DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljetni prijelazni rok

+8
djule
Admin
Pecelj
inkerovac
zagorec92
domi
Mijau
Mirko13
12 posters

Stranica 6 / 17. Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

Go down

Ljetni prijelazni rok - Page 6 Empty Re: Ljetni prijelazni rok

Postaj  Mirko13 uto 05 lip 2012, 15:26

Sa Tomi Jurićem su počeli pregovori. Kukec još nije odlučio. Rumbak i Žiger će najvjerojatnije na posudbu u Bistru.

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 05 lip 2012, 16:23

Mirko13 je napisao/la:Sa Tomi Jurićem su počeli pregovori. Kukec još nije odlučio. Rumbak i Žiger će najvjerojatnije na posudbu u Bistru.

To su moju ideju uzeli da nam Bistra bude filijala.Nadam se da bu bar taj Tomi Jurić došao meni se jako svidio dok sam ga gledao u dresu Sesveta.Ima kakvih vijesti o odlascima?
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 uto 05 lip 2012, 16:55

Niš konkretno. Za Santinija ništa novoga, još se čeka. Šćrbec se svidio nekom ruskom skautu (službeno od Dinamo Moskve, ali radi i s manjim klubovima), ali samo je bio upiti dal je na prodaju bez spominjanja neke cifre. Istom skautu se svidio i Budimir, no njega se nebi prodavalo za bilo kakav iznos. Šarića bi navodno ovi koji su kupili Balića, zato još nisu tuženi zbog ne plaćanja.

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 05 lip 2012, 17:07

Mirko13 je napisao/la:Niš konkretno. Za Santinija ništa novoga, još se čeka. Šćrbec se svidio nekom ruskom skautu (službeno od Dinamo Moskve, ali radi i s manjim klubovima), ali samo je bio upiti dal je na prodaju bez spominjanja neke cifre. Istom skautu se svidio i Budimir, no njega se nebi prodavalo za bilo kakav iznos. Šarića bi navodno ovi koji su kupili Balića, zato još nisu tuženi zbog ne plaćanja.

Onda bolje da ih sve zadržimo kad već nećemo dovesti ekstra pojačanja.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pet 08 lip 2012, 11:50

otišli Batinić, Mršić i Škof...zanima me do kad će ovaj klub potpisivati ovakve idiotne ugovore kao s Batinićem? Ak potpisuješ igrača, onda je valjda cilj da igra, a ne da mu plaćaš za ništa. A ovaj "sporazumni raskid" ugovora je na štetu kluba, jel? Transfer politika ravna nuli.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 08 lip 2012, 12:52

zagorec92 je napisao/la:otišli Batinić, Mršić i Škof...zanima me do kad će ovaj klub potpisivati ovakve idiotne ugovore kao s Batinićem? Ak potpisuješ igrača, onda je valjda cilj da igra, a ne da mu plaćaš za ništa. A ovaj "sporazumni raskid" ugovora je na štetu kluba, jel? Transfer politika ravna nuli.

Nije sporazumni raskid na štetu kluba ko zna kakve su ugovore imali i kaj su dogovorili kod raskida.Možda su imali i stipendijske ugovore ali nije ni bitno.Riješavamo se igrača koji nam ne trebaju.Sad čekamo nove i bolje.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 08 lip 2012, 16:01

Zakazan je i dolazak i trojice perspektivnih juniora, koji će u Istri 1961 provesti određeno vrijeme na provjeri. Riječ je o Antunu Strjačkom, napadaču zaprešićkog Intera te dvojici Istrijana koji su u prošlosti bili članovi mlađih kategorija pulskog prvoligaša: Antoniju Načinoviću iz Labina i Marinu Romiću iz Vrsara.

Mali je prošlo ljeto otišao iz Inkera u Zet a sad je u Istri na probi.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pet 08 lip 2012, 23:45

Mijau je napisao/la:Nije sporazumni raskid na štetu kluba ko zna kakve su ugovore imali i kaj su dogovorili kod raskida.Možda su imali i stipendijske ugovore ali nije ni bitno.Riješavamo se igrača koji nam ne trebaju.Sad čekamo nove i bolje.
Sumnjam da je Batinić imal stipendijski ugovor, čovjek ima skoro 22 godine. Inače u slučaju kad se klub želi riješit nekog igrača, sporazumni raskid se obavlja na štetu kluba, tj. klub isplati preostali iznos plaće koju bi igrač zaradio da je ugovor odradio do kraja. Ima valjda i više opcija oko toga, al ta varijanta mi je najpoznatija (ak sam dobro ustvrdil). No ako je ovak kak ti veliš, onda ok. Samo sam htio reć da nema smisla dovoditi takva "pojačanja". Ak nekog dovedeš, dovedi ga da, između ostalog, poboljša momčad, a ne samo rashode.
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 09 lip 2012, 00:02

[You must be registered and logged in to see this link.]

