Članci o Interu
+15
bećar
Mijau
inter100
ian39
Pecelj
Gefufna
StaJaZnam
djule
PERO1929
jimmytrast
inter 1929
zagorec92
domi
žuta boja ©
Mirko13
19 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 8 / 33.
Stranica 8 / 33. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
Re: Članci o Interu
+ kraj o odgodi
- Objektivno, problem je jedino utakmica u Zaprešiću, koja bi se po programskoj shemi trebala odigrati u petak. Postoji mogućnost da se taj susret pomakne za nedjelju kako bi se dobio vremenski prostor za čišćenje terena od snijega. Sretna je okolnost da tereni nisu smrznuti. Očekujem da 20. kolo u natjecateljskom smislu bude cjelovito, a o eventualnim pojedinačnim odgodama odlučivat ćemo u četvrtak, odnosno petak – zaključio je Brezni.
- Objektivno, problem je jedino utakmica u Zaprešiću, koja bi se po programskoj shemi trebala odigrati u petak. Postoji mogućnost da se taj susret pomakne za nedjelju kako bi se dobio vremenski prostor za čišćenje terena od snijega. Sretna je okolnost da tereni nisu smrznuti. Očekujem da 20. kolo u natjecateljskom smislu bude cjelovito, a o eventualnim pojedinačnim odgodama odlučivat ćemo u četvrtak, odnosno petak – zaključio je Brezni.
Pecelj- Broj postova : 2970
"Dok sam ja izvršni predsjednik HNS-a neće biti kršenja propisa i zakonskih akata – ustvrdio je Damir Vrbanović na plenumu klubova Druge HNL. "
"Izvjesno je naime da će odlučujuću ulogu pri popuni Prve HNL imati sustav za licenciranje. ‘’Ugroženi’’ prvoligaši (Zagreb, Cibalia, Zadar, Istra 1961, Inter...) žive u nadi kako nijedan klub iz Druge HNL neće ishoditi prvoligašku licencu." - koje podcjenjivanje, ispada da ćemo svi moliti drugoligaše da nejdu u 1. ligu, umjesto pokušaja da status prvoligaša sačuvamo kroz igru.
"Izvjesno je naime da će odlučujuću ulogu pri popuni Prve HNL imati sustav za licenciranje. ‘’Ugroženi’’ prvoligaši (Zagreb, Cibalia, Zadar, Istra 1961, Inter...) žive u nadi kako nijedan klub iz Druge HNL neće ishoditi prvoligašku licencu." - koje podcjenjivanje, ispada da ćemo svi moliti drugoligaše da nejdu u 1. ligu, umjesto pokušaja da status prvoligaša sačuvamo kroz igru.
zagorec92- Broj postova : 769
da, totalno je obrnuo teze... to što oni prodaju takve stvari i što su im u zadnje dvije godine istra i rijeka platile ispod stola kako bi maknuli na bizarne načine licence gorici i dugopolju to se zaboravlja. znači gorici je dokazano bespravno oduzeta licenca, dok su dugopolju poslali fax dan prije isteka roka sa 5 novih uvijeta za prvu ligu vezano za finacijska pravila unutar kluba (način financiranja, neka pravila za sponzore i broj igrača sa profesionalnim ugovorom unutar ekipe)
mislim da se tu otvara put zagrebu i istri, ako mi budemo treći odozada ispast ćemo
mislim da se tu otvara put zagrebu i istri, ako mi budemo treći odozada ispast ćemo
Pecelj je napisao/la:da, totalno je obrnuo teze... to što oni prodaju takve stvari i što su im u zadnje dvije godine istra i rijeka platile ispod stola kako bi maknuli na bizarne načine licence gorici i dugopolju to se zaboravlja. znači gorici je dokazano bespravno oduzeta licenca, dok su dugopolju poslali fax dan prije isteka roka sa 5 novih uvijeta za prvu ligu vezano za finacijska pravila unutar kluba (način financiranja, neka pravila za sponzore i broj igrača sa profesionalnim ugovorom unutar ekipe)
zagreb si pozabil kad je ispal prije 3-4 sezone sa štimcem na klupi,al je svejedno ostal nutra jer "nitko nije htio u viši rang".
djule- Broj postova : 308
yep... ugl te licence su najcrnja točka unazad nekoliko godina kaj se HNSa tiče. tu je sve kupi prodaj!
[You must be registered and logged in to see this link.]
Eto, opet se Dinamo dovodi u vezu. Nedaj Bože da su ga nahvalili bez uplitanja Dinama.
Eto, opet se Dinamo dovodi u vezu. Nedaj Bože da su ga nahvalili bez uplitanja Dinama.
zagorec92 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
To je članak iz Sportskih ali nema onaj dio di je Kruno Jurčić rekao da ga nije Oršić oduševio i da bi ga on izvadio na poluvremenu i da igra samo zato jer nema ko umjesto njega igrati.A to je živa istina i za Oršića i za Budimira.
