Ljetni prijelazni rok
+8
djule
Admin
Pecelj
inkerovac
zagorec92
domi
Mijau
Mirko13
12 posters
Stranica 3 / 17.
Stranica 3 / 17. • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Ljetni prijelazni rok
Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
izgleda da su novinari prestali prepisivati vijesti iz kluba sa sluzbene web stranice i poceli prepisivati sa sluzbenog foruma :-)
prepisivanje od forumaša sportske novosti već par godina rade,a i ne samo oni... znam da mi je frend slao link sa jednog ugaslog dinamovog foruma prije 2 i pol godine u temi povratak boštjana cesara u dinamo - i vidi vraga, idući dan u večernjem članak
djule- Broj postova : 308
pa nema boljeg mjesta za naći informacije o interu od ovog foruma
jedino ako žele noge protegnuti i malo sami istraživati
jedino ako žele noge protegnuti i malo sami istraživati
Zadnja promjena: domi; čet 17 svi 2012, 20:23; ukupno mijenjano 1 put.
domi- Broj postova : 360
domi je napisao/la:pa nema boljeg mjesta za naći informacije o interu od ovog foruma
jedimo ako žele noge protegnuti i malo sami istraživati
ali ovo što mi tu pričamo ne mora biti pouzdano nego mogu biti samo naše želje i obična nagađanja....
nek konačno počnu pisat provjerene informacije i počno radit kako treba...
PERO1929- Broj postova : 173
S Kukecom se opet razgovaralo o dolasku, dana mu je ponuda i sad čekamo njegovu odluku.
Mirko13- Broj postova : 300
fino bi se osnažili s njim, nadam se da će doći
hvala na informaciji, vjerojatno ćemo ju i u novimana sutra vidjeti
hvala na informaciji, vjerojatno ćemo ju i u novimana sutra vidjeti
domi je napisao/la:nego, zašto je skulić otišao ?
Otišao je još nekaj love u Azerbadžan zaraditi.Došao je pomoći na dva mjeseca i odmah se znalo da odlazi na kraju sezone.
Mijau- Broj postova : 5105
kakvu je to rupu imao od 2 mjeseca?
Bio je dugo ozlijeđen i nije igrao tamo mu je istekao ugovor pa je bio slobodan igrač.Tu si je podignuo formu i nama pomogao u borbi za opstanak.
Bosec zabio dva gola u pobjedi Haška.Ukupno je u 13 utakmica zabio 6 golova.Zaslužio je povratak.
nije zapamčen po najboljem,ali on je vrhunski igrač, i nebi bilo lose da se vrati
Zabio bi toliko i za nas da je dobio priliku igratMijau je napisao/la:Bosec zabio dva gola u pobjedi Haška.Ukupno je u 13 utakmica zabio 6 golova.Zaslužio je povratak.
Bosec je trebao igrati za nas. Takvog profila igraca nismo imali. Sigurno bi nam pomogao!
Citam da je Poljak slobodan igrac i da Slaven s njim ne želi obnoviti ugovor. Nadam se da necemo njega dovoditi jer nam ne pokriva niti jednu deficitarnu poziciju, a samo bi opteretili budžet.
Sivonjić može igrati desno krilo i ako se ne dovede Rak sigurno bi mogao biti zanimljiva opcija! Naravno treba se dobro upoznati s njegovim stanjem jer samo njegovo ime ništa ne pomaže ako on ne može igrati!
Citam da je Poljak slobodan igrac i da Slaven s njim ne želi obnoviti ugovor. Nadam se da necemo njega dovoditi jer nam ne pokriva niti jednu deficitarnu poziciju, a samo bi opteretili budžet.
Sivonjić može igrati desno krilo i ako se ne dovede Rak sigurno bi mogao biti zanimljiva opcija! Naravno treba se dobro upoznati s njegovim stanjem jer samo njegovo ime ništa ne pomaže ako on ne može igrati!
inkerovac- Broj postova : 1511
Evo svaki dan čitam Sportske i o Hnl-u ima dvije stranice.Reprezentacija i Euro zauzimaju 10 stranica 5 stranica je o međunarodnom nogometu.*ebe se meni ko će doći u Real,Milan ili Psg.Znači ovakvim tempom članak o Inkeru možemo očekivati svakih 10 dana.Najviše se piše o Rijeci u koju će valjda doći 50 igrača fantaziraju da to nije normalno.Meni su u fantazijama o Inkeru na pamet došla nova imena.Igor Bišćan,Mihael Mikić,Marin Tomasov,Vedran Celjak,Hrvoje Čale,Ivan Radeljić,Mathias Chago,Marin Skender,Dodo,Ante Tomić,Antun Palić,Bosko Balaban,Franck Manga Guela,Ivan Santini,Srđan Andrić,Marijan Buljat,Mario Brkljača..........
