićem i obojica su rekla da može ići, ali na posudbu. U subotu odjednom s mijenja priča i ne puštaju ga, da bi ga u nedjelju izbacili i pustili da ide dok nisu saznali da su dva ultra idiota partijala usred sezone i opet smo ostali kratkih rukava.
A suspendirali su ga jer mlađem Mamiću nije dobro sjelo kaj je tražil da ga puste, pa je tu neki sukob nastal i još mu je nešto očito ne lijepoga dobacil kad je izlazil iz igre.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kao što ste mogli vidjeti Ademi je vraćen u momčad, al zanimljivo kak se situacija mijenjala iz dana u dan.
Znači on je htio nekam ići igrat, pošto je još na početku njihovih priprema bilo govora da bi mogao k nama doći, opet nam je ponuđeno da dođe. Igrač je bio za. Iz našeg kluba su prvo razgovarali s Čačićem pa onda s Mamićem i obojica su rekla da može ići, ali na posudbu. U subotu odjednom s mijenja priča i ne puštaju ga, da bi ga u nedjelju izbacili i pustili da ide dok nisu saznali da su dva ultra idiota partijala usred sezone i opet smo ostali kratkih rukava.
A suspendirali su ga jer mlađem Mamiću nije dobro sjelo kaj je tražil da ga puste, pa je tu neki sukob nastal i još mu je nešto očito ne lijepoga dobacil kad je izlazil iz igre.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hehe bas nam je zanimljiv ovaj prijelazni rok
prave sapunice:-D
Da iskoristim post za info, na povratku sam iz amerike pa kad se vratim i naspavam mislim da ce bit taman za tekmu:-) tak da se vidimo na stadionu, (na fejs stranici kluba ima novi poziv navijacima)
pa nakon tekme budem opet malo radio na forumu i probao dog neku suradnju za INTERvju©
prave sapunice:-D
Da iskoristim post za info, na povratku sam iz amerike pa kad se vratim i naspavam mislim da ce bit taman za tekmu:-) tak da se vidimo na stadionu, (na fejs stranici kluba ima novi poziv navijacima)
pa nakon tekme budem opet malo radio na forumu i probao dog neku suradnju za INTERvju©
Mirko13 je napisao/la: Iz našeg kluba su prvo razgovarali s Čačićem pa onda s Mamićem i obojica su rekla da može ići, ali na posudbu. U subotu odjednom s mijenja priča i ne puštaju ga, da bi ga u nedjelju izbacili i pustili da ide dok nisu saznali da su dva ultra idiota partijala usred sezone i opet smo ostali kratkih rukava.
ovo u nedjelju je isto bila opcija s posudbom?
neznam kako bi bila odrađena ta posudba i s kojim uvjetima, ali općenito sam protiv posudbi, jer nam nisu mnogo dobroga donijele...
ako živimo od prodaje igrača nemožemo tuđim igračima davati mjesto u momčadi
U nedjelju su mu rekli nek ide kod Zdravka po papire.
Dobro propao je Ademi ako dođe Milardović to bu ok bilo.Trebat će mu par kola da uđe u formu pa nebu odmah od njega koristi.
Klub je danas poslijepodne sklopio ugovor s Josipom Milardovićem, te tako doveo još jedno pojačanje u žuti tabor. Josip je rođen 10.01.1982. godine, igra na poziciji zadnjeg veznog. Do sada je igrao za Osijek, Međimurje, Cibaliju, Slaven Belupo i zadnji klub mu je bio kineski Guangdong Sunray Cave.
Mislim da Vujčić ispada iz prvih 11 kad se Milardović spremi.Nekak nisam oduševljen Milardovićem nekak mi se ne uklapa u našu momčad.Na njemu je da me natjera da promijenim mišljenje.
u potpunosti se slazemMijau je napisao/la:Mislim da Vujčić ispada iz prvih 11 kad se Milardović spremi.Nekak nisam oduševljen Milardovićem nekak mi se ne uklapa u našu momčad.Na njemu je da me natjera da promijenim mišljenje.
mislio sam da bi se Ademi lakse uklopio al bumo vidjeli nakon par kola
mozda ademi nebi uzeo 20 000 eura na ruke i 3 tisuce placu.
siguran sam da bi na ademiju dobro zaradili prodajom...
Stranica 16 / 17. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok 2016
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Zimski prijelazni rok 2017./18.
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Zimski prijelazni rok 2017./18.