DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljetni prijelazni rok

+8
djule
Admin
Pecelj
inkerovac
zagorec92
domi
Mijau
Mirko13
12 posters

Stranica 10 / 17. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next

Go down

Ljetni prijelazni rok - Page 10 Empty Re: Ljetni prijelazni rok

Postaj  Pecelj sub 30 lip 2012, 18:39

Vodimo 1:0! HRT TTX 661
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 30 lip 2012, 18:42

Pecelj je napisao/la:Vodimo 1:0! HRT TTX 661

[You must be registered and logged in to see this link.]

3.30 koef....
mislim da ce nas takav pratit cijelu sezonu, a kad je tako, onda najbolje igramo Wink

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 30 lip 2012, 19:02

1:1 klasika primili smo ga u zadnjoj sekundi.Niš se ne mijenja od prošle sezone.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 30 lip 2012, 19:06

Odlični rezultati, oduševljen sam! ak se ovako nastavi bit ćemo na kraju puno bolji od mojih predviđanja
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 30 lip 2012, 19:12

Pecelj je napisao/la:Odlični rezultati, oduševljen sam! ak se ovako nastavi bit ćemo na kraju puno bolji od mojih predviđanja

Po čemu je ovo odličan rezultat.Ko prvo igramo protiv austrijskog kluba koji je tek ušao u prvu ligu.Vodimo i primimo ga u nadoknadi sudačkoj.Sjeti se prošle sezone Zadra,Lučkog pa i Istre sve smo vodili a nismo znali zatvoriti utakmicu.Al ako ga već trebamo primiti u nadoknadi bolje sada nego u prvenstvu ili finalu kupa.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 30 lip 2012, 19:14

Kad se samo sjetim priprema gdje smo jedva s Jaskom ....
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 30 lip 2012, 19:26

Prošli prijelazni rok poveo sam raspravu o tome jeste li za opciju da nam kramarić dođe na posudbu. Otišao je u Lokomotivu i pokazao se pojačanjem. sad vas pitam je li bi bili za to da dođe Špehar na jednu sezonu?
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 30 lip 2012, 19:38

Pitam jer ga nema na popisu putnika u austriju, a nije ni u lokomotivi! moguće jedino da je otišao na EURO u estoniju?
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 30 lip 2012, 19:53

[You must be registered and logged in to see this link.] evo izvještaja gol za nas je zabio Visan Hansic Shocked Shocked Shocked jesu ti austrijanci poludili ili kaj?????? gol smo primili iz penala vjerujem izmišljenog jer se igralo u austriji.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 30 lip 2012, 19:56

Pecelj je napisao/la:Prošli prijelazni rok poveo sam raspravu o tome jeste li za opciju da nam kramarić dođe na posudbu. Otišao je u Lokomotivu i pokazao se pojačanjem. sad vas pitam je li bi bili za to da dođe Špehar na jednu sezonu?

Špehar će ovu sezonu igrati za juniore Dinama jer ih je Hajduk odro ove sezone pa svi igrači 94. godišta ostaju u Maksimiru nejdu ni u Radnik Sesvete ni u Lokomotivu.Špehar mislim da je propao godinu dana igra/ne igra za juniore a u Osijeku je zabijao golove.Trebao ga je Dinamo ostaviti tamo ovak su ga uništili.Inače Filip Mihaljević kojeg je Mirko13 spominjao kao moguće pojačanje je otišao u Lokomotivu.Kladim se da na zimu ili na ljeto tu dolazi.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 30 lip 2012, 20:00

Visan Hansic - pojačanje koje se tajilo, dečko od 50 mil E Very Happy:D:D:D

ili je možda ipak zabio hadžić Very Happy

Ali pitam generalno jeste li za to da i dalje uzmemo koga iz Dinama na posudbu ili ste protiv toga?
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 30 lip 2012, 20:05

Ja mislim da je to Mislav Oršić a kaj se posudbi tiče mislim da su šanse da dovedemo nekoga iz Dinama na posudbe ravne nuli.Lokomotiva i Radnik Sesvete uzimaju igrače na posudbu mi ih uzmemo kad Dinamo raskine na njima. I to je to.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 sub 30 lip 2012, 23:25

Oršić je zabio. Zanimljivo da današnji protivnik koji je tek ušao u prvu ligu ima proračun od 4,5 millje eura, ali slabiju momčad od nas.