Mijau- Broj postova : 5105
treba se paziti Milića on im je možda najbolji i dosta probija s lijeve strane. Osim njega Stipe Bačelić Grgić je ubojica. Najslabija karika im je naš dobar poznanik Čagalj. Treba ga stisnuti tako da rano dobije žuti, a onda je gotov.
treba se paziti Milića on im je možda najbolji i dosta probija s lijeve strane. Osim njega Stipe Bačelić Grgić je ubojica. Najslabija karika im je naš dobar poznanik Čagalj. Treba ga stisnuti tako da rano dobije žuti, a onda je gotov.
Nema nikih problema...
Upravo zbog takvog stava ćemo ispasti.
Upravo zbog takvog stava ćemo ispasti.
StaJaZnam- Broj postova : 530
domi- Broj postova : 360
opet oni o dinamu i ovom drakuli jurčiću
Bar je spomenuo da mu je trenutni prioritet Inter i ostanak u ligi. Mislim da on može igrat u dinamu ali se osobno nadam da će otić u neku jaču ligu gdje se može dokazat.
Nisam znal di da skeljim pa evo tu cu
"Na našoj službenoj web stranici od danas je krenula kolumna Tomislava T., te će te tako od danas moći prati klub iz njegovog kuta gledanja...kolumna je nazvana "Žuta minuta"!"
Zanimljivo, ne znam ko je Tomislav T. neko tu s foruma možda?
A na službenoj stranici nema niš...
"Na našoj službenoj web stranici od danas je krenula kolumna Tomislava T., te će te tako od danas moći prati klub iz njegovog kuta gledanja...kolumna je nazvana "Žuta minuta"!"
Zanimljivo, ne znam ko je Tomislav T. neko tu s foruma možda?
A na službenoj stranici nema niš...
s foruma je neko.
isto kao kak je neko s foruma i laljakov sin zaposlen u klubu.
isto kao kak je neko s foruma i laljakov sin zaposlen u klubu.
pitanje za sina laljakovog ako čita ovo! hoće laljak dolaziti u slovačku ako hrvatska uđe u polufinale / finale?
Pecelj je napisao/la:pitanje za sina laljakovog ako čita ovo! hoće laljak dolaziti u slovačku ako hrvatska uđe u polufinale / finale?
Mislim da ne cita al bum ti ja odgovorio
Nebude isao
A zast pitas? Zbog slovaka kaj su dosli jer bi nas sponzorirali?
Admin je napisao/la:Pecelj je napisao/la:pitanje za sina laljakovog ako čita ovo! hoće laljak dolaziti u slovačku ako hrvatska uđe u polufinale / finale?
Nebude isao
Kakvi sad slovaci?Jebi se admine odat cu te ako ne veliš kaj znaš o tome
Hah, čitam ovo pa da ne uvrijedim sad nekog jer ne znam ko je Tomislav T. ali nisam neš impresioniran s tekstom... Al ajd vjerojatno ne bi ni ja niš bolje napiso a čovjek se bar potrudio pa onda, samo nek tako nastavi
StaJaZnam je napisao/la:Hah, čitam ovo pa da ne uvrijedim sad nekog jer ne znam ko je Tomislav T. ali nisam neš impresioniran s tekstom... Al ajd vjerojatno ne bi ni ja niš bolje napiso a čovjek se bar potrudio pa onda, samo nek tako nastavi
Samo tak piši da nisi impresioniran mogao bi biti baniran.Čuvaj se.
Mijau je napisao/la:StaJaZnam je napisao/la:Hah, čitam ovo pa da ne uvrijedim sad nekog jer ne znam ko je Tomislav T. ali nisam neš impresioniran s tekstom... Al ajd vjerojatno ne bi ni ja niš bolje napiso a čovjek se bar potrudio pa onda, samo nek tako nastavi
Mijau je napisao/la:StaJaZnam je napisao/la:Hah, čitam ovo pa da ne uvrijedim sad nekog jer ne znam ko je Tomislav T. ali nisam neš impresioniran s tekstom... Al ajd vjerojatno ne bi ni ja niš bolje napiso a čovjek se bar potrudio pa onda, samo nek tako nastavi
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:Pecelj je napisao/la:pitanje za sina laljakovog ako čita ovo! hoće laljak dolaziti u slovačku ako hrvatska uđe u polufinale / finale?
Nebude isao
Kakvi sad slovaci?Jebi se admine odat cu te ako ne veliš kaj znaš o tome
jel ga mogu i ja odat?
Stranica 8 / 33. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 33
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Članci o ....
Stranica 8 / 33.