NEEE, ajmo PSG!!
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 09 lip 2012, 00:29

Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

NEEE, ajmo PSG!!

Danas je u Unitedu,sutra je u Citiju u prekosutra u Realu,u ponedeljak u Barceloni,utorak u Rijeci,srijedu u Milanu,četvrtak u Lokomotivi Moskva.Možda se i Inker zanima za njegov povratak ali teško da bi upao u momčad pokraj Šarića i Mlinara.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 09 lip 2012, 00:46

zagorec92 je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Nije sporazumni raskid na štetu kluba ko zna kakve su ugovore imali i kaj su dogovorili kod raskida.Možda su imali i stipendijske ugovore ali nije ni bitno.Riješavamo se igrača koji nam ne trebaju.Sad čekamo nove i bolje.
Sumnjam da je Batinić imal stipendijski ugovor, čovjek ima skoro 22 godine. Inače u slučaju kad se klub želi riješit nekog igrača, sporazumni raskid se obavlja na štetu kluba, tj. klub isplati preostali iznos plaće koju bi igrač zaradio da je ugovor odradio do kraja. Ima valjda i više opcija oko toga, al ta varijanta mi je najpoznatija (ak sam dobro ustvrdil). No ako je ovak kak ti veliš, onda ok. Samo sam htio reć da nema smisla dovoditi takva "pojačanja". Ak nekog dovedeš, dovedi ga da, između ostalog, poboljša momčad, a ne samo rashode.

Naravno da nema smisla dovoditi takve igrače.Bio je tu pet mjeseci.Računaj da su mu morali platiti stan i hranu cca 500€ +plaća recimo 700€ znači potrošili smo 6000€ na igrača koji ni sekunde nije odigrao.Samo pitanje dal je on i lipe zaradio s obzirom da plaće kasne.A takvih igrača je bio ove sezone nekoliko(Ugrina,Gančev,Brlečić,James pa i Valentić).Znači grubom procjenom 30000€ bačeno u vjetar.Nikakve koristi nismo imali od tih igrača.Siguran sam da bi Kukec pristao odigrati polusezonu za 30000€ ili spominjani Ivan Bošnjak ili bilo koji drugi igrač sa imenom i prezimenom.Imamo previše igrača u kadru trebali bi imati maksimalno 3 golmana i 20 igrača po dvojicu za svaku poziciju ako dođe kriza ozlijeda uzmu se juniori da se popuni momčad i to je to.U prošlom prvenstvu Inker je koristio 31 igrača.

Zadnja promjena: Mijau; sub 09 lip 2012, 13:57; ukupno mijenjano 1 put.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sub 09 lip 2012, 08:58

Mijau je napisao/la:
zagorec92 je napisao/la:

Naravno da nema smisla dovoditi takve igrače.Bio je tu pet mjeseci.Računaj da su mu morali platiti stan i hranu cca 500€ +plaća recimo 700€ znači potrošili smo 6000€ na igrača koji ni sekunde nije odigrao.Samo pitanje dal je on i lipe zaradio s obzirom da plaće kasne.A takvih igrača je bio ove sezone nekoliko(Ugrina,Gančev,Brlečić,James pa i Valentić).Znači grubom procjenom 30000€ bačeno u vjetar.Nikakve koristi nismo imali od tih igrača.Siguran sam da bi Kukec pristao odigrati polusezonu za 30000€ ili spominjani Ivan Bošnjak ili bilo koji drugi igrač sa imenom i prezimenom.Imamo previše igrača u kadru trebali bi imati maksimalno 3 golmana i 20 igrača po dvojicu za svaku poziciju ako dođe kriza ozlijeda uzmu se juniori da se popuni momčad i to je to.U prošlom prvenstvu za Inker je koristio 31 igrača.

Potpuno se slažem s ovim. Pametno i planski raditi. Puno novaca se može uštedjeti pametnim radom.