Prvih 11, Santini-Gorgiev,Bagarić,Gulić,Kramarić-Vujcic (zadnji vezni),Šarić,Mlinar,Šćrbec-Oršić,Budimir. Zadnji 30-20min su igrali Cingulin-Plazanić,Karamatić,Batur,Čeliković-Mlinarić (zadnji vezni),Haramustek,Žiger,Hadžić-Bosec,Jurić.

Borko dobar ofenzivno, s obzirom da ima 17 god nije loš, ali nije baš još za prvih 11 u prvoj ligi. Meni već sad bolji od Vrsaljka:) Trener inzistira na aktivnoj igri bočnih igrača, stalnom dolasku naprijed. Šarić se polako vraća, dosta dobra igra danas. U Bagariću smo dobili osim dobrog skakača (prečka nakon kornera) i dobrog izvođača slobodnjaka (prečka koso s lijeva). Za ovaj dio priprema dobra igra, al treba više prilika slagat, pogotovo za prvo kolo.

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 01 srp 2012, 02:21

Zanimljivo da mi imamo 4.5 milijuna eura proračun bili bi drugi ako ne i prvi.Očito je da se prva momčad zna ostaje samo pitanje desnog bočnog.Tak nekaj sam i pretpostavio u svojim nacrtima momčadi.Jedva čekam da momčad dođe doma da ih pogledam meni je Austrija ipak malo predaleko. Very Happy
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 01 srp 2012, 02:59

Super da Boro daje priliku da Borko pokaže što zna
Svida mi se i to da cemo igrat sa ofezivnim bekovima
mozda i dobijemo koji gol zbog toga al cemo ih vise zabit

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 01 srp 2012, 10:20

Mirko13 je napisao/la:Oršić je zabio. Zanimljivo da današnji protivnik koji je tek ušao u prvu ligu ima proračun od 4,5 millje eura, ali slabiju momčad od nas.

Prvih 11, Santini-Gorgiev,Bagarić,Gulić,Kramarić-Vujcic (zadnji vezni),Šarić,Mlinar,Šćrbec-Oršić,Budimir. Zadnji 30-20min su igrali Cingulin-Plazanić,Karamatić,Batur,Čeliković-Mlinarić (zadnji vezni),Haramustek,Žiger,Hadžić-Bosec,Jurić.

Borko dobar ofenzivno, s obzirom da ima 17 god nije loš, ali nije baš još za prvih 11 u prvoj ligi. Meni već sad bolji od Vrsaljka:) Trener inzistira na aktivnoj igri bočnih igrača, stalnom dolasku naprijed. Šarić se polako vraća, dosta dobra igra danas. U Bagariću smo dobili osim dobrog skakača (prečka nakon kornera) i dobrog izvođača slobodnjaka (prečka koso s lijeva). Za ovaj dio priprema dobra igra, al treba više prilika slagat, pogotovo za prvo kolo.

Opet Oršić! Njemu je najbolja ta pozicija napadaca. Mogao bi biti dobar u prvenstvu. Drago mi je cuti da Bagarić solidno igra. Takav igrac nam je jako falio. Imali smo grdih problema sa skokom!
Perković se nikad nije bojao staviti mladog igraca u igru. Borko je ofenzivan igrac i sigurno ce na pocetku imati malih problema u obrani, ali ako ne igra ne može nauciti! Također Perković ocito vec zna kostur momcadi i kako zeli igrati i to je ono sta je vrlo bitno. Mlinaric igra zadnjeg veznog i to je ono sta me zanimalo.