Evo složio sam neki sastav od imena koja su se ovdje spominjala i koji bi po meni bio dobro selekcioniran sastav te u okviru nekih Inkerovih mogucnosti!
Imali bi osovinu Delač, Šarić, Kukec koja bi trebala nositi ekipu. Iako sumnjam da Kukec može doci jer koliko znam njegov je Banjik ostao u ligi i to upravo zahvaljujuci njegovim golovima!
Ostalo su svi igraci na svojim pozicijama! Imali bi iskusne, ali i mlade igrace koje Inker uvijek mora imati! Oršić je igrac kojem napad najbolje paše i mislim da bi na ovoj poziciji bio najbolji! A kada bi zabijao vrlo lako bi se ponude pojavile i evo nam opet dobrog transfera.
Stranci na probi bi bilo idealno da su defanzivni vezni , stoper i lijevi bek recimo umjesto Rendulića!
Blaževića na posudbu gdje bi igrao ovu poziciju iza napadaca i sticao iskustvo igrajuci! Lako se Mlinar može pokazati i prodati uz ovo medijsko zaleđe koje ima! Tada imamo spremnog nasljednika!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Imali bi osovinu Delač, Šarić, Kukec koja bi trebala nositi ekipu. Iako sumnjam da Kukec može doci jer koliko znam njegov je Banjik ostao u ligi i to upravo zahvaljujuci njegovim golovima!
Ostalo su svi igraci na svojim pozicijama! Imali bi iskusne, ali i mlade igrace koje Inker uvijek mora imati! Oršić je igrac kojem napad najbolje paše i mislim da bi na ovoj poziciji bio najbolji! A kada bi zabijao vrlo lako bi se ponude pojavile i evo nam opet dobrog transfera.
Stranci na probi bi bilo idealno da su defanzivni vezni , stoper i lijevi bek recimo umjesto Rendulića!
Blaževića na posudbu gdje bi igrao ovu poziciju iza napadaca i sticao iskustvo igrajuci! Lako se Mlinar može pokazati i prodati uz ovo medijsko zaleđe koje ima! Tada imamo spremnog nasljednika!
inkerovac- Broj postova : 1511
Bagarić bi trebao sutra potpisati, dok Vujicic je nezadovoljan u Interu i traži odlazak.
Mirko13- Broj postova : 300
Mirko13 je napisao/la:dok Vujicic je nezadovoljan u Interu i traži odlazak.
tak je i odigrao zadnjih par tekmi
Od čeg je on nezadovoljan? Pa bil je u nikakvoj formi, pa je svejedno igral. Trebal bi se zahvalit, a ne izražavat nezadovoljstvo.Mirko13 je napisao/la:Bagarić bi trebao sutra potpisati, dok Vujicic je nezadovoljan u Interu i traži odlazak.
Dovest jednog poštenog zadnjeg veznog, a Šarića gurnut napred k Mlinaru...4-1-4-1(4-3-2-1) s tim da lijevi i desni vezni djeluju kao krila
zagorec92- Broj postova : 769
Delač u Sportskima izjavio da nema pojma o dolasku u Inker i da ga nitko nije kontaktirao.Rekao je da nema ništa protiv povratka da to ne smatra kaznom i da bi bilo super kad bi se vratio.
Bagarić potpisao.Osobno sam zadovoljan njegovim dolaskom godinu dana nije igrao ali dok je standardan bio u Lokomotivi spominjao se njegov povratak u Dinamo.
gdje su ti investitori? liga počinje 21.7. znači da cijelu momčad moramo imati 21.6., ako hoćemo biti ozbiljan klub.... bilo koji investitori koji misle za ozbiljno već bi debelo bili u igri. još jedna patka bojim se
Pecelj- Broj postova : 2970
Pa imamo još mjesec dana da složimo ekipu.Ako za taj rok ne sastavimo dobru momčad onda ću biti zabrinut.Za sada još uvijek imamo puno vremena ali i nepoznanica tko ostaje i tko dolazi.Mene isto zanima kaj je sa tim investitorima jer ako njih nebude nebu bilo ni dobrih pojačanja a ni kampa.
Aeaeae kolko sam ja skuzio, investitori ce prvo dat pare za terene pa ako ce suradnja bit dobra onda ce ulozit i za pojacanja
[You must be registered and logged in to see this link.]
Belle želi iz Istre....veoma dobar igrać i bilo bi šteta propustit ovakvu priliku..
igrač sličan Raku i sharbiniju, brz, prodoran, precizan..
Belle želi iz Istre....veoma dobar igrać i bilo bi šteta propustit ovakvu priliku..
igrač sličan Raku i sharbiniju, brz, prodoran, precizan..
Stranica 3 / 17. • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok 2016
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Zimski prijelazni rok 2017./18.
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Zimski prijelazni rok 2017./18.