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sub 09 lip 2012, 13:26

Mijau je napisao/la:Naravno da nema smisla dovoditi takve igrače.Bio je tu pet mjeseci.Računaj da su mu morali platiti stan i hranu cca 500€ +plaća recimo 700€ znači potrošili smo 6000€ na igrača koji ni sekunde nije odigrao.Samo pitanje dal je on i lipe zaradio s obzirom da plaće kasne.A takvih igrača je bio ove sezone nekoliko(Ugrina,Gančev,Brlečić,James pa i Valentić).Znači grubom procjenom 30000€ bačeno u vjetar.Nikakve koristi nismo imali od tih igrača.Siguran sam da bi Kukec pristao odigrati polusezonu za 30000€ ili spominjani Ivan Bošnjak ili bilo koji drugi igrač sa imenom i prezimenom.Imamo previše igrača u kadru trebali bi imati maksimalno 3 golmana i 20 igrača po dvojicu za svaku poziciju ako dođe kriza ozlijeda uzmu se juniori da se popuni momčad i to je to.U prošlom prvenstvu za Inker je koristio 31 igrača.
Baš to, opisal si kak treba. Klub se previše razbacuje novcima. Ko da imamo nekog šeika sa strane Smile
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 11 lip 2012, 14:01

Gosp. Borimir Perković, danas ujutro s početkom u 10.oo sati održao je prvi trening, to jest započeo pripreme za novu prvenstvo 2012/13. Od igrača na treningu su bili prisutni: Santini, Cingulin (vratari) - Gorgiev, Batur, Gulić, Plazanić, Karamatić, Šarić, Mlinar, Hadžić, Blažević, Žiger, Budimir, Oršić, Bosec, Rumbak, Bagarić, Kramarić, Ćosić. U dogovoru s trenerom dva dana će kasniti: Vujcic, Šćrbec, Erceg. Bilo je tu još nekih novih imena, ali o svemu ćemo Vas naknadno izvijestiti kada se za to stvore uvjeti.
Uz sve to valja napomenuti kako je u klub pristigao gosp. Rajko MAGIĆ koji će ubuduće obnašati funkciju sportskog direktora našega kluba. Također uz gosp. Magića u klub je pristigao i gosp. Darko VUČIĆ, koji će pojačati stručni stožer kao kondicijski trener.
11.06.2012.
Tijek priprema...
11.06. - Prozivka seniorske ekipe u 09.3o sati;
19.06. - Utak., Zaprešić: Seniori vs Juniori, 18.3o h;
23.06. - Utak., Slovenija: Volyn vs Inter, 18.oo h;
25.06. - Odlazak na pripreme u Sloveniju;
27.06. - Utak., Slovenija: Mura vs Inter, 18.oo h;
30.06. - Ut, Bad St.Leonhard(AUT): WAC vs Inter, 17.oo h;
02.07. - Utak., Slovenija: Zorya vs Inter, 18.oo h;
04.07. - Povratak iz Slovenije u Zaprešić;
07.07. - Utak., Kidričevo (SLO): Aluminij vs Inter, 17.oo h;
14.07. - Utak., Slovenija: Dukla Prag vs Inter, 18.oo h;
21.07. - 01.kolo, 1. MAXtv lige: Dinamo vs Inter, 20.oo h.

Napokon počele pripreme.Došli i novi igrači ali nam ne žele reći koji. Mad Neznam kaj je sa Skulićem i Mišićem bili su najavljeni za prvi trening ali nisu bili na njemu.Igramo sa jakim klubovima prijateljske ali nijednu u Zaprešiću pa nećemo moći pratiti našu momčad kako igra.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 11 lip 2012, 16:53

Rak,Buden i Šarić iz Lučkoga treniraju sa Zagrebom.Znači ništa ni od Raka.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 11 lip 2012, 16:59

Mijau je napisao/la:
Napokon počele pripreme.Došli i novi igrači ali nam ne žele reći koji. Mad Neznam kaj je sa Skulićem i Mišićem bili su najavljeni za prvi trening ali nisu bili na njemu.Igramo sa jakim klubovima prijateljske ali nijednu u Zaprešiću pa nećemo moći pratiti našu momčad kako igra.

nije Slovenija daleko Wink

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 11 lip 2012, 19:45

[You must be registered and logged in to see this link.]

atomski dinamo
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  djule pon 11 lip 2012, 20:22

nije atomski već mafijaški.

renault sad ima prste i u maksimiru...

djule

Broj postova : 308

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 11 lip 2012, 21:49

nije atomski?! pa imaju Čopa
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 11 lip 2012, 22:33

