DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljetni prijelazni rok

+8
djule
Admin
Pecelj
inkerovac
zagorec92
domi
Mijau
Mirko13
12 posters

Stranica 4 / 17. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

Go down

Ljetni prijelazni rok - Page 4 Empty Re: Ljetni prijelazni rok

Postaj  djule uto 29 svi 2012, 22:36

otkud pare za njega?

djule

Broj postova : 308

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 30 svi 2012, 09:10

Admin je napisao/la:Aeaeae kolko sam ja skuzio, investitori ce prvo dat pare za terene pa ako ce suradnja bit dobra onda ce ulozit i za pojacanja

Ako se ispune Laljakove riječi i tereni budu gotovi do idućeg ljeta nitko sretniji od mene.... U tom slučaju briga me za pojačanja i momčad jer, dugoročno, ovo je puno važnije. Nadam se da će onda i NK Zaprešić preseliti u Zaprešić konačno
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 30 svi 2012, 14:56

Održan je ždrijeb, Liga 12 počinje 21. srpnja. Dinamo i Hajduk igraju 29. rujna na Maksimiru, a 23. veljače u Splitu. Dinamo sljedeću sezonu otvara protiv Inkera 21. srpnja, a Hajduk na gostovanju kod Istre.
1. kolo HNL-a:

Dinamo–Inker,Cibalia–Slaven, Istra–Hajduk,Split–Rijeka, Zadar–Osijek,Zagreb–Lokomotiva.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 30 svi 2012, 15:13

katastrofa
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 30 svi 2012, 17:09

Pecelj je napisao/la:katastrofa

Zakaj?Bolje izgubiti od Dinama prvo kolo nego npr doma od Slavena.Dinamo će se opet prošetati ligom ali u prvom kolu će njihove misli biti usmjerene na Europu i to je dobro za nas.Ako iznenadimo super ako ne opet ništa.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 30 svi 2012, 18:04

I ovo upravo završeno prvenstvo smo poceli u Maksimiru! To s kim igramo na pocetku nema veze! Jedino je bitno kako igramo!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 30 svi 2012, 18:14

mislim da apsolutno nemate pravo! dinamo će prvo kolo biti svjež, s tempiranom formom i nabrijanošću za europom. tada ih je nemoguće iznenaditi i samo je pitanje koliko ćemo primiti. po meni je najbolje igrati s dinamom u doba kad im je najgušće u europi doma, a u maksimiru pred kraj kad osiguraju titulu. tada ima lako možemo uzeti 2 ili više boda koja mogu život značiti. posebno kad iz lige 12 ispadaju 3 kluba... tako da mislim da je najgore moguće dobiti dinamo u prvom kolu. dobiješ porciju i onda kiksaš iduću i već si 2 kola bez boda i panika
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 30 svi 2012, 18:22

*ebeš Dinamo nećemo na njemu izboriti opstanak.Ove sezone protiv Dinama i Hajduka 7 bodova smo uzeli.A protiv Lučkoga 1,Šibenika 3,čak smo od jadnog Varteksa uspjeli izgubiti.Naš problem je motivacija na malim utakmicama i to treba riješiti a ne se zamarati koliko ćemo komada primiti u Maksimiru kaj se mene tiče možemo 13:0 izgubiti ali doma moramo sve protivnike pobjediti i to je to.Jednostavna računica.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 30 svi 2012, 18:30

Mislim da nije problem motivacija, nego nedostatak kvalitete. Lakše se braniti i čekati (pa iskoristiti priliku) nego graditi igru i pobjediti onoga koga trebaš pobjediti. mi ove sezone nismo imali ni momčad, ni igru, ni kvalitetu.....
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 30 svi 2012, 18:48

Pecelj je napisao/la:mislim da apsolutno nemate pravo! dinamo će prvo kolo biti svjež, s tempiranom formom i nabrijanošću za europom. tada ih je nemoguće iznenaditi i samo je pitanje koliko ćemo primiti. po meni je najbolje igrati s dinamom u doba kad im je najgušće u europi doma, a u maksimiru pred kraj kad osiguraju titulu. tada ima lako možemo uzeti 2 ili više boda koja mogu život značiti. posebno kad iz lige 12 ispadaju 3 kluba... tako da mislim da je najgore moguće dobiti dinamo u prvom kolu. dobiješ porciju i onda kiksaš iduću i već si 2 kola bez boda i panika

