DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljetni prijelazni rok

+8
djule
Admin
Pecelj
inkerovac
zagorec92
domi
Mijau
Mirko13
12 posters

Stranica 8 / 17. Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Go down

Ljetni prijelazni rok - Page 8 Empty Re: Ljetni prijelazni rok

Postaj  Pecelj čet 21 lip 2012, 20:39

A bolje ispasti iz lige sa svojim igračima, nego dovesti igrače koji će biti tu jednu sezonu i onda otići kad budemo druga liga (jer realno za bilo kakvo ozbiljnije pojačanje treba novaca). jedina alternativa ispadanju je posudba igrača od dinama, a ne znam koliko nam se to isplati, jer ćemo onda iduće godine ući u ligu 10 bez momčadi. ovo je sezona istine za sve mlade u inkeru, već su dugo zajedno i ove sezone moraju pokazati jesu li za nogomet ili nisu. također Gorgievu je već 17 godina, i ako je već takav uber talent da je stavljan sa 15 godina među seniore, ove sezone mora pokazati bar nešto, jer sam siguran da će kod Perkovića dobiti priliku kao i svi mladi.

jbg takva je situacija, moramo birati ispasti iz lige (pod tim mislim grčevito se boriti do zadnjeg kola) sa svojim mladim igračima ili sa miljanima peceljima i arberima... po meni je ovo manje od dva zla
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 21 lip 2012, 20:45

mogu usporediti naše stanje s hajdukovim. oni su u sličnoj situaciji (što se bankrota tiče, nikako momčadi ili sl) ali imaju odličnu generaciju i par domaćih iskusnih igrača. svima je jasno da klinci ne mogu osvojiti ligu, možda ni biti drugi, ali dugoročno im je jedini pravi put držati se svojih klinaca. od njih 15 nek se 2 prodaju za 5 mil E (iako ja mislim da će Radošević već do SP biti A reprezentativac iako ima 18 god - te vrijediti puno više) a ostali nek ostanu i čine kičmu momčadi za ubuduće i oni su na konju, strpljivo treba čekati bolja vremena.
isto tako i s nama, od svih ovih mladih koji će odigrati cijelu prvu ligu neka se 2 prodaju da bi preživjeli, a ostali neka ostanu i čine kičmu za povratak u prvu ligu ili za jaku ligu 10....
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 21 lip 2012, 22:23

[You must be registered and logged in to see this link.]

p.s. ima i gorih od nas. mi bar nemamo milijune i milijune dugova! ovo s osijekom ne vodi nigdje, ako se nešto drastično ne promjeni u idućih mjesec dva bojim se najgoreg
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 21 lip 2012, 22:49

Jančetić u Gorici.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pet 22 lip 2012, 09:41

Pecelj je napisao/la:A bolje ispasti iz lige sa svojim igračima, nego dovesti igrače koji će biti tu jednu sezonu i onda otići kad budemo druga liga (jer realno za bilo kakvo ozbiljnije pojačanje treba novaca). jedina alternativa ispadanju je posudba igrača od dinama, a ne znam koliko nam se to isplati, jer ćemo onda iduće godine ući u ligu 10 bez momčadi. ovo je sezona istine za sve mlade u inkeru, već su dugo zajedno i ove sezone moraju pokazati jesu li za nogomet ili nisu. također Gorgievu je već 17 godina, i ako je već takav uber talent da je stavljan sa 15 godina među seniore, ove sezone mora pokazati bar nešto, jer sam siguran da će kod Perkovića dobiti priliku kao i svi mladi.

jbg takva je situacija, moramo birati ispasti iz lige (pod tim mislim grčevito se boriti do zadnjeg kola) sa svojim mladim igračima ili sa miljanima peceljima i arberima... po meni je ovo manje od dva zla

Slažem se! Ocito se novaca nema i onda naravno ne može biti niti pojacanja. Jedini izbor je dati priliku vlastitim mladim igracima i dobro raditi na treninzima! Odmah treba prepoznati situaciju i prilagoditi se njoj. Uglavnom do nedavno smo se hvalili kako imamo cistu situaciju i kako sve isplacujemo na vrijeme. Znaci financije ne mogu biti toliko katastrofalne kao u nekim drugim klubovima!