Kog boli kurac za Dinamo di su naša spektakularna pojačanja.Od svih onih kaj je Mirko13 spominjao neće biti ništa.Točno znam opet ćemo nekakve debile dovesti koji neće niš igrati a igrati će svi igrači od prošle sezone.Rak radije ide na probu u Zagreb nego da dođe kod nas.Ista stvar ko sa Lovrom Šćrbecom i Škvorcom prošle godine.Nismo zanimljivi ni polu normalnim igračima a kamoli normalnim.Bitno da se dovodi sportski direktor on će nam priskrbiti više bodova od igrača.I još jedna stvar u sutrašnjim Sportskima članci o svima osim o Inkeru.A mi smo danas počeli pripreme bilo bi korektno da se o tome nešto napiše.Ali ne.Sad moramo čekati da objavi Džanko na službenim stranicama kluba nekaj pa ovi za tri dana prepišu.Sigurno se svi trgaju za naša pojačanja iz Stupnika,Moslavine Bihaća Španskoga da se moraju imena držati u tajnosti.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 13 lip 2012, 17:12

Ante Milas naš junior odlazi u Lučko.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 pet 15 lip 2012, 14:03

Lučko je htjelo i Cingulina, ali je odbijeno to. Rumbak napušta klub, njega mijenja na mjestu trenera golmana i kao rezervni golman Silvije Čavlina. Kukec produžio ugovor u Češkoj. Onaj lijevi bočni iz Hajduka se zove Ivan Čeliković, na probi je kod nas.

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 15 lip 2012, 14:18

Mirko13 je napisao/la:Lučko je htjelo i Cingulina, ali je odbijeno to. Rumbak napušta klub, njega mijenja na mjestu trenera golmana i kao rezervni golman Silvije Čavlina. Kukec produžio ugovor u Češkoj. Onaj lijevi bočni iz Hajduka se zove Ivan Čeliković, na probi je kod nas.

Točno sam si mislio da je Čeliković taj.Sa 17 godina je otišao u Vitesse ali se odmah vratio u Hajduk.Igrao je u Solinu,Dugopolju i Konavljaninu.Nekad je slovio za velikog talenta ali nikada nije dokazao da je prvoligaški igrač.Znao sam i da Kukec neće doći predobro je odigrao u Baniku da ga oni ne zadrže.Drago mi ja za Čavlinu da se vraća u dvostrukoj ulozi.A tko će onda biti prvi golman?Mirko13 jel moguće da nećemo dovesti nijedno konkretno pojačanje ili se ta imena skrivaju da ne završe ko Rak i Kukec?
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 pet 15 lip 2012, 14:58

Rak nije nas odbil, odustalo se od njega, on je bočni igrač, a mi igramo 4-1-2-1-2 tj. 4-4-2 s rombom u sredini sustav. U napadu imamo Oršića, Bosca, Budimira, (gotovo sigurno) Jurića i još se čeka onaj Kamerunac da dođe, u vezi ga trener vjerojatno ne vidi. Od poznatih nogometaša, golmanu Kalinić se nada da bi prodajom Blaževića postal prvi golman, Ademija su nekak uvjerili da bude često igral, Delača bi tek na posudbu slali na samom kraju 8.mj pa se nezna dal ga se bude čekalo. Recimo razmišljalo se o Blagojeviću, al ipak mu Istra može bolji ugovor ponuditi. Ostali ko uvijek čekaju ponude iz vana.

U utorak će protiv juniora igrati igrači na probi, pa će se malo bolje vidjeti koji će ostati.

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 15 lip 2012, 15:08

Mirko13 je napisao/la:Rak nije nas odbil, odustalo se od njega, on je bočni igrač, a mi igramo 4-1-2-1-2 tj. 4-4-2 s rombom u sredini sustav. U napadu imamo Oršića, Bosca, Budimira, (gotovo sigurno) Jurića i još se čeka onaj Kamerunac da dođe, u vezi ga trener vjerojatno ne vidi. Od poznatih nogometaša, golmanu Kalinić se nada da bi prodajom Blaževića postal prvi golman, Ademija su nekak uvjerili da bude često igral, Delača bi tek na posudbu slali na samom kraju 8.mj pa se nezna dal ga se bude čekalo. Recimo razmišljalo se o Blagojeviću, al ipak mu Istra može bolji ugovor ponuditi. Ostali ko uvijek čekaju ponude iz vana.

U utorak će protiv juniora igrati igrači na probi, pa će se malo bolje vidjeti koji će ostati.

Onda to treba ići pogledati da vidimo kaj smo na probu dopeljali.Makar ako svi ostanu od prošle sezone to će biti ok momčad.Po meni treba nam vrhunski desni bek i dva vezna koji igraju uz liniju jer ako Perković misli Mlinara ili Vujčića na to postaviti to nebu dobro štimalo.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 17. Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

[Vrh]

- Similar topics