Dosadašnjih rezultati nisu loši, ali nisu ni velicanstveni. Ove austrijance je trebalo pobjediti, a ne primiti gol u zadnjoj minuti. To pokazuje da se opet preplašimo pobjede kad smo blizu nje! Taj stav je vrlo bitan jer te on košta dosta bodova u prvenstvu.

Što se tice posudbi ja sam protiv! Trenutno Špehar nam apsolutno ništa ne bi znacio. Mladih igraca imamo dovoljno, a na napadacima smo dobro pokriveni. Imamo cetiri igraca koji mogu to igrati na razini kojom i Špehar to trenutno cini! A ako bi se kojim slucajem Špehar ipak pokazao odmah bi ostali bez njega tako da je to potpuno besmisleno. To da imamo pravo otkupa igraca kakve i jesu posudbe u ozbiljnim klubovima onda je to druga prica. Nažalost mi za tako nešto trenutno nismo sposobni!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  domi ned 01 srp 2012, 10:30

inkerovac je napisao/la:Dosadašnjih rezultati nisu loši, ali nisu ni velicanstveni. Ove austrijance je trebalo pobjediti, a ne primiti gol u zadnjoj minuti.

dobro ipak su to pripreme , tako da do kraja utakmice nikad ne ostane ista momčad s početka

također dosta njih ne igra na svojim pozicijama

u takvim utakmicama su golovi manje važni

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 01 srp 2012, 10:38

[quote="domi"]
inkerovac je napisao/la:
Mirko13 je napisao/la:Dosadašnjih rezultati nisu loši, ali nisu ni velicanstveni. Ove austrijance je trebalo pobjediti, a ne primiti gol u zadnjoj minuti.

dobro ipak su to pripreme , tako da do kraja utakmice nikad ne ostane ista momčad s početka

također dosta njih ne igra na svojim pozicijama

u takvim utakmicama su golovi manje važni

Naravno to nije bitno za ovu utakmicu, ali kad se to stalno događa igraci se naviknu na to i prihvacaju takav razvoj događaja! To je onaj psihološki sklop koji im se uvuce pod kožu i prihvacaju takve situacije. Onda ti se dogodi Lučko i misliš da nisi imao srece, a stvar je u tome da su sami igraci naviknuti da grcevito brane vodstvo i na kraju ipak prime gol! Jednostavno se naviknu ne igrati do kraja i na pobjedu. Pogotovo je to naglašeno kod mladih igraca, a pošto smo mi puni takvih nije dobro da im to pređe u naviku!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 01 srp 2012, 14:24

[You must be registered and logged in to see this link.]

Smile
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 02 srp 2012, 11:20

Super opet Borko u prvoj, veselim se gledati ga. nadam se da je takav talent kako oni govore.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  inter 1929 pon 02 srp 2012, 18:25

Volyn -Inter 0:0

20 MINUTA do sada je najveća prilika bila Subotića koji je bio sam pred golmanom.

inter 1929

Broj postova : 21

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 02 srp 2012, 19:48

Završeno 1:1 sa Volynom.Ovaj put smo gubili od 73. minute i izjednačili u 89. minuti.Sve tri prijateljske utakmice smo po 1:1 odigrali.Čekamo izvještaj Mirka13 ili sutrašnje Sportske novosti da ja napišem sastave i strijelca.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 02 srp 2012, 20:27

Super da i mi znamo izjednacit u zadnjim minutama
sto se tice rezultata, cini mi se da smo pretproslo ljeto isto imali dosta 1:1 rezultata....ili ipak proslo

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 pon 02 srp 2012, 21:50

Jurić zabio, nisam gledao ovu

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 02 srp 2012, 22:03

Mirko13 hoćemo još nekoga dovoditi ili je u tom smjeru prijelazni rok gotov?I kaj se sa odlascima igrača?
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 10 / 17. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next

[Vrh]

- Similar topics