Sada je važno da se onda ne dovode bez veze igraci, i skupljati igrace kao da igramo pet natjecanja, nego tocno onoliko koliko nam treba. Imati prvih 11, a alternacije mlađi igraci i vlastiti juniori! Gorgijev i Ćosić bi vec trebali nešto pokazati ako su toliko nadareni!
Određenu kvalitetu imamo i sigurno uz dobar rad i pravilnu ideju igre možemo biti dobri!

Ono sta Inker mora riješiti je posjeta na svojim utakmicama. Ne može se živjeti samo od prodavanja igraca i ulizivanja Dinamu! Inker mora imati prihod od utakmica i gledatelje! Klub jako mora raditi na tom pitanju!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 22 lip 2012, 10:43

to možeš zaboraviti. ionako je rejting lige među ljudima nisko jer su svi debili koji vjeruju portalima i smećima, a u životu nisu bili na tekmi. to kao da ja serem okolo kako je umjetničko klizanje u hrvata na niskim granama, a u životu nisam gledao umjetničko klizanje. u slučaju inkera to još pomnoži sa 50 jer svi u zaprešiću koji i prate nogomet navijaju za dinamo, a kroz medije nas se predstavlja ko dinamovu filijalu.

no, valjda će doći bolja vremena za HNL, a jedini put da povećavamo broj gledatelja je davanje šanse lokalnim dečkima. ovako, sa 30 gledatelja po tekmi sramotimo grad i klub u prvoj ligi
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 22 lip 2012, 12:10

Malo sam gledao statistiku posjeta sezone 2006/2007 dok smo igrali u drugoj ligi.Najmanji posjet 300 ljudi na dvije utakmice uglavnom po 500 gledatelja bilo na nekima i po 1500.Rekord sezone 2700 gledatelja protiv Hrvatskog Dragovoljca.Znači onda smo imali veću posječnost nego danas.Nemogu si to nikako logično objasniti.Interesa sigurno ima samo se ljudi trebaju privuči na stadion a to je posao marketinga kluba.Podjeliti po školama karte klincima i dovoditi ih na stadion to je jedan od mogućih scenarija.Ali neću se zamarati time jer nije moj problem ali da je sigurno bi ga efikasno riješio.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pet 22 lip 2012, 12:20

Pecelj je napisao/la:to možeš zaboraviti. ionako je rejting lige među ljudima nisko jer su svi debili koji vjeruju portalima i smećima, a u životu nisu bili na tekmi. to kao da ja serem okolo kako je umjetničko klizanje u hrvata na niskim granama, a u životu nisam gledao umjetničko klizanje. u slučaju inkera to još pomnoži sa 50 jer svi u zaprešiću koji i prate nogomet navijaju za dinamo, a kroz medije nas se predstavlja ko dinamovu filijalu.

no, valjda će doći bolja vremena za HNL, a jedini put da povećavamo broj gledatelja je davanje šanse lokalnim dečkima. ovako, sa 30 gledatelja po tekmi sramotimo grad i klub u prvoj ligi

Nisam rekao da je to napraviti lagano, ali ako klub zeli naprijed ta stavka je neophodna! Ona je osnova svega i razlog zašto uopce klubovi postoje! Bez toga, pitanje je dana kada ce sve propasti!
Za Dinamu filijalu smo si sami krivi! I to ne zbog posudbi igraca, nego zbog medijskih nastupa celnika i zaposlenika kluba! Sve sta se dešava u nogometu i klubu nisu najviše krivi mediji, nego ljudi koji ga vode!
A igraci koji od nogometa i kluba vrlo dobro žive također nemaju nikakvo poštovanje prema klubu i gledateljima. Uskoro više nece imati mogucnost da od hobija žive, niti da zarađuju velike pare u inozemstvu.

Uglavnom o tome se vec raspravljalo i sve je receno. Ako smo u kvalifikacijskoj tekmi za prvu ligu mogli imati 5000 ljudi na utakmici znaci da se može. I to smo imali usprkos radu HNS-a i lošoj medijskoj klupskoj politici koja je uglavnom radila sve protiv Inkera!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pet 22 lip 2012, 22:58

Fala Bogu da nisam niš ni očekival od ovog prijelaznog roka, pa nisam ni previše razočaran. Financije bi nas kad tad stigle, nemamo čovjeka koji će iskeširati milijune kuna i uvest nas u sigurne financijske vode. Kao i Hajduk, posvetimo se našem kadru, forsirati talentirane juniore i ako stvarno imaju talenta i psihičke zrelosti, vjerujem u ostanak u ligi.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 23 lip 2012, 20:52