Nikakav te raspored ne može spasiti ako igraš loše, isto kao što nema tog rasporeda da te izbaci ako igraš dobro! Što se Dinama tice mogli smo ga dobiti i prošle sezone na Maksimiru. Oni nisu apsolutno ništa odigrali, tako da se s njihovim tempiranjem forme ne treba previše zamarati!
Inker konacno treba promjeniti nacin razmišljanja i ne zamarati se s drugima nego samo sa sobom! Inace, posve je krivo gledati bodove odmah na pocetku! Bodovi se gledaju samo na kraju, a sve ovo između bi se trebala gledati kvaliteta i ideja igre! Da li igramo, ili smo totalno bezidejni i nemocni. Da li gol možemo dati samo iz penala i slucajno, ili imamo neku ideju igre iz koje konstatno radimo probleme drugim momcadima!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 30 svi 2012, 18:57

Dosta je toga u rasporedu.... Primjerice rijeka je ove godine ostala u ligi jer im se potrefilo da KA baš protiv njih štrajka. mi smo igrali protiv varaždina u varaždinu vikend u tjednu kad su im sjeli novci iz UEFAe i kad su jedini put dobili novce ove godine. da smo igrali protiv njih 7 dana prije pobjedili bi samo tako. onda, sa šibenikom smo igrali prvu utakmicu polusezone, oni su bili nabrijani dok nisu shvatili da nemaju šanse te su dobili te prve tri tekme. da smo s njima igrali 3 4 kola prije kraja poigrali bi se s njima... i tako u nedogled.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  domi sri 30 svi 2012, 19:09

nadajmo se da nećemo gledati takvu ligu sljedeće sezone...

ja sam za to da uhvatimo kontinuitet sljedeće sezone, a ne da se nakon par poraza raspadnemo kao momčad

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 30 svi 2012, 19:19

Pecelj je napisao/la:Dosta je toga u rasporedu.... Primjerice rijeka je ove godine ostala u ligi jer im se potrefilo da KA baš protiv njih štrajka. mi smo igrali protiv varaždina u varaždinu vikend u tjednu kad su im sjeli novci iz UEFAe i kad su jedini put dobili novce ove godine. da smo igrali protiv njih 7 dana prije pobjedili bi samo tako. onda, sa šibenikom smo igrali prvu utakmicu polusezone, oni su bili nabrijani dok nisu shvatili da nemaju šanse te su dobili te prve tri tekme. da smo s njima igrali 3 4 kola prije kraja poigrali bi se s njima... i tako u nedogled.

Mi Varteksa ne možemo dobiti vec tri sezone, a kao dobili bi ih da smo igrali 7 dana prije ili kasnije. I pretprošle godine smo ih mogli gurnuti u zonu ispadanja pred kraj prvenstva pa smo dobili porciju! Šibenik je bio otpisan vec i na pocetku drugog dijela sezone, bez novaca i s potpuno novom momcadi i ako nam to nije bilo dovoljno onda stvarno! Gubili smo od svakog pa cak i od te Rijeke koja je samo nas uspjela pobjediti u nizu od jedno 10 kola! Nismo dobili ni Lučko doma iako smo poveli pri kraju utakmice, a i oni su vec bili odavno bez nekakvih realnih izgleda.

Naš jedini problem je bio da mi nismo bili dovoljno dobri. Ako cemo i ove sezone ocekivati da nam druge momcadi same poklanjaju bodove, opet cemo biti u problemima. Stoga treba ici iz utakmice u utakmicu i gledati sebe i kako biti što bolji, bez obzira na protivnike i imena njihovih igraca, jer samo tako možemo imati uspješnu sezonu!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 30 svi 2012, 19:32

Kad će Mirko13 opet neki mamac baciti o pojačanjima.Dosadno mi je bez toga.Do sada samo Istra i Rijeka dovode igrače.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 30 svi 2012, 19:50

Nema nigdje cijelog rasporeda prvenstva pa sa ga sam napravio po Bergeru.1.kolo Dinamo-Inker 2.kolo Inker-Lokomotiva 3.kolo Cibalija-Inker 4.kolo Inker-Osijek 5.kolo Istra-Inker 6.kolo Inker-Rijeka 7.kolo Split-Inker 8.kolo Inker-Hajduk 9.kolo Zadar-Inker 10.kolo Inker-Slaven 11.kolo Zagreb-Inker Pa sada slobodno radite kalkulacije.Prva tri kola ista ko prošle sezone.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 30 svi 2012, 19:58

