DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljetni prijelazni rok

+8
djule
Admin
Pecelj
inkerovac
zagorec92
domi
Mijau
Mirko13
12 posters

Stranica 5 / 17. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Go down

Ljetni prijelazni rok - Page 5 Empty Re: Ljetni prijelazni rok

Postaj  Mijau pet 01 lip 2012, 21:59

Mirko13 je napisao/la:Dogovorena je gradnja terena, sad sve ide na razna izglasavanja kod gradske skupštine.

Nacrt objekta.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Di bi se to trebalo graditi?Samo dva terena čini me se premalo.Ali opet to je dva terena više nego sada pa je odlična vijest.Mislim da je samo formalnost ovo na skupštini grada jer grad stoji iza kluba.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 02 lip 2012, 16:28

e to se zovu pojačanja! atomska rijeka
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 02 lip 2012, 17:03

Pecelj je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

Potrošit će brdo love za drugo treće ili četvrto mjesto.Igrači im dolaze samo zbog love a lova ne igra nogomet.Nama će doći igrači iz druge treće i četvrte lige.To je neprocjenjivo. Very Happy
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 02 lip 2012, 17:08

Gosp. Borimir Perković, trener seniorske ekipe NK Inter-Zaprešić obznanio je da će pripreme za novu natjecateljsku sezonu prve lige započeti u ponedjeljak, 11.06.2012. godine s početkom u 09.3o sati. Popis igrača koji će se naći na prvom treningu kako slijedi: Vratari: Santini, Jurić-Bare, Cingulin, Igrači: Kramarić, Gulić, Batur, Vujcic, Mlinar, Šarić, Oršić, Budimir, Skulić, Herceg, Šćrbec, Ćosić, Mišić, Karamatić, Gorgiev, Plazanić, Žiger, Blažević, Hadžić, Bosec, Rumbak, Bagarić.

Koliko vidim od bivših juniora na pripreme idu Cingulin,Ćosić,Karamatić,Gorgiev,Žiger,Hadžić i Rumbak.Čudi me kaj nema Šoštarića i Milasa.Očito je da u novoj sezoni neće biti Jančetića.Čudi me da je Skulić na popisu a već je bilo objavljeno da se vraća u Azerbadžan.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 02 lip 2012, 17:12

Mijau je napisao/la:

Potrošit će brdo love za drugo treće ili četvrto mjesto.Igrači im dolaze samo zbog love a lova ne igra nogomet.Nama će doći igrači iz druge treće i četvrte lige.To je neprocjenjivo. Very Happy

ajmo ti i ja u burek da će izboriti europu rijeka ove godine.... p.s. lova ne igra nogomet lol @malaga, man city, čelzi Very Happy
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 02 lip 2012, 17:21

velika prilika za inker je EURO, ako se modrić pokaže tj ako napravimo rezultat on može završiti u bilo kojem klubu u svijetu. kad bi on promjenio ligu i otišao za neki basoslovni iznos, te kad bi točne bile glasine za prelazak lovrena u liverpool to bi inkeru spasilo sezonu jer bi mu donijelo 500 000 E koje mu trebaju, pa nikog od glavnih igrača ne bi morali prodati. to nam je najveća šansa (s tim da nije nemoguće niti da Ćorluka ode u Njemačku ili sl.)

podsjećam kada bi spomenuti igrači mijenjali lige od modrićevog transfera bi dobili 0,5%, od ćorlukinog 1%, a od lovrenovog 3%
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 02 lip 2012, 17:27

Pecelj je napisao/la:
Mijau je napisao/la:

ajmo ti i ja u burek da će izboriti europu rijeka ove godine.... p.s. lova ne igra nogomet lol @malaga, man city, čelzi Very Happy