Nismo odigrali utakmicu sa Volynom odjebali su nas Ukrajinici.U ponedjeljak momčad ide u Sloveniju na pripreme.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 24 lip 2012, 16:01

Klubu je pristupilo drugo ovosezonsko pojačanje, ugovor s našim klubom potpisao je Tomislav JURIĆ, dosadašnji član nogometnog kluba Lokomotiva iz Zagreba. Tomi je rođen 22.07.1991. godine, a igra na špice.Prije odlaska na pripreme u Sloveniju, naš klub potpisao je ugovore s trojicom mladih perspektivnih igrača, a koji su po mišljenju našeg stožera zadovoljili kriterije za njihovo dovođenje u Zaprešić. To su: Tomislav HARAMUSTEK, 1993. god., došao iz GNK Dinamo, igra na poziciji veznog / Josip MLINARIĆ, 1992. god., došao iz HNK Gorica, igra na poziciji polušpice i špice / Ivan ČELIKOVIĆ, 1989. god., došao iz NK Konavljanin, igra na poziciji lijevog braniča. Vjeruje se da navedeni trojac ima još mnogo mjesta za napredak u svojoj igri, te da će pridonjeti boljoj igri naše ekipe u novoj prvenstvenoj sezoni. Ujedno valja napomenuti da je naš napadač, a koji se nalazio na posudbi u NK HAŠK, Tomislav BOSEC, vraćen u Zaprešić.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 24 lip 2012, 16:16

Trener gosp. Borimir Perković, poveo je danas, 25.06.2012. godine (ponedjeljak), seniorsku ekipu na drugi dio priprema u Mursku Sobotu. Momčad će biti smještena u hotelu "Diana" u Murskoj Suboti. Tijekom ovog dijela priprema momčad će odigrati nekoliko utakmica na području Slovenije, jednu na području Austrije (utakmice su niže navedene). Na put su otišli: Vratari: Santini, Cingulin, Pavalić, Čavlina; Igrači: Batur, Gulić, Bagarić, Herceg, Karamatić, Plazanić, Kramarić, Blažević, Ćosić, Hadžić, Žiger, Mlinar, Vujcic, Šarić, Ščrbec, Budimir, Bosec, Oršić, Jurić, Gorgiev, Čeliković, Mlinarić, Haramustek.

Da vidimo sa čime raspolažemo.Golmani nema problema ako Santini ode tu je Čavlina i Cingulin a vjerojatno bi se onda i Delač vratio.Obrana stoperi Gulić,Batur,Bagarić,Karamatić desni bekovi Herceg i Plazanić lijevi bekovi Čeliković i Kramarić.Sa stoperima sam zadovoljan ali sa dvojicom pravih bekova to bi bila sasvim druga priča.Vezna linija e tu smo nakrcani igračima Šarić,Ščrbec,Mlinar Vujčić,Blažević,Ćosić,Hadžić,Mlinarić,Haramustek,Gorgijev i Žiger.E tu imam jako puno nepoznanica jer mislim da teško možemo ozbiljno računati na mlade igrače koji su tek došli.Ako se proda Šarić onda treba dovesti pravog igrača odnosno dva prava veznjaka po mogućnosti ljevaka jer je samo Ščrbec ljevak.Napadači udarni dvojac Oršić-Budimir i zamjenski napadački dvojac Bosec-Jurić.Po meni ako dođemo do love treba dovesti samo dva beka i dva veznjaka možda i jednog napadača ali brzanca ne centarfora.Udarnih 11 za sada Santini-Herceg,Bagarić,Gulić,Kramarić-Vujčić,Mlinar,Šarić,Ščrbec-Budimir,Oršić Zamjenskih 11 Cingulin-Plazanić,Batur,Karamatić,Čeliković-Hadžić,Ćosić,Blažević,Haramustek-Bosec,Jurić Žiger je najavljen da ide na posudbu u Bistru a Ćosić i Gorgijev imaju pravo nastupa za juniore.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  PERO1929 pon 25 lip 2012, 20:37

Ovo su provjereni igraći za koje znamo da mogu odigrati dobro, poslije priprema ćemo vidjet kakvi su novi igraći....ako bude sreće možda koji uleti i u prvu postavu...

[You must be registered and logged in to see this link.]