Bio sam prvo kolo na maksimiru i jako mi se svida sto opet igramo prvo kolo tamo
proslu sezonu su se u obje tekme izvukli za razliku od hajduka lol! a ovu ocekujem bar 10 bodova u tekmama protiv dinama i hajduka, po pobjedu i po 2 remija, a kad nam vidim ekipu nadam se da cu imat razloga i vise ocekivati

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 čet 31 svi 2012, 16:31

Do kraja tjedna bi Kukec trebao donijeti odluku di će nastaviti karijeru, za HR prilike ponuđen mu je dosta dobar ugovor, ali ima i iz Češke ponudu. Ademi je odustao od zahtjeva za raskid ugovora, jer su mu obećali da će igrati, tak da on otpada. Mamić iz Belupa, će doći i još jedan mladi igrač će doći na probu za desnog beka. Za lijevog bočnog će doći 23 godine star bivši igrač Hajduka, bio je vani, ovo proljeće je igrao u nekom HR niželigašu (ne mogu se sjetiti imena).

Moguća je neka suradnja s Kinezima (Magićeva poznanstva), dva igrača iz Kine bi mogla doći k nama.

Prva liga kroz oči Sportnetovih objektiva.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 31 svi 2012, 17:12

Antonio Mamić je trećeligaški igrač.Za njega je Jančetić Maicon i Dani Alves.Ademija nisam ni smatrao realnom opcijom.Kukec bi nam odlično došao gledao sam njegove golove i poteze iz Banika odličnu polusezonu je odigrao.Lijevi bek iz Hajduka?Ajme majko.Blago je reći da sam razočaran.Opet ista praksa dovođenja neprovjerenih i nepoznatih igrača.Vjerojatno su i Rak i Tomi Jurić bile samo želje.A dovedeni će biti neki igrač Zeline ili Orijenta.Slabo nam se piše ako se ne pojačamo.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  domi čet 31 svi 2012, 18:25

mislim da ništa niti od kukeca...

već je izabrao češku na polusezoni , a nakon dobre igre , ne vidim zašto mu nebi ponudili novi ugovor, niti zašto bi se njegova odluka o češkoj promjenila

šteta, bez njega ne vidim da imamo u planu neko kvalitetnije pojačanje

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 31 svi 2012, 18:43

Dugo je ljeto samo se bojim da ćemo se opet krpati 31.08. kad će već polusezona biti na pola. baš me zanima kakav je status Kramarića i sličnih igrača
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 01 lip 2012, 12:28

Saznao sam iz povjerljivog izvora da se igračima duguje puno plaća i da financijska situacija nije bajna u klubu.I dalje nije stigla lova od Ukrajinaca za Balića.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pet 01 lip 2012, 13:15

Mijau je napisao/la:Saznao sam iz povjerljivog izvora da se igračima duguje puno plaća i da financijska situacija nije bajna u klubu.I dalje nije stigla lova od Ukrajinaca za Balića.
Zar ne postoje pravne akcije da se ta naplata isforsira? Kaj se čeka...
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 01 lip 2012, 13:43

zagorec92 je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Saznao sam iz povjerljivog izvora da se igračima duguje puno plaća i da financijska situacija nije bajna u klubu.I dalje nije stigla lova od Ukrajinaca za Balića.
Zar ne postoje pravne akcije da se ta naplata isforsira? Kaj se čeka...

Naravno da postoje ali kaj ti to znači kad love nema.Pa Hajduk je dužan Šibeniku 3 milijuna kuna pa neće platiti.Arbitraža Uefe može i mora presuditi u našu korist ali nemogu natjerati Ukrajince da plate.Do tada smo u teškoj finacijskoj situaciji ko i skoro svi klubovi u Hrvatskoj.Žao mi je igrača koji čekaju lovu a dužni su državi za doprinose mirovinsko i zdravstveno.Nadam se da će lova sjesti na račun i da če igrači dobiti lovu.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  domi pet 01 lip 2012, 20:46

ali inače teško ćemo opstati budemo li življeli samo od prodaje igrača, prije ili proslije se kasa trebala isprazniti nakon transfera, a baš i nemamo drugih prihoda

osim toga nepredvidivo je tako živjeti, nikad neznaš tko će se istaknuti i hoćeš li ga uspjeti prodati

trebalo bi stvoiti momčad i rezultat, te privući ulagače i publiku

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 pet 01 lip 2012, 21:49

Dogovorena je gradnja terena, sad sve ide na razna izglasavanja kod gradske skupštine.

Nacrt objekta.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 17. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

[Vrh]

- Similar topics