A teško je izboriti Europu sa Volpijevom lovom.Ako je ne izbore mogu svi počiniti kolektivno samoubojstvo.Drugo je vani su svi puni love ali kod nas budeš vidio da neće ništa napraviti.Evo ti primjer Primorja u vaterpolu i Cedevite u košarci.Sve kaj je umjetno nije dobro.Rijeka ima totalno krivu politiku dovode igrače 30+ godina za instant uspjeh.Ja da imam toliko love za raspolaganje složio bi mladu momčad koja bi kroz sezone dvije mogla ozbiljno konkurirati za naslov prvaka.Sigurno nebi doveo Vranješa ili Neretljaka koji su toliko nemoćni da jedva stoje na nogama.A koštaju bar 500000€ plaće godišnje.Scorija je posebna priča to smeće se vratilo sad kad Rijeka ima love ako se sjećaš prije godinu dana je pobjegao glavom bez obzira kad im je prijetila sudbina Varaždina.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 02 lip 2012, 17:57

doveo bi i neretljaka i vranješa jer nemreš ti razvijati igrače ako ti svi u momčadi imaju 19 godina. za razvoj igrača moraš imati par iskusnijih u ekipi, posebno, po meni, vrhunskih profesionalaca kao što su neretljak i vranješ. tako da slažemo se da se ne slažemo.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 02 lip 2012, 18:03

no bilo kako bilo zaboli me za ovu sezonu i ostanak u ligi ako napravimo onakva pomoćna kakva su na onim tlocrtima! tad bi možda i postali polu ozbiljan klub
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 02 lip 2012, 18:06

Pecelj je napisao/la:doveo bi i neretljaka i vranješa jer nemreš ti razvijati igrače ako ti svi u momčadi imaju 19 godina. za razvoj igrača moraš imati par iskusnijih u ekipi, posebno, po meni, vrhunskih profesionalaca kao što su neretljak i vranješ. tako da slažemo se da se ne slažemo.

Jebo te Vranješ pa taj nogomet nije igrao jedno 3 godine a ozbiljan nogomet jedno 5 godina.Neretljak se sjajno pokazao protiv Inkera Budimir ga je istukao ko malo dijete.Ti profesionalci o kome ti pričaš su Knežević i Bjelanović a ne ova dva onemoćala starca.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 02 lip 2012, 18:07

e da je nama jedan neretljak...
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 02 lip 2012, 18:13

Pecelj je napisao/la:e da je nama jedan neretljak...

Pa da nam umre na terenu od nemoći.Fala ne. Cool
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 02 lip 2012, 18:19

tako su pisali i za krznara kad je došao u inker pa je odigrao par najboljih sezona u karijeri.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 02 lip 2012, 18:22

Pecelj je napisao/la:tako su pisali i za krznara kad je došao u inker pa je odigrao par najboljih sezona u karijeri.

Kako možeš legendu kluba Krznara usporedivati sa Neretljakom.Očito je da je na zalasku karijere i da samo želi lovu uzeti dok još može.Da mu je do igranja nogometa ostalo bi u Hajduku u kojem je stekao ime jer je pun ko brod a otišao je zbog 50000€ više u Rijeku.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 02 lip 2012, 18:26

za mene su i krznar i neretljak odlični igrači, naravno krznar je tata! iskreno, i meni je bilo čudno kad sam vidio da je neretljak otišao u rijeku, jer da mu je bilo do love ne bi ni dolazio u hajduk za kojeg se već tad znalo da je u jajima

p.s. odbačeni tičinović odigrao 90% utakmica u danskoj te su ovi sad otkupili ugovor za 100 000 E. čovjek ide u kvalifikacije za ligu prvaka, a svi su ga pljuvali - neki tu čak govorili da nije za inker. takve odbačene igrače treba dovoditi i zarađivati na njima
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 02 lip 2012, 18:33

Pecelj je napisao/la:za mene su i krznar i neretljak odlični igrači, naravno krznar je tata! iskreno, i meni je bilo čudno kad sam vidio da je neretljak otišao u rijeku, jer da mu je bilo do love ne bi ni dolazio u hajduk za kojeg se već tad znalo da je u jajima

p.s. odbačeni tičinović odigrao 90% utakmica u danskoj te su ovi sad otkupili ugovor za 100 000 E. čovjek ide u kvalifikacije za ligu prvaka, a svi su ga pljuvali - neki tu čak govorili da nije za inker. takve odbačene igrače treba dovoditi i zarađivati na njima