PERO1929

Broj postova : 173

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 25 lip 2012, 21:32

ovo su prinove, klasično popunjavanje broja igračima iz dinama/lokomotive + 2 HNL... klasika. p.s. formacija ti je čudna, tako će igrati nikad
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 25 lip 2012, 21:53

Bagarić i Jurić bi trebali biti pojačanja.Ipak imaju prvoligaškog iskustva.Nadam se da bi i od Čelikovića moglo biti nekaj.Neka bude novi Batur on.Haramustek i Mlinarić su totalne nepoznanice.Mlinarić prošle sezone ni minute nije odigrao u Zrinjskom i Gorici a Haramustek samo 6 utakmica za juniore Dinama i to malo više od 200 minuta.Mislim da oni nisu potrebni bolje forsirati Ćosića jer je naš igrač.A kad bolje razmislim mogli smo i Rašića vratiti koji je odigrao odličnu sezonu u Dragovoljcu.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 26 lip 2012, 13:47

Pecelj je napisao/la:velika prilika za inker je EURO, ako se modrić pokaže tj ako napravimo rezultat on može završiti u bilo kojem klubu u svijetu. kad bi on promjenio ligu i otišao za neki basoslovni iznos, te kad bi točne bile glasine za prelazak lovrena u liverpool to bi inkeru spasilo sezonu jer bi mu donijelo 500 000 E koje mu trebaju, pa nikog od glavnih igrača ne bi morali prodati. to nam je najveća šansa (s tim da nije nemoguće niti da Ćorluka ode u Njemačku ili sl.)

podsjećam kada bi spomenuti igrači mijenjali lige od modrićevog transfera bi dobili 0,5%, od ćorlukinog 1%, a od lovrenovog 3%

Jesi siguran za ove postotke di si to iskopao.Čorluka je gotovo sigurno u Lokomotivi Moskva za nekih 8 milijuna eura.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 26 lip 2012, 13:50

Danas prijateljska sa Interom Baku možda njima zapne za oko neki naš igrač pa ga preotmu gradskom rivalu Fc Baku koji se zanima za Santinija i Kramarića.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 26 lip 2012, 14:41

eto sigurnih 70 000 E od Ćorlukinog transfera jer je mijenjao savez u kojem se natječe (mislim da je transfer oko 7 000 000 E). Mislim da je to jedna plaća svima i da će novci sjesti brzo.

Postotke koje dobivamo od transfera gore spomenutih igrača nije teško izračunati jer je u pravilima FIFAe o transferima igrača navedeno da od svakog transfera u kojem se mijenja savez pod kojim se igrač natječe klub u kojem je igrač igrao do svoje (mislim) 23 godine dobije po 1% iznosa za svaku godinu koju je taj igrač proveo u tom klubu. to je kao nadoknada za razvoj igrača. pošto je ćorluka kod nas bio jednu godinu dobijemo sigurno 1%. modrić je bio pol godine pa od njegovog eventualnog transfera dobivamo 0.5% iznosa. eto sad možemo još malo žaliti što modrić nije ostao cijelu godinu jer osim što bi osvojili prvenstvo sad bi dobili još kojih 500 000E više ako ode u Real ili sl.

najviše ćemo zaraditi ako su priče o Lovrenu istinite jer je on kod nas bio puno duže od ovih igrača (nisam siguran 2 ili 2,5 godine neka netko pogleda)

eto mogli bi se mi pošteno posrećiti u ovom prijelaznom roku i neplanirano zaraditi hrpu para, još ako sjednu novci od Balića ne moramo prodavati nikoga, a riješili smo pitanje financija za iduću sezonu.

Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 26 lip 2012, 14:53

Lovren je kod nas bio dvije cijele sezone.Ako je to tak kako je onda bi se stvarno mogli nabrati love.Nadam se da to u klubu znaju makar se nebi čudio da neznaju.Pa koliko bi trebao iznositi transfer Modrića da mi dobimo 500000€ mislim da si se tu preračunao. lol! Ili mene *ebe matematika.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 26 lip 2012, 15:13

spominjao se neki iznos od 50 000 000 E, a pošto je bio kod nas pola godine, znači 250 000E bi dobili. ovih 500 000E je bila računica da je bio kod nas cijele godine.

pa mislim da su u klubu jako svjesni toga jer su se već debelo okoristili sa prelaskom Da Silve, Modrića, Ćorluke i Lovrena vani (kad su zamjenili HNS - FA, FFF i sl.). Veliki su to novci bili. Mislim da je baš tada Mamić i krenuo u projekt Lokomotive jer mu se isplati samo na tim "sitnišima" koji će umjesto u inker odlaziti u lokomotivu. usred ove krize kad nitko ne može dobiti 1000E vrijedan marketinški ugovor, kad je po 30 ljudi na tribinama ovo bi mogao biti prihod iz snova. nadam se da će se ostvariti.

što se modrića tiče mislim da sigurno napušta tottanham jer više sve nije samo na novinarskim nagađanjima, nego je i sam Luka izjavio da želi igrati ligu prvaka. sad samo držite fige da ode u Real ili PSG, a ne man utd ili chelsea
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 26 lip 2012, 15:32

Teško da će netko dati za Modrića 50 milijuna €.On ni polovicu toga ne vrijedi.Bilo bi dobro da i 100000€ dobimo za njega.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 26 lip 2012, 15:38

Vrijedi onoliko koliko će ga netko na tržištu platiti. Ako vlasnik Anžija da 100 000 000 E onda on vrijedi 100 000 000 E. a sad, koliko će netko iskeširati za njega vidjet ćemo. već nam ovih 70 000E koji će sjesti od Ćorluke puno znači jer onemogućuje igračima da idu na arbitražu (ako im se od toga isplate plaće) i odlaze besplatno iz kluba. ako sd sveg tog naberemo 200 - 300 tisuća E i ako nam sjedne lova od Balića riješili smo pola, ako ne i cijelu sezonu (jer ne vidim baš da će doći netko tko će imati basosolovna primanja). biti na nuli je magija u HNLu, a nama se možda posreći.

što se tiče prinova, koliko vidim po vašim komentarima, to su dečki koji nisu igrali u svojim klubovima i dovedeni su da odigraju još izlaznu sezonu u juniorima ili da popune broj na treningu. dakle, momčad se ne mijenja (osim što hvala Bogu više nema Arbera) skoro pa ništa što može biti dobra stvar jer će drugima trebati da se uigraju, ali isto tako ova momčad nije baš puno dala prošle godine pa je pitanje mogu li biti deveti i ostati u HNLu.

već je netko pitao, a ja ponavljam. što je s onim patkama o investitorima i izgradnjom pomoćnih igrališta? ima li tko bilo kakvu informaciju o tome
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 26 lip 2012, 15:50

Za investitore nemam pojma više se ništa ne piše o tome.Nadam se da bude nekaj od toga.Kaj se tiče Haramusteka i Mlinarića oni nemaju više pravo igrati za juniore znači popunit će broj igrača na treningu.Nama je kostur momčadi ostao a poznato je da sa nama nikad neznaš.Bili smo dobri na jesen očajni u proljeće tako da bi sad opet trebali biti dobri.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 26 lip 2012, 15:59

daleko je 31.8. i uvijek možemo dovesti nekog tko je prekobrojan u Dinamu (ili hajduku) a ne uspije naći inozemni angažman. sve u svemu pogledajte situaciju u Osijeku - katastrofa! oni su na rubu da postanu novi varteks. to bi zbilja bila katastrofa za hrvatski nogomet jer znamo svi koliko znači osijekova škola nogometa, koja je, iza dinama i hajduka, dala najviše igrača za repku. no, osjećaje na stranu, mogli bi biti ispred njih.

osim toga veliki su upitnici lokomotiva i zagreb, nitko ne zna kakvi će biti, a tu su još i zadar i cibalija s kojima se možemo boriti. tri od nabrojanih 5 klubova napustit će HNL ove godine - tako da za ostanak moramo biti jako jako dobri.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 26 lip 2012, 16:20

Po meni Dinamo,Istra,Rijeka,Split,Hajduk su ispred nas sigurno.Sa ostalima se možemo nositi bez problema.Osijek je u velikim novčanim problemima njih bi mogla Europa totalno poremetiti ko nas one sezone kad smo igrali kup uefa.Cibalia je isto bez love napustili su je bitni igrači.Zagreb je loša momčad ali ima Beseka za trenera da on nije došao ispali bi i ove godine.Lokomotiva je uz nas najmlađa momčad kod njih se isto nezna kaj mogu ili nemogu.Zadar sa kadrom iz prošle sezone ispada 100% a možda je nekima iznenađenje ali ja i Slaven očekujem u borbi za opstanak.Proračun je bitno smanjen pomladili su momčad i imam osjećaj da smo mi jači od njih.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 8 / 17. Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

[Vrh]

- Similar topics