Da je došao ovdje sad bi otišao u Solin ili Mosor.Ako se u Hajduku ponašao ko seljačina zamisli kakav bi tek bio kod nas.Njegov menadžer Štimac je rekao da je molio Dance da ga uzmu i uspio je u tome.Ipak se vani profesionalnije radi i ne trpi se zajebancija.A u Danskoj je i skupa cuga i baš nemre svaki dan visiti po bertijama.Imao je sreće da su ga uzeli u tom klubu.Mogao bi postati dobar igrač.Da je ovdje ostao uvjeren sam da bi završio ko Ćosić i Janjetović vrhunski talenti koje su uništili pijača i kocka i poremećene njihove glave.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 02 lip 2012, 18:34

čovjek je dobio pomladak pa se uozbiljio! Very Happy
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sub 02 lip 2012, 18:50

Mijau je napisao/la:Gosp. Borimir Perković, trener seniorske ekipe NK Inter-Zaprešić obznanio je da će pripreme za novu natjecateljsku sezonu prve lige započeti u ponedjeljak, 11.06.2012. godine s početkom u 09.3o sati. Popis igrača koji će se naći na prvom treningu kako slijedi: Vratari: Santini, Jurić-Bare, Cingulin, Igrači: Kramarić, Gulić, Batur, Vujcic, Mlinar, Šarić, Oršić, Budimir, Skulić, Herceg, Šćrbec, Ćosić, Mišić, Karamatić, Gorgiev, Plazanić, Žiger, Blažević, Hadžić, Bosec, Rumbak, Bagarić.

Koliko vidim od bivših juniora na pripreme idu Cingulin,Ćosić,Karamatić,Gorgiev,Žiger,Hadžić i Rumbak.Čudi me kaj nema Šoštarića i Milasa.Očito je da u novoj sezoni neće biti Jančetića.Čudi me da je Skulić na popisu a već je bilo objavljeno da se vraća u Azerbadžan.

Ajde ljudi pa i nismo tako loši! Evo cini se Skulić ostao! To je fenomenalna vijest!
Samo pametno s dovođenjem! Ne dovoditi samo da se dovodi! Znaci Mamić kao desni bek i onaj neki bivši hajdukovac lijevi! Ne zvuci dobro! Valjda ih je netko gledao prije nego ih dovodimo! Možda se uklope u ono sto se od njih traži! Za sada imamo Kramarica, Hercega i Plazanica! Po meni Mamić možda i ne treba!
Bitnije je da se naprijed dobro pokrijemo! Kljucna su nam ta krila! Tu nam trebaju dva dobra igraca!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 02 lip 2012, 18:55

Možda imamo i Mišića na beku.Ili možda na lijevom ili desnom kriliu.Neka odluče kaj je on jer ga seljakaju sa jedne na drugu poziciju.Ustvari kad razmislim ista je stvar sa Kramarićem.On je meni najbolji bio prošle sezone tak kad je došao na desnom veznom di sa svojom lijevom nogom ide u sredinu i opasan je po golu.I on bi mi bio prvi izbor za izvođenje slobodnih udaraca i kornera jer je dokazao da može zabiti lijepe golove.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 04 lip 2012, 00:30

hahahaah Čop u Dinamu.... WTF
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  domi pon 04 lip 2012, 10:47

Pecelj je napisao/la:hahahaah Čop u Dinamu.... WTF

sviđa mi se kako su iz splita reagirali, to bi trebao biti i primjer nama

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 04 lip 2012, 18:36

Pripreme počinju za sedam dana a i dalje se ništa ne događa oko pojačanja.Očito da ćemo momčad slagati u hodu.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pon 04 lip 2012, 18:43

Najgore kaj se može dogodit je da igrače dovedemo na pol priprema ili pred njihov sam kraj. A ak su u igri opet neki poluigrači, bolje da ih se ni ne kontaktira pošto sam siguran da naši juniori nisu lošiji od otpadaka iz Lokomotive ili "talenata" iz 2. i 3. lige.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 05 lip 2012, 02:04

slažem se da nema smisla dovoditi nekoga kad su pripreme gotove.... osim ako to nije pojačanje ala Zekić
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 uto 05 lip 2012, 14:26

Pecelj je napisao/la:slažem se da nema smisla dovoditi nekoga kad su pripreme gotove.... osim ako to nije pojačanje ala Zekić
Heh Zekić...to je bila era posljednjih pravih pojačanja...prije 8 godina -.- zvuči nevjerojatno
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 17. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

[Vrh]

- Similar topics